תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 12:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מועדון חובבני
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 23:20 
כשהוציאו את הפועל מטביב הייתי בטוח שהולכים לעתיד חדש
שסוף סוף תהיה מקצוענות
גם אני כמו רבים אחרים שילמתי כסף וקניתי "מניות" אבל כנראה שטעיתי
השכונה הזו מזכירה במקרה הטוב את מה שהלך פה בשנות ה90 המוקדמות .
1. אין משמעת, כל אחד עושה מה שבא לו - שחקן עם צהוב תופס לשחקן בחולצה באמצע המגרש ומקבל אדום, שחקן עם צהוב שם גול ועושה שקט לקהל (כאילון מה? לא ברור לך שבטדי יחפשו אותנו?) , שחקנים מכדררים באמצע המגרש ומאבדים כדורים, מגיעים לרחבה ולא מוסרים , עושים מה שבא להם ואין סנקציות , לא קנסות ולא כלום!

2. צוות אימון- במקום להביא מאמן בעל שם , מהארץ או מחו"ל , שיבנה משהו לטווח ארוך , עשו פשוט בית זונות - שירזי, אלימלך , אבוקסיס, הלל - כל כך הרבה חסרי מושג במקום אחד.. מישהו חושב אולי שלמועדון כמו הפועל צריך מאמן עם קבלות ?? לא סבלנו מספיק בשנים האחרונות כדי להבין שלא כל מי שמפליץ איזה עונה בבני יהודה, נתניה או פ"ת מתאים לנו?

3. רכישת שחקנים- רמון יכול לומר עד מחר שאין לו כסף , אבל מי יביא לו כסף בניהול השערורייתי הזה? מי זה פטקוביץ? למה הביאו את בן יוסף? מישהו ראה את פנסטיל ובמבה שממבה לפני שהביאו אותם? למה לשלם כל כך הרבה כסף על שחקן כמו בן חיים, שעם כל הכבוד לגול משחק בצורה מחפירה , כמו בשכונה .

4. כושר ואימונים - מישהו בודק אם הקבוצה מתאמנת ? יש תוכנית אימונים בכלל ? מה עושים כל יום וכל שעה? מנתחים את הבעיה של כל שחקן ושחקן וקובעים לו תוכנית אימונים מסודרת ? עושים משהו לגבי דמארי שמחטיא באחד על אחד בלי סוף? עובדים עם האדון חוטבא על הגבהות כדורים ? מישהו מוודא מה השחקנים אוכלים בין לבין האימונים ? מה הם עושים בלילות ובסופי שבוע? הייתי יכול להבין אם הם היו מרוויחים גרושים , אבל האפסים האלה מביאים מאות אלפי דולרים ולאף אחד לא איכפת!!

לי היה ברור שהקבוצה הראשונה שתטפל בכל העניינים האלה ותהפוך למועדון מקצועני תיקח פה את השליטה
אבל לצערי הקבוצה מעבר לכביש עקפה אותנו בסיבוב , היא תיקח אליפות העונה ולצערי הרב בצדק .
כל מה שהייתי רוצה לראות בהפועל יש אצל הנבלות , ולא , זה לא הכסף , זה שינוי התפיסה שהם עשו שם.
העונה הזו אבודה . אבל אם רוצים להתחיל לעשות שם משהו אז צריך להתחיל מעכשיו .
להעיף את מי שצריך להעיף , להשקיע איפה שצריך. שהשחקנים יגיעו כל יום ב8 בבוקר ויחזרו ב8 בערב.
שיהפכו את המועדון הזה מחובבני למקצועני .
עד אז חבל על הזמן ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מועדון חובבני
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 23:29 
זהו כבר התחלנו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 23:34 
חוץ מהעניין של טוטו שאין לי שום טענה אליו, כל מילה, גם אני הייתי תחת האשליה וקניתי ״מניה״ מתוך תקווה שהמועדון יעבור מהפכה ניהולית, במקום זה החזירו לי לובין שעורג בלילות למוני, והשכונה חוגגת בלי סוף, ולצערי אני מסכים איתך לחלוטין השכנים עשו שינוי תפיסה וזה מה שיביא להם אליפות העונה וגם בעונות הקרובות, תמיד היינו שכונה וכנראה זה מה שנשאר בעתיד הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 23:35 
תגיד מה אתה רוצה?

חשבת שעם המניה שקנית ניהית אברמוביץ'? עזרת לרכוש את מסי? או שאולי אתה כרגע מחכה לשיחת טלפון מאבוקסיס עם התנצלות?
טביב היה סרטן למועדון וכל המניות והכסף שאתה ועוד רבים משלמים זה כדי לכסות ולהבטיח שלא יקרה דבר כזה בעתיד.
ואני אוהב את האשכולות האלה שנפתחים אחרי הפסדים. איפה היית כשניצחנו את חיפה? היום בטדי שיחקנו יותר טוב ממה ששיחקנו נגד חיפה, אבל אין מה לעשות, לשחק עשרה מול שניים עשר זה לא פשוט.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 23:42 
לא צריך לצאת על כל מי שכותב ביקורת בצורה עיוורת ו"לוחמנית".
יופי, אתם הקהל המדהים של הפועל שתומך בכל מצב, אתם אלוהים. שמחים?

תנסו לקרוא אותה ולהבין. הוא בסה"כ צודק.

אני מבין, אין כסף. אי אפשר לעשות מלא רכש (עשינו, אבל נגיד שלא) ואי אפשר להביא את מוריניו. אז צריך להסתפק במה שיש.
אז בלי הרבה כסף, אי אפשר להוציא קצת יותר?

- כושר גופני - לוקים בחסר, כולם. זה פשוט בזיוני. לא צריך כסף/אמצעים כדי להריץ שחקנים באימונים כמו שצריך
- משמעת טקטית - כ"כ ברור שכל אחד עושה פשוט מה שבא לו על המגרש.
- זרים - עדיף היה להביא קצת ומוכח, מאשר להתפזר לכל עבר ולהביא את הכשלונות הכי גדולים של הפועל בעשור האחרון. ג'מבה ג'מבה חסר מושג לחלוטין, פנסטיל מזכיר צל של הצל שלו, ושאני לא אתחיל לדבר על פטקוביץ' וקוטיניו חסרי המושג.
- רכש מקומי - לצד הגניבה של הקיץ (ושלא יספרו לכם אחרת) - חנן ממן. מה הבאנו? שום דבר ששווה הרכב.
- טועמה - חייב לשחק תמיד.
- גיבוש/כימיה בין השחקנים - אנחנו מועדון שנמצא במצב לא קל. למה כל השחקנים שלנו רבים אחד עם השני כל הזמן?

כמו שזה נראה עכשיו, אנחנו בדרך לכדור שלג גדול והרסני. ואני בכלל לא רוצה לחשוב על המילה דרבי.
הדבר הטוב היחיד שאני רואה זה את זה שהפעם אנחנו יכולים להשמיע את הקול שלנו. אז בוא נעשה את זה במקום לצאת על מי שמבקר במקומות הנכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 23:47 
why כתב:

אני מבין, אין כסף. אי אפשר לעשות מלא רכש (עשינו, אבל נגיד שלא) ואי אפשר להביא את מוריניו. אז צריך להסתפק במה שיש.

- כושר גופני - לוקים בחסר, כולם. זה פשוט בזיוני. לא צריך כסף/אמצעים כדי להריץ שחקנים באימונים כמו שצריך
- זרים - עדיף היה להביא קצת ומוכח, מאשר להתפזר לכל עבר ולהביא את הכשלונות הכי גדולים של הפועל בעשור האחרון. ג'מבה ג'מבה חסר מושג לחלוטין, פנסטיל מזכיר צל של הצל שלו, ושאני לא אתחיל לדבר על פטקוביץ' וקוטיניו חסרי המושג.
- רכש מקומי - לצד הגניבה של הקיץ (ושלא יספרו לכם אחרת) - חנן ממן. מה הבאנו? שום דבר ששווה הרכב.
- גיבוש/כימיה בין השחקנים - אנחנו מועדון שנמצא במצב לא קל. למה כל השחקנים שלנו רבים אחד עם השני כל הזמן?

כמו שזה נראה עכשיו, אנחנו בדרך לכדור שלג גדול והרסני. ואני בכלל לא רוצה לחשוב על המילה דרבי.
הדבר הטוב היחיד שאני רואה זה את זה שהפעם אנחנו יכולים להשמיע את הקול שלנו. אז בוא נעשה את זה במקום לצאת על מי שמבקר במקומות הנכונים.

בוא אני אסביר לך בקצרה למה כן אפשר "לצאת" על אנשים שמעבירים ביקורת שכזאת:
נחזור קצת אחורה לחודש יוני-יולי, אתה בכלל חשבת שתעמיד קבוצה (?) שתוכל בכלל להאבק על משהו חוץ מעל קיומה אולי?
אתה האמנת שנשתחרר מהנטל הזה שנקרא "אלי טביב" כשהוא הצהיר שהוא ילך ראש בראש עם המועדון ולא יעזוב?
אתה חשבת בכלל שתיהיה אפשרות שהאוהדים יוכלו לשלוט אחת ולתמיד ובאופן חוקי וחתום בקבוצה?
עוד לפני תחילת העונה ידענו שזאת תיהיה שנה קשה, ובכל זאת הביאו שחקני רכש מעולים, ובכל זאת אנחנו באירופה ועדיין יש אוהדים שמעזים לכתוב אותנו באותה שורה עם הגרמנים.
זה שהפועל יכולה לשחק טוב יותר זה ברור, אבל לבכות ולהתחיל דיבורים בסגנון של "הוליכו אותנו שולל" זה מביך.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 23:53 
אתה יכול לצאת כמה שאתה רוצה, והתקליט השבור שלך ידוע, גם שנה הבאה תזכיר את טביב. זה עדיין לא מסביר את הניהול השכונתי, למה החזירו למערכת אנשים כושלים, מאמנים כושלים, אני מבין גם שסדר יום האימונים החובבני זה גם באשמת טביב, באמת מהיום והלאה אסור לאף אחד לשאוף לראות את הקבוצה שלו עוברת מחובבנות למקצוענות, תתחילו להתמודד עם ביקורת, לראיה קבוצת הכדורסל שלמרות העוני עשתה מהפכה ניהולית עד הסוף, עכשיו בוא תעביר עלי ביקורת ותסביר לי כמה אני כפוי טובה

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 29 אוקטובר 2012, 23:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 23:54 
red-toro כתב:
why כתב:

נחזור קצת אחורה לחודש יוני-יולי, אתה בכלל חשבת שתעמיד קבוצה (?) שתוכל בכלל להאבק על משהו חוץ מעל קיומה אולי?
אתה האמנת שנשתחרר מהנטל הזה שנקרא "אלי טביב" כשהוא הצהיר שהוא ילך ראש בראש עם המועדון ולא יעזוב?
אתה חשבת בכלל שתיהיה אפשרות שהאוהדים יוכלו לשלוט אחת ולתמיד ובאופן חוקי וחתום בקבוצה?
עוד לפני תחילת העונה ידענו שזאת תיהיה שנה קשה, ובכל זאת הביאו שחקני רכש מעולים, ובכל זאת אנחנו באירופה ועדיין יש אוהדים שמעזים לכתוב אותנו באותה שורה עם הגרמנים.
זה שהפועל יכולה לשחק טוב יותר זה ברור, אבל לבכות ולהתחיל דיבורים בסגנון של "הוליכו אותנו שולל" זה מביך.

אני לא אומר שהוליכו אותנו שולל.
אני לא אומר שגונבים או מרמים אותנו, אני לא אומר שאף אחד עושה בכוונה.

אני פשוט חושב שפועלים בטיפשות, בחובבנות ובחוסר מקצועיות.
ואני חושב שאם לא נשנה את זה, אם לא נצעק ונפעל - אנחנו נתדרדר מכאן לתהום עמוקה.
והדבר הכי כואב - שאפשר לשנות. אז צריך להעביר ביקורת, צריך לצעוק, צריך לפעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 23:58 
לא מסכים עם כל הדברים, אבל עצם זה שהמאמן ומאמן הכושר עובדים גם בנבחרת זה בדיחה.
עד שיש זמן לשפר משהו בקבוצה הצוות לא נמצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 00:00 
red-toro כתב:
why כתב:

שאלה לי אליך
למה בעצם העפנו את טביב?
כי הוא תימני?
כנראה שלא , כי הוא ניהל את הקבוצה כמו קרקס ועשה מה שהוא רוצה .
וזו הסיבה שהעפנו אותו

אם בסופו של דבר השכונה נשארה אז מה עשינו?

זה לא מעניין מה היה פה ביולי , מאז יולי הושקע פה המון כסף וראוי היה שיושקע בצורה יותר מושכלת על ידי האנשים הנכונים.
צר לי לבשר לך , אבל שחקני הרכש שהביאו הם לא מעולים והקבוצה שלך משחקת הרבה יותר גרוע משנה שעברה

המצב נראה לך היום ורוד , אבל הוא משקר , בגלל ההוצאות של השנה יגידו לך שנה הבאה שאין תקציב בזמן שמכבי תחגוג לך אליפות מול העניים
על השכונה שעשו פה בחודשים האחרונים אנחנו הולכים לשלם במזומן , וחבל , כי זה היה יכול להתנהל אחרת ובאמת שזה לא קשור למה שהיה פה ביולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 00:04 
זה לא שהוא ניהל כמו קרקס, אלא שהמניעים שלו היו זרים, כנראה.
באמת מצער מאוד שלא ניצלנו את השינוי הזה ליצירת תשתית ניהולית רצינית בקבוצה.
פשוט חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
במשך שבועיים בפגרה האחרונה צעקתי בכל מקום שאנחנו שכונה ושלא עושים פה כלום.
צפיתי את ההנחות שיעשו על בנית קבוצה מאוחרת, על זה שלפני שלושה חודשים לא היתה קבוצה ובלה בלה בלה.
הפועל חזרה מהמשחק בפורטוגל ב 5/10. יוסי חזר לאימונים ב 17/10.
במשך כל התקופה הזו לא עשינו כלום. פשוט כלום. לא תירגולים טקטיים, לא אימוני כושר, לא משחקי אימון מול הנוער.
כלום.
היתה לנו הזדמנות באמצע העונה לשפר את כל מה שראינו שלא עובד מתחילתה וזרקנו את זה לפח.
חלאס עם הדיבורים על מה שהיה לפני העונה. זה לא רלבנטי יותר.
אם מתנהלים כמו שכונה באימונים נראים כמו שכונה במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 00:18 
המצב הניהולי של הקבוצה בכלל לא קשור לאיך שהקבוצה אמורה להראות מבחינת כדורגל.
וצדק מישהו שכתב- הדבר הראשון שצריך לעשות זה לעשות הפרדה לאבוקסיס, האיש הזה לא יכול להמשיך לעשות מה שבא לו, או שהוא איתנו או שהוא עם הנבחרת, וזה רק חלק מזערי מהשכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 01:20 
kobster כתב:
במשך שבועיים בפגרה האחרונה צעקתי בכל מקום שאנחנו שכונה ושלא עושים פה כלום.
צפיתי את ההנחות שיעשו על בנית קבוצה מאוחרת, על זה שלפני שלושה חודשים לא היתה קבוצה ובלה בלה בלה.
הפועל חזרה מהמשחק בפורטוגל ב 5/10. יוסי חזר לאימונים ב 17/10.
במשך כל התקופה הזו לא עשינו כלום. פשוט כלום. לא תירגולים טקטיים, לא אימוני כושר, לא משחקי אימון מול הנוער.
כלום.
היתה לנו הזדמנות באמצע העונה לשפר את כל מה שראינו שלא עובד מתחילתה וזרקנו את זה לפח.
חלאס עם הדיבורים על מה שהיה לפני העונה. זה לא רלבנטי יותר.
אם מתנהלים כמו שכונה באימונים נראים כמו שכונה במגרש.

סוף המשחק אני חושב על מה שרשמת בכל תקופת הפגרה וכמה אתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: