ואם כבר מצטטים מהפייסבוק של גילי, אז למה להשמיט את החלק הכי רלוונטי?
ציטוט:
אתה צודק ב100% שאני צריך להתנצל.
וגם עשיתי זאת, בפני חברי לקבוצה, ובפני המאמן שלי, על-כך שעזרתי להם הערב בבושידו ולא בכדורסל, ושעכשיו יכה בי ברק אמן סלע, אם עשיתי את העברה הרביעית והחמישית ״בכוונה״. גם על הראשונות אני יכול לפתוח איתך דיון,אך קח בחשבון, שבכדורסל מותר לעשות עברה או שתיים לעצור מומנטום וכו׳
עובדה שכל פעם שנכנסתי, זה העיר את הקבוצה ומחקנו פיגור, שלא לדבר על לדחוף את החברה המצויינים שלנו מהספסל לאורך כמעט 40ד.
מקווה שאצליח לעזור לנצחון ביום שני הבא מול נתניה, ולהביא את אותה כוונה אמתית בדיוק, רק עם ביצוע יותר מדוייק בלשון המעטה.
האמן לי שאני בעניין לגמרי של לבוא ליידי ביטוי מבלי לעשות עברות שטותיות, ולהחזיר בעשרת מונים לעדי אזולאי, שנתן לי הזדמנות, לשחקנים שכרגע אני נושם שותה ואוכל איתם, והם המשפחה שלי, וליור המתקמבק והבלתי נלאה.
אז לסיכום, אף אחד לא רוצה לרדת בסוף היום מובס, וגם אם אמא שלי היתה משחקת נגדי היום, הייתי רוצה לדפוק לה דאנק בפנים.
למה?
כי שעולים לפרקט, רוצים לנצח.
פשוט.
אתה חייב להפנים שזה לא סותר שהיתה קבוצה אחת שניצחה היום, וזה לא אנחנו. גם לה מגיע קרדיט.
את ההפקת לקחים שלנו, אנחנו כבר נעשה כקבוצה.
בשביל זה יש הנהלה/צוות מקצועי/שחקנים.
לכם בתור אוהדים מסורים, מגיע ניצחון בייד.
עכשיו התחושה המסריחה אחרי הפסד, היא אותה תחושה והיא לא משתנה לעולם, ומסתבר ששניינו חולקים אותה כרגע.
במידה ואני שומע מצידך קולות של נתתי משחק בחינם, בשם השורשים האדומים שלי לכאורה, ברם אחד מאיתנו מתבלבל, וזה בטח לא אני.
מחמיאה לי המחשבה שיש באפשרותי להכריע ולשבש משחק בשתיים וקצת דקות, אך עדיין אני חייב לכתוב לך.
צא מזה.
מה שאתה חושב שקרה, לא באמת קרה.
הייתי אובר מוטיבייטד, אובר פסטיבל שהיה שם, אובר 2567 אנשים שהיה לי הכבוד להגיד להם שלום אחרי המון זמן, ובבירור- אובר עברות.
שמסתבר אבישר, שגם הם כנראה, חלק מהמשחק שנקרא- משחק הכדורסל.