apu כתב:
OM כתב:
apu כתב:
ננסה פעם שלישית-
איך רואים ערוצי טלוויזיה דרך המכשיר?
אפליקציה ישראלית/ג'סטין עם תדרים ישראליים/אתרי אינטרנט שמשדרים ערוצים ישראליים יתקבלו בברכה.
XBMC התחילו להוציא גרסאות ראשוניות לאנדרויד של התוכנה המדהימה שלהם,
אלו עדיין לא גרסאות רשמיות ולכן יש כל מיני באגים והאפליקציה רחוקה מלהיות אופטימלית, אבל היא בכל זאת רצה טוב.
ניתן להורדה מפה אם אתה לא מכיר את XBMC אז תקרא על זה קצת, אני ממליץ מאוד,
תוכנה מעולה ואחד היתרונות שלה הוא בתוספים (ADD-ONS) שניתן להוסיף לה ולראות דרכה ערוצים\סרטים\סדרות וכו' בסטרימינג מכל העולם.
NAVI-X הוא ADD-ON מאוד מומלץ.
לינק למדריך קטן לא כזה הבנתי.
להוריד את הapk מהלינק הראשון (עובד על גלאקסי 3?) להתקין ואז מה?
אם מה שאתה מחפש זה רק ערוצים ישראלים אז זה לא יתאים לך כל כך, אפשר לראות דרך זה ערוצים 1, כנסת, קניות ומשהו שאמור להיות ערוץ 10 אבל זה ערוץ אחר, אולי יש דרך למצוא ערוצים ישראלים נוספים אבל אני לא ממש חיפשתי ולא ראיתי, אפשר למצוא בזה כל מיני ערוצים מכל העולם כמו גם סרטים וסדרות בלייב סטרים, אבל, זה גרסה ראשונית והיא לא מותאמת לסמארטפונים ככה שהממשק לא נוח, כפתורים קטנים ולפעמים לא מצליחים ללחוץ על מה שרוצים.
זה אמור לעבוד בגלקסי 3 ובגלל המסך הגדול שלו זה יחסית יהיה יותר נוח, אני ניסיתי על HTC ONE X שגם לו מסך גדול וזה עובד, אבל שוב - עדיין לא מותאם לגודל של סמארטפון.
אם אתה (או מישהו אחר) בכל זאת רוצה לנסות את זה, יש הסברים יותר מפורטים בלינק השני שנתתי, אני אתן הדרכה כללית:
1. אתה צריך להוריד את האפליקציה (קובץ ה APK) מהלינק הראשון ולהוריד בנוסף תוסף שנקרא
Navi-X 2. את קובץ ה ZIP של NAVI-X שים במקום כלשהו במכשיר (לא לפרוס אותו, לשים את הזיפ כמו שהוא)
3. תתקין את האפליקציה
4. בתוך האפליקציה - לך ל system -> add-ons -> install from zip file ואז גש למקום בו שמרת את קובץ הזיפ של NAVI-X ותלחץ עליו
5. כשיסיים להתקין, בתוך Programs אמור להופיע NAVI-X, בשלב זה תוכל כבר לשוטט בו ולמצוא כל מיני סרטים\סדרות
6. כדי למצוא ערוצי טלוויזיה, כולל ישראלים כנס ל NAVI-X ואז לפורטל (אפשרות ראשונה) ואז ל SEARCH ואז ל search navi-xtreme וחפש benny123
7. כנס למה שזה מצא ותראה ערוצי טלוויזיה מכל העולם, לא הכל עובד
*כל המידע שנתתי ועוד נמצא בלינק השני שנתתי
**אני ממליץ לנסות את התוכנה קודם במחשב, ניתנת להורדה
פה אגב האפליקציה תומכת בעברית בצורה מלאה, יש מדריך להחליף שפה, בעיקרון כל מה שצריך לעשות זה system -> settings -> appearance ואז:
א. בתוך SKIN לשנות פונטים ל ARIAL BASED
ב. בתוך INTERNATIONAL לשנות שפה ל Hebrew