תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 11:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:24 
לגבי ליהי אין לנו שום חילוקי דעות ואם היא תחליט לרוץ לכל מה שלא יהיה תמיכתי מובטחת לה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:30 
el dudernio כתב:
א. כחלון הוא בדיוק כמו ליברמן בועה מלאה בכלום עטופה במילים "נכונות".
צר לי אבל כחלון הוא הדבר הכי לא חברתי שיש ואני בטוח שאין בעיה לתקוף אותו. כל ה"הילה" של כחלון היא על דבר אחד, הרפורמה בסלולר / תקשורת.
הבעיה שאת הרפורמה הזאת הוא עשה תחת הכובע של שר התקשורת, והיא הובילה למאות אם לא לאלפים שלמובטלים חדשים , דבר שכחלון, שר הרווחה,
קיבל בשתיקה.

ב. גוש השמאל בארץ הוא המפלגות הציוניות שלא יחברו באוטומט לנתניהו, במציאות היום אלו העבודה + מרץ + קדימה, איך שלא תסובבו את זה אין שום סיכוי,
שמפלגות אלו יגיעו ליותר מנדטים מאשר גוש הימין (ביברמן + הבית היהודי + חרדים). ולכן למרות העובדה שלפיד (יעדיף את שלי) וש"ס (תעדיף את ביבי), הן
לא באף אחת מהגושים, הן ממש לא חלק ממשחק המנדים בכל הנוגע לזהות רהמ"ש הבא.

...ומצד שני חסכה מאוד שקלים בחודש למאות אלפי משפחות.
זה מזכיר את הרטוריקה של רשתות שיווק המזון שמעלות כל הזמן מחירים מתוך "אחריות לאומית", כי אם לא, הן תצטרכנה לפטר מאוד עובדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
אגב, שמתי לב שבמערכת בחירות הנוכחית הולכים חזק על צמד המילים ''מזרחי'' ו''חברתי''. מישהו זוכר מי הצית את העניין הזה בחודש וחצי האחרונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לגבי ליהי אין לנו שום חילוקי דעות ואם היא תחליט לרוץ לכל מה שלא יהיה תמיכתי מובטחת לה

:ROSE:

אותו כנ"ל.
ואם זה הצליח בחלקת האלוהים הקטנה שלנו, למה שזה לא יצליח במדינה ?
אני אישית משוכנע שהיא תוכל להצליח בדיוק בגלל שהיא באה עם אותו רעב ומוטיבציה לעשות שינוי אמיתי, בלי הבטחות חסרות כיסוי ובלי עבודה בעיניים.
מעבר לכך, ובהנחה והסופר גרופ בראשות אולמרט שסוס כ"כ מייחל לו לא יוקם, זה יהיה ביבי או שלי.
מי אתה מעדיף ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:39 
kobster כתב:
mkorman1 כתב:

אותו כנ"ל.
ואם זה הצליח בחלקת האלוהים הקטנה שלנו, למה שזה לא יצליח במדינה ?
אני אישית משוכנע שהיא תוכל להצליח בדיוק בגלל שהיא באה עם אותו רעב ומוטיבציה לעשות שינוי אמיתי, בלי הבטחות חסרות כיסוי ובלי עבודה בעיניים.
מעבר לכך, ובהנחה והסופר גרופ בראשות אולמרט שסוס כ"כ מייחל לו לא יוקם, זה יהיה ביבי או שלי.
מי אתה מעדיף ?

יש פוליטיקאי שלא מבטיח הבטחות סרק? אין חיה כזאת. גם שלי תהיה כזאת. זאת ועוד - שלי העממית, ברגע שהיא תריח את עור הצבי, תיתן לחרדים הרבה, בדיוק כמו שציפי לבני התכוונה לעשות, אך ביבי, שועל מנוסה, הקדים אותה.
מי עדיף באמת? ביבי או שלי? למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:47 
אם זה ביבי או שלי אז ברור ששלי
אבל יש לי תחושה שדברים עוד ישתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, אתה ממשיך להתחמק מהעובדה הפשוטה - ש"ס מעולם לא ישבה בממשלת שמאל כשהליכוד יכל להקים ממשלה, ולעולם לא תעשה זאת. גם ב-92 וגם ב-99 לליכוד לא היה סיכוי להגיע ל-60 מנדטים גם עם ש"ס. העבודה הייתה האופציה היחידה שלהם.
ואתה שוב ממציא מספרים. העבודה יחד עם לפיד ומרצ יכולים להגיע ל-43 (זה המקסימום שמנבאים להם הסקרים, זה יכול להיות גם 40). אבל רק אלוהים יודע מאיפה המצאת שבעה מנדטים לאוהד ברק, לגמלאים ולירוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:51 
mkorman1 כתב:
אם זה ביבי או שלי אז ברור ששלי
אבל יש לי תחושה שדברים עוד ישתנו

למה שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:55 
היית כאן ב95׳?
זה למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:59 
mkorman1 כתב:
היית כאן ב95׳?
זה למה

אני זוכר היטב את סיום משחק הכדורגל והתחלתו של סרט אסקימולימון. בזכות שלי לא תהיה הסתה וגזענות? תסביר את עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 20:02 
kobster כתב:
mkorman1 כתב:
ואולי זה בגלל שהיא פשוט לא מתאימה?
אין לי בעיה כזאת עם ציפי למשל

אני בהחלט יכול להבין את כיוון המחשבה שלך.
שלי היא ממש לא הטייפקאסט של ראש ממשלה בישראל.
עיתונאית לשעבר שהיא אם חד הורית ומעולם לא היתה שרה.
מצד שני, תראה לאיפה הגענו עם כל הסו קולד מבינים ונפוחים מחשיבות עצמית. אולי כדאי לשנות את התפיסה שלנו לגבי מי אנחנו רוצים שיוביל את המדינה.

רק בחודשים האחרונים צפינו כולנו בהשתאות בילדה בת 25 שהעיפה כמעט לבדה בעלים של קבוצת כדורגל ועשתה פה שינוי עצום בחשיבה שמשליך עכשיו גם על קבוצות אחרות וקהל האוהדים שלהן (כמו אוהדי הפועל חיפה ששואבים הרבה השראה מהמחאה שלנו).
היא באה בלי ניסיון, בלי קשרים, רק מתוך מוטיבציה עצומה , עקשנות ומחויבות טוטלית ועשתה בית ספר לכל הסקפטיים והספקנים למיניהם. כשהאולטראס על כל מנהיגיהם הלוחמניים עוד ישבו הגדר ולא ממש ידעו מה לעשות היא כבר הכינה שלטים עד 3 לפנות בוקר כל יום.
בשנה שבה ליהי היא אשת השנה בספורט, דווקא לאוהדי הפועל אמור להיות הרבה יותר קל לקבל אישה כמו שלי בראשות הממשלה. לך תדע, אולי זה בטעות יצליח.

שמע, הרבה פעמים קשה לי עם הודעות שלך, אבל זאת פשוט אחת לפנתיאון.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
קובסטר, אתה ממשיך להתחמק מהעובדה הפשוטה - ש"ס מעולם לא ישבה בממשלת שמאל כשהליכוד יכל להקים ממשלה, ולעולם לא תעשה זאת. גם ב-92 וגם ב-99 לליכוד לא היה סיכוי להגיע ל-60 מנדטים גם עם ש"ס. העבודה הייתה האופציה היחידה שלהם.
ואתה שוב ממציא מספרים. העבודה יחד עם לפיד ומרצ יכולים להגיע ל-43 (זה המקסימום שמנבאים להם הסקרים, זה יכול להיות גם 40). אבל רק אלוהים יודע מאיפה המצאת שבעה מנדטים לאוהד ברק, לגמלאים ולירוקים.

המספרים מגיעים מהסקר של מינה צמח בידיעות אחרונות. מספרים ונתונים זה חלק גדול מהעבודה שלי, אוי ואבוי לי אם אני אמציא אותם...
ש"ס יודעים שהם יהיו גלגל חמישי בממשלת ביבי,ליברמן,ליצמן ומי שיעמוד בראש האיחוד הלאומי, שלא נדבר על הכהניסטים שגם יהיו בפנים.
ש"ס ממקדים את הקמפיין שלהם בשאיבת הקולות מהליכוד שמרגישים בעקבות האיחוד שגנבו להם את המפלגה (כהגדרתם).
ככל שהם יגדילו את כוחם, הם יכנסו בליכוד יותר, וזה בדיוק הפתח ששלי צריכה לזהות ולתעל לטובתה.
ימים יגידו מה יהיה, אני דבק באותו תרחיש מאז שהכריזו על הבחירות :
ממשלה של שמאל-מרכז-ש"ס עם 65 מנדטים ותמיכה מבחוץ של חד"ש.

אולי לדעתך המספרים לא כ"כ מסתדרים אבל לפני חודש חשבת שאני בכלל הוזה. אם בידיעות כבר הציגו את ש"ס מחוץ לגושים גם הם מבינים שזה תרחיש ריאלי ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ירמי קדושי כתב:
מה שכן, חייבים להפסיק את המנהג הזה של כל אחד שבא לו מקים מפלגה. חייבים לשנות את שיטת הבחירות פה. אני חושב שצריך להעשות כמו בארה''ב: שני גושים, מקסימום שלושה (הימין, השמאל והערבים ואם עוד גוש אז של הדתיים/חרדים), ובגוש שיזכה יוטל עליו להרכיב את הממשלה ולהנהיג את השלטון. יכול להיות שאני טועה ברעיון, אבל העקרון הוא שחייבים להפסיק את מנהג פתיחת המפלגות האלה בצורה סיטונאית.

ומה זה יעזור בדיוק? זה רק מוביל לניכור של הציבור למערכת הפוליטית כי יש מגוון קטן של דעות שבא לידי ביטוי.
והמערכת הפוליטית שם בכלל הגיעה כתוצאה מזה שיש רק 2 מפלגות לכמעט שיתוק

יש לך רעיון אמר לשינוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 20:31 
הלוגו החדש של קדימה ומופז
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
Metal,
שלי עדיפה על ביבי כי היא ,בניגוד אליך, לא מאמינה בפתרון בכוח שרק מוביל להתנגדות מהצד השני ולמעגל של חוסר אמון והתקפות מצד שני הצדדים.
שלי עדיפה על ביבי כי היא מבינה שההפרטה המטורפת גרמה למדינה לאבד שליטה על עצמה ועל המשאבים שלה.
שלי עדיפה על ביבי כי היא לא חוברת לפאשיסט אנטי-דמוקרט כמו ליברמן, שלעד יזכר כשר החוץ שהצליח לבודד את ישראל מהעולם.
שלי עדיפה על ביבי כי אין לה טייקונים לשמור על האינטרסים שלהם.
שלי עדיפה על ביבי כי היא הראשונה שמבינה בחשיבות הפלורליזם בתקשורת ולא נתמכת על ידי מיליארדר שהרס פה את שוק התקשורת לחלוטין. לשלי אין שליתון, לביבי יש.
שלי עדיפה על ביבי כי היא מבינה שהבריאות והחינוך של הילדים שלנו (לא יודע אם לך יש כאלו ואם יש לך אתה ודאי מבין למה אני מתכוון) הרבה יותר חשובים מעוד צנטריפוגה עלומה באיראן.
שלי עדיפה על ביבי כי היא מבינה שמי שקם פה בבוקר, קובר את עצמו בעבודה ומשלם מיסים כמו ילד טוב, הרבה יותר מעניין אותו איך הוא יסגור את החודש ויתן לילדים שלו את כל מה שהוא רוצה מאשר האם אחמדיניג'אד והחבר'ה הגיעו לקו השבעים אחוז בהעשרת אורניום.
המציאות בארץ היא שאם בסופו של דבר איראן תירה טילים (והיא לא) לא בטוח שתישאר פה מדינה שיהיה אפשר לירות עליה כי כל מי שיוכל יברח מפה.
שלי עדיפה על ביבי כי היא מבינה שאנחנו כבר מיעוט בין הירדן לים וזה רק ילך ויחמיר.
דווקא אתה, שכביכול מכיר את המציאות מאחורי הקו הירוק, מבין שמה שאנחנו עושים שם לא יכול להמשיך וצריכים גבולות ברורים שיהיה אפשר להגן עליהם ולנהל מדינה כמו שצריך מבלי לדאוג אם החבר'ה בשבות עמי הקימו עוד פעם מאחז בשטח צבאי סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
בתור נער בן 18 עם דעות מרכז נוטה לכיוון ימין, אין לי מושג למי להצביע בבחירות הראשונות שלי.
אחרי שביבי אכזב אותי בתקופת הכהונה האחרונה שלו, אני באמת לא יודע למי להצביע.
יש המלצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 20:56 
kobster
אז שלי תיבחר, סבבה ואז מה ? אתה חושב שאת שס קונים בפוגים ? את שס קונים בכ-ס-ף ותקציבים וסטטוס קוו. כל הדברים שאני מניח שאתה נגדם.
בזמן שלביבי יש "הנחת קואליציה" ויסחט פחות, שלי תצטרך למכור את הבוחרים שלה בשביל ששס יכנסו דווקא איתה.
זאת הבעיה
(וכן אני יודע ששלי עדיין עדיפה על הביבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 21:00 
metal כתב:
mkorman1 כתב:
היית כאן ב95׳?
זה למה

אני זוכר היטב את סיום משחק הכדורגל והתחלתו של סרט אסקימולימון. בזכות שלי לא תהיה הסתה וגזענות? תסביר את עצמך.

יקירי
ביבי הסית ובמדינה מתוקנת היה מועמד לדין
בישראל הוא קיבל פרס ונבחר לראשות הממשלה
ביבי הוא שקרן לחיץ ופחדן שאשתו מנהלת אותו
תשאל את קומוניסים למשל אם הוא כאיש ימין סומך על ביבי
והוא יגיד לך שעוד פחות מאשר על שלי
לביבי אין שום חזון ושום תכנית והוא פועל אך ורק למען הישרדותו בשילטון
אני מעדיף כל אחד על פניו כולל את ליברמן ובן ארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
L-B כתב:
kobster
אז שלי תיבחר, סבבה ואז מה ? אתה חושב שאת שס קונים בפוגים ? את שס קונים בכ-ס-ף ותקציבים וסטטוס קוו. כל הדברים שאני מניח שאתה נגדם.
בזמן שלביבי יש "הנחת קואליציה" ויסחט פחוט, שלי תצטרך למכור את הבוחרים שלה בשביל ששס יכנסו דווקא איתה.
זאת הבעיה
(וכן אני יודע ששלי עדיין עדיפה על הביבי)

בכלל לא בטוח, בוודאי שבהקשר המדיני.
הסכם על גבולות ברורים יפנה המון כסף שמושקע כרגע מחוץ לגבולות המדינה (וכל מה שמעבר לקו הירוק מוגדר כרגע מחוץ למדינה מתוקף היותו תחת חוק צבאי לכל דבר) לתוך המדינה.
ש"ס יתנגדו למלחמה בטייקונים ועצירת ההפרטה ?
ש"ס יתנגדו להקלות בדיור והשקעה בחינוך ?

אז כן, כמו בכל מו"מ קואליציוני יהיו להם דרישות. וכן, ככל הנראה אריה דרעי יחזור למשרד הממשלתי האהוב עליו.
אז ? זה גם ככה היה קורה עם הליכוד, אז שזה יקרה עם העבודה ובו בזמן יהיה אפשר לטפל ברעות אחרות (לא חסר כאלו במדינה).
מלחמה אחת בכל פעם. אף אחד לא חי באשליה שברגע ששלי תהיה ראש ממשלה הכל פה ישתנה לטובה.
יש כאן אדמה חרוכה שיקח הרבה זמן להשקות ולהפריח מחדש.

כולנו חולמים על מדינה שיהיה אפשר בה לחיות בכבוד ובשלווה, לחנך את הילדים שלנו ולתת בידיעה שהמדינה נותנת לך בחזרה.
עם ביבי זה בטוח לא יקרה.
עם שלי אולי.
אני כרגע מעדיף את הסיכוי שזה כן יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
מקורמן, אתה באמת לא רואה שזה דיון אבוד מראש?
הרי תמיד הקיצוניים יזלזלו בפחות קיצוניים. אם אתה לא קיצוני, אתה מיינסטרים. אם אתה מיינסטרים, אתה לא קיים ואף אחד לא שומע אותך כי יש הרבה כמוך.
בגלל זה קומוניסים והמתנחלים אומרים שביבי הוא שמאל. ובגלל זה החרדים אומרים שהמתנחלים הם כופרים. ויהדות התורה אומרת שש"ס בכלל מסורתיים. והעדה החרדית אומרת שיהדות התורה כופרת מעצם היותה חלק מממשלת ישראל. ונטורי קרטא אומרים שהעדה החרדית כופרת כי היא לא עושה מספיק נגד ישראל.
בצד השני יש כל כך הרבה שאומרים ששלי היא ימין קיצוני, ומצביעי חד"ש אומרים שמרצ היא ציונית ובגלל זה היא יותר קרובה לימין, ואז בל"ד אומרת שחד"ש מוכרת את עצמה ליהודים. ופת"ח מחשיבים את בל"ד לציונים כי הם יושבים בכנסת, וחמאס מחשיב את פת"ח לציונים כי אבו מאזן וויתר על זכות השיבה, ואירגוני טרור קיצוניים מחשיבים את חמאס לשמאלנים כי הם לא יורים מספיק רקטות לישראל.
זה המעגל, כדי להיות קיים אתה חייב להיות קצוני ולזלזל בפחות קיצוני ממך. מי רוצה להיות מיינסטרים? בטח במדינת ישראל.

(התחלתי לשתות מוקדם מהרגיל היום)

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 21:28 
Officer Barbrady כתב:
הרי תמיד הקיצוניים יזלזלו בפחות קיצוניים. אם אתה לא קיצוני, אתה מיינסטרים. אם אתה מיינסטרים, אתה לא קיים ואף אחד לא שומע אותך כי יש הרבה כמוך.
בגלל זה קומוניסים והמתנחלים אומרים שביבי הוא שמאל. ובגלל זה החרדים אומרים שהמתנחלים הם כופרים. ויהדות התורה אומרת שש"ס בכלל מסורתיים. והעדה החרדית אומרת שיהדות התורה כופרת מעצם היותה חלק מממשלת ישראל. ונטורי קרטא אומרים שהעדה החרדית כופרת כי היא לא עושה מספיק נגד ישראל.
בצד השני יש כל כך הרבה שאומרים ששלי היא ימין קיצוני, ומצביעי חד"ש אומרים שמרצ היא ציונית ובגלל זה היא יותר קרובה לימין, ואז בל"ד אומרת שחד"ש מוכרת את עצמה ליהודים. ופת"ח מחשיבים את בל"ד לציונים כי הם יושבים בכנסת, וחמאס מחשיב את פת"ח לציונים כי אבו מאזן וויתר על זכות השיבה, ואירגוני טרור קיצוניים מחשיבים את חמאס לשמאלנים כי הם לא יורים מספיק רקטות לישראל.
זה המעגל, כדי להיות קיים אתה חייב להיות קצוני ולזלזל בפחות קיצוני ממך. מי רוצה להיות מיינסטרים? בטח במדינת ישראל.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 21:32 
Officer Barbrady כתב:

(ואני לא מאמין שאתה שותה משהו חוץ ממים..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 21:37 
mkorman1 כתב:
metal כתב:
mkorman1 כתב:
היית כאן ב95׳?
זה למה

יקירי
ביבי הסית ובמדינה מתוקנת היה מועמד לדין
בישראל הוא קיבל פרס ונבחר לראשות הממשלה
ביבי הוא שקרן לחיץ ופחדן שאשתו מנהלת אותו
תשאל את קומוניסים למשל אם הוא כאיש ימין סומך על ביבי
והוא יגיד לך שעוד פחות מאשר על שלי
לביבי אין שום חזון ושום תכנית והוא פועל אך ורק למען הישרדותו בשילטון
אני מעדיף כל אחד על פניו כולל את ליברמן ובן ארי

אני לא סובל את ביבי, שיהיה ברור. הוא שקרן ופחדן שלא מסוגל להחזיק בדעה יותר מ-48 שעות. אבל כמו שבכדורגל לא הייתי מפטר מאמן כי הקבוצה לא רצה לאליפות בלי אלטרנטיבה ראויה, אני לא רואה הגיון בלהחליף את ביבי, בלי לדעת מי מחליף אותו. גישת אללה באב אללה בעיני. לדעתי, ורק לדעתי, ביבי יותר מוכשר יותר משכיל ויותר מנוסה משלי, ולכן אני מעדיף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 21:50 
ציטוט:
מי רוצה להיות מיינסטרים? בטח במדינת ישראל.

בערך כולם. לא רק בפוליטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:

המספרים מגיעים מהסקר של מינה צמח בידיעות אחרונות. מספרים ונתונים זה חלק גדול מהעבודה שלי, אוי ואבוי לי אם אני אמציא אותם...
ש"ס יודעים שהם יהיו גלגל חמישי בממשלת ביבי,ליברמן,ליצמן ומי שיעמוד בראש האיחוד הלאומי, שלא נדבר על הכהניסטים שגם יהיו בפנים.
ש"ס ממקדים את הקמפיין שלהם בשאיבת הקולות מהליכוד שמרגישים בעקבות האיחוד שגנבו להם את המפלגה (כהגדרתם).
ככל שהם יגדילו את כוחם, הם יכנסו בליכוד יותר, וזה בדיוק הפתח ששלי צריכה לזהות ולתעל לטובתה.

אולי לדעתך המספרים לא כ"כ מסתדרים אבל לפני חודש חשבת שאני בכלל הוזה. אם בידיעות כבר הציגו את ש"ס מחוץ לגושים גם הם מבינים שזה תרחיש ריאלי ביותר.

אתה מזכיר לי את ההתייחסות החובבנית של התקשורת הישראלית לבחירות בארצות הברית. שם יש עשרות סקרים כל יום, אבל כאן מצטטים סקר אחד בלבד כאילו יש לו משמעות משל עצמו.
העבודה יחד עם לפיד ומרצ מגיעים ל-43 במקסימום, בדרך כלל זה פחות וזה גם יכול להיות פחות מ-40. ברק לא עובר את אחוז החסימה ברוב הסקרים, הירוקים והגמלאים עברו את אחוז החסימה בסקר אחד מתוך עשרות ודווקא אליו אתה בוחר להתייחס. אני מוכן להתערב ששתיהן לא מגיעות לכנסת, רק תבחר איזה יחס אתה רוצה.
ועדיין נשאר העניין הפעוט הזה שלא הסברת איך יש סיכוי בעולם שש"ס יבחרו בעבודה על פני הליכוד (וקמפיין בחירות שנכנס בליכוד הוא לא טיעון רציני).
איך שלא תהפוך את זה, גוש הימין (כולל ש"ס) מגיע ל-61 לפחות, ומשם אין שום סיכוי בעולם שביבי לא ראש ממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:

אתה מזכיר לי את ההתייחסות החובבנית של התקשורת הישראלית לבחירות בארצות הברית. שם יש עשרות סקרים כל יום, אבל כאן מצטטים סקר אחד בלבד כאילו יש לו משמעות משל עצמו.
העבודה יחד עם לפיד ומרצ מגיעים ל-43 במקסימום, בדרך כלל זה פחות וזה גם יכול להיות פחות מ-40. ברק לא עובר את אחוז החסימה ברוב הסקרים, הירוקים והגמלאים עברו את אחוז החסימה בסקר אחד מתוך עשרות ודווקא אליו אתה בוחר להתייחס. אני מוכן להתערב ששתיהן לא מגיעות לכנסת, רק תבחר איזה יחס אתה רוצה.
ועדיין נשאר העניין הפעוט הזה שלא הסברת איך יש סיכוי בעולם שש"ס יבחרו בעבודה על פני הליכוד (וקמפיין בחירות שנכנס בליכוד הוא לא טיעון רציני).
איך שלא תהפוך את זה, גוש הימין (כולל ש"ס) מגיע ל-61 לפחות, ומשם אין שום סיכוי בעולם שביבי לא ראש ממשלה.

אתה שוכח פרט חשוב - "אם הבחירות היו נערכות היום".
הם לא. הם נערכות עוד קצת פחות מ-3 חודשים, ובזמן הזה זה לא מופרח שגוש השמאל-מרכז יעבור את גוש הימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 22:44 
מופרך לחלוטין. אין שום סיכוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:

הבאתי את הסקר האחרון שיצא, אם יש לך סקר אחר מהיום אני אשמח לראות ולשמוע.
בסקר של ידיעות, אגב, קדימה בכלל לא מקבלת קולות ועד עכשיו היא היתה על 2-3 מנדטים.
העבודה עם לפיד ומרצ אכן נמצאות כרגע על 43, אני חושב שהם גם יכולים להגיע לכיוון ה 45.
המפלגות הקטנות (גימלאים,ירוקים,עצמאות,קדימה) יכולות להביא 4-5 מנדטים לממשלה מה שבכל מקרה מגיע ל 50 בלי ש"ס. זה יכול להיות 49 וגם 51, אני הולך בכוונה על מספרים עגולים.
בסופו של דבר, אני מאמין ששני הגושים ינועו סביב ה 45-50 קולות בכל אחד, הערביות עם 10 וש"ס עם 15.

אני תמיד טענתי שש"ס הם אלו שיחליטו מי יהיה ראש הממשלה והאיחוד של ביברמן רק הדגיש את זה.
אפשר לתת טיעונים לפה ולפה לגבי ההעדפה שלהם לאן להצטרף, אני אישית חושב שהנקודות הבאות יובילו אותן דווקא להצטרף לעבודה, לא בהכרח לפי סדר חשיבות כלשהו :
1) הכיוון החברתי אליו הולכת כל מערכת הבחירות הזו
2) הקמפיין שלהם נגד הליכוד ונטישת המזרחים והשכבות החלשות, ביבי יכול להגיב במתקפת נגד ולקלקל עוד יותר את היחסים הרעועים בין המפלגות.
3) התיעוב האישי של דרעי,ישי ומועצת חכמי התורה מנתניהו.
4) החשיבות של ש"ס לעומת השותפות האחרות שלה בקואליציה. בממשלה תחת ביבי, ש"ס תקבל עדיפות רק אחרי הרצונות של ליברמן, ליצמן והאיחוד הלאומי. בממשלת שמאל יש לה הרבה יותר כוח שמן הסתם ינותב לדרישות וכסאולוגיה עדיפה לעומת מה שהם יקבלו מביבי, ועם הראש המשולש שלהם בהנהגה (דרעי-ישי-אטיאס) הם יצטרכו שלושה משרדים גדולים.
5) החשש שלהם מהכוח של ליברמן וההשפעה שלו על ביבי במגוון נושאים שהם חלוקים עליהם ובפרט כל מה שקשור לנושאי מוסדות הדת. אני אפילו לא אופתע אם בממשלה כזו משרד הפנים לא יהיה של ש"ס.

אתה יותר ממוזמן לטעון טיעונים כנגד אבל הנקודות האלו לא מגיעות מהאוויר, חלקן אפילו מידע אישי.
יש עוד מספיק זמן עד לבחירות והרבה דברים יכולים להשתנות לכאן או לכאן, בפרט שעדיין לא ידוע מה כחלון יעשה ומה יהיה האפקט של מפלגה חדשה בראשותו. יהיה מעניין, זה בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
אפילו אם מקבלים את התסריט הדי ורוד שלך קובי (והלוואי שהוא נכון), יש בו עדיין הנחה סמויה שש"ס בכלל יכולה לשבת בממשלת שמאל מרכז. בשביל לבגוד בגוש הטבעי שלה בימין, ש"ס תאכל ליחימוביץ' את הראש. אני מתקשה להאמין שזה יסתדר עם מרצ ולפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 23:24 
לדעתי הסרט היחיד שבו שס יושבת עם שלי ובוגדת בבוחרים שלה, זה אם אין לה ברירה.
מאחר ואין סרט כזה, קשה לי מאוד להאמין שביבי לא יהיה הדוצ'ה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: