why כתב:
לא צריך לצאת על כל מי שכותב ביקורת בצורה עיוורת ו"לוחמנית".
יופי, אתם הקהל המדהים של הפועל שתומך בכל מצב, אתם אלוהים. שמחים?
תנסו לקרוא אותה ולהבין. הוא בסה"כ צודק.
אני מבין, אין כסף. אי אפשר לעשות מלא רכש (עשינו, אבל נגיד שלא) ואי אפשר להביא את מוריניו. אז צריך להסתפק במה שיש.
אז בלי הרבה כסף, אי אפשר להוציא קצת יותר?
- כושר גופני - לוקים בחסר, כולם. זה פשוט בזיוני. לא צריך כסף/אמצעים כדי להריץ שחקנים באימונים כמו שצריך
- משמעת טקטית - כ"כ ברור שכל אחד עושה פשוט מה שבא לו על המגרש.
- זרים - עדיף היה להביא קצת ומוכח, מאשר להתפזר לכל עבר ולהביא את הכשלונות הכי גדולים של הפועל בעשור האחרון. ג'מבה ג'מבה חסר מושג לחלוטין, פנסטיל מזכיר צל של הצל שלו, ושאני לא אתחיל לדבר על פטקוביץ' וקוטיניו חסרי המושג.
- רכש מקומי - לצד הגניבה של הקיץ (ושלא יספרו לכם אחרת) - חנן ממן. מה הבאנו? שום דבר ששווה הרכב.
- טועמה - חייב לשחק תמיד.
- גיבוש/כימיה בין השחקנים - אנחנו מועדון שנמצא במצב לא קל. למה כל השחקנים שלנו רבים אחד עם השני כל הזמן?
כמו שזה נראה עכשיו, אנחנו בדרך לכדור שלג גדול והרסני. ואני בכלל לא רוצה לחשוב על המילה דרבי.
הדבר הטוב היחיד שאני רואה זה את זה שהפעם אנחנו יכולים להשמיע את הקול שלנו. אז בוא נעשה את זה במקום לצאת על מי שמבקר במקומות הנכונים.
בוא אני אסביר לך בקצרה למה כן אפשר "לצאת" על אנשים שמעבירים ביקורת שכזאת:
נחזור קצת אחורה לחודש יוני-יולי, אתה בכלל חשבת שתעמיד קבוצה (?) שתוכל בכלל להאבק על משהו חוץ מעל קיומה אולי?
אתה האמנת שנשתחרר מהנטל הזה שנקרא "אלי טביב" כשהוא הצהיר שהוא ילך ראש בראש עם המועדון ולא יעזוב?
אתה חשבת בכלל שתיהיה אפשרות שהאוהדים יוכלו לשלוט אחת ולתמיד ובאופן חוקי וחתום בקבוצה?
עוד לפני תחילת העונה ידענו שזאת תיהיה שנה קשה, ובכל זאת הביאו שחקני רכש מעולים, ובכל זאת אנחנו באירופה ועדיין יש אוהדים שמעזים לכתוב אותנו באותה שורה עם הגרמנים.
זה שהפועל יכולה לשחק טוב יותר זה ברור, אבל לבכות ולהתחיל דיבורים בסגנון של "הוליכו אותנו שולל" זה מביך.