תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 23:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דג'מבה דג'מבה
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 01:00 
הכי חלש בהפועל.
הוא רואה שהשחקן שהוא מנסה למסור לו סגור , מתעקש למסור לו ומאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 01:01 
הביתה הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
מי שאומר שהוא לא תורום לכלום, אני ממליץ לכם לראות שוב את המשחק, ולספור כמה בעיטות מרחוק(לא כולל ריקושטים מקרנות או התקפות מהאגף) שחקני אקגמיקה בעטו, כמה כדואי עומק עברו דרך המרכז, כמה כדרורים עברו דרך המרכז, ובכלל, כמה מההתקפות של אקדמיקה התנהלו או עברו במרכז. אם עשיתם את זה, נסו לשאול את עצמכם זה בגלל המהירות של באדיר וחיימוביץ', הדומיננטיות של גורדנה, או שאולי פשוט ד"ד לא מתרחץ אז כל שחקני ההתקפה קל אקדמיקהמעדיפים להתרחק ממנו בגלל הריח.
אם בכלל בא לכם להשתעשע עם הקטע שהוא מאבד כל כדור, קחו איבוד כדור אקראי שלו, הקפיאו את הוידאו בשלב כלשהו בין הנגיעה הראשונה שלו לנגיעה האחרונה, וספרו כמה שחקנים פנויים והוא יכול ראלית למסור להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 01:58 
אלון כתב:
גבעתיים כתב:
כתבו נכון את החסרונות ונעבור ל"מצד שני".

* הביאו אותו לתפקיד מרכז שדה נטו. והשאר במסגרת הכוכבית השלישית.

זו הבעיה איתו סיפור של רומן רוקי אנחנו לא צריכים כזה שחקן למרכז שדה אלא אם כן הוא באמת טוב ויכול לתת יכולות בלתי רגילות
מה שכן אנחנו צריכים זה גרזן והוא לא גרזן שום דבר נגדו פשוט לא צריך אותו

הגיע לתפקיד גרזן השולט במרכז המגרש. כך שיחק בצרפת, אנגליה ודנמרק. בודדים השחקנים בעולם בעלי מלוא הכישורים הנדרשים במרכז השדה. וגרזן, כשמו, אינו בעל יכולות אופנסיביות משמעותיות.
אגב, גרזנים עם אוריינטציה יותר התקפית עוזרים אבל גם בהחלט עלולים לפגוע ביעילותו של מי שמיומן מהם או בכלל בקבוצה. מעדיף שלא לחפור עם דוגמאות חיות.

לא אומר שהוא גרזן טוב. העליתי מספר נקודות למחשבה ואין טעם לחזור עליהם.

רוקי לא הגיע לתפקיד הגרזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 03:00 
גביזון כתב:
הייתי מנסה משהו, זה יכול להשמע לכם מגוכח, אבל הייתי מנסה את אלרואי במקום ג'מבה.
ג'מבה חושך מוחלט, ויכול להיות שאלרואי יתרום הרבה יותר ממנו בעמדה הזאת.

maybe

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 03:57 
גורם לי להתגעגע לאנסומבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 04:04 
בעיה של איבודי כדורים והפקרות בתור קו הגנה שני(לא אשמתו הבלעדית אבל הוא חלק בבעיה)
חייבים להפסיק לאפשר לכל קבוצה להבקיע לנו מכדורים חוזרים
אבל אין לנו אלטרנטיבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 04:04 
בניגוד למקהלה שהכתירו אותו לרכש ענק אחרי משחק אחד או שניים, השחקן עצמו בהחלט מודע למגבלותיו. עד כדי כך שמנסה להגדיר שטח מחייה מאד מוגבל ולא להשתולל באזור אחר. הבעיה איננה אצלו, הבעיה היא אצל הצוות המקצועי שחשב שאפשר להטיל עליו אחריות לקישור האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 04:51 
סמל אישי של המשתמש
חושך ברמה שאין לתאר לצערי, פשוט לא ברמה אפילו לא של הליגה הישראלית, הוא לא מסוגל לחבר פס מהיר לשחקן שנמצא לידו שלא נדבר על רוחב למגן בצד השני שלרוב הוא בכלל שולח אותו 10 מטר הצידה תמיד במקום לתת לו כדור לרגל, עושה הגנה אופטית ולא באמת מפעיל לחץ על שחקן עם כדור. הוא לא בא לעזור למגנים בהתקפות מעבר של היריב. והכי גרוע מהכל הוא עושה פאולים קרוב ל16 שהופכים למצבים נייחים מצויינים ליריבות גם היום הוא הצליח לבשל גול לאקדמיקה בכדור חופשי שאדל בקושי הציל.

לא מאמין שאני רושם את זה - עדיף שגורדנה יפתח על חשבונו כקשר אחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 04:58 
סמל אישי של המשתמש
שחקן כדורגל לא חייב להיות טכני אבל הוא חייב שתיהיה לו קצת יכולת לטפל בכדור.
כרגע הוא סתם בחור חזק שיודע לרוץ בסדר והחליט שהוא גרזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 06:00 
מתי שי צריך לחזור מהפציעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
שחקן נפלא. עצוב כמה שאנחנו תלויים בו כשכולם מאחורה חוץ ממנו נראים כאילו הם משחקים "דג מלוח".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
מי שאומר שהוא לא תורום לכלום, אני ממליץ לכם לראות שוב את המשחק, ולספור כמה בעיטות מרחוק(לא כולל ריקושטים מקרנות או התקפות מהאגף) שחקני אקגמיקה בעטו, כמה כדואי עומק עברו דרך המרכז, כמה כדרורים עברו דרך המרכז, ובכלל, כמה מההתקפות של אקדמיקה התנהלו או עברו במרכז. אם עשיתם את זה, נסו לשאול את עצמכם זה בגלל המהירות של באדיר וחיימוביץ', הדומיננטיות של גורדנה, או שאולי פשוט ד"ד לא מתרחץ אז כל שחקני ההתקפה קל אקדמיקהמעדיפים להתרחק ממנו בגלל הריח.
אם בכלל בא לכם להשתעשע עם הקטע שהוא מאבד כל כדור, קחו איבוד כדור אקראי שלו, הקפיאו את הוידאו בשלב כלשהו בין הנגיעה הראשונה שלו לנגיעה האחרונה, וספרו כמה שחקנים פנויים והוא יכול ראלית למסור להם.

:ROSE:
גם את אדל שחטו בהתחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 07:27 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 07:58 
teknoboy כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

יכול להיות שאין לו מספיק אופציות מסירה, אבל גם כשיש אופציות מסירה, הוא בד"כ מאד לא מדוייק. על משחק לעומק אני כבר בכלל לא מדבר. הוא לא מסוגל לכדרר מטר קדימה. הגנתית? הוא רץ הרבה אבל ממעט לחלץ כדורים. חלאס לנסות ליפות את המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 08:25 
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

יכול להיות שאין לו מספיק אופציות מסירה, אבל גם כשיש אופציות מסירה, הוא בד"כ מאד לא מדוייק. על משחק לעומק אני כבר בכלל לא מדבר. הוא לא מסוגל לכדרר מטר קדימה. הגנתית? הוא רץ הרבה אבל ממעט לחלץ כדורים. חלאס לנסות ליפות את המציאות.

ואם ניקח מה שאמרת ונגדיל לרזולוציה של כל הקבוצה זה המצב: קבוצה בלי שיטה ובלי דרך, סגל שחקנים עם המון בעיות ושחקנים שרובם נמצאים בכושר אישי גרוע. שום דבר לא יכול לחפות על כלום. אז גם אם דג'מבה היה עכשיו טיפה יותר טוב ולא מאבד כל כך הרבה כדורים, עדיין חוסר התנועה במשחק של הפועל לא נותן לשחקני הקישור אופציות מסירה וזה מוביל לאיבודים/כדורים ארוכים.
אז יכולת אישית של שחקנים יכולה ועוד תשתפר.
הבעיות בסגל יהיו קיימות מן הסתם עד סוף העונה (ינואר הוא אוברייטד ואני גם לא יודע כמה כסף יש להפועל בשביל לעשות שינויים מהותיים).
אם לאבוקסיס לא יהיו את הכלים לקחת את הקבוצה ולעשות שינוי בתפיסת הכדורגל שלה, העונה תיגמר במחזור 13. יהיו משחקים טובים, הכשרון של החלק ההתקפי יסדר כמה נצחונות, אבל על אליפות אי אפשר יהיה לחלום.
ושאני מדבר על שינוי בכדורגל מספיק לקחת וידאו של המשחק אתמול (או של כל אחד מ-3-4 המשחקים האחרונים) ולראות כמה החשיבה של השחקנים לא נכונה. הנעת כדור לא קיימת, תנועה, החלטות. מעבר מהגנה להתקפה, על לחץ אני כבר לא מדבר (ולא לחץ כמו שעשו אתמול ברבע שעה האחרונה או נגד רמה"ש שקבוצות הלכו אחורה. לחץ צריך להיות אקטיבי מתחילת המשחק).
אני לא יודע מה הלו"ז של הפועל עד המשחק עם חיפה, אבל הפועל צריכים להתאמן כל יום בשביל לתקן כל כך הרבה דברים. זה אומר שאבוקסיס צריך לעזוב את הנבחרת באופן מיידי. הפועל קיבלו שבועיים וחצי מתנה. אם מאמן שאמור לעשות שינוי הולך להעידר במשך יותר משבוע, לא עשינו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 09:06 
החתול של שרדינגר כתב:

יכול להיות שיש משהו נכון במה שאתה אומר אבל אתה סתם מנסה ליפות את המצב
-הוא לא יכול לרוץ 5 מטר קדימה עם הכדור
-לא מוסר פס על יותר מ10 מטר גג,וגם זה תמיד לרוחב,עומק אצלו זה לא בלקסיקון
-הגנתית,הוא בדר''כ נוכח ליד הכדור ומפעיל לחץ,לא ראיתי אותו מתקל מי יודע מה.
-המסירות שלו נוראות, גם אם יש אופציות מסירה.ם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 09:13 
מישהו ראה אותו פעם יורד לגליץ חזק ?
הוא גרזן בלי גרזן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:

אתם מתלוננים שכל מסירה של ג'מבה זה ליריב ומציעים לתפקיד את אלרואי כהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דג'מבה דג'מבה
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 09:17 
ניר תרכיז כתב:
גביזון כתב:

אתם מתלוננים שכל מסירה של ג'מבה זה ליריב ומציעים לתפקיד את אלרואי כהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
הותיקים פה בטח זוכרים איך התקשורת והקהל הצהוב שחטו את אובארוב כשהגיע לארץ. האמת? במשחקים הראשונים שלו הוא נראה כמו פלופ והיה מסכן ממש. בהנהלה לחצו אז עם אברם לספסל אותו ולתת צ'אנס לשוער הצעיר של המועדון, אחד שביט אלימלך.

כולם יודעים איך זה נגמר בסוף: 3 אליפויות, 2 גביעים ו2 סגנויות ב5 שנים.

ס-ב-ל-נ-ו-ת!
השחקן ללא הכנה בקיץ, בקבוצה חדשה ובמדינה חדשה. הוא עוד יסתום פה לכולם את הפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי הוא גרזן רציני. אבל העניין שהוא לא מנהל משחק. הוא צריך עוד קשר המכונה 50/50 שינהל את המשחק.
שחקן שברגע שהוא מחלץ כדור הוא ישר נותן לו פס קטן לנהל את המשחק. מישהו סטייל נאתכו/זהבי. ממן נראה לי מאד מתאים לתפקיד.
מנסים לתת לדג'מבה תפקיד שהוא לא יודע לעשות. ברגע שיהיה השחקן הזה לידו נהנה ממנו המון.
ההרכב לדעתי צריך להיות כזה:
-------דג'מבה----ממן--------
ורמוט-----------------------טב"ח
---------דמארי-----תמוז-------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
נראה בושה וחרפה.
אפשר לתת לו הנחחת לגבי כך שגם מי שהוא משחק איתם לא להיט,אבל הוא פשוט לא קיים.
כמו כל שחקן עם שם שבא לליגה הישראלית בסוף הקריירה שלו,אני ישר רואה את זה כאילו אמרו לו איזה שוק פה,והוא בא לעשות סיבוב,לבלות קצת ולקח חבילה.
אשכרה לא זוכר מתי ראיתי אותו יורד לגליץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 10:26 
למישהו יש תמונה או סרטון שלו יורד לתיקול חזק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 10:29 
redgr כתב:
לדעתי הוא גרזן רציני. אבל העניין שהוא לא מנהל משחק. הוא צריך עוד קשר המכונה 50/50 שינהל את המשחק.
שחקן שברגע שהוא מחלץ כדור הוא ישר נותן לו פס קטן לנהל את המשחק. מישהו סטייל נאתכו/זהבי. ממן נראה לי מאד מתאים לתפקיד.
מנסים לתת לדג'מבה תפקיד שהוא לא יודע לעשות. ברגע שיהיה השחקן הזה לידו נהנה ממנו המון.
ההרכב לדעתי צריך להיות כזה:
-------דג'מבה----ממן--------
ורמוט-----------------------טב"ח
---------דמארי-----תמוז-------

אחת מהנקודות שהעליתי היא שצריך 50-50 אמיתי לידו, לא חשוב שמות. או מעבר ל-3 קשרים.
לא עמד בכל משימותיו ? גם אניימה קיבל 3 גולים בבאר שבע. ועדין אניימה על מגבלותיו שוער מעולה שמקרטע אם ההגנה מפקירה את הנוגחים מעט מעבר לרחבת ה-5 (חומר למחשבה).

שוב לא אומר שהוא גרזן טוב. אומר רק שאנחנו במצב של חוסר ודאות שאינו מתאים לקביעה לכאן ולכאן.
ואוסיף עוד *:
* נראה איך יתפקד בקבוצה מאומנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דג'מבה דג'מבה
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 11:05 
עוד יסתום לכולכם את הפה. בדיוק כמו שאפולה אדל סתם, אחרי שבשלב הזה של העונה רוב הפורום האידיוט הזה שלח אותו הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 11:44 
משחק הכי חלש שלו מאז שהגיע.
בואו נמתין עוד חודש לפני גזר הדין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
דור מ. כתב:
מתי שי צריך לחזור מהפציעה?

הוא אומר שבעוד חמישה שבועות.
בהצלחה שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
כובעיםםםםםם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
אגב גם אתמול הוא ניצל מעבירה מטומטמת כמו בשבוע שעבר, כשתפס מאחור בחולצתו של קלייטון, סמוך מאוד לרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: