תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 06:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מוסינזון
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 23:40 
גילי אל תקשיב לטרחנים האלה
הפועל :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
גילי מושלם לעודפים, לליגה הזאת - לא.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
שלחתי לו הודעה בפייסבוק על זה שנראה לי שהוא שבר שיא מהירות ביציאה על חמש עבירות, ותגובתו:
Gili Mosinzon כתב:
חחח יש מצב לשיא(:

איזה איש מרגש :LOL2:

...

אני קצת עצבני על הדחיפות עם מתן, אבל זה בדיוק ההבדל בינו לבין מתן: הוא שכונה, מתן מקצוען ברמות אחרות.

נערך לאחרונה על ידי pelegs בתאריך 28 אוקטובר 2012, 23:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 23:49 
מה אתם רוצים מגילי? במצבו ברור שהוא לא יכול לשמור באמת, לאשקלון נפצע זר ומשום מה הם החליטו להעלות את גילי והוא עשה מה שהוא יכול (שזה כרגע לא הרבה)
הבן אדם מעבר למצבו הפיזי גם לא שיחק כדורסל 3 שנים אפילו בשכונה, לא ברור לי מה אשקלון חשבו לעצמם אבל בכל מקרה אין מה להאשים אותו

אגב, גם בשיאו גילי לא היה מגדולי השומרים ונהג למלא את הלוח בעבירות
להעמיד אותו במצב כמו היום ולשפוט אותו זה מצחיק

אני מסכים שזה לא היה רציני אבל את כל החצים צריך להפנות כאן לאשקלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
Gili Mosinzon
לפני 8 דקות‏ באמצעות מכשיר נייד‏

ציטוט:
ואוו איזה ערב, זא, ואוווו איזה ערב, זא, בדיוק התעוררו הקטנים כשקיבלתי הודעה לאינבוקס מאבישר.
מרדים, ותיכף אכתוב גם.
תודה.

וככה זה הולך-

״גילי שלום
שמי אבישר בן 26 15 שני אני הולך לכל משחק של אשקלון בכל מקום בארץ
כיום אני יו"ר חוג האוהדים של אשקלון.... מה שראיתי היום נורא בייש אותי אישית, אני המון שנים בכדורסל ולא ראיתי שחקן עושה מה שעשית היום!
לדעתי אתה צריך לפנות לכל אוהדי אשקלון ולהתנצל!
אם המצפון שלך לא נותן לך לשחק מול הפועל אז תגיד את זה לפני המשחק, ואל תיכנס בכדי לעשות עבירות , כדי לצאת ממנו זה פשוט בושה וחרפה אני התביישתי שבקבוצה שלי שחקן עושה את מה שעשית ,
אני שנים עוקב אחרי הכדורסל ואחריך אתה היית ונשארת שחקן גדול אך מה שעשית היום הייה מעשה מאוד מביש, אנחנו מצפים ממך להתנצלות אמיתית וכנה מכל אוהדי הכדורסל ומאוהדי אשקלון בחיים לא ישחק בקבוצה שלי שחקן שעושה בכוונה נגד הקבוצה שלו!!!!
מקווה שתגיב לפחות לדברים שלי כי קשה לי להאמין שמה שהייה היום הייה מקרי״

וזהו. להכחיש הוא לא מכחיש.

גילי :HEART2: :HEART2: :HEART2:
(נשיקה וליטופים לברונו)

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 28 אוקטובר 2012, 23:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 23:55 
מילפורד כתב:
עם כל האהבה, מה שהוא עשה היום לא עושים, דרך אגב, אשם בזה גם לא מעט המאמן, מה אתה נותן לו לשחק במשחק הזה?

עוד דבר קטן, אם אני השופט היום, אחרי הפאול השלישי שלו כבר אפשר היה להניף שני אגרופים לשמיים ולשלוח אותו לחדר הלבשה, זה היה ברור שכדורסל הוא לא בא לשחק היום.

אחרי הפאול השלישי, עובד (הבנזונה) אמר לו בפירוש: צא החוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
פשוט הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 00:30 
זקנתו מביישת את בכרותו!!!

אנטי כדורסל, פרובוקציה מהלכת. לרוב אתה רוצה אחד כזה אצלך, עם לב, עם נשמה, עם קצת רוע חיובי.
עשה מעצמו בדיחה. מחקתי מהזכרון את המשחק הזה בשביל לא ללכלך את התדמית שלו.
העימות עם מתן היה הזוי ועוד יותר נסיונות ההתנצלות המוגזמים של גילי.

נשכח ו(אני מקווה) נסלח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 02:17 
סמל אישי של המשתמש
הוא כזה הפועל :D

ציטוט:

היה לי מאוד קשה עם העובדה שקהל האוהדים של אשקלון קרא קריאות גזעניות כנגד הישראלים ערבים שישבו בקהל האדום, שמצידו לא נשאר חייב וקרא לקהל הכחול מאשקלון- שייפלו עליכם קסמים.
אני סבור שאתה ואני בתור אזרחי מדינת ישראל, אתה יו״ר חוג האוהדים של אשקלון, ולי בתור שחקן כדורסל בליגת העל כרגע, יש אחריות לגנות מקרים מזוויעים שכאלו.
אנחנו פוגשים את הגזענות כל יום, וכולם כבר אדישים לזה.
גזענות כנגד נשים, גזענות כנגד ערבים, צ׳רקסים, ליברים, קונגלזים, וגזענות כנגד כל מי שהוא לא אנחנו.
גזענות נגד הומואים ולסביות, גזענות כנגד אתיופים, סינים, וגזענות כללית כלפי בני50+ שאף אחד לא חושב שהם מספיק טובים בכדי להכנס למעגל העבודה.
אני אוהב את המדינה שלי, ואני שואף אחד לא יחטוף גראדים, וכן תהייה תקופה של עדנה, בה אזרחי המדינה הערבים יוכלו להגיע לצפות במשחק כדורסל מבלי שיותקפו מילולית על בסיס הגזע שלהם.
השינוי מתחיל בנו גבר, ביום יום.
בשביל שאנו פוסעים,אנחנו נכרות את הענף שאנחנו יושבים עליו, מהר יותר מאשר הטילים של החיזבלה/חמאס/אירן, ימטירו עלינו.
אולי מתאים לחברה המוקיונים שמנהלים את המדינה שנריב אחד עם השני, ושלא נשים לב שאנחנו רק שוקעים בבוץ של עצמנו, כחברה משוסעת שרק מתרחקת אחד מהשני, איש לרעהו, המרכז מהפריפרייה, והפריפרייה מהמרכז.
העשיר מתעשר, והעני נהייה עני יותר.
כולם מושחטים סביבנו, ואנחנו עסוקים בלהכות איש את רעהו.
אוהב אותך אח יקר, ולסיום סיומת, אם מעשי או דברי גרמו עוול למישהוא.
אני מתנצל למפרע, ומאחל רק טוב, ושיהיו בשורות טובות, וניצחונות כמו חול שעל שפת החוף((: ((
:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
הוא כזה הפועל :D

ציטוט:

היה לי מאוד קשה עם העובדה שקהל האוהדים של אשקלון קרא קריאות גזעניות כנגד הישראלים ערבים שישבו בקהל האדום, שמצידו לא נשאר חייב וקרא לקהל הכחול מאשקלון- שייפלו עליכם קסמים.
אני סבור שאתה ואני בתור אזרחי מדינת ישראל, אתה יו״ר חוג האוהדים של אשקלון, ולי בתור שחקן כדורסל בליגת העל כרגע, יש אחריות לגנות מקרים מזוויעים שכאלו.
אנחנו פוגשים את הגזענות כל יום, וכולם כבר אדישים לזה.
גזענות כנגד נשים, גזענות כנגד ערבים, צ׳רקסים, ליברים, קונגלזים, וגזענות כנגד כל מי שהוא לא אנחנו.
גזענות נגד הומואים ולסביות, גזענות כנגד אתיופים, סינים, וגזענות כללית כלפי בני50+ שאף אחד לא חושב שהם מספיק טובים בכדי להכנס למעגל העבודה.
אני אוהב את המדינה שלי, ואני שואף אחד לא יחטוף גראדים, וכן תהייה תקופה של עדנה, בה אזרחי המדינה הערבים יוכלו להגיע לצפות במשחק כדורסל מבלי שיותקפו מילולית על בסיס הגזע שלהם.
השינוי מתחיל בנו גבר, ביום יום.
בשביל שאנו פוסעים,אנחנו נכרות את הענף שאנחנו יושבים עליו, מהר יותר מאשר הטילים של החיזבלה/חמאס/אירן, ימטירו עלינו.
אולי מתאים לחברה המוקיונים שמנהלים את המדינה שנריב אחד עם השני, ושלא נשים לב שאנחנו רק שוקעים בבוץ של עצמנו, כחברה משוסעת שרק מתרחקת אחד מהשני, איש לרעהו, המרכז מהפריפרייה, והפריפרייה מהמרכז.
העשיר מתעשר, והעני נהייה עני יותר.
כולם מושחטים סביבנו, ואנחנו עסוקים בלהכות איש את רעהו.
אוהב אותך אח יקר, ולסיום סיומת, אם מעשי או דברי גרמו עוול למישהוא.
אני מתנצל למפרע, ומאחל רק טוב, ושיהיו בשורות טובות, וניצחונות כמו חול שעל שפת החוף((: ((
:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 02:25 
סמל אישי של המשתמש
וואו.
כל מילה גילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 02:28 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
וואו.
כל מילה גילי

שתבין, קובי, את זה הוא כתב כמכתב פתוח ליו"ר חוג האוהדים של אשקלון על הקיר שלו בפייסבוק, לאחר שהאחרון האשים אותו בביזוי הקבוצה ובמכירת המשחק להפועל.

נדרש לא מעט אומץ לעמוד חזיתית נגד ערימת הבית"ריסטים שהתקבצו ביציע האורחים במשחק הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 02:58 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
kobster כתב:
וואו.
כל מילה גילי

שתבין, קובי, את זה הוא כתב כמכתב פתוח ליו"ר חוג האוהדים של אשקלון על הקיר שלו בפייסבוק, לאחר שהאחרון האשים אותו בביזוי הקבוצה ובמכירת המשחק להפועל.

נדרש לא מעט אומץ לעמוד חזיתית נגד ערימת הבית"ריסטים שהתקבצו ביציע האורחים במשחק הערב.

אני עוקב.
מי שפעיל שם בעיקר זה גביזון שמחפש איך להעביר את הקריז מהגמילה :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 03:20 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Frank Serpico כתב:
kobster כתב:
וואו.
כל מילה גילי

אני עוקב.
מי שפעיל שם בעיקר זה גביזון שמחפש איך להעביר את הקריז מהגמילה :SMOKE:

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 03:27 
מי שיורד על גילי מוסינזון, שאלוהים ייקח אותו.
אחד האנשים המצחיקים, ההזויים והאהובים בהיסטוריה. לא של הפועל, של כדור הארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 07:08 
מי שטוען שגילי "מכר" את המשחק, שיתבייש. מי שעוד מפרגן לו על זה, שיתבייש פי שתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 07:09 
Frank Serpico כתב:
Gili Mosinzon

ציטוט:
ואוו איזה ערב, זא, ואוווו איזה ערב, זא, בדיוק התעוררו הקטנים כשקיבלתי הודעה לאינבוקס מאבישר.
מרדים, ותיכף אכתוב גם.
תודה.

וככה זה הולך-

״גילי שלום
כיום אני יו"ר חוג האוהדים של אשקלון.... מה שראיתי היום נורא בייש אותי אישית, אני המון שנים בכדורסל ולא ראיתי שחקן עושה מה שעשית היום!
אם המצפון שלך לא נותן לך לשחק מול הפועל אז תגיד את זה לפני המשחק, ואל תיכנס בכדי לעשות עבירות , כדי לצאת ממנו זה פשוט בושה וחרפה אני התביישתי שבקבוצה שלי שחקן עושה את מה שעשית ,
אני שנים עוקב אחרי הכדורסל ואחריך אתה היית ונשארת שחקן גדול אך מה שעשית היום הייה מעשה מאוד מביש, אנחנו מצפים ממך להתנצלות אמיתית וכנה מכל אוהדי הכדורסל ומאוהדי אשקלון בחיים לא ישחק בקבוצה שלי שחקן שעושה בכוונה נגד הקבוצה שלו!!!!

(נשיקה וליטופים לברונו)

הא? מכחיש וחצי. תקרא את התגובה שלו בהמשך.

אבל נניח שהוא עשה את זה בכוונה ומאהבת הפועל, אתה אשכרה מחמיא לו על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 07:53 
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 07:56 
ואם כבר מצטטים מהפייסבוק של גילי, אז למה להשמיט את החלק הכי רלוונטי?

ציטוט:
אתה צודק ב100% שאני צריך להתנצל.
וגם עשיתי זאת, בפני חברי לקבוצה, ובפני המאמן שלי, על-כך שעזרתי להם הערב בבושידו ולא בכדורסל, ושעכשיו יכה בי ברק אמן סלע, אם עשיתי את העברה הרביעית והחמישית ״בכוונה״. גם על הראשונות אני יכול לפתוח איתך דיון,אך קח בחשבון, שבכדורסל מותר לעשות עברה או שתיים לעצור מומנטום וכו׳
עובדה שכל פעם שנכנסתי, זה העיר את הקבוצה ומחקנו פיגור, שלא לדבר על לדחוף את החברה המצויינים שלנו מהספסל לאורך כמעט 40ד.
מקווה שאצליח לעזור לנצחון ביום שני הבא מול נתניה, ולהביא את אותה כוונה אמתית בדיוק, רק עם ביצוע יותר מדוייק בלשון המעטה.
האמן לי שאני בעניין לגמרי של לבוא ליידי ביטוי מבלי לעשות עברות שטותיות, ולהחזיר בעשרת מונים לעדי אזולאי, שנתן לי הזדמנות, לשחקנים שכרגע אני נושם שותה ואוכל איתם, והם המשפחה שלי, וליור המתקמבק והבלתי נלאה.
אז לסיכום, אף אחד לא רוצה לרדת בסוף היום מובס, וגם אם אמא שלי היתה משחקת נגדי היום, הייתי רוצה לדפוק לה דאנק בפנים.
למה?
כי שעולים לפרקט, רוצים לנצח.
פשוט.
אתה חייב להפנים שזה לא סותר שהיתה קבוצה אחת שניצחה היום, וזה לא אנחנו. גם לה מגיע קרדיט.
את ההפקת לקחים שלנו, אנחנו כבר נעשה כקבוצה.
בשביל זה יש הנהלה/צוות מקצועי/שחקנים.
לכם בתור אוהדים מסורים, מגיע ניצחון בייד.
עכשיו התחושה המסריחה אחרי הפסד, היא אותה תחושה והיא לא משתנה לעולם, ומסתבר ששניינו חולקים אותה כרגע.
במידה ואני שומע מצידך קולות של נתתי משחק בחינם, בשם השורשים האדומים שלי לכאורה, ברם אחד מאיתנו מתבלבל, וזה בטח לא אני.
מחמיאה לי המחשבה שיש באפשרותי להכריע ולשבש משחק בשתיים וקצת דקות, אך עדיין אני חייב לכתוב לך.
צא מזה.
מה שאתה חושב שקרה, לא באמת קרה.
הייתי אובר מוטיבייטד, אובר פסטיבל שהיה שם, אובר 2567 אנשים שהיה לי הכבוד להגיד להם שלום אחרי המון זמן, ובבירור- אובר עברות.
שמסתבר אבישר, שגם הם כנראה, חלק מהמשחק שנקרא- משחק הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Frank Serpico כתב:
Gili Mosinzon

ציטוט:
מרדים, ותיכף אכתוב גם.
תודה.

וככה זה הולך-

״גילי שלום

(נשיקה וליטופים לברונו)

הא? מכחיש וחצי. תקרא את התגובה שלו בהמשך.

אבל נניח שהוא עשה את זה בכוונה ומאהבת הפועל, אתה אשכרה מחמיא לו על זה?

התגובה שלו בהמשך נכתבה כמה שעות אחרי שציינתי שהוא לא מכחיש.
בפירסום הראשון שלו הוא ציטט את ההאשמות כלפיו אבל לא הכחיש כלום.
בכל מקרה, אני מאמין לו שזה לא נעשה במזיד ובאמת ההתרגשות דיברה באותן שתי דקות וחצי שלו על הפרקט. ממרחק נגיעה בו ראו כמה הוא מתרגש כל הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
זה הרבה מעבר להתרגשות.
הוא נראה כמו כל שחקן שלא משחק ומתאמן כמה שנים, ופתאום חוזר לשחק ברמה הגבוהה ביותר.
איטי, לא מחובר, מגושם, ולא עומד בקצב המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 11:11 
זה מדהים ההבדל בין יכולת הביטוי והניסוח בין שחקני כדורסל (גילי פה, מתן ויונתן בראיונות כדוגמא) לבין שחקני כדורגל - רובם ערסים טיפשים שסוגדים להוא מארמון החמאם.

איך יצא שאני יותר אוהב כדורגל?! רק אלוהים יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
אני אשכרה לא מצליח להבין את ההחלטה של המאמן שם להקפיץ אותו אל תוך המשחק מתוך פרישה מוחלטת בת שלוש שנים שבה אפילו לא התאמן (ואפילו לא שיחק בשכונה) ישר אל הפרקט, ועוד למשחק כל כך טעון רגשית ומאתגר מקצועית כמו מול הפועל תל אביב.

וכל זה בהתרעה של מהרגע לעכשיו (שיחת טלפון ערב לפני המשחק: "תצטרף אלינו ובוא לשחק מחר")

ציטוט:
לאחר כ-3 שנים בהן אני לא משחק כדורסל מקצועני, שלא לומר, אף לא משחק כדורסל בשכונה, ועם 15% אחוז נכות (ברכיים) , אני עולה היום לשחק עם קבוצתי החדשה-אליצור אשקלון למשחק מול הפועל ת"א, קבוצת נעוריי, ואהבתי הגדולה (19.50 שידור חי בערוץ58)
החיים זה הדבר הכי מעניין שיש בעולם הזה, בו המציאות לפעמים מכתיבה לך דרך שהיא הפוכה מכל הגיון.
לאחר הפרישה, המשכתי בחיי. פירשנתי, בירמנתי, אימנתי, רקדתי, צחקתי, גידלתי שני ילדים מקסימים שאוטוטו הם בני 3, ולמעשה התרחקתי בצעדים קטנים ובטוחים הרחק מהכדורסל והפרקט, ופתאום!! טוויסט בעלילה.
אתמול, היו״ר של אשקלון הודיע לי שאני יכול לשחק היום!!!
מה?!?!
לשחק היום?!?!?!
מי התסריטאי של העלילה הזאת?!?!?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
זה מדהים ההבדל בין יכולת הביטוי והניסוח בין שחקני כדורסל (גילי פה, מתן ויונתן בראיונות כדוגמא) לבין שחקני כדורגל - רובם ערסים טיפשים שסוגדים להוא מארמון החמאם.

זה לא רק יכולת ביטוי וניסוח - זה בעיקר תודעה ומודעות עצמית.

המניפסט האנטי גזעני, החברתי והפוליטי שפירסם אמש גילי מוסינזון בפייסבוק שלו מקרין בעיקר תודעה חברתית-פוליטית מפותחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אני אשכרה לא מצליח להבין את ההחלטה של המאמן שם להקפיץ אותו אל תוך המשחק מתוך פרישה מוחלטת בת שלוש שנים שבה אפילו לא התאמן (ואפילו לא שיחק בשכונה) ישר אל הפרקט, ועוד למשחק כל כך טעון רגשית ומאתגר מקצועית כמו מול הפועל תל אביב.

וכל זה בהתרעה של מהרגע לעכשיו (שיחת טלפון ערב לפני המשחק: "תצטרף אלינו ובוא לשחק מחר")

ציטוט:
לאחר כ-3 שנים בהן אני לא משחק כדורסל מקצועני, שלא לומר, אף לא משחק כדורסל בשכונה, ועם 15% אחוז נכות (ברכיים) , אני עולה היום לשחק עם קבוצתי החדשה-אליצור אשקלון למשחק מול הפועל ת"א, קבוצת נעוריי, ואהבתי הגדולה (19.50 שידור חי בערוץ58)
החיים זה הדבר הכי מעניין שיש בעולם הזה, בו המציאות לפעמים מכתיבה לך דרך שהיא הפוכה מכל הגיון.
לאחר הפרישה, המשכתי בחיי. פירשנתי, בירמנתי, אימנתי, רקדתי, צחקתי, גידלתי שני ילדים מקסימים שאוטוטו הם בני 3, ולמעשה התרחקתי בצעדים קטנים ובטוחים הרחק מהכדורסל והפרקט, ופתאום!! טוויסט בעלילה.
מה?!?!
לשחק היום?!?!?!

לא שמת לב שבפעם הראשונה שהוא עלה הפרקט אשקלון חזרה מפיגור? הוא הכניס אותו כדי להוציא אותנו מריכוז - כי הוא ידע שהוא מופרע ויעשה בעיות. עד כדי כך פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מי שטוען שגילי "מכר" את המשחק, שיתבייש. מי שעוד מפרגן לו על זה, שיתבייש פי שתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זה הרבה מעבר להתרגשות.
הוא נראה כמו כל שחקן שלא משחק ומתאמן כמה שנים, ופתאום חוזר לשחק ברמה הגבוהה ביותר.
איטי, לא מחובר, מגושם, ולא עומד בקצב המשחק.

מדויק. לא מכר את המשחק. פשוט לא שלט בגפיים שלו. מתוך התרגשות, מתוך חלודה.
אני אוהב אותו מאד, ואוהב אותו יותר כשהוא ישחק ב'עודפים'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 12:55 
זה קצת הזוי לבוא ולטעון שגילי מוסינזון מכר את המשחק. אם תבדקו את נתוני ה- +/- שלו תראו שהוא השחקן שהכי תרם לאשקלון וב-2:30 הדקות שהוא היה על המגרש הם היו בפלוס 8 - הרבה יותר מכל שחקן אחר אצלם.
בדקות שטאג' גריי היה על המגרש אשקלון היו במינוס 19.
אצלנו אגב ניתן לראות את התרומה הבולטת של בר טימור שבדקות בהן שיחק היינו בפלוס 17.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מוסינזון
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 13:05 
pelegs כתב:
Frank Serpico כתב:

ציטוט:
מה?!?!
לשחק היום?!?!?!

לא שמת לב שבפעם הראשונה שהוא עלה הפרקט אשקלון חזרה מפיגור? הוא הכניס אותו כדי להוציא אותנו מריכוז - כי הוא ידע שהוא מופרע ויעשה בעיות. עד כדי כך פשוט.

כל מילה. אשקלון בכלל באה לבלגן, אנחנו נגררנו עד הרבע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:

מסכים איתך. הלוואי והיה אפשר להעביר את האופי והמנטליות של הכדורסלנים, לכדורגל.
אבל אני חושב שכך זה בכל העולם. אנשי הכדורגל זה בדרך כלל ה"ערסים" בכל מדינה(הרוב לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: