Officer Barbrady כתב:
לא, מיסיונרים ומחזירים בתשובה הם לא אותו דבר. אתם יכולים להמשיך להגיד שזה ככה, אבל זה לא ישנה את המציאות. מיסיונריות מטרתה להעביר אנשים מדת אחת לדת אחרת ומחזירים בתשובה באים לקרב את האדם לדת שלו. מיסיונריות אסורה בחוק והחזרה בתשובה לא. לפחות אם הייתה בכם טיפת הגינות, הייתם לפחות מציינים לטובה את העובדה שלאורך השנים היהדות לא עסקה במיסיונריות, לעומת הדתות האחרות שיצאו למלחמות בשביל המטרה הזאת.
אבל אתם לא הגונים, אתם תשמיצו את היהדות בכל הזדמנות שתוכלו וגם תתנהגו בגסות נגד מי שלא מסכים איתכם(כמו שקרה באשכול עם ראמריו). אחרי זה תהיו נפוחים ותהיו בטוחים שהאידיאולוגיה האתאיסטית שלכם נותנת לגיטימציה להתנהגות שלכם. אז רק תנו לי לחדש לכם משהו, היא לא.
נכון שהמסורת היהודית אינה מסיונרית אבל מאז שאומצה לחיק הציונות (מדינת ישראל) היא ועוד איך כזו. מסיונריות של דתות אחרות אסורה בחוק, אבל לפי איזה חוק? החוק של המדינה, ואיזו מדינה? המדינה היהודית.
מתי היית פעם אחרונה בירושלים? תהליך הייהוד שם הוא קלאסיקה מסיונריות, וכל מי שזה לא מתאים לו (ערבים) עושים לו את המוות. מה זה "תגלית" אם לא מסיונריות? מה זה התנחלויות? היהודי בשטטל לא עניין אותו אף אחד מאות שנים, ופתאום אנחנו מביאים מטוסים עם ציונים בפוטנציה מלוס אנג'לס..
מדינת ישראל לא יצאה למלחמות בשם היהדות? בשם זכות הקיום של היהדות, מרחב המחייה של היהדות? אתה בטח צוחק, נכון? ביבי רואה את עצמו כבן לשבט בנימין (הוא אמר את זה). מה זה אם לא משיכיות מופרעת?
שלא תבין לא נכון, אין לי טיפת בעייה עם היהדות, אני דווקא מאוד גאה בה, אבל מאז שעירבבו אותה עם לאום היא מנוצלת למיליטנטיות משיכית לאומית, ולכן אני לא רואה קשר בין המחזירים בתשובה ברחוב למסורת היהודית..
אגב הסיינטולוגים לא עונים להגדרה של כת. כת היא תמיד חייבת להיות זרוע של דת. בדר"כ יש לה מנהיג אחד והיא לא גמישה ופלורליסטית כמו הדת המקורית (נצרות יהדות וכו). דוגמא לכת יהודית זה מה שעשה שבתאי צבי בטורקיה אם אני לא טועה במאה ה17. אם הסיינטולוגים הם כת אז גם אפל וסוני ופייסבוק זה כת, וזה כבר לעוות את המושג.