תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 261 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב - בני הרצליה, יום ב', 15.10 בשעה 19:30
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 21:54 
zink כתב:
אין כסף. הבדלי האיכות בסגל זעקו לשמים וזה יפה שגררנו אותם למשחק צמוד.

זאת כולה בני הרצליה, לא?
משחק ראשון. בבית. אם מולם לא נוציא את הנקודות אז מול מי כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 21:57 
אולי הם רק בני הרצליה אבל אני ראיתי בחמישייה שלהם את מילט פאלאסיו וג׳ומיין ג׳ונס. זה לא שחקנים אלמונים שעולים גרושים וזה נותן מושג על התקציב שלהם. אנחנו אולי הפועל אבל לנו יש שחקני מכללות אלמונים יחסית וישראלים צעירים מהליגה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
למרות ההפסד יצאתי עם חיוך גדול על הפנים!

הפועל, העידוד, האולם שלמרות שמו וסמלו המזעזע מלמעלה בעל אקוסטיקה אדירה שמרגישה כאילו 10,000 צופים יושבים ביציע וצועקים כאילו אין מחר..
אנחנו עוד ננצח העונה! כשבולדווין נפצע תוך שלוש דקות(ואני דיי בטוח שהוא תורגל במשחק כשחקן משמעותי) ומשאיר את הסגל קצר יותר אז הארכה היא קצת טו מאץ'..
אני גאה בשחקנים, גאה במאמן, ויותר מכל: גאה להיות חלק מהמשפחה האדומה הזאת!

ונסיים בהנחת יאוש:"סטיט או סטיט אם רק היית קולע את הכדור האחרון :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב - בני הרצליה, יום ב', 15.10 בשעה 19:30
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:27 
אולי.מישהו ישבור את הרמקולים, בסדרת שבי המוזיקה פחות רועשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב - בני הרצליה, יום ב', 15.10 בשעה 19:30
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:29 
כן? חייכת? יופי. תפסיקו לאונן על הקהל ועל ״הפועל חזרה״. די, זה לא חוג יותר שמותר להפסיד. עשינו המון שגיאות, וזה משחק שהיינו צריכים לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:31 
כושלאמו על הקבוצה הזאת!!!
היינו יותר טובים והפסדנו לקבוצה של שניים וחצי שחקנים.
אנחנו חייבים חייבים חייבים להתחיל לקלוע מבחוץ.
פשוט חבל על ההפסד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:32 
המון טעויות, המון.
גל איתן לא היה במשחק, ג'ף אלן לא ראה דקות, סטיט עם שגיאות קריטיות (כרגיל) ומתן נאור אחד שהחזיק אותו במשחק.
נקוה שיהיה שיפור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:32 
סטיט וקלי היו על הפנים.
מתן הוא היחיד שאיכשהו מצליח לעשות הגנה אבל כשהוא מתחיל לצבור המון עבירות זה בעיה.

חבל, זאת אחת מהקבוצות שאיתם נאבק על הירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:33 
צור ש. כתב:
המון טעויות, המון.
גל איתן לא היה במשחק, ג'ף אלן לא ראה דקות, סטיט עם שגיאות קריטיות (כרגיל) ומתן נאור אחד שהחזיק אותו במשחק.
נקוה שיהיה שיפור

רק חבל שאותו מתן נאור הופיע ל5-6 דקות ולא יותר מזה...
ויוני ניר מראה עד עכשיו יכולת טובה, לא מבין למה הוא לא שיחק יותר ונתן לקלי קצת לנשום, אולי היינו פותחים את ההארכה קצת יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:35 
מה שכן, טוב לראות שבר טימור מלא ביטחון ולוקח על עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
צור ש. כתב:
המון טעויות, המון.
נקוה שיהיה שיפור

רק חבל שאותו מתן נאור הופיע ל5-6 דקות ולא יותר מזה...
ויוני ניר מראה עד עכשיו יכולת טובה, לא מבין למה הוא לא שיחק יותר ונתן לקלי קצת לנשום, אולי היינו פותחים את ההארכה קצת יותר טוב

כל מילה
גל איתן איכזב בגדול, נקווה שיתאושש ויצבור ביטחון
ג'ף אלן בדקות הספורות ששיחק היה בסדר לטעמי,לא מבין למה לא שותף יותר
טימור היה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:44 
יוני ניר שיחק פצוע. ארז אמר. הוא העדיף לא לסכן אותו.
מתן לא צבר עבירות. הוא עשה שתיים ברבע הראשון ואז לא עשה עבירות עד ההארכה.
סטיט היה בסדר גמור ואפילו יותר מזה.
לא מבין למה אלן לא שיחק יותר. מדאיג.
נקווה שבולדין קולע שלשות אחרת נהיה בבעייה (או שנחזיר את קורי...)
לא יודע מה יותם שירן לקח בקיץ אבל אני רוצה גם.
לא יודע מה גל איתן לקח בקיץ אבל אני לא רוצה מזה בכלל.
בהנחה שלא נדהים במלחה, חייבים חייבים חייבים לנצח את אשקלון להימנע ממומנטום שלילי.

נערך לאחרונה על ידי 20 בתאריך 15 אוקטובר 2012, 22:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:45 
20 כתב:

סטיט היה בסדר גמור ואפילו יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:46 
נתחיל בזה שלפי מה שפורסם בעיתון התקציב שלהם הוא בערך כמו שלנו.
הם פשוט הביאו זרים תותחים עם נסיון מוכח, ורק שני ישראלים: ברקוביץ׳ ורייס, שזה בערך הפוך מאיתנו.
אנחנו הבאנו קודם כל ישראלים, ואח״כ בכסף שנותר זרים.
אין לנו את הפריבלגיה לשחק רק עם 2 זרים. גם אלן וגם ניר היו צריכים לשחק יותר, במעט ששיחקו הם היו בסדר.
יונתן וקלי הגיעו שחוטים להארכה ולכן פגענו מהעונשין באחוזים מחרידים.
לגבי הקליעה מבחוץ זאת בעיה שממשיכה כבר שנה שלישית בערך. אין לי את הסטט׳ אבל הם תפרו שלשות ואנחנו כלום, ואז כמובן שהביטחון יורד.
שיחקנו כמעט את כל המשחק עם אותם שחקנים של הלאומית, שזה כאילו אנחנו נותנים פור לליגה. הרי בשנה שעברה להפסיד לקבוצת ליגת על היה לא כזה נורא. זה מה שקרה פה היום, למעט כמה דקות ששיחקו אלן וניר. כל שאר הזמן היינו בדיוק עם אותם שחקנים מהלאומית, והם אדירים, אבל זה לא מספיק, במיוחד שלמעט מתן, אף אחד לא שיחק בליגת העל מעולם.
ועדיין אני מעודד, כי זה השכר לימוד. הם לא קבוצה טובה מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:49 
ranjef כתב:
הם פשוט הביאו זרים תותחים עם נסיון מוכח, ורק שני ישראלים: ברקוביץ׳ ורייס, שזה בערך הפוך מאיתנו.
אין לנו את הפריבלגיה לשחק רק עם 2 זרים. גם אלן וגם ניר היו צריכים לשחק יותר, במעט ששיחקו הם היו בסדר.
לגבי הקליעה מבחוץ זאת בעיה שממשיכה כבר שנה שלישית בערך. אין לי את הסטט׳ אבל הם תפרו שלשות ואנחנו כלום, ואז כמובן שהביטחון יורד.
שיחקנו כמעט את כל המשחק עם אותם שחקנים של הלאומית, שזה כאילו אנחנו נותנים פור לליגה. הרי בשנה שעברה להפסיד לקבוצת ליגת על היה לא כזה נורא. זה מה שקרה פה היום, למעט כמה דקות ששיחקו אלן וניר. כל שאר הזמן היינו בדיוק עם אותם שחקנים מהלאומית, והם אדירים, אבל זה לא מספיק, במיוחד שלמעט מתן, אף אחד לא שיחק בליגת העל מעולם.

מצטער אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר.
את הזרים שלהם לא היו לנו סיכוי אפילו קלוש להביא ולמרות מה שפורסם התקציב שלהם גדול בהרבה משלנו (לפחות תקציב השחקנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:50 
מפתיע שהם אחת הקבוצות עם התקציב הנמוך בליגה.
יש להם זרים מעולים, במיוחד הגנרל רומל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:51 
לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתונים, לי אין אופציה אחרת אז אני מצטט מידיעות אחרונות. (ולכן ציינתי זאת).
זה לא שהמצאתי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:52 
ה-6 שלהם שחקן אחושרמוטה.
התקפה של הפועל בינונית מינוס אבל עוד יכולה להתחבר ולהיות יותר יעילה.
ההגנה היום היתה שערוריה (שמירה לקויה במקרה הטוב ואיבוד מלא ריבאונדים).
השחקנים שלנו כ"כ רכים שזה מדהים, קלי ושולדברנאד חייבים לתת יותר פיזיות, זו פיזיות של תחתית ליגה שניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:54 
ranjef כתב:
לא יודע מאיפה אתה מביא את הנתונים, לי אין אופציה אחרת אז אני מצטט מידיעות אחרונות. (ולכן ציינתי זאת).
זה לא שהמצאתי את זה.

הנתונים בידיעות הם לא נתונים רשמיים וזה גם לא משנה.
כל מי שמכיר קצת את שוק השחקנים יודע שהזרים שלהם הם שחקנים יקרים ומעבר ליכולת הכלכלית שלנו.
עם כל הכבוד זה לא שהשקענו כל כך הרבה בישראלים, אנחנו פשוט לא השקענו נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 22:54 
מה "נחזיר את קורי קאר" מה?
תמשיכו לשקר לעצמכם שהוא ידע לקלוע שלשות. שנה שלמה עשה 1 מ5 קבוע.
סטיט היה טוב למרות ששני האיבודים שלו ברבע השלישי שינו את המשחק, ובר טימור מלך
סה"כ ברוב המשחק הם היו יותר טובים ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לא לשחק עם שני זרים(אז אחד נפצע, אבל אלן היה בסדר גמור והיה צריך לקבל יותר קרדיט)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 23:03 
מצטער, אני לא יצאתי אופטימי מהמשחק. ומצטער נאמבק 2: לא יכול להיות שהפועל מגיעה לליגת העל עם הרכב יותר חלש ממה שהיה לה בלאומית.
אם לא מאמינים באלן מה הוא עושה בסגל? ומה לעזאזל בחנתם אותו כל כך הרבה זמן, בשביל שבמחזור הראשון הוא לא ישחק כמעט?
ומצטער 3 - במקום אלן ובולדין היה צריך להביא גארד זר אחד ברמה גבוהה. וזה מצער שבגלל שמותר להביא 4 זרים אז מביאים 4 זרים, גם במחיר ששניים מהם לא ברמה/לא תורמים/לא יתרמו. במקום זה היה צריך להביא זר אחד טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 23:05 
סטטיסטיקה מהמשחק:
http://www.basket.co.il/BoxScore.asp?GameID=7439
מה שבולט זה כמובן העובדה שקלענו 5 שלשות באחוזים רעים והם קלעו 11 באחוזים מצוינים.

לגבי המשחק, קרטיס הראה שגם בליגת העל הוא כוח מתחת לסלים.
סטיט היה טוב למרות הטעויות, גם יונתן.
בר נתן משחק מצוין וגם שירן היה לא רע אם כי קיבל לדעתי קרדיט מוגזם ביותר.
לא ברור למה אלן כמעט ולא שיחק בהתחשב בעובדה שהיינו מאוד רכים מתחת לסל (18 ריבאונדים לג'ונס!!!).
כשבולדין בחוץ, גל מזעזע ואלן לא מקבל דקות יש לנו מעט מדי שחקנים תורמים ואז כל הנטל נופל על 2-3 שחקנים.
חבל בסך הכל כי באמת ששיחקנו כדורסל טוב רוב הדקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 23:13 
הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:

את הזרים שלהם לא היו לנו סיכוי אפילו קלוש להביא ולמרות מה שפורסם התקציב שלהם גדול בהרבה משלנו (לפחות תקציב השחקנים).

כל מילה. הזרים שלהם עולים פי שלוש או ארבע מהזרים שלך וזה במקרה הטוב.

אבל ההבדל לא היה בזרים. הם שיחקו כל המחצית השניה בלי הגבוה שלהם ובלי רוזפלד ומי שטחן אותך מהרבע ה ראשון וניצח להם את המשחק זה שחקן אחד - ניב ברקוביץ.

אם גל איתן ובר טימור לא מסוגלים לעצור את ניב ברקוביץ בהגנה, אז אני מצטער מאד, אבל אין להם מה לחפש בליגה הזו.

שיחקנו בכל המחצית השניה וההארכה מול קבוצה ששיחקה עם שלושה זרים ואנחנו שיחקנו (מבחירה) עם שניים בלבד, כשקלי מזיק לך ברוב הזמן גם הגנה וגם בהתקפה. לא ברור לי למה אלן לא שיחק ולמה לא שיחקנו עם הרכב נמוך שהיה ההרכב היחיד שקצת עבד לנו בסוף המחצית השניה והחזיר אולנו למשחק.

יונתן היה מזעזע ברוב המחצית השניה גם בהגנה וגם בהתקפה. בהגנה הוא נראה בדיוק כמו יונתן של התחלת העונה שעברה - כל עזרה שלו מסתיימת בזה שהוא לא שומר על אף אחד וגם מפריע לאחרים לשמור. אין לי מושג למה עלינו איתו להארכה. פשוט נזק מתמשך.

הם שיחקו עלינו כל המחצית וההארכה את אותו תרגיל בדיוק - פיק אנד רול של ברקוביץ עם ג'ונס כשבפינה עומד קלע 3 שמחכה לעזרה שתגיע ממנו לעבר ג'ונס (רייס או רומל בק). הצלחנו להתמודד עם זה קצת רק כששיחקנו עם חמישיה נמוכה ומשום מה עלינו להארכה שוב עם הרכב שלא מסוגל להתמודד עם המהלך הזה.

בבתקםה נראינו בדיוק כמו אותו קבוצה אומללה של השנה שעברה שלא מסוגלת לשחק מול אזורית כשהגבוה שלה פשוט לא מסוגל לתפוס כדור ולעשות איתו סל. כמו משחק האימון מול חולון ששם דני אלוש עשה לנו בית ספר אלא שהפעם זה היה ניב ברקוביץ.

לפני המשחק חשבתי שזה יהיה נס אם נגיע למשחק צמוד אבל אחרי שראיתי מול מי אנחנו משחקים אני חושב שזה בזיון שהפסדנו. ולא - השופטים המטונפים לא אחראים להפסד הזה. לא הינו צריכים להגיע למצב שבו השופטים מכריעים את המשחק.

כשיש לך קבוצה עם חומר שחקנים כמו שלנו אתה צריך להיות חכם. כשיש לך קבוצה עם חומר כמו שלנו שהיא גם קבוצה טיפשה אתה בצרה צרורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 23:13 
סל עצמי של יותם שירן ברבע הרביעי, איך שזה נכנס ידעתי שעוד נצטער על ה-2 נקודות האלה...

לא נורא, ממשיכים הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 23:17 
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:

כל מילה. הזרים שלהם עולים פי שלוש או ארבע מהזרים שלך וזה במקרה הטוב.

רדנקו, איפה ראית שכתבתי שהזרים שלהם עולים אחרת?
לאף אחד אין פה את התקציב הרשמי שלהם. מה שפורסם היה שהתקציב שלהם כמו שלנו, זה כל מה שאמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 23:19 
הוקיץ' כתב:
סטטיסטיקה מהמשחק:
http://www.basket.co.il/BoxScore.asp?GameID=7439
מה שבולט זה כמובן העובדה שקלענו 5 שלשות באחוזים רעים והם קלעו 11 באחוזים מצוינים.

לגבי המשחק, קרטיס הראה שגם בליגת העל הוא כוח מתחת לסלים.
סטיט היה טוב למרות הטעויות, גם יונתן.
בר נתן משחק מצוין וגם שירן היה לא רע אם כי קיבל לדעתי קרדיט מוגזם ביותר.
לא ברור למה אלן כמעט ולא שיחק בהתחשב בעובדה שהיינו מאוד רכים מתחת לסל (18 ריבאונדים לג'ונס!!!).
כשבולדין בחוץ, גל מזעזע ואלן לא מקבל דקות יש לנו מעט מדי שחקנים תורמים ואז כל הנטל נופל על 2-3 שחקנים.
חבל בסך הכל כי באמת ששיחקנו כדורסל טוב רוב הדקות.

אתה ראית אותו משחק שאני ראיתי? קרטיס היה מזעזע ברוב דקות המשחק. הוא רוב הזמן לא נתן לך שום חיפוי מתחת לסל ובהתקפה הוא בקושי מסוגל לעשות סל מול שחקנים שהם לא רק נמוכים אלא גם חסרי מסה.

אתה שיחקת בכל המחצית השניה מול קבוצה שהשחקן הכי גבוה שלה היה ג'ונס וקלי בקושי הצליח לעשות סל ולקח אולי ריבאונד אחד בהתקפה.

יונתן היה נורא ואיום ולטעמי הוא אחד האחראים המרכזיים להפסד הזה. הוא היה מעבר חציה בהגנה. הוא לא עזר בהגנה על שחקנים אחרים, לקחו לו ריבאונדים מעל הראש שוב ושוב ושחקנים שלו קלעו שלשות שוב ושוב בעיקר בגלל העצלות שלו בהגנה.

לגבי בר אני מסכים (מלבד ההגנה הרעה על ברקוביץ' ברוב המשחק) ויותם שירן קיבל לדעתי בדיוק את הקרדיט שהיה צריך לקבל. הבעיה היא שגם הוא לא חכם במיוחד ושוכח שהוא לא אמור לקחת כל כדור לסל.

גם עם השורה התחתונה אני לא מסכים וחושב ששיחקנו כדורסל מזעזע ברוב המשחק. כשאתה לא שומר ומתקיף זוועתי אני לא מבין איך אפשר לומר ששיחקנו כדורסל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 23:33 
לא ברור מה קרה בפגרה הזאת בהפועל אבל זו פאלטה גדולה של כל המעורבים בדבר.
הרעיון בלהשאיר את סטיט וקלי היה שתוכל להביא זרים איכותיים לידם שיסחבו אותנו. או לפחות ככה חשבתי.
במקום זה אנחנו אפילו תלויים בהם משמעותית יותר משנה שעברה.

הקבוצה הזאת בנויה לרוחב ואין לזה תכלית. יש לך איזה 11 שחקני רוטציה בשביל מה? שהזר שלך יחמם את הספסל ויונתן יהיה שחקן של 30 דקות בליגת העל? זה לא נותן כלום ה״עומק״ הזה. בינתיים קבוצה של שלושה שחקנים עשתה לך בית ספר. איכות מנצחת משחקים (בעיקר בזרים) ולך פשוט אין את זה.

הכי עצוב שמבחינה פיזית אנחנו נראים עדיין בליגה שניה וההגנה שלנו, שהיתה אמורה להיות היתרון שלנו, זה ממש לא זה.
עם מצבת הזרים שלנו כרגע אנחנו מועמדים בכירים לירידה. לא מאשים אף אחד אבל חבל.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 15 אוקטובר 2012, 23:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 23:34 
דבר ראשון, קרטיס אמנם היה מזעזע בהגנה, אבל בהתקפה כמעט כל פעם שהלך לסל זה נגמר או בסל או בעבירה.
הבעיה היא שלא היה לנו אף גבוה תורם אחר ואף אחד לא קלע מבחוץ ככה שבמחצית השניה הם צופפו על קרטיס והיה לו מאוד קשה.
לגבי יונתן אתה כמובן צודק אני התכוונתי שמתן היה טוב.
לגבי שירן אמרת הכל. אתה לא יכול לשחק במאני טיים עם שחקן כל כך לא חכם שגם לא נותן לך איזשהו ערך מוסף במשחק נגד האזורית.
ובסך הכל אני לא חושב ששיחקנו רע. היו הרבה דברים לא טובים אבל גם לא מעט דברים טובים.
משחק ההתקפה שלנו זרם הרבה יותר משלהם (כל מה שהם עשו זה פיק אנד רול ובידוד של בק). ההגנה אכן היתה לא טובה ברוב שלבי המשחק.
לגבי אלן זה פשוט לא ברור. אני באמת לא יכול לחשוב על סיבה אחת טובה.
ואנחנו חייבים עוד גארד שיתן קליעה. מעניין לי את הביצה אם זה ישראלי או זר. פשוט חייבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים עם רדנקו כמעט על הכל.
גם על הביקורת על יונתן אני מסכים הבעיה היא שלמשך כמעט רבע שלם הוא היחידי שהצליח לקלוע מעל למרחק של 2 מטר מהסל, וזה כולל גם קליעות מהקו.
אבל כאשר לא קולעים מבחוץ, וכל חדירה שלנו לסל מעורבת עם המון מגע שלא נשרק באמת שאין לנו מה לחפש בליגה הזאת.
חבל שיוני ניר לא קיבל קצת יותר קרדיט בסוף, כי הוא היה לא פחות טוב מקלי.

ועוד דבר, אני מקווה מאוד שגל היה היום בעננים מזה שאנחנו בליגת העל, כי מבחינת יכולת הוא היה ממש קטסטרופה, ובכל זאת :HEART2: .
פז, להגיד שהם קבוצה של שלושה שחקנים זה שחק גס,
ברקוביץ הגיע לקרש סל מתי שהוא רצה, בק ורייס עשו 8 מ 13 ל3 שזה מטורף, ג'ונס לא רע בכלל ויש להם גם את רוזנפלט ועוד שני זרים ככה
שמבחינת 7 שחקנים הם ממש לא נופלים ממך, הבעיה היא שלא הצלחת להוביל את המשחק לשחקן ה 8-9, ובעיקר ברגע שברקוביץ היה צריך
לצאת בחמישית, השופטים נדמו והפסיקו לשרוק עבירות בצבע לטובתינו עד שהרצליה הבטיחו את הניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
ההגנה מאד מדאיגה.

ועוד יותר מזה מדאיג הסיפור עם אלן.
באמת לא מבין מה הקטע. ארז מתעקש על 4 זרים, ולא מבין שאין כסף לזה.
ואז כצפוי אנחנו נתקעים עם זר רביעי ששווה לתחת, שזה הדבר הכי צפוי בעולם וקורה כמעט בכל הקבוצות בדרג שלנו.
במקום לקחת את הכסף ולהשקיע אותו בזר אחד איכותי באמת (אפילו קורי קאר אולי כבר עדיף!), זורקים על שניים ומקווים לפגוע בינגו.

אלא אם בולדין כשיחזור יתגלה כעילוי (מוטל בספק), אנחנו הולכים לעונה של מאבק קשה נגד הירידה. כי בתכלס בשורה התחתונה אנחנו אותה קבוצה משנה שעברה רק מוחלשת מינוס קורי קאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 261 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: