תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 00:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Xbmc
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 12:35 
באיחור ניכר גיליתי את הדברים המעולה הזה.
בתור חסר מושג, מה שכרגע אני עושה זה לראות את הסרטים בלפטופ כשבשביל השעשוע אני משחק עם הסלולרי בתור שלט.
יש לי טלוויזיה לד סמסונג חדשה.
מה אני צריך במינימום מחיר כדי לראות את הכל בטלוויזיה.
ללפטופ אין יציאת hdmi

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Xbmc
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 12:41 
איזה יציאות כן יש לו?
בהנחה שיש לו VGA, אתה צריך לבדוק אם לחיבור VGA של הטלויזיה מסתתר איפשהו Audio-in כמו בתמונה הזו תחת PC
תמונה
בהנחה שיש- אתה צריך כבל VGA וכבל זכר-זכר של חיבור אוזניות
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
למה לא תיקנה מחשב יעודי למדיה סנטר?
איזה לפטופ יש לך? יצרן ודגם.
אתה מעוניין לראות סרטים ב HD? יש לך מערכת שמע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 13:17 
לגבי יציאות במחשב ובטלוויזיה, אבדוק הערב.
הלפטופ שלי הוא טושיבה סאטלייט משהו. גם לפני שנתיים וחצי הוא היה בינוני למדי...
אם אני קונה מחשב, איזה דרישות חומרה צריך? מחשב יד 2 בכמה מאות ש"ח יכול לעשות את העבודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Xbmc
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לגבי יציאות במחשב ובטלוויזיה, אבדוק הערב.
הלפטופ שלי הוא טושיבה סאטלייט משהו. גם לפני שנתיים וחצי הוא היה בינוני למדי...
אם אני קונה מחשב, איזה דרישות חומרה צריך? מחשב יד 2 בכמה מאות ש"ח יכול לעשות את העבודה?

תלוי הצרכים שלך, כפי שכתבתי למעלה. אבל אפילו לצפייה בסרטים בהפרדה גבוהה לא נדרש מחשב חדש עם ביצועים מיוחדים. גם אם תקנה מחשב ישן, לרוב הוספה של כרטיס מסך פשוט, תיתן לך אפשרות לצפות בכל סוגי התוכן, אפילו תלת מימד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 14:57 
טוב, מסתבר שלטלווזיה בכלל אין יציאת VGA, ככה שאין לי אופציה לחבר את הלפטופ.
מחשב כזה, נניח:

ציטוט:
חשב פנטיום 4, מעבד Intel Pentium 4 3.00GHz, זיכרון 2 גיגה, כונן קשיח 80 גיגה, לוח אם של אינטל, צורב DVD.

מגיע עם התקנה של ווינדוס 7 בעברית (פורמט לצורך המכירה), אופיס, אנטי וירוס ועוד תוכנות. (רק מחשב ללא מסך)

יכול להספיק?

ואגב, מה זה האנדרואיד סטיק? זה רלוונטי בשביל העניין הזה?
http://www.tgspot.co.il/android-tv-stick-mk802-review/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Xbmc
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
טוב, מסתבר שלטלווזיה בכלל אין יציאת VGA, ככה שאין לי אופציה לחבר את הלפטופ.
מחשב כזה, נניח:

ציטוט:
חשב פנטיום 4, מעבד Intel Pentium 4 3.00GHz, זיכרון 2 גיגה, כונן קשיח 80 גיגה, לוח אם של אינטל, צורב DVD.

מגיע עם התקנה של ווינדוס 7 בעברית (פורמט לצורך המכירה), אופיס, אנטי וירוס ועוד תוכנות. (רק מחשב ללא מסך)

יכול להספיק?

ואגב, מה זה האנדרואיד סטיק? זה רלוונטי בשביל העניין הזה?
http://www.tgspot.co.il/android-tv-stick-mk802-review/

