ברגר כתב:
cscarlos כתב:
ברגר כתב:
קרלוס, אחרי מה שאמרת על הגליל, עדיף שלא תדבר...
אוי ברגר תעשה טובה,אל תנסה להשתיק אותי.
הפואנטה שלי הייתה שגליל יכולה הרבה יותר מימה שקורה בשטח ושהסגל שלה והשמות לא מספקים את מה שהם היו אמורים לתת.
על מה תשתיק אותי? שמוליק ברנר כרכז מחליף לא טוב לך? לא היית מת שדגן יבזורי יהיה בקבוצה או קלעי שכל כך חסר שיהיה מחליף למתן וגם צעיר מספיק כדי להיות שחקן עתידי כמו שמחון? זרים סבבה ועוד זר פצוע שאמור להיות מוביל.
בחייאת כל הפוצים הנפוחים באשכול אחד.
יאללה בוא נתחיל, עכשיו יש לי מקלדת ואני לא מהאייפון...
שמוליק ברנר כרכז מחליף? לא, לא טוב לי. סורי, לא מחזיק ממנו בלירה.
דגן? סבבה, קניתי, יום אסל יום בסל, נו יאללה, נפרגן לך.
שמחון? לא יציב, לא שומר.
יועד מתאים לליגת העל?! יועד סקורר?! שמע, אם תתן לכל שחקן לזרוק 15-20 זריקות בלאומית, הוא יגיע לממוצעים של יועד. הוא נמוך מדי לשחק 2, הוא לא יכול לשמור על 2, והוא לא 2 ברמה של ליגת העל.
אני מצטער ברגר אבל במקומך לא הייתי מזלזל בקרלוס, כי אמנם הוא כתב לא מעט שטויות באשכול אבל אתה די עקפת אותו בסיבוב עם ההודעה הזאת.
א. שמוליק ברנר הוא שחקן לא רע בכלל. זה שהוא שיחק עם סקוררים נחמדים (אגב עם אוסברי הוא דווקא לא שיחק) זה לא קשור כי כל מי שראה את נתניה ראה רכז ששולט בקצב המשחק ומקבל החלטות טובות.
את ההבדל אפשר לראות בעונה האחרונה בה ליאור ליפשיץ שיחק בנתניה והקבוצה נראתה כמו פח אשפה.
הבעיה בהחתמה הזאת היא שברנר צריך קבוצה שמתאימה מאוד ליכולות שלו כי מדובר בשחקן מאוד מוגבל בסופו של דבר. תוסיף לזה את הגיל שלו ואת העובדה שהוא לא התאמן העונה ותקבל תצוגות זוועתיות.
ב. יבזורי הוא שחקן נהדר. אחד הישראלים הטובים היום.
ג. שמחון הוא אחד הצעירים המוכשרים בליגה. בחור נהדר, צנוע ומחויב שעובד קשה ומשחק בשביל הקבוצה. במקרה הוא גם אחלה בחלה של שחקן הגנה. להגיד שהוא לא שומר זה בגדר בדיחה.
ד. קצת מצחיק שאתה כותב את זה על יועד מאחר ובינתיים הוא אחדד היחידים שם שמתפקד מתחילת העונה. אני מסכים שלא מדובר בכוכב ברמת ליגת העל, אבל בתור כוח אש מהספסל מדובר באופציה טובה והוא גם מוכיח את זה בינתיים.
קרלוס, אמנם כל ההחתמות של גליל מרשימות על הנייר אבל בדומה למגדל גם הם בנו סגל בלי מחשבה ועם המון חורים. הם השקיעו המון כסף על רכש והוציאו אותו בלי טיפת שכל.
הביאו שני ישראלים מבוגרים שהגיעו מעונות רעות, החתימו את שמחון הלא מלוטש, את יועד הלא מנוסה ובנו יותר מדי בקו הקדמי על שחקן חסר כישרון כמו עמית ביר-כץ.
ליובין לא למד מהכישלון בעונה שעברה עם צ'ייסון אלן והביא עוד סקורר מהמכללות שלא יודע לרכז, הוא הביא עוד שני זרים לא מנוסים מהמכללות והיחיד שם עם ניסיון כלשהו זה ברנדון האנטר שלא נגע בכדור המון זמן.
בקיצור, הם לקחו הימור כמעט בכל עמדה וכשאתה מהמר כל כך הרבה רוב הסיכויים הם שתיפול.