נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
מי שאומר שהוא לא תורום לכלום, אני ממליץ לכם לראות שוב את המשחק, ולספור כמה בעיטות מרחוק(לא כולל ריקושטים מקרנות או התקפות מהאגף) שחקני אקגמיקה בעטו, כמה כדואי עומק עברו דרך המרכז, כמה כדרורים עברו דרך המרכז, ובכלל, כמה מההתקפות של אקדמיקה התנהלו או עברו במרכז. אם עשיתם את זה, נסו לשאול את עצמכם זה בגלל המהירות של באדיר וחיימוביץ', הדומיננטיות של גורדנה, או שאולי פשוט ד"ד לא מתרחץ אז כל שחקני ההתקפה קל אקדמיקהמעדיפים להתרחק ממנו בגלל הריח.
אם בכלל בא לכם להשתעשע עם הקטע שהוא מאבד כל כדור, קחו איבוד כדור אקראי שלו, הקפיאו את הוידאו בשלב כלשהו בין הנגיעה הראשונה שלו לנגיעה האחרונה, וספרו כמה שחקנים פנויים והוא יכול ראלית למסור להם.

יכול להיות שאין לו מספיק אופציות מסירה, אבל גם כשיש אופציות מסירה, הוא בד"כ מאד לא מדוייק. על משחק לעומק אני כבר בכלל לא מדבר. הוא לא מסוגל לכדרר מטר קדימה. הגנתית? הוא רץ הרבה אבל ממעט לחלץ כדורים. חלאס לנסות ליפות את המציאות.
ואם ניקח מה שאמרת ונגדיל לרזולוציה של כל הקבוצה זה המצב: קבוצה בלי שיטה ובלי דרך, סגל שחקנים עם המון בעיות ושחקנים שרובם נמצאים בכושר אישי גרוע. שום דבר לא יכול לחפות על כלום. אז גם אם דג'מבה היה עכשיו טיפה יותר טוב ולא מאבד כל כך הרבה כדורים, עדיין חוסר התנועה במשחק של הפועל לא נותן לשחקני הקישור אופציות מסירה וזה מוביל לאיבודים/כדורים ארוכים.
אז יכולת אישית של שחקנים יכולה ועוד תשתפר.
הבעיות בסגל יהיו קיימות מן הסתם עד סוף העונה (ינואר הוא אוברייטד ואני גם לא יודע כמה כסף יש להפועל בשביל לעשות שינויים מהותיים).
אם לאבוקסיס לא יהיו את הכלים לקחת את הקבוצה ולעשות שינוי בתפיסת הכדורגל שלה, העונה תיגמר במחזור 13. יהיו משחקים טובים, הכשרון של החלק ההתקפי יסדר כמה נצחונות, אבל על אליפות אי אפשר יהיה לחלום.
ושאני מדבר על שינוי בכדורגל מספיק לקחת וידאו של המשחק אתמול (או של כל אחד מ-3-4 המשחקים האחרונים) ולראות כמה החשיבה של השחקנים לא נכונה. הנעת כדור לא קיימת, תנועה, החלטות. מעבר מהגנה להתקפה, על לחץ אני כבר לא מדבר (ולא לחץ כמו שעשו אתמול ברבע שעה האחרונה או נגד רמה"ש שקבוצות הלכו אחורה. לחץ צריך להיות אקטיבי מתחילת המשחק).
אני לא יודע מה הלו"ז של הפועל עד המשחק עם חיפה, אבל הפועל צריכים להתאמן כל יום בשביל לתקן כל כך הרבה דברים. זה אומר שאבוקסיס צריך לעזוב את הנבחרת באופן מיידי. הפועל קיבלו שבועיים וחצי מתנה. אם מאמן שאמור לעשות שינוי הולך להעידר במשך יותר משבוע, לא עשינו כלום.