תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 20:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום א' 21/10
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 06:32 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א: פנסטיל יודח מההרכב

ג'ון פנסטיל, מגינה הימני של הפועל תל אביב, ישלם את מחיר האיחור לארץ ממשחק נבחרתו גאנה ויודח מההרכב.
היום תערוך הקבוצה את האסיפה המסכמת לקראת המשחק ושחקנים בקבוצה מעידים על כך שהמאמן, יוסי אבוקסיס, נראה עצבני ולחוץ מתמיד לקראת המשחק.
"יוסי רוצה להוכיח שההיעדרות שלו בגלל הנבחרת לא תשפיע ולסתום לאנשים את הפה. הוא מאד לחוץ באימונים ביחס לאלו שהיו לפני פגרת הנבחרת," אמר שחקן בקבוצה. כפי שהסתמן עוד בשבוע שעבר, הפועל תעלה במערך של קישור מעובה עם דג'מבה דג'מבה, גורדנה וחנן ממן שיחליף את ורמוט הפצוע. טל בן חיים, טוטו תמוז ועומר דמארי בחוד ההתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' 21/10
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 07:18 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שהטמטום הזה הוא מישראל היום. עלאק קישור מעובה עם שלושה שחקנים בחוד ההתקפה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 07:19 
נשבר לי הזין מהמדליפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 07:44 
גרזן אדום כתב:
הפועל ת"א: פנסטיל יודח מההרכב

ג'ון פנסטיל, מגינה הימני של הפועל תל אביב, ישלם את מחיר האיחור לארץ ממשחק נבחרתו גאנה ויודח מההרכב.
היום תערוך הקבוצה את האסיפה המסכמת לקראת המשחק ושחקנים בקבוצה מעידים על כך שהמאמן, יוסי אבוקסיס, נראה עצבני ולחוץ מתמיד לקראת המשחק.
"יוסי רוצה להוכיח שההיעדרות שלו בגלל הנבחרת לא תשפיע ולסתום לאנשים את הפה. הוא מאד לחוץ באימונים ביחס לאלו שהיו לפני פגרת הנבחרת," אמר שחקן בקבוצה. כפי שהסתמן עוד בשבוע שעבר, הפועל תעלה במערך של קישור מעובה עם דג'מבה דג'מבה, גורדנה וחנן ממן שיחליף את ורמוט הפצוע. טל בן חיים, טוטו תמוז ועומר דמארי בחוד ההתקפה.

בימנו, זו לא בושה לשחק 4-3-3. להפך.
4-4-2 מתאים בעיקר נגד קבוצות חלשות כאשר "בטוח מראש" (אבל דורש ברור תוך כדי משחק), שמרכז השדה והפוזיישן שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 07:48 
באיזה ימים זו הייתה בושה לשחק 4-3-3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
הבושה היחידה היא שאנשים כאן עדיין לא הבינו שהפועל משחקת 4-5-1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
ה-4-3-3 הזה הוא גם 4-5-1 זה המערך הכי מודרני כיום בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2577561

וואלה כתב:
טביב עדיין כאן

הנה משהו שקרה, שלא במפתיע, יום לפני חזרתה של הליגה הסדירה: חיים רמון פרסם פוסט בעמותת אוהדי הפועל תל אביב ובו קונן על מצבה הכלכלי של הקבוצה. למי שפספס, תוכלו לקרוא את תוכן הדברים המלא כאן, ולעצלים שביניכם רק נספר את עיקריהם: רמון מתלונן על כך שאוהדים שהבטיחו כי יתנו כסף כשאלי טביב יעזוב לא קיימו. "קשה לי להסביר את עומק אכזבתי מאותם אנשים בעלי ממון שהבטיחו לי ולאוהדים מהעמותה כי ברגע שטביב ייצא מהפועל הם ייכנסו וייתרמו מיליונים, יעזרו לגיוס כספים ולא יתנו למועדון לשקוע כלכלית.בפועל, אף אחד מאותן דמויות לא עמד במילתו, ויתרה מכך, רק לצורך המחשה, אחד מאותם אוהדים עשירים אמר לי שבתקופת טביב הוא היה מוכן לתת מיליון שקלים, אבל כעת כשהוא רואה אותי ושהכל מסתדר הוא מוכן לתת רק 150,000 שקל, שגם אותם אגב טרם ראיתי".

מה מסתתר בין השורות? לא מעט, ולא דברים טובים. נראה שרמון כבר מחמם את הקרקע לאקזיט מהיר, במיוחד עכשיו כשהבחירות בפתח. הרי 'לא הלך כמו שתכננתי' היה גם הטיעון של אלכס שניידר, של דניאל יאמר, של גאידמק, של ברק אברמוב שבסך הכל תמך כמה חודשים בבני יהודה. אם אנחנו מבינים זאת נכון, רמון בעצם הבטיח בעלות על סמך ספקולציות ללא ערבויות ממשיות. במסיבת העיתונאים שהתקיימה לאחר הרכישה הוא אמר: "אנחנו מתכוונים שחצי מהקבוצה יירכש על ידי האוהדים והחצי השני יונפק בצורה כזאת שכל אוהד יוכל להגיד שיש לו שבריר מנייה בהפועל ת"א במחיר שמעורך כרגע ב-150 שקל כי האוהדים הם הלב והנשמה של הקבוצה". העיקר הכוונה, הא, מר רמון?

יש משהו פסול ביצירת תלות כספית באוהדים, אמידים ככל שיהיו. מאוהד אמיתי של קבוצת כדורגל ניתן לצפות לדבר אחד בלבד: שירכוש מנוי או כרטיס למשחק. כל דבר מעבר לכך הוא בונוס. בימים שבהם אנשים יוצאים לרחובות בגלל מחירי קוטג' ונכנסים לחובות כבדים רק משום שחטאו והביאו ילדים לאוויר העולם, בזמן שבו כל אדם שמרוויח משכורת גבוהה מהממוצע ומקבל רכב צמוד זוכה לגידופים, לא הוגן ולא נכון לצוות על גורמים פרטיים שיכניסו יד לכיס ויתרמו. מותר להם לבחור לעשות זאת, אי אפשר להשתמש נגדם בהבטחות שלהם, ולא משנה כמה הן חסרות כיסוי.

הבשורה המדאיגה יותר מבחינת אוהדי הפועל תל אביב היא שבסופו של דבר, הקבוצה עדיין לא יצאה מידיו של טביב. בחוזה הזה יש כל מני התניות מעורפלות ולא מובנות לעין הבלתי מיומנת, אבל לפי דברי רמון, לקבוצת ה"רוכשים" שבראשותו אין כרגע כסף להוריד את הגרשיים משמם. ההצהרה של רמון לפיה תם עידן טביב בהפועל תל אביב תעמוד בקרוב למבחן נוסף. האמת? לא נהיה מופתעים כבר משום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
רוזנטל הצליח להלחיץ אותי.
מוזר, כשאני קראתי את ה"בלוג" חשבתי דברים אחרים לגמרי. אני קראתי שרמון כבר מכר שליש מהקבוצה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
יש לרמון מטרה אחת בבלוג שפירסם:
תנו לי כסף (תיקנו ממני האחוזים שעדיין בשליטתי)
רוזנטל בוואלה מפחיד את האמידים כדי שיתמכו ברמון ויש פה רמז סמוי: טביב עלול לשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
אולי הזיכרון שלי לא ממש פועל כשורה,אבל למי רמון מכר שליש מהקבוצה?
האם 15% העתידיים שאמורים להימכר לעמותה נכללים גם הם תחת אותו שליש?
ואני זוכר שהמילה "שקיפות" הייתה המילה שנאמרה הכי הרבה פעמים עם כניסתו של רמון לקבוצה,ונראה לי שאחד הצעדים המתבקשים ביותר הוא לפרסם מי אלה אותם רוכשים עלומי שם,בין אם רכשו עשרה אחוזים ובין אם רכשו אחוז בודד.
אני מאלה שקנו חברות/מניה בעמותה רק בשביל לא ליצור אצלי את מעט הספק שהייתי יכול לתרום לשינוי ולא עשיתי כן,ואני לרגע לא מצטער על כך,אבל (ושוב - אולי זה רק אני)משום מה כל העניין נראה לי תקוע במקום,וכל פעם אני רק קורא על כל שאוטוטו ובקרוב תתבצע העברת המניות לעמותה,במקום לעשות המהלך הראשוני של דריסת רגל בקבוצה ולקבוע עובדה בשטח,העניין די מתמזמז,וחבל שכך.
שלא יהיה ספק,אין לי טענה ורבע טענה כלפי מנהלי העמותה שברור לי שרוצים בטובתה של הקבוצה,אבל "הבלוג" של רמון לפני יומיים בתוספת כך שהוא לא מתבייש להגיד שהוא מוכר אחוזים בודדים לאנשים,די מלחיצים.
אז אולי זה באמת חלק מהשיטה של רמון להלחיץ,ואולי בסוף זה באמת יצליח לו,אבל לי בכל אופן משהו פה נראה תקוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 10:06 
שער 7 הוא אדום כתב:
אולי הזיכרון שלי לא ממש פועל כשורה,אבל למי רמון מכר שליש מהקבוצה?
האם 15% העתידיים שאמורים להימכר לעמותה נכללים גם הם תחת אותו שליש?
ואני זוכר שהמילה "שקיפות" הייתה המילה שנאמרה הכי הרבה פעמים עם כניסתו של רמון לקבוצה,ונראה לי שאחד הצעדים המתבקשים ביותר הוא לפרסם מי אלה אותם רוכשים עלומי שם,בין אם רכשו עשרה אחוזים ובין אם רכשו אחוז בודד.
אני מאלה שקנו חברות/מניה בעמותה רק בשביל לא ליצור אצלי את מעט הספק שהייתי יכול לתרום לשינוי ולא עשיתי כן,ואני לרגע לא מצטער על כך,אבל (ושוב - אולי זה רק אני)משום מה כל העניין נראה לי תקוע במקום,וכל פעם אני רק קורא על כל שאוטוטו ובקרוב תתבצע העברת המניות לעמותה,במקום לעשות המהלך הראשוני של דריסת רגל בקבוצה ולקבוע עובדה בשטח,העניין די מתמזמז,וחבל שכך.
שלא יהיה ספק,אין לי טענה ורבע טענה כלפי מנהלי העמותה שברור לי שרוצים בטובתה של הקבוצה,אבל "הבלוג" של רמון לפני יומיים בתוספת כך שהוא לא מתבייש להגיד שהוא מוכר אחוזים בודדים לאנשים,די מלחיצים.
אז אולי זה באמת חלק מהשיטה של רמון להלחיץ,ואולי בסוף זה באמת יצליח לו,אבל לי בכל אופן משהו פה נראה תקוע.

או שחלק מהשיטה שלו זה להתבכיין.
אם הפועל יחיו על תרומות של אוהדים, רחוק לא נגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
התרומה של האוהדים רלוונטית רק עבור גיוס הכסף לרכישת הבעלות מטביב, מבחינת תקציב שוטף המועדון אמור להתבסס על הכנסות וניהול שפוי, וגם בעונה כזאת עם ריקושטים מתקופת הטביב הצלחנו להעמיד תקציב של 45 מיליון ש״ח בלי שמישהו הוציא שקל מכיסו. אם בונים מערך סקאוטינג הולם ומחזקים את הנוער זה אמור להספיק בשביל לבנות כל שנה קבוצה ראויה לאליפות. אם יתפלק לנו גם איזה צ׳מפיונס בדרך אין שום סיבה שלא נייצר פה אפילו הגמוניה אדומה. מהבחינה הזאת היה עדיף לנו בעלים אחד שמבין ואוהב כדורגל ממאה אוהדים בעלי ממון שיחלקו אחוזי בעלות.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 10:40 
nirog כתב:
יש לרמון מטרה אחת בבלוג שפירסם:
תנו לי כסף (תיקנו ממני האחוזים שעדיין בשליטתי)
רוזנטל בוואלה מפחיד את האמידים כדי שיתמכו ברמון ויש פה רמז סמוי: טביב עלול לשוב

אם אני מבין נכון, המטרה בבלוג הזה היא דוקא להציג סוג של שקיפות ולפנות לאוהדים ישירות וללא תיווך של כלי התקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 10:52 
mbracha כתב:
התרומה של האוהדים רלוונטית רק עבור גיוס הכסף לרכישת הבעלות מטביב, מבחינת תקציב שוטף המועדון אמור להתבסס על הכנסות וניהול שפוי, וגם בעונה כזאת עם ריקושטים מתקופת הטביב הצלחנו להעמיד תקציב של 45 מיליון ש״ח בלי שמישהו הוציא שקל מכיסו. אם בונים מערך סקאוטינג הולם ומחזקים את הנוער זה אמור להספיק בשביל לבנות כל שנה קבוצה ראויה לאליפות. אם יתפלק לנו גם איזה צ׳מפיונס בדרך אין שום סיבה שלא נייצר פה אפילו הגמוניה אדומה. מהבחינה הזאת היה עדיף לנו בעלים אחד שמבין ואוהב כדורגל ממאה אוהדים בעלי ממון שיחלקו אחוזי בעלות.

ומה יקרה אם שנה-שנתיים לא נתמודד לאליפות ולא נגיע לאירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 11:07 
nati כתב:
mbracha כתב:

עם מחלקת נוער חזקה, מערך סקאוטינג אמיתי, מחלקת שיווק (=מעל 8000 מנויים)
ושיתוף פעולה עם האוהדים- לא יקרה כלום.
בליגה שלנו לא צריך יותר מזה כדי להעמיד קבוצה לאליפות.

זו צריכה להיות מטרת העמותה לדעתי בסופו של דבר.
תכנון לטווח הארוך ולא מסעות רכש בכל קיץ רק כדי לומר שאנחנו רצים לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
אמנם מלחיץ קצת
אבל ברור שהעיתונאי הישן ינצל את סוג התקשורת החדש שנבנה כאן
אמנם זה לא "שקיפות מלאה" אבל זה עדיין סוג של תקשורת לא על גבי מטנפים מהעיתונות
וזה מספיק מזהיר בלי להלחיץ את המערכת שגם ככה יש בה ברדק "שירזי - יוסי - שביט"
מישהו צריך להעיר כמה בעלי ממון
וזה עדיין נראה הרבה יותר טוב מהתקופה של ההוא
:CHE:

וההפחדה שההוא יחזור כמוה כדיבור על איראן / רעידת אדמה / משבר כלכלי וכדומה שיש פה בחור אחר שעושה בצורה יותר מקצוענית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
omered כתב:
nati כתב:
mbracha כתב:

כמובן, טובי אנשינו כבר עומלים על מערך סקאוטיג, מחלקת שיווק ושיפור אינטנסיבי של מחלקת הנוער...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 11:40 
לפחות מהחלום של 10 אלף אוהדים יתרמו 1000 שקל התעוררנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

:ROSE:

(החלום הזה היה נפוץ בקהל ובפורום, למרבה המזל אנשי העמותה לא נפלו בפח הזה)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

לא יודע אם מישהו חשב על מספרים כאלה.
אישית, בכל סוף תקופתו של טביב חשבתי שאפשר לגייס 6 מיליון שקלים מהאוהדים ולצערי גם מכך אנחנו די רחוקים.
יכול להיות שברגע שהעמותה באמת תרכוש אחוזים בהפועל וכל אלו שיושבים על הגדר יראו שזה אמיתי, גיוס הכספים יזנק למספרים שאנחנו שואפים אליהם.
יש להודות שכרגע המצב די מעורפל ונבנה הרבה על הבטחות עתידיות. אז יש כאלה שיעשו להם ולילדים שלהם חברות בעמותה בלי לחשוב פעמיים ויש כאלה שיחכו עם זה כדי לראות שדברים אכן זזים.

ספציפית לגבי רוזנטל, לא הייתי מתרגש מכל מה שהוא רושם. אוהד בית"ר שחושש שרמון לא יוכל לקנות את הקבוצה מטביב ואז החלאה לא יוכל לבוא אליהם ולהציל אותם. שיהיה להם טביב, ושיהיה להם לבריאות. הכי חשוב שהחלאה הזה יהיה רחוק מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 12:07 
RedFox כתב:
omered כתב:
nati כתב:
mbracha כתב:

כמובן, טובי אנשינו כבר עומלים על מערך סקאוטיג, מחלקת שיווק ושיפור אינטנסיבי של מחלקת הנוער...

טובי אנשינו עובדים בכדי שיהיה פה ניהול יציב וליותר משנה, אז אולי תהיה לך אפשרות
לחשוב על דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 12:14 
teknoboy כתב:
nati כתב:

אני לא מסכים איתכם. הפוטנציאל קיים, הבעיה היא ענין של אמון. אנשים לא מספיק מאמינים ברעיון הזה וחדורי פראנויה. אני מכיר לפחות 3-4 אוהדים שרופים של הקבוצה, כאלו שהולכים למשחקי בית וחוץ קרוב ל-35 שנה, שאין להם אמון במהלך שנעשה כרגע ואם היה, היו שמים כסף. כמוהם יש בבלומפילד עוד 3,000 איש בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 12:17 
kobster כתב:
nati כתב:

לא יודע אם מישהו חשב על מספרים כאלה.
אישית, בכל סוף תקופתו של טביב חשבתי שאפשר לגייס 6 מיליון שקלים מהאוהדים ולצערי גם מכך אנחנו די רחוקים.
יכול להיות שברגע שהעמותה באמת תרכוש אחוזים בהפועל וכל אלו שיושבים על הגדר יראו שזה אמיתי, גיוס הכספים יזנק למספרים שאנחנו שואפים אליהם.
יש להודות שכרגע המצב די מעורפל ונבנה הרבה על הבטחות עתידיות. אז יש כאלה שיעשו להם ולילדים שלהם חברות בעמותה בלי לחשוב פעמיים ויש כאלה שיחכו עם זה כדי לראות שדברים אכן זזים.

ספציפית לגבי רוזנטל, לא הייתי מתרגש מכל מה שהוא רושם. אוהד בית"ר שחושש שרמון לא יוכל לקנות את הקבוצה מטביב ואז החלאה לא יוכל לבוא אליהם ולהציל אותם. שיהיה להם טביב, ושיהיה להם לבריאות. הכי חשוב שהחלאה הזה יהיה רחוק מאיתנו.

רוזנטל אוהד בית"ר? אתה בטוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
omered כתב:
RedFox כתב:
omered כתב:
nati כתב:
mbracha כתב:

טובי אנשינו עובדים בכדי שיהיה פה ניהול יציב וליותר משנה, אז אולי תהיה לך אפשרות
לחשוב על דברים כאלה.

בינתיים טובי אנשינו שידכו לנו אנשים כמו ליובין, שמלבד כישרון יוצא דופן בגלגול ספינים לא התברך במשהו מועיל. במקום פטקוביץ׳, בן יוסף ועוד איזה ניצן שירזי בתפקיד לא ברור היו צריכים, ועדיין צריכים, להנחית פה איש מקצוע שינהל את הקבוצה מלמעלה בחוזה לחמש שנים. וזה שיש דאגות נוספות על הפרק לא אומר שצריך להתרכז רק בהן, כי אחרת יצא שכרנו בהפסדנו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
רוזנטל אוהד מכבי.
בכל אופן, ספורט אמריקאי זה מה שמעניין אותו בעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
nati כתב:

אני לא מסכים איתכם. הפוטנציאל קיים, הבעיה היא ענין של אמון. אנשים לא מספיק מאמינים ברעיון הזה וחדורי פראנויה. אני מכיר לפחות 3-4 אוהדים שרופים של הקבוצה, כאלו שהולכים למשחקי בית וחוץ קרוב ל-35 שנה, שאין להם אמון במהלך שנעשה כרגע ואם היה, היו שמים כסף. כמוהם יש בבלומפילד עוד 3,000 איש בערך.

אז אולי הסיבה לכך שזו פנטזיה היא שהנסיון מלמד שלעולם לא יהיה אצלם מספיק אמון.
שלא לדבר על זה שגדולי הפנטזיונרים האמינו בכל ליבם שיותר אנשים ישלמו על חברות חמותה מאשר על מנוי עונתי, ושהם ישלמו סכום לעמותה סכום שדומה למחיר מהנוי אם לא יותר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
רוזנטל אוהד מכבי.

צודק, הוא זה שכותב את המדור של הפוטבול בוואלה.
חמי אוזן הוא זה שאוהד בית"ר, כמו גם שלומי ברזל העורך שלהם.
רוזנטל ופז חסדאי אוהדים את המחלה.
וואלה יופי.
העיקר שהתקשורת אדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 13:15 
kobster כתב:
אנטיגונה כתב:
רוזנטל אוהד מכבי.

וואלה יופי.
העיקר שהתקשורת אדומה.

שלומי ברזל הוא עורך הספורט בהארץ.

חמי אוזן הוא עורך הספורט בוואלה. אין קשר ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
הצלם כתב:
kobster כתב:
אנטיגונה כתב:
רוזנטל אוהד מכבי.

וואלה יופי.
העיקר שהתקשורת אדומה.

שלומי ברזל הוא עורך הספורט בהארץ.

חמי אוזן הוא עורך הספורט בוואלה. אין קשר ביניהם.

מלבד זה ששניהם אוהדי בית"ר וטורים שלהם מתפרסמים בוואלה, מי עורך ואיפה פחות חשוב כרגע.
אם באמת פורטים את זה, מי בתכלס אוהד הפועל וכותב באחד האתרים הגדולים ?
אביעד פוהורילס במעריב, חגי קראוס, עירד צפריר ובן קפלן כותבים לדעתי במקומונים של ת"א (תקן אותי אם אני טועה), על עמנואל רוזן עדיף לא לדבר, יש מישהו חוץ מהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: