בני12 כתב:
אדום טורקי כתב:
אבו-דגל כתב:
אדום טורקי כתב:
אגב, עם הודעות כמו "הגולים שלו דרדרלה" אתה רק מחזק את טענתי שאינך יכול לפרגן לו

אז אתה לא מבין את כוונתי, אני מאוד מפרגן לנוסא שיהיה לו בהצלחה.
אני פשוט טוען כבר איזה 6 או 7 הודעות שאתה עושה אותו למינימום אלוהים שבפועל הוא נתן לך אולי חצי שנה (וגם פה אני מגזים) יחסית טובה וגם זה רק בזכות הדריבל והיציאה מהמקום שהם החוזקות שלו שהביאו אותו להרכב של בטיס ועדיין אני טוען ועומד על זה זה כשהוא שיחק בהפועל חוץ מהדריבל והמהירות לא היה לו כלום ולראייה זה לא רק אני חושב ככה תראה בהודעות מעליי שהדעה עליו בתקופה הזאת היתה בדיוק כמו על דג'מבה ואגב גם בצדק כי ככה הוא שיחק - חרא.
זה שיש לו פוטנציאל כולנו ידענו וזה לא סוד אבל בחיאת הסרטון שערים ששמת פה שלו אפילו יותר מגוחכים מהסרטון שערים של ורוצ'ינה.
בגלל זה כינתי את אותם אוהדים מביניי כדורגל
ואני לא מאמין (שוב) שאתה משווה בכלל בין דג'מבה דג'מבה לנוסא כשאפילו אתה בעצמך טוען שהיו לנוסא ניצוצות מה שאין לדג'מבה.
ושוב, בסופו של דבר מדברים תכל'ס עובדות בשטח והעובדות הן הביע גביע שלישי ברציפות+שבר את חיפה בקרייה עם ה3-1 + משחק בהרכב של בטיס בספרד
אלה עובדות שאתה לא יכול להתכחש להם גם אם תגיד עוד 20 פעמים"הוא לא שיחק חצי עונה"
לילה טוב אבו דגל
אתה לא תשכנע אותי שנוסא לא שחקן ואני לא אשכנע אותך שנוסא שחקן
ולכן זהו ויכוח עקר, שאני לא רואה בו טעם.
מה זה בהרכב, הכוכב שלהם.
מתוך 10 משחקים שיחק רק בשלושה (באחד מהם כמחליף).
פתח בסך הכל פעמיים בהרכב כשמתוכן פעם אחת הוחלף.
זה לא משנה, מה שמשנה זה חוסר שביעות הרצון התמידית משחקני בהפועל.
נוסא נמכר לקבוצה מהליגה הראשונה בספרד, משחק שם ולא מחמם את הספסל אבל הוא לא היה מספיק טוב לנו, עד אשר הגיע תורו להימכר.
דג'מבה ד'גמבה הוא הקשר האחורי היחיד שלך, משחק בקבוצה שהמערך שלה משתנה ממשחק למשחק, ועדין היא סופגת "רק" שער 1 ב 6 משחקי ליגה,
ולא רק זה, אנחנו קוראים כאן בינואר להחליף את שני המגנים ולהביא בלם נוסף כי היא הרי הגה חלשה שלא ראויה לקבוצת צמרת.
אלרואי כהן, שחקן במשחק שנתיים מבקיע מעל 6 שערים ומבשל מעל 6 שערים, חלקם הגדול היו בשיא המאני טיים של העונה, וחודש אחד טוב שלו הביאו אותנו
לידיעה אנחנו הקבוצה הטובה בליגה, חודש שכלל ניצחונות על חיפה, מכבי וגם 2 חמישיות, ועדין מי שיקרא את הפורום יהיה בטוח שהוא השחקן המחריד בעולם.
במשך חודשים דיברו פה על כמה גורדנה לא חסר וכמה הוא לא שחקן שאפשר לבנות עליו, ועכשיו הבעיה שלנו היא מה קורה כאשר הוא לא משחק.
אז כן בני, הגיע הזמן שפשוט נפסיק לדבר בכזה ביטחון על כמה השחקנים שלנו גורעים וכמה הם לא מתאימים לכלום, כי היחידים שלא מתאימים זה אנחנו לקבוצה.