הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:
נתחיל בזה שלפי מה שפורסם בעיתון התקציב שלהם הוא בערך כמו שלנו.
הם פשוט הביאו זרים תותחים עם נסיון מוכח, ורק שני ישראלים: ברקוביץ׳ ורייס, שזה בערך הפוך מאיתנו.
אנחנו הבאנו קודם כל ישראלים, ואח״כ בכסף שנותר זרים.
אין לנו את הפריבלגיה לשחק רק עם 2 זרים. גם אלן וגם ניר היו צריכים לשחק יותר, במעט ששיחקו הם היו בסדר.
יונתן וקלי הגיעו שחוטים להארכה ולכן פגענו מהעונשין באחוזים מחרידים.
לגבי הקליעה מבחוץ זאת בעיה שממשיכה כבר שנה שלישית בערך. אין לי את הסטט׳ אבל הם תפרו שלשות ואנחנו כלום, ואז כמובן שהביטחון יורד.
שיחקנו כמעט את כל המשחק עם אותם שחקנים של הלאומית, שזה כאילו אנחנו נותנים פור לליגה. הרי בשנה שעברה להפסיד לקבוצת ליגת על היה לא כזה נורא. זה מה שקרה פה היום, למעט כמה דקות ששיחקו אלן וניר. כל שאר הזמן היינו בדיוק עם אותם שחקנים מהלאומית, והם אדירים, אבל זה לא מספיק, במיוחד שלמעט מתן, אף אחד לא שיחק בליגת העל מעולם.
ועדיין אני מעודד, כי זה השכר לימוד. הם לא קבוצה טובה מאיתנו.
מצטער אבל אין לך מושג על מה אתה מדבר.
את הזרים שלהם לא היו לנו סיכוי אפילו קלוש להביא ולמרות מה שפורסם התקציב שלהם גדול בהרבה משלנו (לפחות תקציב השחקנים).
כל מילה. הזרים שלהם עולים פי שלוש או ארבע מהזרים שלך וזה במקרה הטוב.
אבל ההבדל לא היה בזרים. הם שיחקו כל המחצית השניה בלי הגבוה שלהם ובלי רוזפלד ומי שטחן אותך מהרבע ה ראשון וניצח להם את המשחק זה שחקן אחד - ניב ברקוביץ.
אם גל איתן ובר טימור לא מסוגלים לעצור את ניב ברקוביץ בהגנה, אז אני מצטער מאד, אבל אין להם מה לחפש בליגה הזו.
שיחקנו בכל המחצית השניה וההארכה מול קבוצה ששיחקה עם שלושה זרים ואנחנו שיחקנו (מבחירה) עם שניים בלבד, כשקלי מזיק לך ברוב הזמן גם הגנה וגם בהתקפה. לא ברור לי למה אלן לא שיחק ולמה לא שיחקנו עם הרכב נמוך שהיה ההרכב היחיד שקצת עבד לנו בסוף המחצית השניה והחזיר אולנו למשחק.
יונתן היה מזעזע ברוב המחצית השניה גם בהגנה וגם בהתקפה. בהגנה הוא נראה בדיוק כמו יונתן של התחלת העונה שעברה - כל עזרה שלו מסתיימת בזה שהוא לא שומר על אף אחד וגם מפריע לאחרים לשמור. אין לי מושג למה עלינו איתו להארכה. פשוט נזק מתמשך.
הם שיחקו עלינו כל המחצית וההארכה את אותו תרגיל בדיוק - פיק אנד רול של ברקוביץ עם ג'ונס כשבפינה עומד קלע 3 שמחכה לעזרה שתגיע ממנו לעבר ג'ונס (רייס או רומל בק). הצלחנו להתמודד עם זה קצת רק כששיחקנו עם חמישיה נמוכה ומשום מה עלינו להארכה שוב עם הרכב שלא מסוגל להתמודד עם המהלך הזה.
בבתקםה נראינו בדיוק כמו אותו קבוצה אומללה של השנה שעברה שלא מסוגלת לשחק מול אזורית כשהגבוה שלה פשוט לא מסוגל לתפוס כדור ולעשות איתו סל. כמו משחק האימון מול חולון ששם דני אלוש עשה לנו בית ספר אלא שהפעם זה היה ניב ברקוביץ.
לפני המשחק חשבתי שזה יהיה נס אם נגיע למשחק צמוד אבל אחרי שראיתי מול מי אנחנו משחקים אני חושב שזה בזיון שהפסדנו. ולא - השופטים המטונפים לא אחראים להפסד הזה. לא הינו צריכים להגיע למצב שבו השופטים מכריעים את המשחק.
כשיש לך קבוצה עם חומר שחקנים כמו שלנו אתה צריך להיות חכם. כשיש לך קבוצה עם חומר כמו שלנו שהיא גם קבוצה טיפשה אתה בצרה צרורה.