תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 08:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 17:27 
אמסלם לא מקבל תשומת לב? הא? הוא מקבל פי כמה וכמה ממשקלו הסגולי. והפלא ופלא, כמות החילונים שכמו כאן נשבים בקסמו ומצהירים שיצביעו לו הולכת וגדלה. כאילו שהם שוכחים שמעבר למסרים הבאמת מעודדים שהוא מעביר באשר לציבור החרדי, הוא מציג עצמו בסופו של יום כחרדי ומזרחי, עם כל המטען הגזעני ושל ימי הביניים על הכתפיים. לאחל לו לקחת קולות מש"ס זה סבבה, אבל להצביע לו? שלא לדבר שזה ממילא קול לפח, אבל רגע- הוא חרדי מקסים שמדבר יפה והוא נגד ש"ס, איזה יופי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
מה עמדותיו המדינות?
ומה רע במלכיאור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
א. כחלון הוא בדיוק כמו ליברמן בועה מלאה בכלום עטופה במילים "נכונות".
צר לי אבל כחלון הוא הדבר הכי לא חברתי שיש ואני בטוח שאין בעיה לתקוף אותו. כל ה"הילה" של כחלון היא על דבר אחד, הרפורמה בסלולר / תקשורת.
הבעיה שאת הרפורמה הזאת הוא עשה תחת הכובע של שר התקשורת, והיא הובילה למאות אם לא לאלפים שלמובטלים חדשים, דבר שכחלון, שר הרווחה,
קיבל בשתיקה.

ב. גוש השמאל בארץ הוא המפלגות הציוניות שלא יחברו באוטומט לנתניהו, במציאות היום אלו העבודה + מרץ + קדימה, איך שלא תסובבו את זה אין שום סיכוי,
שמפלגות אלו יגיעו ליותר מנדטים מאשר גוש הימין (ביברמן + הבית היהודי + חרדים). ולכן למרות העובדה שלפיד (יעדיף את שלי) וש"ס (תעדיף את ביבי), הן
לא באף אחת מהגושים, הן ממש לא חלק ממשחק המנדים בכל הנוגע לזהות רהמ"ש הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 17:49 
איזה עמדות מדיניות, אתה באמת חושב שזה מעניין מישהו? הוא נגטיב של ש"ס, זה הסיפור שלו, וגם הוא ממש כמוהם, הולך על הגוון הגזעני של פניה למזרחים. אבל בגלל שהישראלים הם עם של אנטי, אז מי שיוצא נגד ש"ס או החרדים האשכנזים, כמו לפיד בזמנו, זה מספיק טוב.
גם להצביע למפלגה של מלכיאור, ככל שפעולותיו בתחומים שונים יהיו מבורכות, זה מופרך עבור אדם חילוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
כחלון בעצמו אדם חסר מושג ודיי אהבל, אבל בשונה מפולטיקאים אחרים, הוא יודע את זה. הוא הבין שהוא לא איזה גאון בתחום התקשורת ובסה"כ עשה מה שהמומחים בתחום אמרו לו, ובסה"כ התוצאות היו יפות (מהפכת התקשורת וכו'), אבל כמובן שהופלך משר שביצע את עבודתו סביר פלוס נולד גאון פיננסי חברתי שגם לא יתן לערבים כי הוא ליכודניק בנשמה ויביא באיזור ה-10-15 מדנטים.

אני מניח שהכל יחסי בפוליטיקה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
מה שכן, חייבים להפסיק את המנהג הזה של כל אחד שבא לו מקים מפלגה. חייבים לשנות את שיטת הבחירות פה. אני חושב שצריך להעשות כמו בארה''ב: שני גושים, מקסימום שלושה (הימין, השמאל והערבים ואם עוד גוש אז של הדתיים/חרדים), ובגוש שיזכה יוטל עליו להרכיב את הממשלה ולהנהיג את השלטון. יכול להיות שאני טועה ברעיון, אבל העקרון הוא שחייבים להפסיק את מנהג פתיחת המפלגות האלה בצורה סיטונאית.

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 02 נובמבר 2012, 18:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
:COMMY:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 02 נובמבר 2012, 18:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
א. כחלון הוא בדיוק כמו ליברמן בועה מלאה בכלום עטופה במילים "נכונות".
צר לי אבל כחלון הוא הדבר הכי לא חברתי שיש ואני בטוח שאין בעיה לתקוף אותו. כל ה"הילה" של כחלון היא על דבר אחד, הרפורמה בסלולר / תקשורת.
הבעיה שאת הרפורמה הזאת הוא עשה תחת הכובע של שר התקשורת, והיא הובילה למאות אם לא לאלפים שלמובטלים חדשים, דבר שכחלון, שר הרווחה,
קיבל בשתיקה.

ב. גוש השמאל בארץ הוא המפלגות הציוניות שלא יחברו באוטומט לנתניהו, במציאות היום אלו העבודה + מרץ + קדימה, איך שלא תסובבו את זה אין שום סיכוי,
שמפלגות אלו יגיעו ליותר מנדטים מאשר גוש הימין (ביברמן + הבית היהודי + חרדים). ולכן למרות העובדה שלפיד (יעדיף את שלי) וש"ס (תעדיף את ביבי), הן
לא באף אחת מהגושים, הן ממש לא חלק ממשחק המנדים בכל הנוגע לזהות רהמ"ש הבא.

לא שאני כל כך תומך בכחלון, אבל יש כאן כמה טעויות:
א. כשהוא עשה את הרפורמה בסלולר, כחלון לא היה שר הרווחה, הוא קיבל את התיק רק לאחר מכן.
ב. הוא עשה עוד רפורמות מלבד הסלולר, כמו הרפורמה בחברות הכבלים (אין יותר התחייבויות)
ג. השמועות אומרות שנתניהו חסם כל מהלך של כחלון כשר הרווחה, וזו אחת הסיבות שכחלון פרש ושוקל להקים מפלגה.
חוץ מזה, מסכים שכשר רווחה הוא לא עשה כמעט בכלל, ובנוסף הייתי שמח לדעת את דעותיו המדיניות.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
ירמי קדושי כתב:
מה שכן, חייבים להפסיק את המנהג הזה של כל אחד שבא לו מקים מפלגה. חייבים לשנות את שיטת הבחירות פה. אני חושב שצריך להעשות כמו בארה''ב: שני גושים, מקסימום שלושה (הימין, השמאל והערבים ואם עוד גוש אז של הדתיים/חרדים), ובגוש שיזכה יוטל עליו להרכיב את הממשלה ולהנהיג את השלטון. יכול להיות שאני טועה ברעיון, אבל מה שבטוח הוא שחייבים להפסיק את מנהג פתיחת המפלגות האלה בצורה סיטונאית.

מילא הודעה כפולה, את זה עוד אפשר להבין אם לוחצים פעמיים, אבל מה לעזאזל גרם לך לצטט את עצמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע, לא מסתדר פה עם הגלאקסי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
kobster כתב:
מפלגת העבודה הרכיבה ממשלה פעמיים בלבד ב 35 השנה האחרונות - 92 עם רבין, 99 עם ברק.
בשתיהן ש"ס ישבו, ולא רק שישבו אלא בממשלת ברק הם היו הסיעה השניה בגודלה בקואליציה עם 17 מנדטים.
אמרתי את זה שוב ושוב בחודש האחרון - ש"ס ולפיד יהיו בממשלה בלי קשר למי שיעמוד בראשה. גם קדימה תהיה בפנים אם תעבור את אחוז החסימה.
מהנחת המוצא הזו אפשר להתחיל ולעשות את חישובי הגושים.
יהיה מעניין.

ב-92 רבין ניצח נצחון ברור וקיבל מנדט להקמת ממשלה.
ב-99 ברק ניצח בבחירות ישירות וקיבל מנדט להקמת ממשלה.
שני התנאים האלו לא תואמים את המציאות של היום. נתניהו יהיה ראש הסיעה הגדולה בכנסת הבאה ויקבל הזדמנות מהנשיא להרכיב ממשלה, ש"ס תענה לחיזוריו כמו גם יאיר לפיד הסו קולד 'מרכז-שמאל' עפ"י הסקרים והפרשנים.

גם קדימה היתה בעלת הסיעה הגדולה בכנסת האחרונה ולא הרכיבה ממשלה, הכל תלוי במפלגות שממליצות לנשיא על זהות מרכיב הממשלה - ביבי או שלי.
הדגש שלי על כל פנים היה שלש"ס אין בעיה להיכנס עם העבודה לממשלה, והם אף היו שותפים לממשלות שקיבלו החלטות כואבות ודרמטיות מאוד (הסכמי אוסלו, נסיגה מלבנון) מבלי להתנגד אלא להימנע במקרה הגרוע ביותר.
ידיעות אחרונות הציגו את החלוקה לגושים בצורה הכי קרובה למציאות כששמו את ש"ס בנפרד מכל גוש כי גם להם ברור שש"ס יהיו בפנים בכל מקרה.

לגבי כחלון, אני ממש מקווה שהוא לא יקים מפלגה כי זו פשוט תהיה עוד מפלגת לווין של הליכוד שתיכנס איתה לממשלה בכל מקרה. הציבור בארץ מספיק מטומטם בשביל להאמין שכחלון הוא עאלק חברתי. שיבדקו לכמה הצעות חוק בנושא החברתי הוא התנגד מתוקף המשמעת הקואליציונית שלו. מבחינת עשיה נטו, בוז'י למשל לא רואה אותו.

ירמי קדושי כתב:
קוטלר, מי שמצביע שמאל צריך לקוות להצלחה של ש''ס בבחירות בכלל, או רק במידה וזה ע''ח ביברמניה?

פריאל,
לא רק שזה נכון, אני אפילו אוסיף ואגיד שזה כנראה הסיכוי הכי טוב של העבודה להרכיב ממשלה.
אם ש"ס תתחזק ע"ח ביברמן (במיוחד אם כחלון לא ירוץ) יהיה להם מספיק מנדטים בשביל להכריע את הכף לטובת שלי בסופו של דבר.
לפי הסקר בידיעות, שילוב של עבודה-לפיד-מרצ מגיע ל 43 מנדטים. בשילוב של מפלגות קטנות כמו הירוקים,הגמלאים ועצמאות אפשר להגיע לאיזור ה 50. ש"ס להערכתי תגיע ל 15 מנדטים.
ממשלה בראשות העבודה של 65 ח"כים עם תמיכה מבחוץ של 5 הח"כים מחד"ש היא דבר ריאלי. אפילו מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:

:ROSE:

איך מתקדם הרעיון שהצעתי לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
מה שכן, חייבים להפסיק את המנהג הזה של כל אחד שבא לו מקים מפלגה. חייבים לשנות את שיטת הבחירות פה. אני חושב שצריך להעשות כמו בארה''ב: שני גושים, מקסימום שלושה (הימין, השמאל והערבים ואם עוד גוש אז של הדתיים/חרדים), ובגוש שיזכה יוטל עליו להרכיב את הממשלה ולהנהיג את השלטון. יכול להיות שאני טועה ברעיון, אבל העקרון הוא שחייבים להפסיק את מנהג פתיחת המפלגות האלה בצורה סיטונאית.

ומה זה יעזור בדיוק? זה רק מוביל לניכור של הציבור למערכת הפוליטית כי יש מגוון קטן של דעות שבא לידי ביטוי.
והמערכת הפוליטית שם בכלל הגיעה כתוצאה מזה שיש רק 2 מפלגות לכמעט שיתוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:54 
nirog כתב:
יש טעות בסיסית בכל חישובי הגושים -
שס של אריה דרעי לא שייכת לגוש הימין וגם לא לגוש השמאל
היא תלך עם כל גוש. היא תהיה בכל ממשלה.

דרעי ימליץ לפני פרס ששלי יחימוביץ תכהן כראש ממשלה? באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:57 
שמע סוס
בתור אחד שלא הצביע מאז 99׳ אתה דווקא מאד מעורב ומתמצא
בחומר
וקובי
לא יעזור כלום
אני עדיין לא יכול לדמיין לעצמי את שלי הדודתית ובעלת הטון של מורה בתיכון
בתור ראש ממשלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:58 
יובל כתב:
ירמי קדושי כתב:
ירמי קדושי כתב:
מה שכן, חייבים להפסיק את המנהג הזה של כל אחד שבא לו מקים מפלגה. חייבים לשנות את שיטת הבחירות פה. אני חושב שצריך להעשות כמו בארה''ב: שני גושים, מקסימום שלושה (הימין, השמאל והערבים ואם עוד גוש אז של הדתיים/חרדים), ובגוש שיזכה יוטל עליו להרכיב את הממשלה ולהנהיג את השלטון. יכול להיות שאני טועה ברעיון, אבל מה שבטוח הוא שחייבים להפסיק את מנהג פתיחת המפלגות האלה בצורה סיטונאית.

מילא הודעה כפולה, את זה עוד אפשר להבין אם לוחצים פעמיים, אבל מה לעזאזל גרם לך לצטט את עצמך?

הוא ציטט במקום לערוך.
ואז ערך בתוך הציטוט.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 02 נובמבר 2012, 19:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
בתור ראש ממשלה

ומוכר רהיטים זה יותר הגיוני?
:cry:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:02 
עוד עובדה משעשעת על הבריון עם הג'ל בשיער. את הנאום שלו הוא נתן באריאל, עד כאן ידוע לכל. מי שכותב לו את המצע המדיני הוא העיתונאי ולוחם הצנחנים בדימוס, עפר שלח. עפר שלח ידוע בכך שהוא סמן שמאלי במפלגות הציוניות וקשה לי להאמין שאריאל נכללת בחזון שלו. ניחוש שלי, יאיר לפיד הוא סך הכל עושה דברו ודעתו של אמנון דנקנר, החבר הטוב של אביו ז"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:04 
עם המוכר רהיטים אנחנו כבר סוגרים קדנציה שניה ובדרך לשלישית
ובפעם הבאה נבחר שומר בארים
אבל עדיין שלי לא נתפסת בתודעתי כראש ממשלה
(אשתי ובתי למשל חושבות ההיפך ויצביעו לה בכל מקרה אז אולי זה כן ענין מגדרי?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:06 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
בתור ראש ממשלה

ומוכר רהיטים זה יותר הגיוני?
:cry:

בוגר סיירת מטכ"ל, בוגר האוורד, שגריר ישראל באו"ם. תמשיך להתמקד ברהיטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:06 
mkorman1 כתב:
עם המוכר רהיטים אנחנו כבר סוגרים קדנציה שניה ובדרך לשלישית
ובפעם הבאה נבחר שומר בארים
אבל עדיין שלי לא נתפסת בתודעתי כראש ממשלה
(אשתי ובתי למשל חושבות ההיפך ויצביעו לה בכל מקרה אז אולי זה כן ענין מגדרי?)

אולי זה קשור לבעיות מסויימות בתפיסת העולם שלך, בעיות שעמדנו עליהן כבר קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:08 
ואולי זה בגלל שהיא פשוט לא מתאימה?
אין לי בעיה כזאת עם ציפי למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:10 
אולי, רק מה לעזאזל אתה רואה בציפי לבני הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:11 
IdanTheLittle כתב:
תמונה

כל אלו הצבעות שהוא היה מחוייב אליהן במסגרת המשמעת הסיעתית והקואליציונית.
לתלונות פנו לממשלה שנלחמת באזרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:19 
zink כתב:
אולי, רק מה לעזאזל אתה רואה בציפי לבני הזו.

בניגוד לשלי שהנסיון שלה מסתכם בהיותה עיתונאית לציפי יש רזומה יותר מרשים
בעיני לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
גם כשהוא אמר שזו "הממשלה החברתית ביותר בעשור האחרון" הוא עשה את זה במסגרת המשמעת הקואליציונית?
כשהוא לא עשה כלום כשר רווחה? אה סליחה הוא כן עשה משהו, הוא יצא נגד העובדים הסוציאליים בזמן השביתה שלהם.

סתם עוד אפס שתופס טרמפ על המוצא שלו בשביל להתקדם.
בסוף זה כל מה שיישאר פה, אוסף אנשים שמנפנפים בזהות שלהם ותוקפים את האחרות כדי לקושש קולות, בזמן שהטיטניק מתרסקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:21 
הפועל כתב:
גם כשהוא אמר שזו "הממשלה החברתית ביותר בעשור האחרון" הוא עשה את זה במסגרת המשמעת הקואליציונית?
כשהוא לא עשה כלום כשר רווחה? אה סליחה הוא כן עשה משהו, הוא יצא נגד העובדים הסוציאליים בזמן השביתה שלהם.

סתם עוד אפס שתופס טרמפ על המוצא שלו בשביל להתקדם.
בסוף זה כל מה שיישאר פה, אוסף אנשים שמנפנפים בזהות שלהם ותוקפים את האחרות כדי לקושש קולות, בזמן שהטיטניק מתרסקת.

לא חולק עלייך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ואולי זה בגלל שהיא פשוט לא מתאימה?
אין לי בעיה כזאת עם ציפי למשל

אני בהחלט יכול להבין את כיוון המחשבה שלך.
שלי היא ממש לא הטייפקאסט של ראש ממשלה בישראל.
עיתונאית לשעבר שהיא אם חד הורית ומעולם לא היתה שרה.
מצד שני, תראה לאיפה הגענו עם כל הסו קולד מבינים ונפוחים מחשיבות עצמית. אולי כדאי לשנות את התפיסה שלנו לגבי מי אנחנו רוצים שיוביל את המדינה.

רק בחודשים האחרונים צפינו כולנו בהשתאות בילדה בת 25 שהעיפה כמעט לבדה בעלים של קבוצת כדורגל ועשתה פה שינוי עצום בחשיבה שמשליך עכשיו גם על קבוצות אחרות וקהל האוהדים שלהן (כמו אוהדי הפועל חיפה ששואבים הרבה השראה מהמחאה שלנו).
היא באה בלי ניסיון, בלי קשרים, רק מתוך מוטיבציה עצומה , עקשנות ומחויבות טוטלית ועשתה בית ספר לכל הסקפטיים והספקנים למיניהם. כשהאולטראס על כל מנהיגיהם הלוחמניים עוד ישבו הגדר ולא ממש ידעו מה לעשות היא כבר הכינה שלטים עד 3 לפנות בוקר כל יום.
בשנה שבה ליהי היא אשת השנה בספורט, דווקא לאוהדי הפועל אמור להיות הרבה יותר קל לקבל אישה כמו שלי בראשות הממשלה. לך תדע, אולי זה בטעות יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2012, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ירמי קדושי כתב:

:ROSE:

איך מתקדם הרעיון שהצעתי לך ?

לא יקרה. ככל הנראה, אם לא יהיו הפתעות מיוחדות , אני אצביע מרצ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: