תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 12:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: ותודה לטוטו תמוז על ההפסד היום
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
שצ'ם, שוב, absence of proof is not proof of absence.

אין באמצעי להוכיח ההפך, אבל זה לא אומר שאתה צודק.

חשוב לציין, זה שצהוב על תנועה כזאת, אם זה לא צהוב שני, לא היה מעורר הדים, לכן בעיני סביר שזה קרה, רק שזה לא עורר הדים. כנ"ל מקרים בקבוצות או ליגות פחות מעניינות, שיתכן שאין לך מושג עליהן. יתכן שלא נתנו מעולם לרונאלדו צהוב על זה. ביג דיל. ואגב, אני לא בטוח שכשהוא עושה את התנועה הוא מכוון אותה לכיוון קהל היריב. נראה לי יותר כללי כזה. אבל יתכן שאני טועה בזה.

אבל בסדר, אם אתה חושב שזה מעולם לא קרה בעולם, אז סבבה. זכותך להניח ככה. אני חושב שאתה טועה.

נ.ב. אתם באמת לוקחים את ההתנצלות של תורכי ברצינות? :LOL2:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ותודה לטוטו תמוז על ההפסד היום
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 21:17 
נראה לי זה קורה כל הזמן פשוט אורן זריף משדר תדר אנרגטי לקו המחשבה של כולנו בשביל לשכוח.
איכשהו כולנו מצליחים לזכור עשרות מקרים של צהוב שני על הורדת חולצה, אבל אף אחד לא מצליח לזכור צהוב שני על תנועת השתקה.
אפילו הצהוב השני לואן פרסי(?) מול ברצלונה שהוא בעט לשער אחרי השריקה נצרב לי איכשהו בזיכרון (ואני לא אוהד אף קבוצה שקשורה לאירוע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:
נראה לי זה קורה כל הזמן פשוט אורן זריף משדר תדר אנרגטי לקו המחשבה של כולנו בשביל לשכוח.
איכשהו כולנו מצליחים לזכור עשרות מקרים של צהוב שני על הורדת חולצה, אבל אף אחד לא מצליח לזכור צהוב שני על תנועת השתקה.
אפילו הצהוב השני לואן פרסי(?) מול ברצלונה שהוא בעט לשער אחרי השריקה נצרב לי איכשהו בזיכרון (ואני לא אוהד אף קבוצה שקשורה לאירוע).

דובר על צהוב על תנועת השתקה של קהל. לא על צהוב שני בהכרח. לא אמור להיות הבדל מבחינת השופט - כי אם כן, הוא פנקסן.

וזה בדיוק הקטע, צהוב ראשון על תנועת התגרות בקהל היריבה, לא תזכור. צהוב שני, נדיר יותר בין השאר בגלל ששחקנים חכמים לא עושים תנועות התגרות בקהל היריבה כשיש להם כבר צהוב אחד.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 21:39 
נו אז קדימה, אני מרשה לך להשתמש בגוגל ואפילו בגוגל תרגום, חפש באיזה שפה שאתה רוצה, מחיפוש קצרצר שעשיתי לא מצאתי.
שתמצא, יהיה על מה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 21:40 
בחייאת נו, זה כמו הטמבלים שאומרים לך להוכיח להם שאין אלוהים.
אי אפשר להוכיח שאין משהו. מה אתם בכלל מנהלים דיון עם מישהו שבא עם דרישות כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 21:42 
אין לי מושג אפילו מה הבלאד כתב אבל אני מניח שזו הסיבה שהאשכול בעמוד הזה. אני כבר יותר משלוש שנים עם בלאד ברשימת הנודניקים, וזו אחת ההחלטות הטובות שקיבלתי בחיים שלי.

אל תתנו לטרוליזם לנצח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
המעשה שעשה טוטו מיותר.
לא אהבתי את דרך התנהגותו כמו לא את התנהגותו של דואני בדרבי ( למרות שרבים התלהבו ממנה בפורום) ושל טועמה.
מצד שני מסוגל להבין אותו.
מכאן ועד להאשימו בהפסד כפי שזועקת כותרת האשכול המרחק רב מאוד.

הפועל הפסידה בגלל שהיא קבוצה שאינה מאומנת בכלל בנושא ההגנתי. אין סגירות אלכסוניות לא רק במשחק בטדי אלא בעוד משחקים.
אין לנו הגנה וזה ניכתב רבות למרות שהיו כאלה שנהנו להיסתתר סביב " אבל ספגנו גול אחר מתחילת העונה".
הניצחונון נגד חיפה הושג בגלל חוסר אופי של חיפה ובזכות כישרון שקיים ברגלי כמה שחקנים.
בסופו של דבר הפועל אינה קבוצה מאומנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
וזה בדיוק הקטע, צהוב ראשון על תנועת התגרות בקהל היריבה, לא תזכור. צהוב שני, נדיר יותר בין השאר בגלל ששחקנים חכמים לא עושים תנועות התגרות בקהל היריבה כשיש להם כבר צהוב אחד.

ארשאבין חגג ככה 4 פעמים במשחק אחד מול הקהל של ליברפול באנפילד ויצא מהמשחק הזה בלי צהוב.
איבראימוביץ' חגג ככה פעם כשהיה לו צהוב את השער השני שלו באולימפיקו במשחק שנגמר 4-0 לאינטר.
לואיס סוארז שהוא בערך השחקן ששופטים הכי שונאים בעולם כרגע חגג ככה העונה, אני ממש לא אתפלא אם כשהיה לו צהוב(מ8 הופעות בפריימרליג הוא יצא עם 4 צהובים).

זה לא השחקן טיפש, זה השופט טיפש
וגם אתה ד"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
בינמן כתב:
אין לי מושג אפילו מה הבלאד כתב אבל אני מניח שזו הסיבה שהאשכול בעמוד הזה. אני כבר יותר משלוש שנים עם בלאד ברשימת הנודניקים, וזו אחת ההחלטות הטובות שקיבלתי בחיים שלי.

אל תתנו לטרוליזם לנצח!

לך תעשה טרוליזם להפועל באתר שלך. אין איזה ראיון מלכלך עם אמא של שחקן שיש לך להריץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
ציטוט:

ארשאבין חגג ככה 4 פעמים במשחק אחד מול הקהל של ליברפול באנפילד ויצא מהמשחק הזה בלי צהוב.
איבראימוביץ' חגג ככה פעם כשהיה לו צהוב את השער השני שלו באולימפיקו במשחק שנגמר 4-0 לאינטר.
לואיס סוארז שהוא בערך השחקן ששופטים הכי שונאים בעולם כרגע חגג ככה העונה, אני ממש לא אתפלא אם כשהיה לו צהוב(מ8 הופעות בפריימרליג הוא יצא עם 4 צהובים).

וגם אתה ד"א.

וואלה, חשבתי שאנחנו ביחסים טובים יחסית. אחליק לך את ה"טיפש" אבל בפעם הבאה לא אתפלא אם תכנס לנודניקים.

ואגב, האם השחקנים שציינת הפנו את האצבע המשתיקה לעבר קהל היריבה? ומאיפה אתה יודע את כל הפרטים האלה? (זה באמת מסקרנות, בעיקר לגבי איברהימוביץ'... זה נשמע הזוי שאתה יודע שהיה לו צהוב כבר. מאיפה צצים המחשבים האנושיים האלה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

וגם אתה ד"א.

וואלה, חשבתי שאנחנו ביחסים טובים יחסית. אחליק לך את ה"טיפש" אבל בפעם הבאה לא אתפלא אם תכנס לנודניקים.

ואגב, האם השחקנים שציינת הפנו את האצבע המשתיקה לעבר קהל היריבה? ומאיפה אתה יודע את כל הפרטים האלה? (זה באמת מסקרנות, בעיקר לגבי איברהימוביץ'... זה נשמע הזוי שאתה יודע שהיה לו צהוב כבר. מאיפה צצים המחשבים האנושיים האלה?)

למי עוד הם יכולים להפנות אותה?
ארשאבין? זכרתי שפעם הוא שם רביעייה באנפילד(גם בניון שם צמד במשחק הזה), חיפשתי תקציר וראיתי שאת כל השערים הוא חגג ככה חוץ מאת השלישי שהוא סימן 3 לקהל(טעות שלי).
איבראומביץ'? אני אוהד רומא וזכרתי את המשחק הזה, אז נשאר לי רק להסתכל על הPlay By Play של המשחק ולראות אם הוא קיבל צהוב לפני שהוא השתיק את הקהל.

אני באמת ממש לא שונא אותך וחושב שמי שמתעצבן ממך הוא חתיכת דביל, אבל גם אתה לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 02:24 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
bloodbrother כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:

וגם אתה ד"א.

למי עוד הם יכולים להפנות אותה?
ארשאבין? זכרתי שפעם הוא שם רביעייה באנפילד(גם בניון שם צמד במשחק הזה), חיפשתי תקציר וראיתי שאת כל השערים הוא חגג ככה חוץ מאת השלישי שהוא סימן 3 לקהל(טעות שלי).
איבראומביץ'? אני אוהד רומא וזכרתי את המשחק הזה, אז נשאר לי רק להסתכל על הPlay By Play של המשחק ולראות אם הוא קיבל צהוב לפני שהוא השתיק את הקהל.

אני באמת ממש לא שונא אותך וחושב שמי שמתעצבן ממך הוא חתיכת דביל, אבל גם אתה לא משהו.

הם יכולים להפנות אותה לתקשורת, לעולם (זה לדעתי מה שרונאלדו עושה, אבל אולי אני טועה), לשחקני הקבוצה, לשחקני היריב, לאמא של השחקן, וכו'. לא בהכרח לקהל הקבוצה היריבה. אפשר לראות לאיזה כיוון נעשית התנועה.

ושחקת אותה עם הזכרון, רק ששוב, לא טענתי ששחקנים תמיד מקבלים צהוב על תנועת השתקה. בטח לא בעבר, כי זה דגש חדש יחסית על התגרויות בקהל. ולדעתי אגב, לפחות בליגה שלנו, מעכשיו הם יקבלו יותר, אלא אם כן איגוד השופטים יודיע שהשופט טעה במקרה זה.ֿ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
זיפ לתוך פנים שלכם

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 07:54 
לפני שגוררים את טוטו לבית דין אוהדים, צריך לזכור את ינואר.
יתכן שיעזוב, כמו כנראה טרי, גם בגלל שלא יאהב את היחס אליו. ואנחנו צריכים לגונן עליו.

ברור שלא סותר שכל אדם המקבל את היחס לו הוא זוכה ובעיקר מאוהדי בית"ר מחייב אותנו ליחס טוב יותר אליו. ולפחות לא לאשכול מאשים.
התפקדי של האוהדים הוא לאעודד אותו במיוחד, כולל באימונים. גם מתנה מיוחדת יכולה לעזור (מאוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: