הוקיץ' כתב:
אז בוא תראה מה אתה מפספס.
א. אנחנו נמצאים בסיטואציה שונה לחלוטין, בליגה שונה לחלוטין, מול קבוצות שונות לחלוטין ובמעמד שונה לחלוטין. להתייחס למצב כאילו הוא זהה לעונה שעברה זה בפירוש לא נכון.
ב. שני הזרים החדשים, תרצה או לא תרצה, מגיעים בתור שחקני חמישיה וככאלה הם בהחלט אמורים לשנות את איך שהקבוצה נראית, בין אם מבחינת מה שהם יתנו לנו הן הגנתית והן התקפית ובין אם מעצם העובדה ששחקנים אחרים (בעיקר קרטיס) יקבלו פחות פוקוס.
ג. הקבוצה הזאת ממשיכה לעונה שניה ביחד. אתה יכול לזלזל בזה, אבל לא נראה לי שמישהו יכול להכחיש את השיפור העצום שהקבוצה עברה במהלך העונה שעברה. בעיני זה משמעותי במיוחד לאור העובדה שכמעט כל שאר הקבוצות בליגה הן קבוצות חדשות לחלוטין.
ד. הקבוצה בעונה שעברה הורכבה ברובה משחקנים צעירים. לא מופרך להניח שחלק מהשחקנים ישדרגו את איכות המשחק שלהם העונה.
ושוב, אני לא טוען שאנחנו קבוצה גדולה, אבל להסיק מסקנות חסרות בסיס עוד לפני שהעונה התחילה זה נראה לי לא חכם במיוחד.
אני יכול להוסיף עוד 20 סעיפים לרשימה שלך (בלי צחוק) כי למצוא סיבות תמיד אפשר
הנה למשל שכחת גם לציין שמשחקים באולם חדש, אולי זה גם חשוב לסיפורים שמספרים
וגם בקרוב יש בחירות גם בארץ וגם בארה"ב יכול להיות שזה משפיע על הריכוז של השחקנים
אבל אני ברציונל האישי שלי אוהב להסתכל על השורה התחתונה ולא לחפור כמו בחפירות של פורום הכדורגל למצוא אלף סיבות (לא שמו אותו בעמדה הנכונה, הקהל מלחיץ אותו, הוא יפרח במועדון קטן יותר, המאמן לא מאמין בו מספיק וכו')
וזה נראה לי סטרייט פורוורד וממש לא "חסר בסיס" כמו שאתה כל כך אוהב להגיד, שקבוצה שנראית ב-80% בערך כמו עונה שעברה (כולל כל הצוות המקצועי) תהיה מאוד דומה לקבוצה בעונה שעברה, בעיקר כשהחיזוק שכן הגיע הגיע בגרושים ולא סביר שיעשה שינוי כזה משמעותי (זה לא שהבאת שני זרים שהם כוכבי NBA)
סורי על המסקנה "חסרת הבסיס" שלי
לי זה דוקא נראה טריוויאלי לגמרי