עזרא כתב:
עומר יקר !
אני פונה אליך בבקשה לפרסם את מכתבי אליך בשרשור על רועי בן ארויה מכיוון שאני לא משתמשת בפורום אבל חשוב לי מאוד שהסיפור שלי יעלה שם..לפני שאספר לך את הסיפור האישי שלנו אני רוצה להודות לך על השרשור החשוב ועל העלאת המודעות של הציבור לקיומו של נוכל בתוכינו (כן..אני אוהדת של הפועל יותר מ-30 שנה וכן מדובר בלא פחות מנוכל שפל )..הבן שלי, נער בן 18 הכיר את רועי לא מזמן דרך חבר משותף. החבר קבע עם הבן שלי ועם רועי בקניון גבעתיים כדי ללכת יחד למשחק נגד הפועל ר"ג..הבן שלי מספר שכבר שם רועי הפגין אלימות כשאיים על אוהד מכבי שידקור אותו והבן שלי מאוד נבהל ממנו כי הוא ילד טוב ואלימות רחוקה ממנו והלאה.. בקיצור, אחרי כמה דקות הוא ביקש מהבן שלי 50 ש"ח לכרטיס וטען שאין לו ושיחזיר לו מחר, לחבר של הבן שלי לא היה כסף והוא לחש לבן שלי שלא יתן אבל הבן שלי פחד..מה לעשות..לא לכולם יש כוחות נפש להתמודד עם טיפוס כזה.. אחרי זה סיפר סיפור על זה שאחרי המשחק דוד שלו יגיע עם האוטו ואמר להם שהוא יחזיר אותם הביתה אם הבן שלי יתן לו 50 ש"ח לדלק..מיותר לציין שהם חזרו הביתה במונית כי אחרי המשחק הוא פשוט ברח להם..בשלב הזה הוא שאל את הבן שלי אם יש לו כסף להוציא מהכספומט ואמר לו: אל תדאג מחר תקבל את הכל חזרה..הם ניגשו לכספומט והוא לקח מהבן שלי את הכרטיס שלו ואת הקוד והבחור ברוב חוצפתו משך לבן שלי 400 ש"ח ! ושאל אם יש לו עוד כי הוא רוצה לעשות קעקוע..הבן שלי אמר לו שזה כל מה שהיה לו בבנק ולמה משך הכל אבל כח ההתנגדות שלו היה קטן מול בחור בוגר ממנו שדקה קודם משתולל ומאיים על אוהד מכבי מול העיניים שלו..הוא פחד ומצד שני ידע שהוא אוהד הפועל והאמין לו..במעט הכסף שעוד נשאר לבן שלי הוא שנורר ממנו בירה ובמחצית גם שתה להנאתו שייק פירות ואכל פיצה (חס וחלילה לא ממה שהוא משך בכספומט אלא בשארית הכסף שהיה לבן שלי בכיס)..למחרת הבן שלי ביקש ממני 200 ש"ח ואמרתי לו שימשוך מהכספומט אבל הוא התחיל להתבלבל ואמר שאין לו כסף..מכיוון שאני יודעת בדיוק כמה כסף אנחנו מכניסים לחשבון שלו הושבתי אותו לשיחה וכפיתי עליו לספר לי לאן הלך הכסף..בסופו של דבר הוא סיפר לי הכל ומיד הבנתי שהוא נעקץ ..לאט לאט התחילו לזרום הודעות ס.מ.ס מרועי לבן שלי.. הודעות כמו: " תארגן 200 מאמא שלך" , "נו, הביאה לך? " , " יכולה להביא לך עוד? " והודעה נוספת " יהיה לך 400 לתת לי לקעקוע ואני אחזיר לך בחמישי? "
מהרגע שנודע לי ולבעלי על הסיפור בעלי יצר איתו קשר מס' פעמים אבל שמע הבטחות מפה עד קהיר, ופעם אחת הם קבעו בבלומפילד בנשיקה ורועי הגיע בלי כסף ואמר לבעלי שאבא שלו מגיע במחצית עם הכסף, אבל במחצית הוא התקשר נסער ואמר שאבא שלו נפצע קשה בתאונת דרכים בדרך לבלומפילד והוא עף לאיכילוב לראות אותו..סיפורים כמו חול ואין מה לאכול..מה אני אגיד לכם..מדובר בבחור מתועב שלא בוחל בכלום, הוא הורג את המשפחה שלו בלי להניד עפעף, שקרים על שקרים הבטחות על הבטחות ועד היום לא ראינו שקל !
ואני פונה מפה לכל אלו שמגינים בחירוף נפש על החלאה הזו ושואלת: איפה הוא?? איפה האדון הגיבור רועי בן ארויה? למה עד עכשיו לא נשמע קולו בפורום הזה? גם אם הוא לא משתמש פעיל מדוע הוא לא מפרסם הודעה אישית שלו דרך אחד המשתמשים ומוסר את הגירסה שלו לכל האישומים? הרי אם על כל אחד מאיתנו היה נפתח שרשור כזה היינו מוצאים את הדרך לפרסם את תגובתינו ואפילו לאיים על הגשת תביעת דיבה נגד עומר שפתח את השרשור, נכון? מישהו מאיתנו היה יושב בשקט כשבמשך כל כך הרבה זמן נכתבים דברים כאלו עלינו? חברים יקרים, על ראש הגנב בוער הכובע !! הבחור לא יכול להכחיש אמת !! וגם הבחור הכל כך אופטימי שמגן עליו פה בכזה חירוף נפש שישאל את עצמו למה רועי לא הגיב לפחות על הסיפור על האתיופי ! הרי לטענת האופטימי יש פה עילה ברורה לתביעת דיבה לא? שום דיבה ושום נעליים ! היה לו מספיק זמן לפרסם תגובה ואפילו לאיים על בעלי הפורום שיורידו את השרשור אבל לשקר אין רגליים והוא יודע את זה..זאת אחת הסיבות שפתאום הוא לא בשער 5..רבותי, מדובר בנוכל חד משמעית..יש לי הוכחות עם תדפיס מהבנק על המשיכות שלו וס.מ.סים עם המס' שלו וגם הודעות קוליות..מדובר בסחטן עלוב נפש שמנצל חולשות של אנשים ומילה אמת מהפה שלו לא יוצאת..אף אחד לא יכול לומר לי שלא היינו סובלניים כלפיו אבל הסבלנות שלנו פקעה והגיע הזמן לטפל בבחור כמו שצריך לטפל בפושעים כמותו..אני לא מוצאת טעם להתווכח עם אנשים שמגינים עליו, ויהיו בטח כאלה שיגידו שהבן שלי פראייר אבל מה לעשות..לגבי רועי פראיירים לא מתים רק מתחלפים..אני רק יכולה לומר שאם זה היה פוגע בילד שלכם הייתם אולי מבינים שצריך להוקיע אנשים כמותו לא רק מהפועל אלא מהחברה כולה וזה בדיוק מה שאנחנו הולכים לעשות בשיתוף פעולה של כמה חברים בפורום הזה שנעקצו ע"י הנבל..ולך עומר שוב אני אומרת - תודה על מי שאתה ועל זה שאכפת לך מחברה מתוקנת..תקשיב תמיד לצו ליבך ואל תתן לקומץ אנשים מתלהמים להסיט אותך מהמטרה לשמה נפתח השרשור
3:1 באר שבע..אדום עולה
הזוי. כל-כך הזוי.
מי זה ה"חבר" המשותף הזה שהכיר את בן ארויה לבן שלך?
הכביכול חבר של חבר הזה (רועי), לא איים עליו אפילו, רק ביקש שיתן לו את כרטיס האשראי והקוד שלו, והוא נתן?
לא יודע. אם זה נכון אולי לבן ארויה יש יכולות היפנוט או משהו. מילא אם היה מאיים עליו. אבל לפי הסיפור הוא אפילו לא איים עליו. איים על אוהד מכבי, ביג דיל. (טוב, זה גועל נפש טהור, אבל זה כאילו במסגרת "אנחנו" [אוהדי הפועל] נגדם).