kobster כתב:
deep red כתב:
הגטס שלי עושה 1:11 ביום טוב. חסכונית היא לא. היא כן אמינה והחלפים לא יקרים.
זו הדפקה היחידה בגטס. לי עוד היה 2006 דרך ליסינג שפשוט שתה דלק בטירוף ועשה 1:9.
הדגמים בשנתונים גבוהים יותר השתפרו קצת מהבחינה הזו.
לדעתי עדיף רכב אמין עם טיפולים זולים מאשר רכב שעל פניו יחסוך לך בדלק אבל תבלה לא מעט במוסך ותשלם הרבה בכל ביקור. הגטס אמורה להיות ברירת מחדל אם לא מוצאים סיריון או i10.
אחרי זה אתה מתפלא למה אני עם הכריזמה עם מעל 230K?
כל שנה אני רוצה לקנות רכב חדש, אני אומר לעצמי פאק, למה, הרכב שלי כבר לא שווה שיט במחירון, אם הוא ישרוד חצי שנה זה כבר מעל ירידת הערך.
טיפול שנתי במוסך לפני טסט, וסלמת.
והוא עושה 11.4 משולב, ממש לא כזה נורא כמו שעשו ממנו.
רכבים חדשים עם מנועי טורבו קטנים והDSG מצליחים להגיע גם ל1:14 או 1:15, ובשליוב עם דיזל ונסיעה רגועה גם 1:20,אבל הכסף שהולך להם רק על הפאקינג החלפת שמן זה כבר כמעט כמו הדלק, ושאתה מסתכל על התיקונים,חלפים,ביטוח זה כבר הרבה מעבר לדלק. ובנוסף, מי לעזאזל יקנה רכב כזה יד שניה בלי האחריות? מי יממן לו החלפת 2 קלאצ'ים כל שנה לכפול המצמדים? מי יודע כמה הטורבו נשחק? כל בורג ברכב כזה עולה אלפים בגלל היבואן החזיר.
כל עוד הכריזמה נותנת, אני אקח, וכמה שאני לא פותח עליה עין היא ממשיכה לתת משנת 99 ומעל 230,100 ק"מ. למרות שחזרנו מהמשחק מול חיפה נסעתי בפלואנס 2010, ואני קולט איזה פער עצום וכמה הרכבים קפצו קדימה בטכנולוגיה, פשוט תענוג של נסיעה, כיף אמיתי. יחד עם זאת כמו כל מכשירי האלקטרוניקה זמן החיים והשרידות ירדו משמעותית.
סימרוטיץ' קח אותה לעשות נסיעת מבחן עם רכבי המיני, סטייל האלטו,ספארק פיקנטו וכו', אם היא תהיה מבסוטה מהם לך על הסגמנט הזה, אין צורך לגדול יותר בתוך העיר. ובהקשר הזה, מיני חדשה נכנסת לגבולות ישראל, סקודה סיטיגו, החל מ60K ידני
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E% ... 7%90%D7%9C