תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 19:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העונש בעקבות הבלגן בירושלים
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:25 
מה זה תיחשף? אולי אתה לא מוצא חן בעיני ומחר אני אגיד שזה אתה? אתה מציע להתחיל לצלם אחד את השני בשביל להביא הוכחות? לנהל "משפטים" גלויים כשהשמות של ה"נאשם" וה"עדים" גלויים לכולם? (אני בטוח שאתה לא מעוניין שזה יעשה בהחבא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מה זה תיחשף? אולי אתה לא מוצא חן בעיני ומחר אני אגיד שזה אתה? אתה מציע להתחיל לצלם אחד את השני בשביל להביא הוכחות? לנהל "משפטים" גלויים כשהשמות של ה"נאשם" וה"עדים" גלויים לכולם? (אני בטוח שאתה לא מעוניין שזה יעשה בהחבא).

אל תיסחף.
אתה רוצה להגיד לי שאיש לא ראה ואיש לא שמע ?
יודעים טוב מאוד מי פתח את האבוקה.
אני לא אומר לפרסם את שמו בתקשורת (למרות שלא הייתי מתנגד לזה)
אבל אם מי שצריך לדעת - יידע וימנע את כניסתו למגרש - דיינו.

אם יש לך פיתרון אחר - בבקשה, אני מקשיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:37 
מה זה ראה? מחר אני אגיד שראיתי מישהו שעיצבן אותי. זה לא עובד ככה. אתם מציעים לזרוק מישהו מהמשחקים של הפועל על סמך זה שמישהו אמר שהוא ראה משהו?

וכן, בהחלט אם יש איזה גוף חצי שיפוטי כזה, ההליכים שלו צריכים להיות שקופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:50 
יאללה תרגעו,תאמינו לי שאחרי הקנס לא יהיו יותר אבוקות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
טקנו, מה אתה היית עושה בנוגע לאותו פרחח ?
מדבריך משתמע שאתה מקל ראש במה שעשה.

אני לא חושב שכוח יעזור פה, כי אנשים תמיד מוצאים דרכים להערים על הכוח.
אם המנהלת תחליט להילחם בתופעת האבוקות אז פתאום מים גנובים ימקתו, ומישהו ימצא דרך להבריח אותן פנימה ולפתוח אותן באופן חשאי, ותהיה חגיגת אבוקות.
אותו דבר יקרה אם העמותה תפתח חזית מול האוהדים (או יותר נכון מול חלק מחברי העמותה).
על כן נראה לי שצריך למצוא פתרון שלא יהיה מבוסס על קונפליקט, משהו ברוח של מה שדיפ רד הציע באשכול הזה ממש.

אוקיי, אתה מתכוון להידברות, אני אזרום עם הכיוון שלך.
נניח ואתה יודע/ראית את אותו אוהד. מה תעשה, תבוא אליך ותגיד לו בקול רך שלא יפתח יותר אבוקות ?
נניח ותעשה זאת והוא יפתח שוב במשחק הבא. מה עכשיו תעשה ?
אני ואתה אנשים הגיוניים, שומרי חוק, אך חוששני שישנם מקרים בהם דיבורים לא עוזרים.
אם זהותו של אותו אוהד תיחשף ותימנע ממנו הכניסה לאולם הרי שנפתרה הבעיה (ובנוגע למקרים עתידיים נקווה שההרתעה תעזור)
הרי הוא אינו יכול לטעון לחפותו שלא ידע מה הוא עושה ומהן ההשלכות הנובעות ממה שעשה.

גם אם נניח שהפתרון המוצלח ביותר הוא הרחקה לכל החיים, לדעתי הוא יצליח יותר אם הוא יתקבל בהסכמה\שיתוף\הידברות של הגורמים המעורבים או נציגיהם, ויצליח פחות או הוא יופיע כסוג של הנחתה במסגרת מאבקי כוחות בין חברי העמותה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
טקנו, מה אתה היית עושה בנוגע לאותו פרחח ?
מדבריך משתמע שאתה מקל ראש במה שעשה.

אני לא חושב שכוח יעזור פה, כי אנשים תמיד מוצאים דרכים להערים על הכוח.
אם המנהלת תחליט להילחם בתופעת האבוקות אז פתאום מים גנובים ימקתו, ומישהו ימצא דרך להבריח אותן פנימה ולפתוח אותן באופן חשאי, ותהיה חגיגת אבוקות.
אותו דבר יקרה אם העמותה תפתח חזית מול האוהדים (או יותר נכון מול חלק מחברי העמותה).
על כן נראה לי שצריך למצוא פתרון שלא יהיה מבוסס על קונפליקט, משהו ברוח של מה שדיפ רד הציע באשכול הזה ממש.

אוקיי, אתה מתכוון להידברות, אני אזרום עם הכיוון שלך.
נניח ואתה יודע/ראית את אותו אוהד. מה תעשה, תבוא אליך ותגיד לו בקול רך שלא יפתח יותר אבוקות ?
נניח ותעשה זאת והוא יפתח שוב במשחק הבא. מה עכשיו תעשה ?
אני ואתה אנשים הגיוניים, שומרי חוק, אך חוששני שישנם מקרים בהם דיבורים לא עוזרים.
אם זהותו של אותו אוהד תיחשף ותימנע ממנו הכניסה לאולם הרי שנפתרה הבעיה (ובנוגע למקרים עתידיים נקווה שההרתעה תעזור)
הרי הוא אינו יכול לטעון לחפותו שלא ידע מה הוא עושה ומהן ההשלכות הנובעות ממה שעשה.

גם אם נניח שהפתרון המוצלח ביותר הוא הרחקה לכל החיים, לדעתי הוא יצליח יותר אם הוא יתקבל בהסכמה\שיתוף\הידברות של הגורמים המעורבים או נציגיהם, ויצליח פחות או הוא יופיע כסוג של הנחתה במסגרת מאבקי כוחות בין חברי העמותה.

אני בעצם די מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
אופטימי, סאבטקסט זה לא הקטע שלך, נכון?
בהודעה אחת קראת לי טיפש ודמגוג, סחטיין.
איך אומרים פה בפורום? רק שמחה.

יקירי,
לא יודע מהיכן הבאת את זה שקראתי לך טיפש. נהפוכו. בהחלט תגובתך טיפשית בעיני.
(המילה אתה ניכנסה לי בטעות פעמיים .
מצורף ציטוט מהודעתי :
אדום אופטימי כתב:

לא שאני חושב שאתה חלילה שאתה טיפש , אבל אתה בהצעתיך מגיב ככזה.
לא למדת מניסיונך של עצמך (הכוונה להידוורות עם המופרעים?) 4 שנים לא הספיקו לך ? הרי אתה מבקש לעשות עכשיו את מה שיונתן ומאור וחבריהם ( ואני מעריץ אותם על דברים אחרים שעשו) אמרו לפני 4 שנים אחרי נצר סירני ?

ואני חושב שתגובתך הקודמת היתה דמגוגית. זה עדיין לא אומר שאתה דמגוג.
ד"א למה מותר לך לחשוב את מה שכתבת בתגובתך הראשונה ?
איך אומרים בפורום ר שימחה, ואני מוסיף גם בריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

[ גם אם נניח שהפתרון המוצלח ביותר הוא הרחקה לכל החיים, לדעתי הוא יצליח יותר אם הוא יתקבל בהסכמה\שיתוף\הידברות של הגורמים המעורבים או נציגיהם , ויצליח פחות או הוא יופיע כסוג של הנחתה במסגרת מאבקי כוחות בין חברי העמותה.

כשמסירים לי לאט אני מבין מהר יותר, לפעמים לא מצליח להבין גם שמסבירים לי לאט.
בהסכמה\שיתוף\הידברות של מי אתה מעוניין שתתקיים ההדברות. מי הם הנציגים של שני הצדדים ? מי הם הגורמים המעורבים לטענתך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

[ גם אם נניח שהפתרון המוצלח ביותר הוא הרחקה לכל החיים, לדעתי הוא יצליח יותר אם הוא יתקבל בהסכמה\שיתוף\הידברות של הגורמים המעורבים או נציגיהם , ויצליח פחות או הוא יופיע כסוג של הנחתה במסגרת מאבקי כוחות בין חברי העמותה.

בהסכמה\שיתוף\הידברות של מי אתה מעוניין שתתקיים ההדברות. מי הם הנציגים של שני הצדדים ? מי הם הגורמים המעורבים לטענתך ?

נראה לי שצד אחד זה הנהלת העמותה והצד השני זה מי שנחשבים למייצגי האוהדים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

מי אלה שנחשבים בעיניך כמייצגי האוהדים ?
האם קורמן הוא מייצג האוהדים או שמנהיג האולטראס הוא נציג האוהדים או שבכלל יש לי פיתרון בשבילך.
יש מישהו שיכול להתייעץ עם עצמו. הוא גם חלק מהאולטראס או שמאוד מקורב אליהם והוא גם חבר הנהלת העמותה. אז אולי שישב עם עצמו וימסור את המסקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
בוא נדייק. חברי הועד המנהל הם הם נציגי האוהדים.
הם נציגי האוהדים בכל מובן אפשרי, יותר מכל נציג אי פעם של אוהדי הפועל תל אביב כדורסל.
הצד השני הוא לכל היותר נציגי חלק קטן בקהל (אולטראס וסביבותיהם אני מניח) שמתוכו אפשר להניח שמגיעים מדליקי האבוקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:

אתה רוצה להגיד לי שבדרבי הראשון מזה שבע שנים שיהיה ביד אליהו לא יהיו אבוקות? ("נשרוף להם את ההיכל")?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

מי אלה שנחשבים בעיניך כמייצגי האוהדים ?
האם קורמן הוא מייצג האוהדים או שמנהיג האולטראס הוא נציג האוהדים או שבכלל יש לי פיתרון בשבילך.
יש מישהו שיכול להתייעץ עם עצמו. הוא גם חלק מהאולטראס או שמאוד מקורב אליהם והוא גם חבר הנהלת העמותה. אז אולי שישב עם עצמו וימסור את המסקנות.

אני אתעלם ברשותך מהבדיחה על בוכמן :ROSE:
אני חושש שקודם לא התבטאתי בבהירות מספקת, או יותר נכון לא דייקתי.
קורמן למרבה הצער לא יוכל להיות פה בצד של "נציג האוהדים", ולא בגלל שהוא לא אוהד ראוי אלא בגלל שהצד שמול ההנהלה הוא לא באמת "האוהדים" אלא האוהדים שאוהבים להשליך אבוקות.
אני מאמין שאנשים שבקיאים יותר ממני ואפילו ממך בקהל יוכלו להציע מועמדים לשייצגו את החלק הזה בקהל, ואולי אפילו הם יגדילו לעשות ויציעו את עצמם ככאלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
בוא נדייק. חברי הועד המנהל הם הם נציגי האוהדים.
הם נציגי האוהדים בכל מובן אפשרי, יותר מכל נציג אי פעם של אוהדי הפועל תל אביב כדורסל.
הצד השני הוא לכל היותר נציגי חלק קטן בקהל (אולטראס וסביבותיהם אני מניח) שמתוכו אפשר להניח שמגיעים מדליקי האבוקות

אתה כמובן צודק ותוך כדי שכתבת את התגובה הזאת כתבתי תגובה ברוח דומה.
אני מצטער אם מישהו נפגע מהניסוח הקלוקל שלי קודם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

אני מאמין שאנשים שבקיאים יותר ממני ואפילו ממך בקהל יוכלו להציע מועמדים לשייצגו את החלק הזה בקהל, ואולי אפילו הם יגדילו לעשות ויציעו את עצמם ככאלה.

לא מצליח לרדת לסוף דעתך.
לגבי בוכמן הבנתי וגם לגבי קורמן.
מי האנשים שיוכלו להעמיד מועמדים אני לא מבין.
חברי אירגון מסויים ? מי שיש לו קול צרוד יותר ?
מי אמר לך שנציגותם תהיה מקובלת על משליכי האבוקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

לא מצליח לרדת לסוף דעתך.
לגבי בוכמן הבנתי וגם לגבי קורמן.
מי האנשים שיוכלו להעמיד מועמדים אני לא מבין.
חברי אירגון מסויים ? מי שיש לו קול צרוד יותר ?
מי אמר לך שנציגותם תהיה מקובלת על משליכי האבוקות?

אתה צודק.
נראה לי שהכי חכם יהיה שאנשי האבוקות יציעו נציג לעצמם.
אם הם לא יהיו מעוניינים ב"הידברות" שמציעים פה אז אולי יהיה מקום לדון בענישה חד צדדית נגד חברי עמותה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
חבק אותי... כתב:

אתה רוצה להגיד לי שבדרבי הראשון מזה שבע שנים שיהיה ביד אליהו לא יהיו אבוקות? ("נשרוף להם את ההיכל")?

זה גם תלוי בבית הדין ואיזה קנס על תנאי ( בנוסף לקנס שאול ייהי על מלחה) שיקבע.
אני גם חושב שיהיה קל יותר לתפוס בעדשת המצלמה את פותח האבוקה. ומי שיפתח אבוקה יקח בחשבון שהוא ישלם מחיר אישי עבור כל פתיחות האבוקות בהשנים האחרונות.
מאחר ואני משוכנע שמי שפותח את האבוקה הוא לא מטומטם ומי שמצייד אותו באבוקה הוא עוד פחות לא מטומטם אני משער שלא יהיה אבוקות בדרבי הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:37 
אני גם מציע את שיטת ההידברות. להידבר עם מנהלת הליגה שבמקום לבזות נשים תתיר אבוקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 21:42 
ציטוט:
בנוסף, ביקש היועץ המשפטי כי על הקבוצה יוטל קנס כספי ועונש על תנאי לשני משחקים, שישלול ממנה את הזכות השמורה בתקנון לרכוש כרטיסים עבור אוהדיה למשחקי החוץ

הדון כבר בלחץ מהביקור הקרב ובא שלנו בהיכל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 22:02 
יש ראשון חוץ וחיפה עד הדרבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 22:06 
יש גם את אשקלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 22:19 
הבן של רונית כתב:
אני גם מציע את שיטת ההידברות. להידבר עם מנהלת הליגה שבמקום לבזות נשים תתיר אבוקות.

אם יעשו משערותיך אבוקה אני אתמוך. :ANG1:

אין שום סיבה בעולם שאנשים יצטרכו להחנק מהעשן של האבוקה באולם סגור.

מענין אותי מה היו אומרים אם איזה אוהד היה חוטף התקף אסטמה או משהו כזה מהעשן של האבוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

מענין אותי מה היו אומרים אם איזה אוהד היה חוטף התקף אסטמה או משהו כזה מהעשן של האבוקה.

לא חושב שמישהו היה מתרגש מזה יותר מידי, דהיינו מבין אלה שאולי היית רוצה שיתרגשו מיזה.
לא ראיתי שמישהו התרגש יותר מידי מיכך ששביטא שכב ללא הכרה יום/יומיים בבית חולים, לדעתי פגיעה יותר חריפה מהתקף אסטמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
ביומיים האחרונים אני מסתובב עם סלע על הלב, מוזר אחרי הניצחון הראשון של הפועל במלחה מזה שנים.
אבל זה הופך מובן כשאני משחזר שוב ושוב את מה שקרה במלחה. חלקתי עם חברים קרובים ואני מרגיש שאני צריך להסביר גם פה מה הסעיר אותי.

אני אוהד כבר הרבה שנים, יותר ופחות אינטנסיבי לסירוגין. במלחה הייתי עם הפועל סל לפני 17 שנים, תלמיד פנימייה שהבריז מכיבוי אורות.
לאוסישקין הייתי מגיע בטרמפים ממגדל העמק. התאונה הראשונה שלי הייתה כשריסקתי את האוטו של אימא שלי בתאונת שרשרת בדרך חזרה מבלומפילד בעליות של חיפה.
בקיצור, הפועל מלווה אותי כל החיים, סוג של משפחה. ומרגע שהוקמה העמותה, זה רק התגבר.
אלו הסיבות שדחפו אותי להביא את הבת שלי למגרשים מגיל שנתיים וחצי, רציתי שהיא תגדל לתוך המשפחה. זה היה החלום שלי, ורציתי שיהיה גם שלה.
כמובן שאני מביא אותה בעיקר לכדורסל, אבל גם בכדורגל היינו לא מעט. רציתי שהיא תספוג את האהבה, את המשפחתיות, את הפועל.
והיום בגיל 5 היא שרה את השירים והיא מכירה את השמות, והכי אוהבת את קרטיס קלי ("יותר גבוה מאבא"), ותמיד כשהיא מתעוררת ביום למחרת היא מספרת לכל מי שמוכן לשמוע שהיה כיף.

ביום א' האחרון, בפעם הראשונה במשחק של הפועל, הרגשתי חרדה איומה מציפה אותי. חרדה משתקת וחוסר אונים למראה השוטרים שדוהרים בתוך היציע ומחלקים מהלומות לכל עבר, ולמראה האוהדים שנדחקים ודוחפים
להימלט מהם. הורדתי את יעל מהר לתנוחת ישיבה על הרצפה ליד המושב, (עד אז הייתה על הכתפיים) והצבעתי על דרך המילוט הקרובה. בפעם הראשונה ראיתי אותה מפוחדת במשחק של הפועל. לי אישית הלב דפק כמו מטורף, רעדו לי הידיים וכמו אידיוט גם דפקתי לה את השוק בכיסא.
אותו טקס חזר על עצמו כשבחורינו הטובים דהרו לכיוון מעלה היציע ללמד מישהו לקח, דוחפים את חבריהם ליציע , לא רואים בעיניים. מישהו דרך עליה בדרך למעלה.

ההמשך היה טוב, ניצחנו והעידוד היה מצוין, וכל הדרך ניסיתי לשכנע את עצמי שהכל בסדר ושבסה"כ היה שווה את זה. אבל אתם יודעים מה? זה לא.
הורים לא צריכים לפחד כשהם לוקחים/שולחים את הילדים שלהם למשחק כדורסל. אלו היו רגעים מסוייטים, מפחידים. בפעם הראשונה הבנתי שמשהו ממש רע עלול לקרות.
תמיד התנגדתי לאבוקות ולשירים מסוימים, בעיקר עקב הנזק הכלכלי והתדמיתי לעמותה. אבל זה משני, זה ממש כלום לעומת האפשרות הממשית שמישהו יפגע, וקשה.
זה מעבר לפינה. זה בקטטה הבאה, באבוקה הבאה. האחריות חברים, היא על כולנו – חברי העמותה ובראשם ההנהלה , האולטראס וכל המשפחה הזו.
משהו חייב להיעשות, אי עשייה היא מחדל. אף אחד מאתנו לא יוכל רחוץ בניקיון כפיו ביום הדין. לא האולטראס, לא העמותה ולא העומדים בראשה.

מה עושים?
לכנס, מבחינתי מחר, אסיפת עמותה ולהחליט – להקים ועד פעולה משותף עם נציגי האולטראס, לקבוע קווים אדומים ברורים וסנקציות בצדם. לאכוף בנוקשות, לכוון מצלמות שלנו (לא של המשטרה, שלנו) אל הקהל ולהקים בית דין משמעתי. אני באמת פתוח לכל הצעה, אבל צריך לפעול מהר.

אף פעם לא לקחתי את אשתי או הילדים למשחקים נגד בית"ר, בטח לא בטדי, אבל גם לא בבלומפילד. האוהדים שלנו סבבה, אבל פחדתי מהאלימות של אוהדי בית"ר, הם חיות, לא צפויים. אני מסרב לפחד מהאוהדים שלי, מהמשפחה שלי. זה לא נתפס בעיניי. זה בידיים שלנו וזו אחריות שלנו.

יאללה הפועל.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 22:46 
ציטוט:
לקבוע קווים אדומים ברורים וסנקציות בצדם. לאכוף בנוקשות, לכוון מצלמות שלנו (לא של המשטרה, שלנו) אל הקהל ולהקים בית דין משמעתי.

אם לזה יהפוך הקהל של הפועל, קהל שבולש אחד אחרי השני, קובע למי מותר ולמי אסור להכנס ליציע, מנהל משפטים בתוך הקהל, זה יהיה מאד עצוב בשבילי.
אני אמשיך להגיע למשחקים, אבל חבר עמותה אני כבר לא אהיה. לא כאיום ולא כשום דבר, רק אומר לך מה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
אאוטינג ליעל ואריאל

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 23:19 
אדום אופטימי כתב:
deep red כתב:
אופטימי, אני מבין שאתה מבסוט, ושבסה"כ
משעשע לך. זו הסיבה שאתה רץ מאשכול לאשכול ומפזר סמיילים מחייכים?
.

יקירי,
חבל שהגעת למסקנה הזו שאני משועשע מהמצב.
חבל שהיגעת למסקנה שאני מבסוט מהמצב.
מנקודת מבטי היא דמגוגיה זולה לא אופיינית לך.
הסמיילים המתגלגלים מצחוק באם לבטא זילזול בדעה הנאיווית.
אדם חכם לימד אותי שהוא לא ניכנס למצבים שפיקח יודע לצאת מהם.
חכם לומד מניסיונם של אחרים וטיפש אפילו לא לומד מניסיונו של עצמו.
לא שאני חושב שאתה חלילה שאתה טיפש, אבל אתה בהצעתיך מגיב ככזה.
לא למדת מניסיונך של עצמך (הכוונה להידוורות עם המופרעים?) 4 שנים לא הספיקו לך ? הרי אתה מבקש לעשות עכשיו את מה שיונתן ומאור וחבריהם ( ואני מעריץ אותם על דברים אחרים שעשו) אמרו לפני 4 שנים אחרי נצר סירני ?

הפוך...

פיקח לא ניכנס למצבים שחכם יודע לצאת מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 00:23 
ברגר כתב:
יש ראשון חוץ וחיפה עד הדרבי...

זו בדיוק הסיבה שזה על תנאי ולא בפועל. :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ציטוט:
לקבוע קווים אדומים ברורים וסנקציות בצדם. לאכוף בנוקשות, לכוון מצלמות שלנו (לא של המשטרה, שלנו) אל הקהל ולהקים בית דין משמעתי.

אם לזה יהפוך הקהל של הפועל, קהל שבולש אחד אחרי השני, קובע למי מותר ולמי אסור להכנס ליציע, מנהל משפטים בתוך הקהל, זה יהיה מאד עצוב בשבילי.
אני אמשיך להגיע למשחקים, אבל חבר עמותה אני כבר לא אהיה. לא כאיום ולא כשום דבר, רק אומר לך מה יקרה.

אז בהנחה שאנחנו מסכימים שיש בעיה, מה הפתרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2012, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
הפתרון חייב לבוא מתוכנו, לא מתוך שיתוף פעולה עם המשטרה. גם אם מדובר בענישה או סנקציות מטעם העמותה, זה עדיין חייב לבוא מתוכנו, תוך שיתוף פעולה של כל האוהדים (ומתוך הבנה והפנמה שאבוקה ביציע שלנו דינה כדין דגל של מכבי ביציע שלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: