תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 01:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יתר משחקי הליגה + *
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
* אני לא יודע אם אנחנו עובדים עם אותה חברת אבטחה, ואם בכלל יש לנו "אמירה" בנושא,
אבל במידה וכן, יעשו טוב אם יכבדו אותו במידה והוא יהיה גם אצלינו,
בכל זאת מדובר בשיאן ישראל במרתון, וייצג את המדינה בשלוש אולימפיאדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יתר משחקי הליגה + *
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד המעניין מהמשחק של ראשון זה שהספסל שלהם נמצא לימין המזכירות, ז"א אין שום חוק לגבי מיקום הספסל של הקבוצה המארחת ביחס למזכירות.
וזה בזיון שהספסל שלנו לא נמצא באותו מקום.
אנשים כנראה התבלבלו עם הכדורגל, אבל בכדורסל אין דבר כזה לתקוף נכון או הפוך אלא להגן נכון או הפוך.
וכרגע, בגלל ההחלטה המשונה שהתקבלה, אנחנו מגנים הפוך במחצית השניה.
שלא לדבר על זה שאנחנו ממש לא צריכים את הספסל של היריבה עם כל האוהדים/מקורבים שלה שני מטר מיציע האולטראס.
יציע האולטראס צריך להיות בחצי שלנו, שהקבוצה עולה אליו בתחילת המשחק, ובחצי של הספסל שלנו.
דחוף להחליף את מיקום הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
מה נסגר עם גליל גלבוע?
למה הם כל הזמן חוטפים בראש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 01:24 
כי הם קבוצה נוראית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 08:43 
לגליל הסגל יחסית טוב ואפילו איכותי אבל כמו מקרה ירושלים, זה עדיין לא מתחבר לקבוצה מצליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 17:06 
קרלוס, אתה באמת נהנה לעשות צחוק מעצמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שכן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
לגליל הסגל יחסית טוב ואפילו איכותי אבל כמו מקרה ירושלים, זה עדיין לא מתחבר לקבוצה מצליחה.

מי נחשב בעיניך לשחקן סביר שם?
בירושלים יש עוד שחקנים עם פוטנציאל אבל בגליל???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 08:59 
יש להם סגל שלא מותאם לרמת החוסר הצלחה שלהם. יבזורי אמור לחזור לשחקן ויש להם שחקנים צעירים עם פוטנציאל ושיטה שעדיין נראה שלא עובדת.

אבל זה לא מפתיע שכרגיל רדנקו מלא בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 09:12 
בגליל יש קלעים בחסד כמו יבזורי ושמחון.
יש את שמוליק ברנר שבתור רכז מחליף יכול להיות מצוין.
ברנדון האנטר היה טוב בירושלים. מיטשל וואט פצוע. יניב גרין סוס מת אבל אפילו הוא יכול יותר.
יועד סקורר שעדיין צריך לעשות התאמות לליגת העל.
ורדנקו שחצן שתופס מעצמו יותר מימה שהוא מבין.
כשאתה משכלל את הכל ביחד אתה רואה שגליל יכולה יותר ושרדנקו סתם מניאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 09:26 
ואתה פטפטן שאין לו מושג וכותב פה יותר שטויות מכולם.

וכן אני מניאק. בעיקר כלפי דבילים שחושבים שהם מבינים אבל כותבים כאילו הם מבינים הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
שקרן. אתה מניאק כלפי כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 09:37 
רדנקו בחייאת רבאק, תביא טיעון אחד נגדי אם אתה חושב שאני טועה. אחד (!).
לא אתה לא תגיד כי אתה שחצן שתופס שהוא יותר מבין פה מכולם.

אתה אפילו לא אומר כלום. אז מה התגובה שלך שווה? אפס בדיוק כמו התוכן שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

+1

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 11:48 
גיא ברזל כתב:
הפועל כתב:

+1

תמותו כולכם. הטבעוני ואוכל הסושי שמייצג אומה מיותרת.
(לב) רדנקו (לב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו הוא אנטיפט ומיזנטרופ.
חוץ מזה הוא מבין כדורסל יותר מידי ולכן אין לו סבלנות להסביר לכם,כי הוא לא מעוניין להיות במחיצת אנשים.
מבחינתו כל היום לראות משחקים איזוטרים של קבוצות משניות בליגת מכללות מסוג ח'.
לכן כל דקה שהוא מנסה להסביר לכם משהו בפורום גוזלת מזמנו היקר של צפיה במשחקים אלו בלופ עם בדיקת זוויות והילוכים איטיים
:DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 13:10 
דובראש כתב:
חוץ מזה הוא מבין כדורסל יותר מידי ולכן אין לו סבלנות להסביר לכם,כי הוא לא מעוניין להיות במחיצת אנשים.
לכן כל דקה שהוא מנסה להסביר לכם משהו בפורום גוזלת מזמנו היקר של צפיה במשחקים אלו בלופ עם בדיקת זוויות והילוכים איטיים

תכין לו עוגה, זה יפייס אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 13:35 
ברגר כתב:
גיא ברזל כתב:
הפועל כתב:

+1

+2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 13:38 
דובראש כתב:

דובראש אל תחמיא לו אתה מאכיל פה מפלצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 16:14 
קרלוס, אחרי מה שאמרת על הגליל, עדיף שלא תדבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
ריב זקנות בברידג' באחוזת ראשונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 17:06 
ברגר כתב:

אוי ברגר תעשה טובה,אל תנסה להשתיק אותי.
הפואנטה שלי הייתה שגליל יכולה הרבה יותר מימה שקורה בשטח ושהסגל שלה והשמות לא מספקים את מה שהם היו אמורים לתת.
על מה תשתיק אותי? שמוליק ברנר כרכז מחליף לא טוב לך? לא היית מת שדגן יבזורי יהיה בקבוצה או קלעי שכל כך חסר שיהיה מחליף למתן וגם צעיר מספיק כדי להיות שחקן עתידי כמו שמחון? זרים סבבה ועוד זר פצוע שאמור להיות מוביל.

בחייאת כל הפוצים הנפוחים באשכול אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 18:37 
cscarlos כתב:
ברגר כתב:

הפואנטה שלי הייתה שגליל יכולה הרבה יותר מימה שקורה בשטח ושהסגל שלה והשמות לא מספקים את מה שהם היו אמורים לתת.
על מה תשתיק אותי? שמוליק ברנר כרכז מחליף לא טוב לך? לא היית מת שדגן יבזורי יהיה בקבוצה או קלעי שכל כך חסר שיהיה מחליף למתן וגם צעיר מספיק כדי להיות שחקן עתידי כמו שמחון? זרים סבבה ועוד זר פצוע שאמור להיות מוביל.

יאללה בוא נתחיל, עכשיו יש לי מקלדת ואני לא מהאייפון...
שמוליק ברנר כרכז מחליף? לא, לא טוב לי. סורי, לא מחזיק ממנו בלירה.
דגן? סבבה, קניתי, יום אסל יום בסל, נו יאללה, נפרגן לך.
שמחון? לא יציב, לא שומר.
יועד מתאים לליגת העל?! יועד סקורר?! שמע, אם תתן לכל שחקן לזרוק 15-20 זריקות בלאומית, הוא יגיע לממוצעים של יועד. הוא נמוך מדי לשחק 2, הוא לא יכול לשמור על 2, והוא לא 2 ברמה של ליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 20:15 
אוקי בוא נתחיל מימה שמוסכם. לא דיברת על הזרים אז אני מניח את זה בצד והסכמת על דגן יבזורי אז נשים גם אותו בצד.

שמוליק ברנר,בתור רכז פותח אני מבין למה לא לרצות אותו.
אין לו יכולת אישית ברמה גבוה. אבל דווקא מה שהופך אותו לשחקן מצוין כרכז מחליף זה היכולת המצויינת להפוך את השחקנים לצידו ליותר טובים
.הוא יודע למסור ולחבר קבוצות וגם נטול אגו. הוא יכול לסיים משחק עם אפס נקודות אבל מספר מרשים של אסיסטים וזה בגלל שהוא חושב על אחרים לפני שהוא חושב על עצמו.

עמית שמחון לא שומר? בולשיט,ראיתי הרבה משחקים טובים שלו בהגנה ובכל מקרה גם אם נצא מנקודת הנחה שהוא לא שומר גדול תן אותו לעופר רון והוא יהפוך בהמשך העונה לשחקן הגנה לפחות סביר. (אני תופס מעופר אחרי מה שהוא עשה לשולדבראנד). הבחור צעיר וכבר קלעי (צריך אחד כזה כמו אויר לנשימה אצלנו) וגם קצת עושה דברים מעבר.הוא בן 23 לפני יומיים והוא חלק מהעתיד של הענף.
וזה אני אומר לא כי אני ''תופס מעצמי מבין גדול'' זה כי אני אשכרה הלכתי למשחקים של אשקלון ועקבתי יותר מכולם כאן בפורום אחריו.

וואו יועד זה נושא מעניין.
אני הולך לצאת רגע מהאנטי שמאוד במיינסטרים בפורום ולהגיד שיש ליועד מה להציע גם בליגת העל. זה הימור שלי ונראה מה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 21:45 
cscarlos כתב:
אוקי בוא נתחיל מימה שמוסכם. לא דיברת על הזרים אז אני מניח את זה בצד והסכמת על דגן יבזורי אז נשים גם אותו בצד.

אין לו יכולת אישית ברמה גבוה. אבל דווקא מה שהופך אותו לשחקן מצוין כרכז מחליף זה היכולת המצויינת להפוך את השחקנים לצידו ליותר טובים
.הוא יודע למסור ולחבר קבוצות וגם נטול אגו. הוא יכול לסיים משחק עם אפס נקודות אבל מספר מרשים של אסיסטים וזה בגלל שהוא חושב על אחרים לפני שהוא חושב על עצמו.

עמית שמחון לא שומר? בולשיט,ראיתי הרבה משחקים טובים שלו בהגנה ובכל מקרה גם אם נצא מנקודת הנחה שהוא לא שומר גדול תן אותו לעופר רון והוא יהפוך בהמשך העונה לשחקן הגנה לפחות סביר. (אני תופס מעופר אחרי מה שהוא עשה לשולדבראנד). הבחור צעיר וכבר קלעי (צריך אחד כזה כמו אויר לנשימה אצלנו) וגם קצת עושה דברים מעבר.הוא בן 23 לפני יומיים והוא חלק מהעתיד של הענף.
וזה אני אומר לא כי אני ''תופס מעצמי מבין גדול'' זה כי אני אשכרה הלכתי למשחקים של אשקלון ועקבתי יותר מכולם כאן בפורום אחריו.

אני הולך לצאת רגע מהאנטי שמאוד במיינסטרים בפורום ולהגיד שיש ליועד מה להציע גם בליגת העל. זה הימור שלי ונראה מה יקרה.

זרים בגלבוע זו לא פונקציה כי הם יכולים אשכרה להחליף אותם, והם יעשו את זה.
שמוליק ברנר עושה את השחקנים שלידו יותר טובים? סבבה, אז הוא מסר 900 אסיסטים בעונה בנתניה, אבל הוא מסר אותם בעיקר לבנקס ואוסברי שהשתוללו. אתה רואה אותו הופך את גרין לשחקן טוב יותר? את בירכץ? את הזרים שלוקחים זריקות שערורייתיות?!

שמחון לא שומר, וקבוצה כמו הפועל לא יכולה להרשות לעצמה שחקן כזה. טוב לו בגליל עם יד חופשית לזרוק ולעשות מה שהוא רוצה. נראה לאן הם יגיעו עם זה. אם הלכת למשחקים של אשקלון (ואתה לא תושב העיר) זה אומר עלייך יותר מאשר על אשקלון.

ויועד זה לא נושא מעניין. הוא יתחיל בגליל ושנה הבאה או עוד שנתיים יחזור ללאומית. אני מת עליו, הוא בנאדם מקסים, אבל הוא לא שווה ליגת על. זה לא אנטי אלא שלוש שנים שהוא משחק נגדנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 22:08 
ברגר כתב:
cscarlos כתב:

זרים בגלבוע זו לא פונקציה כי הם יכולים אשכרה להחליף אותם, והם יעשו את זה.
שמוליק ברנר עושה את השחקנים שלידו יותר טובים? סבבה, אז הוא מסר 900 אסיסטים בעונה בנתניה, אבל הוא מסר אותם בעיקר לבנקס ואוסברי שהשתוללו. אתה רואה אותו הופך את גרין לשחקן טוב יותר? את בירכץ? את הזרים שלוקחים זריקות שערורייתיות?!

שמחון לא שומר, וקבוצה כמו הפועל לא יכולה להרשות לעצמה שחקן כזה. טוב לו בגליל עם יד חופשית לזרוק ולעשות מה שהוא רוצה. נראה לאן הם יגיעו עם זה. אם הלכת למשחקים של אשקלון (ואתה לא תושב העיר) זה אומר עלייך יותר מאשר על אשקלון.

ויועד זה לא נושא מעניין. הוא יתחיל בגליל ושנה הבאה או עוד שנתיים יחזור ללאומית. אני מת עליו, הוא בנאדם מקסים, אבל הוא לא שווה ליגת על. זה לא אנטי אלא שלוש שנים שהוא משחק נגדנו...

א. אני כן הייתי תושב העיר עד לפני חודש אם לא לא היה לי מה לחפש באשקלון.
ב. תגיד מה שתגיד על שמחון הגנה זה לא הצד החלש שלו או לפחות לא חיסרון מובהק. יונתן גם לא שמר ורק תראה אותו מול ירושלים. לא הכל חקוק בסלע.
ג. מעניין שבחרת את יניב גרין או ביר כץ בתור דוגמה למי ששמוליק יכול למסור ושכחת את שאר השחקנים גם הזרים וגם הישראלים האחרים שהוא כן יכול להיעזר בהם. למשל התעלמת לגמרי מהאנטר. בכל מקרה במקום לבקר אותו תראה אותו משחק. הוא קורא מצבים כל כך מהר ובמהירות מוסר את הכדור ככה שההגנה לא מצליחה להתאפס. יש סיבה למה שמוליק עם אפס כישרון התקפי נמצא בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 22:14 
יונתן אצלו זה בראש, נגד ירושלים הוא נתן משחק הגנה אדיר. חוצמזה שיש לו יכולות התקפיות מדהימות. לעניין הזרים התייחסתי, ראיתי את גלבוע נגדנו בגביע בנדל והם שיחקו כדורסל מזעזע, ואני עוד מחמיא להם. כן, גם האנטר, מזעזע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 22:26 
ברגר כתב:
יונתן אצלו זה בראש, נגד ירושלים הוא נתן משחק הגנה אדיר. חוצמזה שיש לו יכולות התקפיות מדהימות. לעניין הזרים התייחסתי, ראיתי את גלבוע נגדנו בגביע בנדל והם שיחקו כדורסל מזעזע, ואני עוד מחמיא להם. כן, גם האנטר, מזעזע...

מעבר לזה שמשחק אחד ועוד ממש בהתחלה של משחקי ההכנה לא אומר הרבה,נושא השיחה זה לא התוצאות אלה השמות ביחס לתוצאה.
אף אחד לא מתווכח כאן שלגליל הולך חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 22:58 
ברגר כתב:
cscarlos כתב:
ברגר כתב:

יאללה בוא נתחיל, עכשיו יש לי מקלדת ואני לא מהאייפון...
שמוליק ברנר כרכז מחליף? לא, לא טוב לי. סורי, לא מחזיק ממנו בלירה.
דגן? סבבה, קניתי, יום אסל יום בסל, נו יאללה, נפרגן לך.
שמחון? לא יציב, לא שומר.
יועד מתאים לליגת העל?! יועד סקורר?! שמע, אם תתן לכל שחקן לזרוק 15-20 זריקות בלאומית, הוא יגיע לממוצעים של יועד. הוא נמוך מדי לשחק 2, הוא לא יכול לשמור על 2, והוא לא 2 ברמה של ליגת העל.

אני מצטער ברגר אבל במקומך לא הייתי מזלזל בקרלוס, כי אמנם הוא כתב לא מעט שטויות באשכול אבל אתה די עקפת אותו בסיבוב עם ההודעה הזאת.
א. שמוליק ברנר הוא שחקן לא רע בכלל. זה שהוא שיחק עם סקוררים נחמדים (אגב עם אוסברי הוא דווקא לא שיחק) זה לא קשור כי כל מי שראה את נתניה ראה רכז ששולט בקצב המשחק ומקבל החלטות טובות.
את ההבדל אפשר לראות בעונה האחרונה בה ליאור ליפשיץ שיחק בנתניה והקבוצה נראתה כמו פח אשפה.
הבעיה בהחתמה הזאת היא שברנר צריך קבוצה שמתאימה מאוד ליכולות שלו כי מדובר בשחקן מאוד מוגבל בסופו של דבר. תוסיף לזה את הגיל שלו ואת העובדה שהוא לא התאמן העונה ותקבל תצוגות זוועתיות.
ב. יבזורי הוא שחקן נהדר. אחד הישראלים הטובים היום.
ג. שמחון הוא אחד הצעירים המוכשרים בליגה. בחור נהדר, צנוע ומחויב שעובד קשה ומשחק בשביל הקבוצה. במקרה הוא גם אחלה בחלה של שחקן הגנה. להגיד שהוא לא שומר זה בגדר בדיחה.
ד. קצת מצחיק שאתה כותב את זה על יועד מאחר ובינתיים הוא אחדד היחידים שם שמתפקד מתחילת העונה. אני מסכים שלא מדובר בכוכב ברמת ליגת העל, אבל בתור כוח אש מהספסל מדובר באופציה טובה והוא גם מוכיח את זה בינתיים.

קרלוס, אמנם כל ההחתמות של גליל מרשימות על הנייר אבל בדומה למגדל גם הם בנו סגל בלי מחשבה ועם המון חורים. הם השקיעו המון כסף על רכש והוציאו אותו בלי טיפת שכל.
הביאו שני ישראלים מבוגרים שהגיעו מעונות רעות, החתימו את שמחון הלא מלוטש, את יועד הלא מנוסה ובנו יותר מדי בקו הקדמי על שחקן חסר כישרון כמו עמית ביר-כץ.
ליובין לא למד מהכישלון בעונה שעברה עם צ'ייסון אלן והביא עוד סקורר מהמכללות שלא יודע לרכז, הוא הביא עוד שני זרים לא מנוסים מהמכללות והיחיד שם עם ניסיון כלשהו זה ברנדון האנטר שלא נגע בכדור המון זמן.
בקיצור, הם לקחו הימור כמעט בכל עמדה וכשאתה מהמר כל כך הרבה רוב הסיכויים הם שתיפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 09:13 
הוקיץ' כתב:

קרלוס, אמנם כל ההחתמות של גליל מרשימות על הנייר אבל בדומה למגדל גם הם בנו סגל בלי מחשבה ועם המון חורים . הם השקיעו המון כסף על רכש והוציאו אותו בלי טיפת שכל.
הביאו שני ישראלים מבוגרים שהגיעו מעונות רעות, החתימו את שמחון הלא מלוטש, את יועד הלא מנוסה ובנו יותר מדי בקו הקדמי על שחקן חסר כישרון כמו עמית ביר-כץ.
ליובין לא למד מהכישלון בעונה שעברה עם צ'ייסון אלן והביא עוד סקורר מהמכללות שלא יודע לרכז, הוא הביא עוד שני זרים לא מנוסים מהמכללות והיחיד שם עם ניסיון כלשהו זה ברנדון האנטר שלא נגע בכדור המון זמן.
בקיצור, הם לקחו הימור כמעט בכל עמדה וכשאתה מהמר כל כך הרבה רוב הסיכויים הם שתיפול.

המשפט המודגש זה בערך מה שאני אמרתי בתחילת האשכול. לא יותר ולא פחות. כל הפואנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: