תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 17:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אוהדי בטיס
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 10:11 
אדום טורקי כתב:
אבו-דגל כתב:
אדום טורקי כתב:
אגב, עם הודעות כמו "הגולים שלו דרדרלה" אתה רק מחזק את טענתי שאינך יכול לפרגן לו :SMOKE:

אז אתה לא מבין את כוונתי, אני מאוד מפרגן לנוסא שיהיה לו בהצלחה.
אני פשוט טוען כבר איזה 6 או 7 הודעות שאתה עושה אותו למינימום אלוהים שבפועל הוא נתן לך אולי חצי שנה (וגם פה אני מגזים) יחסית טובה וגם זה רק בזכות הדריבל והיציאה מהמקום שהם החוזקות שלו שהביאו אותו להרכב של בטיס ועדיין אני טוען ועומד על זה זה כשהוא שיחק בהפועל חוץ מהדריבל והמהירות לא היה לו כלום ולראייה זה לא רק אני חושב ככה תראה בהודעות מעליי שהדעה עליו בתקופה הזאת היתה בדיוק כמו על דג'מבה ואגב גם בצדק כי ככה הוא שיחק - חרא.
זה שיש לו פוטנציאל כולנו ידענו וזה לא סוד אבל בחיאת הסרטון שערים ששמת פה שלו אפילו יותר מגוחכים מהסרטון שערים של ורוצ'ינה.

בגלל זה כינתי את אותם אוהדים מביניי כדורגל

ואני לא מאמין (שוב) שאתה משווה בכלל בין דג'מבה דג'מבה לנוסא כשאפילו אתה בעצמך טוען שהיו לנוסא ניצוצות מה שאין לדג'מבה.

ושוב, בסופו של דבר מדברים תכל'ס עובדות בשטח והעובדות הן הביע גביע שלישי ברציפות+שבר את חיפה בקרייה עם ה3-1 + משחק בהרכב של בטיס בספרד
אלה עובדות שאתה לא יכול להתכחש להם גם אם תגיד עוד 20 פעמים"הוא לא שיחק חצי עונה"

לילה טוב אבו דגל
אתה לא תשכנע אותי שנוסא לא שחקן ואני לא אשכנע אותך שנוסא שחקן
ולכן זהו ויכוח עקר, שאני לא רואה בו טעם.

מה זה בהרכב, הכוכב שלהם.
מתוך 10 משחקים שיחק רק בשלושה (באחד מהם כמחליף).
פתח בסך הכל פעמיים בהרכב כשמתוכן פעם אחת הוחלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום טורקי כתב:
אבו-דגל כתב:
אדום טורקי כתב:
אגב, עם הודעות כמו "הגולים שלו דרדרלה" אתה רק מחזק את טענתי שאינך יכול לפרגן לו :SMOKE:

אני פשוט טוען כבר איזה 6 או 7 הודעות שאתה עושה אותו למינימום אלוהים שבפועל הוא נתן לך אולי חצי שנה (וגם פה אני מגזים) יחסית טובה וגם זה רק בזכות הדריבל והיציאה מהמקום שהם החוזקות שלו שהביאו אותו להרכב של בטיס ועדיין אני טוען ועומד על זה זה כשהוא שיחק בהפועל חוץ מהדריבל והמהירות לא היה לו כלום ולראייה זה לא רק אני חושב ככה תראה בהודעות מעליי שהדעה עליו בתקופה הזאת היתה בדיוק כמו על דג'מבה ואגב גם בצדק כי ככה הוא שיחק - חרא.
זה שיש לו פוטנציאל כולנו ידענו וזה לא סוד אבל בחיאת הסרטון שערים ששמת פה שלו אפילו יותר מגוחכים מהסרטון שערים של ורוצ'ינה.

ואני לא מאמין (שוב) שאתה משווה בכלל בין דג'מבה דג'מבה לנוסא כשאפילו אתה בעצמך טוען שהיו לנוסא ניצוצות מה שאין לדג'מבה.

ושוב, בסופו של דבר מדברים תכל'ס עובדות בשטח והעובדות הן הביע גביע שלישי ברציפות+שבר את חיפה בקרייה עם ה3-1 + משחק בהרכב של בטיס בספרד
אלה עובדות שאתה לא יכול להתכחש להם גם אם תגיד עוד 20 פעמים"הוא לא שיחק חצי עונה"

לילה טוב אבו דגל

מה זה בהרכב, הכוכב שלהם.

זה לא משנה, מה שמשנה זה חוסר שביעות הרצון התמידית משחקני בהפועל.
נוסא נמכר לקבוצה מהליגה הראשונה בספרד, משחק שם ולא מחמם את הספסל אבל הוא לא היה מספיק טוב לנו, עד אשר הגיע תורו להימכר.
דג'מבה ד'גמבה הוא הקשר האחורי היחיד שלך, משחק בקבוצה שהמערך שלה משתנה ממשחק למשחק, ועדין היא סופגת "רק" שער 1 ב 6 משחקי ליגה,
ולא רק זה, אנחנו קוראים כאן בינואר להחליף את שני המגנים ולהביא בלם נוסף כי היא הרי הגה חלשה שלא ראויה לקבוצת צמרת.
אלרואי כהן, שחקן במשחק שנתיים מבקיע מעל 6 שערים ומבשל מעל 6 שערים, חלקם הגדול היו בשיא המאני טיים של העונה, וחודש אחד טוב שלו הביאו אותנו
לידיעה אנחנו הקבוצה הטובה בליגה, חודש שכלל ניצחונות על חיפה, מכבי וגם 2 חמישיות, ועדין מי שיקרא את הפורום יהיה בטוח שהוא השחקן המחריד בעולם.
במשך חודשים דיברו פה על כמה גורדנה לא חסר וכמה הוא לא שחקן שאפשר לבנות עליו, ועכשיו הבעיה שלנו היא מה קורה כאשר הוא לא משחק.
אז כן בני, הגיע הזמן שפשוט נפסיק לדבר בכזה ביטחון על כמה השחקנים שלנו גורעים וכמה הם לא מתאימים לכלום, כי היחידים שלא מתאימים זה אנחנו לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 11:43 
עם נוסא בהפועל היום אנחנו מקום ראשון.
אנחנו קבוצה של מתפרצות וככה נישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 11:49 
בני12 כתב:
אדום טורקי כתב:
אבו-דגל כתב:
אדום טורקי כתב:

לילה טוב אבו דגל

מה זה בהרכב, הכוכב שלהם.

רק שהוא סיכם אצלם אחרי 2 מחזורי ליגה, נכון יותר, המשחק השני היה יום אחרי שחתם, בלי שהתאמן עם הקבוצה ובלי שעשה איתה הכנה ובאמצע היה משחק נבחרת שהוא חזר ממנו מאוחר ולא זומן לסגל בגלל זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
לא הצליח כל כך פה. אבל הוא שחקן שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 14:38 
אבו-דגל כתב:
צריך להיות טיפש כדי לצאת אמיתי כדי להחתכם עכשיו על מה שהיה בעבר...
נוסא היה חצי עונה שחקן לא מספיק טוב, אולי התאקלם אולי משהו בראש מי יודע אין ספק שהחצי השני של העונה הקודמת ותחילת העונה הנוכחית היה הרבה יותר טוב ושחקן טוב מאוד אבל להגיד עכשיו שכל מי שקרא לו ללכת הביתה הוא "חכמולוג" בדיעבד זה מגוחך לגמרי.

לא, ממש לא בדיעבד. זה היה ברור שאם הוא יצליח (אגב, הוא עדיין לא הוכיח שהוא כן הצליח, כי רק עכשיו הוא נכנס להרכב) תגידו שהוא השתפר וזה לא אותו שחקן ששיחק כאן ובלה, בלה, בלה...
בדיוק כמו עם איתי שכטר, שהיה ברור שהבאנו שחקן-שחקן מנתניה, וכולם כאן זיינו את השכל על זה שגוטמן הפך אותו לשחקן.
וזה מה שכתבתי ביום שהוא עזב. לא בדיעבד.

villa crespo כתב:
הוויכוח על חשיבותו של נוסא זה כבר טחינת מים. כל אחד ודעתו. עכשיו זה כבר לא רלוונטי.
אבל כמו שאמרתי באשכול אחר, אם הוא באמת יצליח בליגה הספרדית, אז אל תגידו אח"כ "הוא הפך להיות שחקן והוא השתפר כאן וכאן". תגידו שלא ראיתם ולא הבנתם.
שחקן בינוני בליגה הישראלית לא יכול להצליח בליגה הספרדית.
עכשיו נראה מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 14:49 
הוא יכול להצליח שם עד מחר אבל זה לא ישנה את מה שהוא היה כאן, בדיוק כמו נאתכו למשל. וכאמור חנן ממן וכו', שיהיה לו בהצלחה שם וברוך שפטרנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
בוסטרו, הדעה שלי על נוסא היא בדיוק כמו שלך, אבל הטיעון הזה לא נכון.
נאתכו היה שחקן בינוני בהפועל והתרומה שלו הייתה שולית ביותר, ולראייה מהרגע שהוא עזב עד סוף העונה השגנו 13 ניצחונות ו-2 תיקו ב-15 משחקים, כשהמחליפים שלו היו מנטש, שי ודה-רידר לסירוגין (זהבי היה שחקן הרכב עוד לפני כן). והוא נהיה שחקן גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 14:57 
נאתכו לא היה שחקן בינוני מימיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אוהדי בטיס
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2012, 15:01 
ירושלים של זהבי כתב:
לא הצליח כל כך פה. אבל הוא שחקן שחקן

סיכמת את זה יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע מה אתם רוצים מטורקי..
נוסא הביא דאבל! יותר מזה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 09:21 
בס"ד

אני אהבתי את השחקן הזה.
היה בו משהו כובש גם כשהוא לא כבש.
אני רוצה להתיחס למשחק האחרון שלו נגד הקבוצה מלוקסמבורג .
נוסא שיחק כל המשחק ולא רצה להתחלף גם כאשר ידע שלמשחק הבא הוא כבר
לא יהיה בהפועל וציינו את זה השדרים.
אמנם מוקדם לומר , אבל אין לנו השנה זר ברמה שלו מלבד עדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 09:39 
אדום טורקי זה שקוטל פה את אלו שירדו על נוסא וטוען שהוא ראה את הפוטנציאל בו, זה אותו משתמש שראה שפתח את האשכול ההוא בקנסו בו הוא הודה שהוא בקושי רואה משחקים של הפועל?
(חשב שנוסא היה בדאבל או משהו כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
נאתכו לא היה שחקן בינוני מימיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: