לאור העובדה שהעליתי קישור מנייד עלה הוא שגוי .
להלן ציטוט מראיון עם בן עזרא שכאמור הוא זה שהחליט על העמדתו לדין של טוטו תמוז.
מעניין אם יעמוד מאחורי מה שהעלה כאן ? למה יש לי הרגשה שהתשובה שלילית !
למה אתה מתכוון?
"
הכוח שיכול לשנות משהו בגזענות במגרשים הוא השחקנים עצמם. הייתי שחקן. אתה מתקלח עם אותם חברים שסופגים את הקריאות, חי איתם יותר מאשר עם האישה. אני לא מסוגל להבין כשיש קריאות כלפי סלים טועמה, או מישהו אחר, איך אתה מסוגל להמשיך לשחק בשוויון נפש כאילו כלום לא קרה."?
- אז להפסיק לשחק?
"בדיוק כך. ששחקנים ירדו מהמגרש. לגבי הנקודות ותוצאת המשחק תנו לי להחליט אחר כך. הקהל סובל מעונשים? הקבוצה סובלת ולא תמיד בצדק." - כתובע היית מבין?
"עובדה, אני מציע את זה. אמרו לי 'רעיון מצוין, ניתן את הסמכות לשופט. הוא ישמע קריאות גזעניות וישרוק להפסקת המשחק. זה ייתן עוצמה.' לצערי שופטים לא כל-כך אוהבים לשמוע את הקריאות. זה מכניס אותם לבעיה. אני ממש לא מבין את התופעה. כיהודים, איך לכל הרוחות אנחנו, שסבלנו, מסוגלים להוציא מהפה קריאה כזו. ומי אלה? המיץ של הזבל."
-אתה נעזר לפעמים במצלמות הטלוויזיה?
"קבעתי כלל, שאני לא עוצם לחלוטין את עיניי למה שיש בטלוויזיה ובאינטרנט. אבל יש סייג, שאני פועל רק במקום שהשופט לא ראה. היה לי את מקרה היריקה של יא-יא פטי על דבאלישוילי. מקרה שמראה על התנהלות הקבוצות. העמדתי את פטי לדין על סמך צילומי הטלוויזיה ומיד קיבלתי טלפונים ומכתבים מאשדוד, למה אני לא מעמיד גם את דבאלישוילי, שהתגרה.
ראיתי את היריקה, לא ראיתי התגרות. פניתי לקבוצה וביקשתי שפטי יגיש תלונה מסודרת. קיבלתי תשובה מהבעלים שאין להם עניין בהגשת תלונה, אבל לתקוף תקפו אותי מפה ועד הודעה חדשה."
ולראיון המלא :
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/346/326.html