קצת קשה לי לדעת סוג מחשב זה אבל פנטיום ארבע יכול לעבוד, תלוי בצרכים (למוסיקה ווידאו בהפרדה נמוכה), בכל זאת הייתי ממליץ על מחשב יותר עדכני. לגבי האנדרואיד סטיק, אני לא ממש מכיר, אבל אני יודע שפיתוח XBMC לאנדרואיד עדיין בחיתולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 00:11 
מה אתה בדיוק רוצה שיקרה? לצפות בתכנים שהורדת? שזה יבצע לך הורדות בעצמו? יש לך רשת ביתית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:29 
אני רוצה שמה שהיום אני עושה על הלפטופ, יהיה בטלוויזיה.
אני רואה סרטים דרך navi x וכמו כן רואה סרטים שהורדתי, בין אם דרך התכנה או סתם דרך טורנטים.
היום אני כמו טמבל יושב על הספה ומסתכל בלפטופ.
התקנתי את ה Xbmc על האנדרואיד והוא משמש בתור שלט רחוק.
זהו בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:39 
אז בגדול אתה צריך להחליט בין לשים מחשב (אני מניח שזה יעלה 1000-2000 ש"ח) או אולי להסתפק בBoxee שהוא לא XBMC אבל דומה מאוד (שלא יבצע לך את ההורדות, תאלץ להמשיך לבצע אותם מהלפטופ) - מניח שאפשר למצוא אותו ביד2 בבערך 400-600 ש"ח או חדש ב200$/1000 ש"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 12:27 
תודה!
אבדוק את הבוקסי הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 18:59 
אני די בטוח שבטושיבה סאטלייט מלפני כמה שנים יש יציאת S-VIDEO ככה שתוכל גם לחבר אותו בכבל S-VIDEO ל RCA
תמונה

אבל האיכות תהיה די נמוכה, לא בלתי צפייה אבל קצת מבאסת. בשביל הסאונד תחבר בכבל PL(אוזניות) ל RCA
תמונה

האנדרויד סטיק זה פתרון נחמד עכשיו כשיש גרסת בטא ל XBMC לאנדרויד, ניסיתי את XBMC לאנדרויד לפני חודשים על HTC ONE X וזה עבד מצויין חוץ מהממשק שהכפתורים היו קטנים מדי בשביל לדייק בלחיצות, מה שלא משנה במקרה של הסטיק, בכל אופן זה כרגע לא פתרון אופטימלי, כנראה שהסרטים לא ירוצו חלק, בטח לא אם אתה רואה בסטרימינג דרך navi X וגם לא סרטים שהורדת שהם לא MP4.

פתרון של מחשב נוסף הוא טוב אבל קצת מסורבל ויקר יותר, המחשב יצטרך גם כרטיס רשת להתחבר לרשת האלחוטית (אלא אם מגיע לשם כבל רשת).
הייתי בודק בנוסף לסטרימר (BOXEE או אחד אחר) גם אפשרות של מחשב פלאג כמו SHEEVA או Raspberry-Pi או רבים אחרים שיש שיהיו זולים יותר ממחשב רגיל והרבה פחות מסורבלים, רק שלא כולם תומכים בחיבור אלחוטי לרשת, אם יש אפשרות לחיבור בכבל אז זו לדעתי אפשרות עדיפה על מחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
עוד אפשרות זה לקנות לפטופ שתומך ב WiDi (וידאו אלחוטי) ופשוט להשתמש בטלויזיה כמסך חיצוני (אם הטלויזיה שלך לא תומכת בזה אפשר לקנות מתאם די בזול).
עובד דבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 20:03 
טוב, יש לי נקודת תקשורת מאחורי הטלוויזיה, אז העניין הזה לא מהווה בעיה.
מה זה המחשב פלאג הזה? נשמע מעניין. כמה עולה?
כרגע אין לי כסף להשקיע בכלום (נכנסתי לבית חדש שבניתי...) ככה שהמחיר מהווה פקטור משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 21:57 
אני אגיד מראש שאני לא מכיר מספיק טוב את העולם הזה של ה plug computers או ה mini desktop PC's.
אני מכיר את היצרנית globalscale שהיא מהמובילות בתחום ויצא להתעסק קצת עם SHEEVAPLUG שלהם שהוא כבר די ישן ופחות מתאים לצרכים שלך ואני גם לא ממליץ עליו. אבל כן שווה להסתכל קצת על מוצרים ולקרוא, D2 שלהם שקצת יקר יותר (249$) נראה טוב ויענה לך על הציפיות, הפלאגים החדשים יותר כולל ה D2 כוללים גם חיבור Wifi למרות שזה לא משנה לך.
ה raspberrypi הוא קצת שונה, זה פרויקט מאוד נחמד וכמו רבים מהמחשבים הקטנים האלו הוא מיועד בעיקר לכיתות לימוד בבתי ספר, הוא מאוד מאוד קטן ומאוד זול (מחיר סופי אחרי משלוח באזור ה 50$), הוא קצת חלש יותר מאפשרויות אחרות ואם תרצה להשתמש בו גם בשביל להוריד סרטים ולשמור קבצים אז אני חושב שתצטרך כונן חיצוני עם ספק-כוח כי אני לא בטוח שהוא יוכל לספק דרך ה USB, בכל אופן זו אופציה מעניינת אבל לא בטוח שמתאימה.
הפלאגים האלו מריצים LINUX, החדשים מריצים UBUNTO ולא אמורה להיות לך בעיה להסתדר איתם גם אם אין לך ניסיון עם לינוקס.
יש גם פלאגים שמריצים WINDOWS כמו AMD LiveBox ועכשיו windows 8 נדמה לי אמור לתמוך גם במעבדי ARM אז יהיו עוד אופציות בטח גם של גלובלסקייל, הבנתי שאמור גם לצאת אחד עם מערכת ההפעלה chrome OS שיכול להיות מעניין.
בקיצור, זה עולם שלם ונראה לי שווה לברר לגבי האופציה הזו, בטח יש פה אנשים (אולי איציק\מושקוביץ\לת"א) שיודעים יותר ממני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 22:28 
מה דגם הלפטופ? (בדרך כלל כתוב למטה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 23:01 
Satellite c650
מחשב מאוד בסיסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 23:03 
יש מצב שאני יוצא פה ממש אידיוט,
אבל יש איזה אפליקציה שאני יכול להשתמש באנדרואיד כשלט למחשב במקום לקום כל הזמן למחשב ליד הטלוויזיה? (המחשב מחובר עם HDMI)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 23:06 
לפי התמונה פה
תמונה
יש לו VGA (החיבור הקרוב למאוורר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 23:08 
אבל לטלוויזיה אין VGA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 23:18 
אז מה הדגם של הטלויזיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 23:28 
ben yehuda כתב:
אבל יש איזה אפליקציה שאני יכול להשתמש באנדרואיד כשלט למחשב במקום לקום כל הזמן למחשב ליד הטלוויזיה? (המחשב מחובר עם HDMI)

לאיזה צרכים? ולמה שלא תקנה עכבר ומקלדת אלחוטיים? ובתשובה לשאלתך - כן, יש. יצא לי להשתמש באיזו אפליקציה בתור עכבר ומקלדת אבל זה לא היה נוח במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 23:29 
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... 0KXXU-spec

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 23:55 
OM כתב:
ben yehuda כתב:

לאיזה צרכים? ולמה שלא תקנה עכבר ומקלדת אלחוטיים? ובתשובה לשאלתך - כן, יש. יצא לי להשתמש באיזו אפליקציה בתור עכבר ומקלדת אבל זה לא היה נוח במיוחד.

להרשים את הבחורות =)

סתם.. יש לי נייד שאני מחבר לטלוויזיה, ובאסה לקום מהמיטה כל פעם לעצור, להריץ קדימה וכאלה. אם יש משהו שיכול גם לכבות את המחשב בלי שאני אצטרך לקום מהמיטה זה בכלל נהדר.
זה לא כזה חשוב לי בשביל לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, אם יש אפליקציה יחסית נורמלית לפעולות הפשוטות האלה זה מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 23:55 
מה זה בדיוק ה XBMC?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 00:08 
אוגוסטוס היל כתב:

אם אתה מסוגל להמר על בערך 7 דולר, אני מניח שאם תחבר לHDMI 1 כבל HDMI בצד אחד וDVI בצד שני ומהמחשב תשתמש במתאם VGA to DVI זה יעבוד
ובלינקים ותמונות:
מתאם 1 VGA זכר לDVI נקבה
http://www.ebay.com/itm/15-Pin-VGA-Male ... 5ae657a94b

מתאם 2 DVI לHDMI

מכאן קח לך כבל HDMI

עבור סאונד אתה תמצא חיבור נפרד, אחד מהחיבורים האנלוגיים של הטלויזיה יקבלו את זה.

עריכה: הסתכלתי קצת על החוטים ולא נראה לי שזה יעבוד.

נערך לאחרונה על ידי לא תתפוס אותי בתאריך 25 אוקטובר 2012, 00:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 00:28 
לא תתפוס אותי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אם אתה מסוגל להמר על בערך 7 דולר, אני מניח שאם תחבר לHDMI 1 כבל HDMI בצד אחד וDVI בצד שני ומהמחשב תשתמש במתאם VGA to DVI זה יעבוד
ובלינקים ותמונות:
מתאם 1 VGA זכר לDVI נקבה

מתאם 2 DVI לHDMI

מכאן קח לך כבל HDMI

עבור סאונד אתה תמצא חיבור נפרד, אחד מהחיבורים האנלוגיים של הטלויזיה יקבלו את זה.

יכולות להיות לו בעיות שהטלוויזיה לא תוציא סאונד מהכניסה האנלוגית כשהיא בערוץ HDMI שמקבל קלט דיגיטלי, אלא אם יש אפשרות בהגדרות הטלוויזיה להכריח אותה להוציא סאונד מערוץ כניסה מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 00:29 
אבטיח כתב:
מה זה בדיוק ה XBMC?

כתבתי על זה לפני כמה חודשים באשכול האנדרויד:
OM כתב:
apu כתב:
OM כתב:
apu כתב:
ננסה פעם שלישית-
איך רואים ערוצי טלוויזיה דרך המכשיר?
אפליקציה ישראלית/ג'סטין עם תדרים ישראליים/אתרי אינטרנט שמשדרים ערוצים ישראליים יתקבלו בברכה.

XBMC התחילו להוציא גרסאות ראשוניות לאנדרויד של התוכנה המדהימה שלהם,
אלו עדיין לא גרסאות רשמיות ולכן יש כל מיני באגים והאפליקציה רחוקה מלהיות אופטימלית, אבל היא בכל זאת רצה טוב.ניתן להורדה מפה
אם אתה לא מכיר את XBMC אז תקרא על זה קצת, אני ממליץ מאוד,
תוכנה מעולה ואחד היתרונות שלה הוא בתוספים (ADD-ONS) שניתן להוסיף לה ולראות דרכה ערוצים\סרטים\סדרות וכו' בסטרימינג מכל העולם.
NAVI-X הוא ADD-ON מאוד מומלץ. לינק למדריך קטן

לא כזה הבנתי.
להוריד את הapk מהלינק הראשון (עובד על גלאקסי 3?) להתקין ואז מה?

אם מה שאתה מחפש זה רק ערוצים ישראלים אז זה לא יתאים לך כל כך, אפשר לראות דרך זה ערוצים 1, כנסת, קניות ומשהו שאמור להיות ערוץ 10 אבל זה ערוץ אחר, אולי יש דרך למצוא ערוצים ישראלים נוספים אבל אני לא ממש חיפשתי ולא ראיתי, אפשר למצוא בזה כל מיני ערוצים מכל העולם כמו גם סרטים וסדרות בלייב סטרים, אבל, זה גרסה ראשונית והיא לא מותאמת לסמארטפונים ככה שהממשק לא נוח, כפתורים קטנים ולפעמים לא מצליחים ללחוץ על מה שרוצים.
זה אמור לעבוד בגלקסי 3 ובגלל המסך הגדול שלו זה יחסית יהיה יותר נוח, אני ניסיתי על HTC ONE X שגם לו מסך גדול וזה עובד, אבל שוב - עדיין לא מותאם לגודל של סמארטפון.
אם אתה (או מישהו אחר) בכל זאת רוצה לנסות את זה, יש הסברים יותר מפורטים בלינק השני שנתתי, אני אתן הדרכה כללית:
1. אתה צריך להוריד את האפליקציה (קובץ ה APK) מהלינק הראשון ולהוריד בנוסף תוסף שנקרא Navi-X
2. את קובץ ה ZIP של NAVI-X שים במקום כלשהו במכשיר (לא לפרוס אותו, לשים את הזיפ כמו שהוא)
3. תתקין את האפליקציה
4. בתוך האפליקציה - לך ל system -> add-ons -> install from zip file ואז גש למקום בו שמרת את קובץ הזיפ של NAVI-X ותלחץ עליו
5. כשיסיים להתקין, בתוך Programs אמור להופיע NAVI-X, בשלב זה תוכל כבר לשוטט בו ולמצוא כל מיני סרטים\סדרות
6. כדי למצוא ערוצי טלוויזיה, כולל ישראלים כנס ל NAVI-X ואז לפורטל (אפשרות ראשונה) ואז ל SEARCH ואז ל search navi-xtreme וחפש benny123
7. כנס למה שזה מצא ותראה ערוצי טלוויזיה מכל העולם, לא הכל עובד

*כל המידע שנתתי ועוד נמצא בלינק השני שנתתי
**אני ממליץ לנסות את התוכנה קודם במחשב, ניתנת להורדה פה

אגב האפליקציה תומכת בעברית בצורה מלאה, יש מדריך להחליף שפה, בעיקרון כל מה שצריך לעשות זה system -> settings -> appearance ואז:
א. בתוך SKIN לשנות פונטים ל ARIAL BASED
ב. בתוך INTERNATIONAL לשנות שפה ל Hebrew

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 14:33 
הורדתי ללפטופ את זה והתחלתי לשחק עם זה, בהחלט נראה מדהים ולא מבין איך לא הכרתי את זה עד כה.

יש דרך לצפות בערוצי הספורט בתשלום (ספורט5, ספורט5+, לייב, גולד, ספורט 1, ספורט 2)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: