תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 01:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מפלגת הליכוד וישראל ביתנו התאחדו
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
היא הרסה להם את השריונים.
עד עכשיו, היה מקום אחד למושבים ומקום אחד לקיבוצים והיא איחדה בניהם.
כמו כן, היה מקום אחד לדרוזים ומקום אחד לערבים והיא איחדה גם בינהם.
תכלס, היא צודקת.
בכנסת האחרונה, נציגת המושבים היתה אורית נוקד, נציג הקיבוצים היה שלום שמחון (או ההפך, לא משנה). שניהם עזבו את העבודה ועברו לעצמאות עם ברק.
כמה שפחות שריונים אומר שכמה שיותר אנשים שמגיע להם להיות בפנים אכן יהיו בפנים.
לפי מה שהבנתי, היא שומרת עוד שריון אחד למקום השני בשביל ציפי לבני.
נראה מה יהיה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
פה בדיוק הקטע.
מפלגת העבודה, כאסטרטגיה מוצהרת, כמעט ולא מתעסקת בנושא המדיני.
הנחת המוצא היא שהפתרון לסכסוך עם הפלסטינים כבר די ידוע מראש למעט סגירת קצוות מסוימים.

אבל הנחת המוצא הזאת תלושה לחלוטין מהמציאות.
במציאות ישראל ממשיכה להתנחל בשטחים ולהפוך את הפתרון הידוע מראש (כביכול) לבלתי אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
אורית נוקד קיבוצניקית ושלום שמחון מושבניק. כמו שקובסטר אמר, זה באמת לא משנה. שניהם ברחו ממפלגת העבודה ביחד עם אהוד ברח.
אגב מצע מדיני, מה שלי יחימוביץ אומרת על בניה באיזור הבעייתי של ירושלים, ובכלל על ירושלים המאוחדת בירת הנצח של העם היהודי וזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
kobster כתב:
פה בדיוק הקטע.
מפלגת העבודה, כאסטרטגיה מוצהרת, כמעט ולא מתעסקת בנושא המדיני.
הנחת המוצא היא שהפתרון לסכסוך עם הפלסטינים כבר די ידוע מראש למעט סגירת קצוות מסוימים.

אבל הנחת המוצא הזאת תלושה לחלוטין מהמציאות.
במציאות ישראל ממשיכה להתנחל בשטחים ולהפוך את הפתרון הידוע מראש (כביכול) לבלתי אפשרי.

אין כזה דבר בלתי אפשרי.
העיקרון הוא קבוע מראש. השאלה היא לגבי היישום שלו.
יהיו עשרות אם לא מאות אלפים משני הצדדים שיצטרכו לעבור מבתיהם. גם אם הבניה ממשיכה עכשיו, זה לא אומר כלום לגבי העתיד.
ההקפאה זרתה חול בעיני כולם. היא היתה צריכה לבוא יחד עם מהלך ממשי של לשבת ביחד ולהגיע לפתרון.
בפועל, ההקפאה שירתה את המטרה של ביבי למשוך זמן, הוא לא עשה שום צעד במקביל לכיוון הפלסטינים וברגע שנגמרה ההקפאה רמת האמון בין שני הצדדים גם ככה היתה בשפל אז למה לא לבנות.
זה אחד הדברים שישתנו. שלי כבר הצהירה שהקפאת הבניה היא לא המטרה. המטרה היא להגיע להסדר אמיתי וישים.
בשביל זה צריך לשקם את האמון בין שני הצדדים. צעד ראשון זה להחליף את מי שנמצא בראש מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 16:19 
EISEN כתב:
אגב מצע מדיני, מה שלי יחימוביץ אומרת על בניה באיזור הבעייתי של ירושלים, ובכלל על ירושלים המאוחדת בירת הנצח של העם היהודי וזה?

אומרת מה שצריך בשביל מנדטים. י-ם מאוחדת לנצח, גושי התנחלויות גדולים בשליטת ישראל. אין הבדל בינה לבין ביבי בעניין המדיני. יריב אופנהיימר, מה הוא עושה במפלגה שלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
אורית נוקד קיבוצניקית ושלום שמחון מושבניק. כמו שקובסטר אמר, זה באמת לא משנה. שניהם ברחו ממפלגת העבודה ביחד עם אהוד ברח.

אין לי מושג.
אם אתה שואל אותי ומההיכרות המצערת שלי עם השטח, ירושלים המזרחית (העיר העתיקה, סילוואן ואבו תור) צריכים להיות שטח מפורז עם גישה מלאה לכל המקומות הקדושים בשני הצדדים.
זה לא כזו בעיה כי אפשר בקלות לסלול כביש ממחסום חיזמה שיעקוף את פסגת זאב ויגיע לעיר העתיקה, ככה יהיה ציר גישה ישירות מאזור רמאללה לעיר העתיקה בשטח המדינה הפלסטינית.
בנוסף, להקים כביש (שיהיה גם הגבול) מצפונית לאזור תעשיה עטרות, עוקף רמאללה ממערב, מקביל לכביש 5 והתחברות לתפוח מדרום.
ככה כל אזור רמאללה יהי בשטח של פלסטין ואריאל תהיה בשטחנו.
כפי שאמרתי לסלע האדום, הפתרון ידוע. רק צריך למצוא את הדרך ליישם אותו.

עריכה- אגב יריב אופנהיימר. הוא כבר ניסה לרוץ פעמיים ברשימת העבודה ולא נבחר למקום ריאלי ככה שלא אמור להיות שום שינוי ביחס למפלגת העבודה בגללו. אם הוא יגיע למקום ריאלי וגבוה, אז יהיה אפשר לדבר עליו.
הוא לא החתמה חדשה כמו שפיר,שמולי ורוזנטל ולכן גם לא זוכה להתייחסות מיוחדת, ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
EISEN כתב:
אני לא מתלהב מיאיר לפיד. יש הבדל בין להיות עיתונאי שיכול לכתוב בלי חשבון או מנחה מוכשר ככל שיהיה, לאיש ביצוע שאמור להביא תוצאות בשטח. בינתיים נראה לי שלפיד טוב בעיקר בלדבר ולדבר בסיסמאות, ואני לא יודע עד כמה הוא ידע להתוות מדיניות בשטח.
ברור שעדיף הוא מאשר שר חינוך ימני-לאומן-פופוליסט מתלהב-על גבול הפאשיסט כמו גדעון סער שדואג בעיקר שהילדים פה יתחנכו ללאומנות ולאהבת אדמת ארץ ישראל השלמה,
אבל בכל זאת הייתי מקווה לראות בעמדה הזאת מישהו שקצת יותר יודע על מה הוא מדבר.
בכלל, נראה לי שלבוא לפוליטיקה הישר מהתקשורת, וישר להיות שר (כל שר, למעט שר התקשורת אולי) זה בעייתי.
שיהיה קודם חבר כנסת קדנציה אחת, שילמד קצת את המטריה, ואז נראה מה הוא שווה.

מסכים איתך לגבי העניין של הניסיון, שיש עם זה בעיה. אבל לפיד הוא בנאדם שבאמת אכפת לו. הוא בנאדם שנפגע מהמערכת (אין לו תעודת בגרות) והוא באמת רוצה לשנות פה משהו. להכניס "חינוך" אמיתי על חשבון עוד מקצוע שלא יצא לתלמידים להיפגש בו בעתיד. אני מאמין בו, מקווה שלא אתאכזב.

יאיר לפיד נפגע מהמערכת? כמה תלוש מהמציאות אפשר להיות?
הבנאדם נולד לתוך האליטות, לא עבד קשה יום אחד בחיים שלו, הוא בור ועם הארץ אבל הוא כותב בעיתון ואפילו קיבל תואר דוקטור של כבוד.
אה, ויש לו גם משהו כמו 22 מיליון בבנק.
איפה הקטע של להידפק מהמערכת פה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 18:46 
משעשע שאחרי שהליכוד אימץ את הדיעות של מרצ בערך, הם עוד שואלים מה ההבדל בין השמאל לבין הימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
משעשע שאחרי שהליכוד אימץ את הדיעות של מרצ בערך, הם עוד שואלים מה ההבדל בין השמאל לבין הימין.

כל מילה.
בדיוק בגלל זה כל הדיון על מצע מדיני וביטחוני הוא לא רלבנטי. לכולם ברור מה בסופו של דבר יהיה הפתרון, הוויכוח (אם בכלל) הוא על הצורה שבה הוא יתממש ועל הדרך אליו.
ז'בוטינסקי ושתי גדות לירדן מתהפך בקברו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 19:41 
קובי, אתה פשוט מתעלם מהמציאות... זו לא שלי, אלא אולמרט ושות' שממנו ביבי מפחד, ואם מה שהוא פחד ממנו יקרום עור וגידים, סביר להניח שהסקרים שתקרא יבהירו לך ששלי תחזור למטה ולפיד יצטרך להסתגר עם האגו שלו ולהחליט החלטות קשות. המהלך של ביברמן מעמיד את האגואים של כל האנשים האלה במבחן, ללא ויתור של מי מהם אין סיכוי לשום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
קובי, אתה פשוט מתעלם מהמציאות... זו לא שלי, אלא אולמרט ושות' שממנו ביבי מפחד, ואם מה שהוא פחד ממנו יקרום עור וגידים, סביר להניח שהסקרים שתקרא יבהירו לך ששלי תחזור למטה ולפיד יצטרך להסתגר עם האגו שלו ולהחליט החלטות קשות. המהלך של ביברמן מעמיד את האגואים של כל האנשים האלה במבחן, ללא ויתור של מי מהם אין סיכוי לשום דבר.

מה זו מציאות ?
אתה מתעסק בספקולציות, אני מתעסק במה שקורה עכשיו.
מי אמר לך שאולמרט יחזור ? מי אמר שכשהוא יחזור (אם וכאשר) מישהו בכלל ישים עליו אחרי פארסת לבנון השניה וההרשעות שלו ?
ביבי לחוץ בגלל אולמרט ? באיזו מסגרת אולמרט מתמודד כרגע ומי אמר שהוא בכלל יכול לנצח את ביבי ?
ביבי לחוץ כי העבודה היתה לפני שנה עם 9 מנדטים ועכשיו היא עם 27. ביבי לחוץ כי עלה התאנה המזרחי-חברתי שלו ברח לו. ביבי לחוץ כי החלוקה לגושים הולכת ומצטמצמת. ביבי לחוץ כי ש"ס מריחים דם והולכים להיכנס בו בכל הכוח (זו, אגב מידיעה אישית ולא ספקולציה).
יכול להיות שאולמרט יחזור, ויכול להיות שלא. כרגע המצב הוא שראש הממשלה הבא יהיה ביבי או שלי.

אני אגיד לך עוד משהו - לא צריך את אולמרט והשלדים שהוא סוחב איתו.
אם לבני תחבור בתור מס' 2 לשלי וש"ס יזנבו בליכוד, העבודה גם יכולה לקבל יותר מנדטים מביברמן.
חלומות באספמיה ? אולי. גם לפנטז על חזרתו של אולמרט המשיח זה לא פחות חלום מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

יכול להיות שאולמרט יחזור, ויכול להיות שלא. כרגע המצב הוא שראש הממשלה הבא יהיה ביבי או שלי.

אם לבני תחבור בתור מס' 2 לשלי וש"ס יזנבו בליכוד, העבודה גם יכולה לקבל יותר מנדטים מביברמן.

ידידי,
נכון שזה מצב כרגע. אבל כרגע אין בחירות. הם יהיו בעוד 3 חודשים. לטעמי שלי ניכנסה כרגע לתוך ווקום קיים.
ולכן כרגע הבחירה היא ביבי או שלי.
ואני בשונה ממך מקווה שהמצב ישתנה ואחרי שלבני/אולמרט יצטרפו הבחירה תהפוך לביב או מישהו אחר שיכול להיות ראש ממשלה.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 27 אוקטובר 2012, 20:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 20:38 
kobster כתב:
joshsoos כתב:

מה זו מציאות ?
אתה מתעסק בספקולציות, אני מתעסק במה שקורה עכשיו.
מי אמר לך שאולמרט יחזור ? מי אמר שכשהוא יחזור (אם וכאשר) מישהו בכלל ישים עליו אחרי פארסת לבנון השניה וההרשעות שלו ?
ביבי לחוץ בגלל אולמרט ? באיזו מסגרת אולמרט מתמודד כרגע ומי אמר שהוא בכלל יכול לנצח את ביבי ?
ביבי לחוץ כי העבודה היתה לפני שנה עם 9 מנדטים ועכשיו היא עם 27. ביבי לחוץ כי עלה התאנה המזרחי-חברתי שלו ברח לו. ביבי לחוץ כי החלוקה לגושים הולכת ומצטמצמת. ביבי לחוץ כי ש"ס מריחים דם והולכים להיכנס בו בכל הכוח (זו, אגב מידיעה אישית ולא ספקולציה).

איזה חלומות באספמיה, איזה פנטזיות ואיזה ספקולציות, בזה הבעלים של הקבוצה שלנו מתעסק כל היום זה זמן רב, זו המציאות שמאחורי הקלעים. אתה מתעסק במה שקורה עכשיו, סבבה, תתעסק בסיבה לאיחוד של ביבי- פחד מאולמרט וחבורתו, לצד הצמדת ליברמן אליו בכל מקרה. החיבור לליברמן רק מבריח ממנו בוחרי ש"ס והוא יודע את זה, אז זו בטח לא סיבה. אם עד עכשיו אולמרט היה על הגדר בהתלבטות, סביר להניח שדווקא המהלך של ביברמן יוריד אותו משם לצד של הבחירות. ברגע שהוא שם, לבני ומופז יהיו איתו, והשאלה תישאר רק לפיד. ביבי נלחץ מכל דבר, אבל שלי נמצאת שם למטה בסולם ההילחצויות שלו, הבן אדם מחובר לסקרים יומיומיים וידוע שבאלה שבדקו את היתכנות החיבור ויצירת אותו 'סופר גרופ' המאבק בינו לבינם היה צמוד, זו לא שלי ( שזה עניין רק של השבוע, שבועיים אחרונים, אחרי שבגלל ההשתהות של אולמרט עלתה גם האופציה של לבני לחבור אליה ). האם זה יקרה? נדע ממש בימים הקרובים. אם המערך הזה יקום הכל הולך להשתנות, יהיה מעניין, נראה הרבה לחץ על לפיד ואני מאמין שנראה שזו תהיה המפלגה המובילה ולא העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
סוס,
נחיה ונראה.
כפי שכבר רשמתי, מפלגה חדשה הם כבר לא יכולים להקים (יש פחות מ 91 יום לבחירות) ולכן הם יצטרכו להשתלט על מפלגה קיימת. לא רואה את זה קורה, וגם אם זה יקרה, זה לא יוביל לתוצאה שאתה מקווה לה.
אולמרט הוא לא כזה אטרקטיבי שיחזור ותוך חודשיים יקח את הבחירות בהליכה. ממש לא.
בחירות לא מנצחים בזבנג וגמרנו.
נזדיין בסבלנות ונראה האם הפנטזיה הזו תתגשם.

אופטימי יקירי,
מה עושה את ליבני יותר ראויה משלי להיות ראש ממשלה ? היא כבר היתה ראש הסיעה הגדולה בכנסת ולא הצליחה להרכיב ממשלה.
מה הופך אחד שכבר נכשל כראש ממשלה להיות יותר ראוי משלי ? עוד פעם שחיתות ? עוד פעם מקורבים שנהנים ממנעמי השלטון ?

אני לעולם לא חושב רק על הכאן ועכשיו. החיים הם מרתון אחד גדול אבל צריך להיות ריאליים.
במסגרת הזמן שנשאר ועם המומנטום העכשווי, מוטב תעשה ליבני אם תחבור לעבודה בתור מס' 2.
בניגוד לאולמרט ולערימת השלדים שהוא סוחב איתו, לבנ הצליחה לשמור על דימוי נקי והתדמית הסמכותית שלה תשכנע את מי שעוד צריך לשכנע מי יוביל את המדינה לתהום ומי הסיכוי האחרון בערך להציל אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
כפי שכבר רשמתי, מפלגה חדשה הם כבר לא יכולים להקים ולכן הם יצטרכו להשתלט על מפלגה קיימת. לא רואה את זה קורה, וגם אם זה יקרה, זה לא יוביל לתוצאה שאתה מקווה לה.

למה אתה לא רואה את זה קורה? נראה לי שהקטע הזה כבר סגור:
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=928662

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

אופטימי יקירי,
מה עושה את ליבני יותר ראויה משלי להיות ראש ממשלה ? היא כבר היתה ראש הסיעה הגדולה בכנסת ולא הצליחה להרכיב ממשלה.
מה הופך אחד שכבר נכשל כראש ממשלה להיות יותר ראוי משלי ? עוד פעם שחיתות ? עוד פעם מקורבים שנהנים ממנעמי השלטון ?

אני לעולם לא חושב רק על הכאן ועכשיו. החיים הם מרתון אחד גדול אבל צריך להיות ריאליים.
במסגרת הזמן שנשאר ועם המומנטום העכשווי, מוטב תעשה ליבני אם תחבור לעבודה בתור מס' 2.
בניגוד לאולמרט ולערימת השלדים שהוא סוחב איתו, לבנ הצליחה לשמור על דימוי נקי והתדמית הסמכותית שלה תשכנע את מי שעוד צריך לשכנע מי יוביל את המדינה לתהום ומי הסיכוי האחרון בערך להציל אותה.

זה ממש לא משנה מה אני חושב או אתה יקירי,
חשוב מה חושבים 3-8 מנדטים בליכוד שיכולים אולי לעבור למרכז לאחר החבירה לליברמן. ולי ממש לא איכפת למי הם יעברו האם לשלי, ללפיד או לקדימה.
שלי לא ניתפסת מנהיגה. היא לא עשתה כלום בחייה ( ד"א גם לא לפיד) היא לא ניתפסת כמנהיגה וגם ריפוד שלה בכמה אנשים טובים לא יהפוך את התדמית שלה למנהיגה.
היא לא היתה שרה יום אחד בחייה., ככל שידוע לי , לא היה לה תפקיד ביצועי בחייה לפני שניכנסה לפוליטיקה. לדעתי היא "לא עוברת מסך" .
זה לא משנה שאולמרט יהה ראש ממשלה כושל לדבריך. הוא עובר מסך, וכך גם ליבני.
אתה יכול להציע ללבני כמה פעמים שתירצה להיות מספר 2 לשלי . לדעתי היא לא תעשה זאת. היא תהיה מוכנה להיות מספר 2 של אולמרט אבל לא של שלי. לטעמי גם בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 21:15 
קובי, אתה סתם מתעקש על העניין הפורמלי, באמת נראה לך שזו הבעיה? אתה חושב שאם זו הייתה בעיה, אז רמון לא היה מטפל בזה כבר? בקיצור, זה לא אישיו בכלל. ואולמרט בכלל לא אטרקטיבי לבדו, אבל עם הסופר גרופ זה משהו אחר לחלוטין, וטחנתי את זה כאן מספיק. בכל מקרה אם משהו כאן פנטזיה, זו יותר המחשבה שלך על שלי כמי שתאיים על ביבי...
ואגב, מה שכתבתי זה מתוך ניתוח המצב, לא התוצאה לה אני מקווה ( שאין כזו תכל'ס, בשום סיטואציה אני לא רואה את מה שאני מייחל לו קורה- קואליציה חילונית שתשנה את שיטת הממשל. הלוואי ואתבדה וכו' ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

אופטימי יקירי,

זה ממש לא משנה מה אני חושב או אתה יקירי,
חשוב מה חושבים 3-8 מנדטים בליכוד שיכולים אולי לעבור למרכז לאחר החבירה לליברמן. ולי ממש לא איכפת למי הם יעברו האם לשלי, ללפיד או לקדימה.
שלי לא ניתפסת מנהיגה. היא לא עשתה כלום בחייה ( ד"א גם לא לפיד) היא לא ניתפסת כמנהיגה וגם ריפוד שלה בכמה אנשים טובים לא יהפוך את התדמית שלה למנהיגה.
היא לא היתה שרה יום אחד בחייה., ככל שידוע לי , לא היה לה תפקיד ביצועי בחייה לפני שניכנסה לפוליטיקה. לדעתי היא "לא עוברת מסך" .
זה לא משנה שאולמרט יהה ראש ממשלה כושל לדבריך. הוא עובר מסך, וכך גם ליבני.
אתה יכול להציע ללבני כמה פעמים שתירצה להיות מספר 2 לשלי . לדעתי היא לא תעשה זאת. היא תהיה מוכנה להיות מספר 2 של אולמרט אבל לא של שלי. לטעמי גם בצדק.

אז היא נותנת לאגו שלה להוביל אותה והיא טועה בענק.
אולמרט רחוק מלהיות הקונצנזוס שמנסים לתאר פה. ממש לא חושב שממנו תגיע הישועה.
לגבי מנהיגים, לא מכיר הרבה כאלה בהיסטוריה של הפוליטיקה הישראלית שלקחו מפלגה מרוסקת ולא רבלנטית ותוך שנה שילשה את כוחה.
שלי חוקה מלהיות מושלמת, אבל כשמסתכלים על האופציות האחרות, היא והרשימה המסתמנת של העבודה הן האופציות הטובות ביותר.

סוס,
כפי שרשמתי, ניאלץ להמתין ולראות מה המשיח יחליט לעשות.
הלוואי ותוכל לקום קואליציה חילונית, אבל בבחירות הקרובות הכוח של ש"ס רק ילך ויגדל וקשה לי לראות ממשלה קמה בלי לפחות נציגות אחת של הדתיים.
ההרכב היחיד לממשלה בראשות העבודה הוא עבודה-מרצ-לפיד-ש"ס. לא הייתי פוסל על הסף שזה מה שיקרה בסוף.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 27 אוקטובר 2012, 21:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
קוטלר , ידוע לך למה המגזר הערבי ובני הקיבוצים כועסים על יחיימוביץ' ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
ירמי קדושי כתב:
קוטלר , ידוע לך למה המגזר הערבי ובני הקיבוצים כועסים על יחיימוביץ' ?

זה מה שקורה ששומעים יותר מדי WHAM ;)
עניתי לך בתחילת העמוד
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?p=1572673#p1572673

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
אז מה אלה מהקיבוצים שהסתכסכו מתכוונים לעשות - פונים שמאלה למרצ או עוברים ליאיר לפיד ?
ולמה זה היה נכון לדעתך המהלך ?
עם כל הכבוד, לפגוע בבני המש"קים במפלגת העבודה זה אשכרה לכרות את הענף שאתה יושב עליו.
בהם אסור לגעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
אז מה אלה מהקיבוצים שהסתכסכו מתכוונים לעשות - פונים שמאלה למרצ או עוברים ליאיר לפיד ?
ולמה זה היה נכון לדעתך המהלך ?
עם כל הכבוד, לפגוע בבני המש"קים במפלגת העבודה זה אשכרה לכרות את הענף שאתה יושב עליו.
בהם אסור לגעת

יורידו את הראש ויקוו שהעבודה תגיע ל 25 מנדטים (לפי ההצעה, ישורינו לשני המחוזות מקומות 17 ו 25)
לא חושב שזו פגיעה. אם כבר המפלגה היא זו שצריכה לכעוס עליהם על ה"יברח" שעשו שמחון ונוקד.
חוצמזה, צריך שיהיה מקום לכל הרכש החדש שהגיע לעבודה.
שלי במקום הראשון, חיליק בר המזכ"ל במקום השביעי, חייבות להיות שתי נשים בכל עשיריה וממקום 17 מתחילים השריונים השונים. אם מוסיפים לכל הסיפור הזה את החבר'ה הותיקים (פואד,בוז'י,פרץ,ברוורמן,כבל ובן סימון) יוצא שיש מעט מאוד מקומות להתמודד עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
מה זאת אומרת המפלגה צריכה לכעוס עליהם? אתה צוחק? מה רצית שיעשו כשאורית נוקד כחברת כנסת עצמאית לקחה את הרגליים וברחה?
אתה יודע שבקיבוץ שלה לא מדברים איתה כמעט אנשים? יותר מזה?
אין למפלגה זכות לכעוס וכדאי לשלי להתחיל להרגיע עם האגו טריפ שלה כי הקיבוצים מאז ומתמיד היו פעילי השטח הכי טובים ויגיע היום שהיא תצטרך אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
מה זאת אומרת המפלגה צריכה לכעוס עליהם? אתה צוחק? מה רצית שיעשו כשאורית נוקד כחברת כנסת עצמאית לקחה את הרגליים וברחה?
אתה יודע שבקיבוץ שלה לא מדברים איתה כמעט אנשים? יותר מזה?
אין למפלגה זכות לכעוס וכדאי לשלי להתחיל להרגיע עם האגו טריפ שלה כי הקיבוצים מאז ומתמיד היו פעילי השטח הכי טובים ויגיע היום שהיא תצטרך אותם.

צודק, אני בטוח שהחרם של כיתה ד' שעושים עליה זה עונש מספיק גדול. בוא נשריין להם ארבעה מקומות ;)

עכשיו ברצינות,
בשורה התחתונה הסיפור מאוד פשוט - יש יותר מדי אנשים חדשים על מעט מדי מקומות. שיטת השריונים כשלעצמה היא בעייתית ומסוג הדברים היותר רקובים בפוליטיקה. אם יש מישהו שהוא מספיק מוכשר - שיתמודד ברשימה הארצית ושיהיה לו בהצלחה.
לא נראה לי שזה אגו טריפ אלא יותר שיקול רציונלי של טובת המפלגה. התרגיל שעשו שמחון ונוקד פגע גם במפלגה וגם בתנועת הקיבוצים והמושבים. זכותה המלאה לצמצם את האפשרות להיפגע שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שום דבר נגד הקיבוצים והמושבים. נהפוכו הערכה רבה.
מכאן ועד שיריונים המרחק גדול.
גם השיריונים של אישה בכל עשירייה מיותרים. הם היו רלוונטים ללפני 20 שנה. היום מיותרים, לטעמי אפילו מבזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
למה לשריין מקום למזכ"ל? מי זה חיליק בר? ועוד מקום שביעי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
שלא יובן לא נכון, אני נגד שריונים אבל אני חושב שהעזיבה של נוקד ושמחון עשו רק טוב למפלגה, הם גדעו את הסרטן הנקרא ברק.
מכאן ועד להפחית מהחשיבות של תנועת הקיבוצים והמושבים במפלגת העבודה הדרך ארוכה ואני רק מציעה לשלי להזהר לא להגזים עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
גם בעיני מיותר ושייך להיסטורייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם כולכם.
השריונים האלו מאוסים אבל הם כורח המציאות בפוליטיקה המאוסה לא פחות שיש פה.
לפחות בעבודה ובליכוד יש בחירות ולא אחד שקובע רשימה לפי המצב רוח שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
ותודה לניצן הורוביץ שנתן לי את הבטיחון בהצבעה הקרובה שלי כנראה במרצ עם השורות הבאות מתוך הדף אודותיו בעמוד הרשמי שלו בפייסבוק:

ציטוט:
ויחד אנחנו פועלים למען ישראל יהודית-דמוקרטית,
על-פי ערכי הציונות ומגילת העצמאות.

אנחנו שמים דגש על סדר יום אזרחי של מדינה מודרנית, נאורה ומתקדמת:
עם חינוך איכותי, חברה צודקת, וסביבה בריאה.

בתור אחד שרואה עצמו שמאל-ציוני, היה חשוב לי לקרוא דבר כזה ממישהו מ-מרצ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: