תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 287 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב נגד קריית גת
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
גביזון כתב:
ארדיטי כתב:
בסופו של דבר סטיט לקח אחריות בהארכה, אבל המשחק הזה צריך להבהיר לכולם פה מה הציפיות מהעונה הקרובה, להשאר בליגה.

גביזון כתב:
חסר שחקן קלאצ'
חסר שחקן קלאצ'
חסר שחקן קלאצ'

כל הארכה או כל משחק צמוד שנגיע אליו אנחנו בבעיה מול קבוצה סבירה בליגת העל.
סטיט מנסה, והוא השתפר פלאים ושחקן מצויין לרוטציה עם יכולת הגנתית מעולה, אבל צריך שחקן קלאצ' 1.

זו בדיוק הבעיה, שאין מי שייקח אחריות.

לפחות היום זו ממש לא הבעיה
מצחיק להגיע להארכה מול קרית גת ואז להגיד שהבעיה היא שאין מי שיקח אחריות בהארכה

הבעיה היא שבכלל הגעת להארכה מול קרית גת
הבעיה היא שבכלל הגעת במשחק כזה למצב של "קלאץ'"

הבעיה האחרונה שלך היום זה מי יקח אחריות (זו כנראה מאוד תהיה בעיה בהמשך העונה אבל אין לזה קשר לחולשה היום)

אני לא מדבר על המשחק היום, אני מדבר על העונה ועל הסגל הנוכחי.
הבנתי שהיפיוף הלבנבן הוא שחקן רוטציה מגוון, אבל לא זה שיבקש את הכדור וידע לייצר מצבים באישית לוחצת,משחק תקוע, או בכלל כערך מוסף של זר בעמדה 2\3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 21:46 
הפועל :HEART2: :bang: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
היה לנו מזל גדול שארז העיר את השחקנים בפסק זמן של הארכה והראה לנו את החשיבות שלו כמאמן

לא משחק גדול שלנו אבל לא צריך להיבהל..

ג'ף אלן לא שיחק ובמשחקי ההכנה הוא היה הגורם ההגנתי הכי גדול של הקבוצה שסיים כל משחק עם מספרים דו ספרתיים בקליעות ובריבאונדים וחסרונו הורגש היום כשההגנה הייתה חלשה ונתנה לשחקני קריית גת לעשות מה שהם רוצים..

אני בטוח שבולדווין יתחבר לקבוצה ביחד עם ג'ף אלן נראה הרבה יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 21:47 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
לא שמה שהלך פה היום היה בסדר, אבל בבקשה להשתדל לא להסיק מסקנות מרחיקות לכת על סמך המשחק הזה.
שום דבר לא השתנה.

בדיוק.
וזו בדיוק הבעיה.

במשחק וחצי שראיתי את הפועל - שום דבר לא השתנה.
בדיוק, אבל בדיוק הפועל של עונה שעברה. כמעט אחד לאחד (טיפה יותר עומק בגבוהים והרבה פחות קורי).

לא בטוח שזה יספיק לליגת העל.

קודם כל, אתה בעצמך אומר שכמעט ולא ראית את הפועל. אני ראיתי את הפועל דורסת את נתניה וזה עוד היה בלי קרטיס ובלי בולדין.
חוץ מזה, אל תשכח שיש שני זרים חדשים שאמורים לתת אימפקט רציני.
וזה בלי קשר לעובדה שאנחנו בליגה חדשה ובסיטואציה אחרת לחלוטין.
בקיצור, הייתי מציע לחכות ליום שני לפני שאנחנו מתחילים למנות בעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 21:48 
גביזון, אם כבר הזכרת את בולדין ממנו אני בכלל מודאג.
ארז מסתמך על הקולג' כאילו זה כל מה שקיים אבל מאז גם באירופה וגם ב-NBDL בולדין אסון. וזה כבר שנתיים.
בינתיים הוא איתך כבר שבוע ועדיין לא יכול לשחק דקה מול קרית גת. ראיתי זרים בארץ משחקים משחק שלם יום אחרי שנחתו בכדורסל. נכון שלהפועל יש "שיטה" וכו' אבל עדיין ממה שראיתי ממנו גם ביום שישי הוא נראה לא מחובר לענף עוד לפני שהוא לא מחובר לקבוצה.

אני באמת לא מביע פה עמדה כי זה סופר מוקדם אבל אני פשוט מודאג ומקווה שארז ידע מה הוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 21:49 
אם כל זה שהיה להאריס הזה משחק גדול אם הייתה שם אליו את אלן הוא עושה חצי מהנקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
סך הכל, שיחקנו עם אותה קבוצה של עונה שעברה (מינוס אלפסי וקורי ופלוס יוניר), ולזרים היה משחק נוראי, במיוחד לקלי (ממה ששמעתי, ראיתי את המשחק מהרבע השלישי). למרות היכולת המזעזעת עדיין ראיתי שיפור ביכולת של השחקנים (במיוחד שירן), ואני מאמין שבשני זה יראה יותר טוב.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 21:52 
קלעים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הוקיץ' כתב:
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
לא שמה שהלך פה היום היה בסדר, אבל בבקשה להשתדל לא להסיק מסקנות מרחיקות לכת על סמך המשחק הזה.
שום דבר לא השתנה.

בדיוק.
וזו בדיוק הבעיה.

במשחק וחצי שראיתי את הפועל - שום דבר לא השתנה.
בדיוק, אבל בדיוק הפועל של עונה שעברה. כמעט אחד לאחד (טיפה יותר עומק בגבוהים והרבה פחות קורי).

לא בטוח שזה יספיק לליגת העל.

קודם כל, אתה בעצמך אומר שכמעט ולא ראית את הפועל. אני ראיתי את הפועל דורסת את נתניה וזה עוד היה בלי קרטיס ובלי בולדין.
חוץ מזה, אל תשכח שיש שני זרים חדשים שאמורים לתת אימפקט רציני.
וזה בלי קשר לעובדה שאנחנו בליגה חדשה ובסיטואציה אחרת לחלוטין.
בקיצור, הייתי מציע לחכות ליום שני לפני שאנחנו מתחילים למנות בעיות.

אתה מפספס את הנקודה.
דוקא ראיתי את הפועל בעשרות רבות של משחקים ואימונים. ולו משום שזו אותה הפועל של שנה שעברה.

שני הזרים החדשים הם לגמרי סימן שאלה ומה שהם עשו מאז הקולג' זה בערך כלום בפיתה אז אני לא יודע מי קבע שהם אמורים לתת "אימפקט רציני". אני מאוד מקווה שכך יהיה אבל בינתיים אחד מהם שחקן של 13 נק' בקבוצת תחתית בליגה השניה בצרפת והשני שחקן שבשנתיים האחרונות לא נראה לי נתן משחק כדורסל אחד טוב.

אני יודע שיש בעיות תקציב ואין לי שום טענות לארז שיהיה ברור, הוא עשה מה שהוא יכול, אני פשוט אומר שלא ברור מה זה הציפיות האלה או ההרגשה של אנשים כאילו אנחנו פתאום איזו קבוצה גדולה בגלל משחק אימון מול נתניה
זו אותה קבוצה של שנה שעברה שעשתה בדיוק את אותן פאדיחות כמו שהיה היום

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 09 אוקטובר 2012, 21:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
רועי ב כתב:
אם כל זה שהיה להאריס הזה משחק גדול אם הייתה שם אליו את אלן הוא עושה חצי מהנקודות

הם אותה עמדה בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 21:53 
אגב קורי קאר היה כל כך יקר משמעותית מבולדין? זה כי הוא ישראלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 21:57 
אני מפספס את הנקודה? אתה מפספס את הנקודה.
כמו שראית משחק וחצי שנראינו בו כמו בעונה שעברה, יש פה לא מעט אנשים שראו כבר משחקים שבהם עשינו בי"ס לקבוצות ליגת העל.
תרצה או לא תרצה לזרים האלו יהיה אימפקט רציני. אם זה יהיה איפקט חיובי או שלילי אני לא יודע אבל שני זרים זה וואחד הבדל.
זה שהם סימני שאלה זה ברור, כמו שציינת לא ניתן בתקציב שלנו להביא שחקנים שהם לא סימני שאלה.
אני לא אומר שהפועל תתן עונה גדולה (או אפילו סבירה לצורך העניין), אני רק אומר להתאזר בסבלנות כי מה שראינו היום ככל הנראה לא משקף את מה שנראה בהמשך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אסתרון כלב מכביסט והמפגש עם ארז אחרי תקרית ה"פלסטרון" לפני כעשור רק חיממה את העניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:06 
גביזון כתב:
רועי ב כתב:

הם אותה עמדה בכלל?

אין לי מושג מה העמדה של ההאריס הזה אבל בתחילת המשחק שולדי או קרטיס שמרו אליו
עריכה:ראיתי תתקציר וזה היה הזר השני מתן שמר אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:22 
אז אחת מקבוצות ליגת העל האלו שלקחנו לבית ספר הודחה ע"י קבוצת לאומית היום (מצחיק שיש כמה תוצאות שונות שמדווחות לגבי המשחק הזה, כאילו אף אחד לא יודע מה קרה שם). גם כן בית ספר.
וכל מילה של פז. זה נראה בדיוק כמו איזה משחק חוץ חשוב בליגה הלאומית מהעונה שעברה. רק חסר הבלגן הקבוע בענייני כרטיסים\לא נתנו להיכנס בטענה שהאולם מלא וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:26 
הוקיץ' כתב:
אני מפספס את הנקודה? אתה מפספס את הנקודה.
כמו שראית משחק וחצי שנראינו בו כמו בעונה שעברה, יש פה לא מעט אנשים שראו כבר משחקים שבהם עשינו בי"ס לקבוצות ליגת העל.
תרצה או לא תרצה לזרים האלו יהיה אימפקט רציני. אם זה יהיה איפקט חיובי או שלילי אני לא יודע אבל שני זרים זה וואחד הבדל.
זה שהם סימני שאלה זה ברור, כמו שציינת לא ניתן בתקציב שלנו להביא שחקנים שהם לא סימני שאלה.
אני לא אומר שהפועל תתן עונה גדולה (או אפילו סבירה לצורך העניין), אני רק אומר להתאזר בסבלנות כי מה שראינו היום ככל הנראה לא משקף את מה שנראה בהמשך העונה.

אתה שוב מפספס את הנקודה.
אתה מתייחס למשחק אימון מול נתניה/גליל כפרדיקטור שווה ערך לזה שאתה מכיר כבר כמעט אחד לאחד את הסגל+מאמן+שיטה מעונה שעברה
הרי המשפט "כמו שראית משחק וחצי שנראינו בו כמו בעונה שעברה, יש פה לא מעט אנשים שראו כבר משחקים שבהם עשינו בי"ס לקבוצות ליגת העל" הוא אבסורד, אתה מציג את שני הדברים כאילו הם שווים בעוד ברור שזה לא כך.
אני לא סתם אומר שנראינו כמו בעונה שעברה לפי משחק וחצי אלא בעיקר לפי העובדה הבסיסית שזו אותה קבוצה כמו בעונה שעברה.

שני הזרים המדוברים לפחות על פניו הם שחקנים משלימים במקרה הטוב (ואני לא רוצה להגיד מה במקרה הרע) כך שלא ברור לי על איזה אימפקט אתה מדבר עדיין. מה שאני ראיתי זה את אלן עולה בעיקר כמחליף לקלי וגם אם הוא יתפוס מקום משמעותי יותר לא נראה לי שהוא ינענע את אמות הסיפים מבחינת ההשפעה שלו (אני ממש אשמח שכן). לגבי בולדין כבר כתבתי שאני קצת מודאג אבל נחכה ונראה.

אני חשבתי בתחילת הפגרה שנביא שלושה זרים עם אימפקט משמעותי אבל מה לעשות שהתקציב לא איפשר זאת
כרגע אתה קבוצה מאוד מאוד דומה לעונה שעברה לטוב או לרע וזו עובדה שאין מה להתווכח עליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:27 
דרך אגב, גליל עליון(לא גלבוע גליל) הדיחה את נתניה מהגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
מה לעזאזל קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:30 
אני נוטה לחשוב שהיינו צריכים במקום אלן ובולדין להחתים גארד זר אחד טוב. אני לא רוצה לחרוץ את גורלו של בולדין, אבל אנחנו צריכים גארד יוצר ולא נראה לי שזה התפקיד שלו.
מעבר לזה, לגבי המשחק היום: הגישה של קלי הייתה מדאיגה מאוד. נראה כאילו חסר חשק ולא מרוכז. כנ"ל שולדברנד שהיה פשוט אאוט.
ועוד משהו: רבאק, כמה מאמנים ימשיכו להציב את מתן לשמור על גארד יוצר. מתן שומר נהדר על שחקנים בעמדה 3-4, שמתבחבשים איתו מתחת לסל. אין לו רגליים לשמור גארד יוצר כמו האריס. יש שני סוגי שחקנים שמתן לא צריך לשמור: גארדים יוצרים. וקלעי שלוש - כי הוא כל הזמן בא לעזור ומשאיר אותם פנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:31 
ארז

ציטוט:
"יש לי ניסיון בסיפור הזה", אמר ארז אדלשטיין, "יצא לי להדיח שלוש קבוצות מליגות העל בסיבוב הראשון ויצא לי גם להיות מודח. לא הגיע לנו לנצח, לא שיחקנו כדי לגמור את המשחק וזה לא משנה באיזה הרכב אנחנו משחקים, היו לנו משחקי אימון טובים אבל ככל שמתקרבת הליגה אני מודע למה שחסר לנו. מפה צריכה לצאת הקריאה שצריך להפסיק עם משחקי הגביע בפורמט הזה, אני אומר את זה כבר כמה שנים, היה פה אירוח למופת אבל זה לא נותן כלום כי זו קבוצה אחת עם לחץ ואחת שאין לה מה להפסיד. הפסד בגביע לקבוצה בליגת לאומית יכול להיגרר לכל העונה, צריך לעבור לגביע כמו בספרד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:37 
purvis short כתב:
אני נוטה לחשוב שהיינו צריכים במקום אלן ובולדין להחתים גארד זר אחד טוב. אני לא רוצה לחרוץ את גורלו של בולדין, אבל אנחנו צריכים גארד יוצר ולא נראה לי שזה התפקיד שלו.
מעבר לזה, לגבי המשחק היום: הגישה של קלי הייתה מדאיגה מאוד. נראה כאילו חסר חשק ולא מרוכז. כנ"ל שולדברנד שהיה פשוט אאוט.
ועוד משהו: רבאק, כמה מאמנים ימשיכו להציב את מתן לשמור על גארד יוצר. מתן שומר נהדר על שחקנים בעמדה 3-4, שמתבחבשים איתו מתחת לסל. אין לו רגליים לשמור גארד יוצר כמו האריס. יש שני סוגי שחקנים שמתן לא צריך לשמור: גארדים יוצרים. וקלעי שלוש - כי הוא כל הזמן בא לעזור ומשאיר אותם פנויים.

אתה קורא לוויל האריס גארד יוצר אבל הוא דוקא פורוורד של כמעט שני מטר שהולך לשחק בלאומית לא מעט בתור גבוה
עזוב אותך, זה לא עניין של עמדות
אף אחד אצלנו לא הצליח לעצור אותו אצלנו היום וזה גם לגיטימי, בסה"כ מעטים הישראלים שמסוגלים לעצור לבד זרים באחד על אחד

בשביל זה יש פתרונות קבוצתיים ולצערי לא השכלנו לעשות את ההתאמות הקבוצתיות
מי שהיה צריך לעצור את האריס היום זה ארז
לא מתן ובטח לא יותם שירן עם כל הכבוד לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:39 
אז בוא תראה מה אתה מפספס.
א. אנחנו נמצאים בסיטואציה שונה לחלוטין, בליגה שונה לחלוטין, מול קבוצות שונות לחלוטין ובמעמד שונה לחלוטין. להתייחס למצב כאילו הוא זהה לעונה שעברה זה בפירוש לא נכון.
ב. שני הזרים החדשים, תרצה או לא תרצה, מגיעים בתור שחקני חמישיה וככאלה הם בהחלט אמורים לשנות את איך שהקבוצה נראית, בין אם מבחינת מה שהם יתנו לנו הן הגנתית והן התקפית ובין אם מעצם העובדה ששחקנים אחרים (בעיקר קרטיס) יקבלו פחות פוקוס.
ג. הקבוצה הזאת ממשיכה לעונה שניה ביחד. אתה יכול לזלזל בזה, אבל לא נראה לי שמישהו יכול להכחיש את השיפור העצום שהקבוצה עברה במהלך העונה שעברה. בעיני זה משמעותי במיוחד לאור העובדה שכמעט כל שאר הקבוצות בליגה הן קבוצות חדשות לחלוטין.
ד. הקבוצה בעונה שעברה הורכבה ברובה משחקנים צעירים. לא מופרך להניח שחלק מהשחקנים ישדרגו את איכות המשחק שלהם העונה.

ושוב, אני לא טוען שאנחנו קבוצה גדולה, אבל להסיק מסקנות חסרות בסיס עוד לפני שהעונה התחילה זה נראה לי לא חכם במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:41 
הוקיץ', הם אמורים לשנות את איך שהקבוצה נראית. השאלה היא אם אתה רואה אותם עושים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:45 
הוקיץ' כתב:
אז בוא תראה מה אתה מפספס.
א. אנחנו נמצאים בסיטואציה שונה לחלוטין, בליגה שונה לחלוטין, מול קבוצות שונות לחלוטין ובמעמד שונה לחלוטין. להתייחס למצב כאילו הוא זהה לעונה שעברה זה בפירוש לא נכון.
ב. שני הזרים החדשים, תרצה או לא תרצה, מגיעים בתור שחקני חמישיה וככאלה הם בהחלט אמורים לשנות את איך שהקבוצה נראית, בין אם מבחינת מה שהם יתנו לנו הן הגנתית והן התקפית ובין אם מעצם העובדה ששחקנים אחרים (בעיקר קרטיס) יקבלו פחות פוקוס.
ג. הקבוצה הזאת ממשיכה לעונה שניה ביחד. אתה יכול לזלזל בזה, אבל לא נראה לי שמישהו יכול להכחיש את השיפור העצום שהקבוצה עברה במהלך העונה שעברה. בעיני זה משמעותי במיוחד לאור העובדה שכמעט כל שאר הקבוצות בליגה הן קבוצות חדשות לחלוטין.
ד. הקבוצה בעונה שעברה הורכבה ברובה משחקנים צעירים. לא מופרך להניח שחלק מהשחקנים ישדרגו את איכות המשחק שלהם העונה.

ושוב, אני לא טוען שאנחנו קבוצה גדולה, אבל להסיק מסקנות חסרות בסיס עוד לפני שהעונה התחילה זה נראה לי לא חכם במיוחד.

אני יכול להוסיף עוד 20 סעיפים לרשימה שלך (בלי צחוק) כי למצוא סיבות תמיד אפשר
הנה למשל שכחת גם לציין שמשחקים באולם חדש, אולי זה גם חשוב לסיפורים שמספרים
וגם בקרוב יש בחירות גם בארץ וגם בארה"ב יכול להיות שזה משפיע על הריכוז של השחקנים

אבל אני ברציונל האישי שלי אוהב להסתכל על השורה התחתונה ולא לחפור כמו בחפירות של פורום הכדורגל למצוא אלף סיבות (לא שמו אותו בעמדה הנכונה, הקהל מלחיץ אותו, הוא יפרח במועדון קטן יותר, המאמן לא מאמין בו מספיק וכו')
וזה נראה לי סטרייט פורוורד וממש לא "חסר בסיס" כמו שאתה כל כך אוהב להגיד, שקבוצה שנראית ב-80% בערך כמו עונה שעברה (כולל כל הצוות המקצועי) תהיה מאוד דומה לקבוצה בעונה שעברה, בעיקר כשהחיזוק שכן הגיע הגיע בגרושים ולא סביר שיעשה שינוי כזה משמעותי (זה לא שהבאת שני זרים שהם כוכבי NBA)

סורי על המסקנה "חסרת הבסיס" שלי
לי זה דוקא נראה טריוויאלי לגמרי

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 09 אוקטובר 2012, 22:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:46 
האמת? אני לא יודע.
אלן דווקא די הרשים אותי עד עכשיו ובכל מקרה הוא אמור לתת לנו מימד שאין לנו והיה מאוד חסר לנו גם בעונה שעברה וגם היום.
לגבי בולדין, אני לא חושב שלמישהו פה יש מושג מה הוא יכול לתת לנו (וזה מדאיג לכשעצמו). הדבר היחיד שבטוח זה שכרגע הוא כמעט ולא תורם.
ובגלל זה אני אומר שצריך להתאזר בסבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:49 
פז, אם הסעיפים שציינתי נראים לך שוליים ולא משמעותיים אז שיהיה לך לבריאות. באמת.
בעיני זה לא המצב ואני חושב שניתן לחכות קצת לפני שקובעים בכזו החלטיות.
אני מניח ששנינו נהיה מרוצים אם גם כאן הויכוח יסתיים באותה צורה שבה הסתיים הויכוח על קרטיס בעונה הקודמת :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 22:55 
אין ויכוח, גם אין לי פה איזה עמדה מי יודע מה, אני באמת אומר רק להתאים ציפיות
עובדתית אתה פחות או יותר אותה קבוצה של העונה שעברה, וגם הזרים שאתה אומר שאמורים לתת אימפקט רציני, צריך לזכור שהם הגיעו בגרושים של הגרושים ולא סביר שיהפכו את הקבוצה על פניה

זה לא שהיינו גרועים בעונה שעברה, ואני חושב שיש לנו אחלה סגל ישראלי יחסית (הזרים קצת בסימן שאלה)
אבל ברור שאנחנו הרבה יותר קרובים לקבוצה של שנה שעברה מאשר לקבוצה שמביסה את נתניה וגליל 20-30 הפרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 23:01 
אוקיי אם ככה אז כנראה שאנחנו יותר קרובים בדעה ממה שחשבתי.
לא טענתי שאנחנו הקבוצה הכי טובה בליגה או משהו כזה, אני כן חושב אבל שזה בהחלט ריאלי מבחינתנו להגיע לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2012, 23:14 
קלעים -
דמונטז סטיט 19, מתן נאור 18, גל איתן 13, יוני ניר וקרטיס קלי 12, יונתן שולדברנד 11, יותם שירן 7 ובר טימור 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2012, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
חלום הדאבל חי וקיים!

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 287 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: