Shacham כתב:
bloodbrother כתב:
Shacham כתב:
ציטוט:
וזה בדיוק הקטע, צהוב ראשון על תנועת התגרות בקהל היריבה, לא תזכור. צהוב שני, נדיר יותר בין השאר בגלל ששחקנים חכמים לא עושים תנועות התגרות בקהל היריבה כשיש להם כבר צהוב אחד.
ארשאבין חגג ככה 4 פעמים במשחק אחד מול הקהל של ליברפול באנפילד ויצא מהמשחק הזה בלי צהוב.
איבראימוביץ' חגג ככה פעם כשהיה לו צהוב את השער השני שלו באולימפיקו במשחק שנגמר 4-0 לאינטר.
לואיס סוארז שהוא בערך השחקן ששופטים הכי שונאים בעולם כרגע חגג ככה העונה, אני ממש לא אתפלא אם כשהיה לו צהוב(מ8 הופעות בפריימרליג הוא יצא עם 4 צהובים).
זה לא השחקן טיפש, זה השופט טיפש
וגם אתה ד"א.
וואלה, חשבתי שאנחנו ביחסים טובים יחסית. אחליק לך את ה"טיפש" אבל בפעם הבאה לא אתפלא אם תכנס לנודניקים.
ואגב, האם השחקנים שציינת הפנו את האצבע המשתיקה לעבר קהל היריבה? ומאיפה אתה יודע את כל הפרטים האלה? (זה באמת מסקרנות, בעיקר לגבי איברהימוביץ'... זה נשמע הזוי שאתה יודע שהיה לו צהוב כבר. מאיפה צצים המחשבים האנושיים האלה?)
למי עוד הם יכולים להפנות אותה?
ארשאבין? זכרתי שפעם הוא שם רביעייה באנפילד(גם בניון שם צמד במשחק הזה), חיפשתי תקציר וראיתי שאת כל השערים הוא חגג ככה חוץ מאת השלישי שהוא סימן 3 לקהל(טעות שלי).
איבראומביץ'? אני אוהד רומא וזכרתי את המשחק הזה, אז נשאר לי רק להסתכל על הPlay By Play של המשחק ולראות אם הוא קיבל צהוב לפני שהוא השתיק את הקהל.
אני באמת ממש לא שונא אותך וחושב שמי שמתעצבן ממך הוא חתיכת דביל, אבל גם אתה לא משהו.
הם יכולים להפנות אותה לתקשורת, לעולם (זה לדעתי מה שרונאלדו עושה, אבל אולי אני טועה), לשחקני הקבוצה, לשחקני היריב, לאמא של השחקן, וכו'. לא בהכרח לקהל הקבוצה היריבה. אפשר לראות לאיזה כיוון נעשית התנועה.
ושחקת אותה עם הזכרון, רק ששוב, לא טענתי ששחקנים תמיד מקבלים צהוב על תנועת השתקה. בטח לא בעבר, כי זה דגש חדש יחסית על התגרויות בקהל. ולדעתי אגב, לפחות בליגה שלנו, מעכשיו הם יקבלו יותר, אלא אם כן איגוד השופטים יודיע שהשופט טעה במקרה זה.ֿ