תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 23:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רועי בן ארויה:אוהד הפועל-נוכל וגנב שמסתובב בתוכנו: הזהרה!
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
רשמתי שזו ההודעה האחרונה שלי,ואני לא מתכוון להתנצח יותר עם אף אחד.
שכל אחד ישפוט לפי צו מצפונו.
הדבר האחרון שאעשה באשכול הזה במהלך הלילה או גג מחר בבוקר,זה להביא מכתב ארוך ומנומק מאימו של אחד הקורבנות העיקריים בפרשה הזו,שרועי גנב לו מאות שקלים,וגם ניסה לעקוץ עוד.
זה בהמשך הלילה או מחר בבוקר.
עד אז וגם אחרי אותו מכתב,אין לי עניין יותר להגיב פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 22:21 
האשכול עד לפני 2 עמודים היה חשוב בהבאתו למודעות האוהדים ואיסוף אינפורמציה,
אני חושב שהאשכול כרגע מיצה את עצמו,
הרי הדברים לא יפתרו בפורום,
הפתרון שחרמש כתב ואני מדגיש -איין לי שום מידע מעבר למה שכתב בעיניי-נראה מצויין.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 22:32 
אדום אופטימי כתב:
גיא האדום כתב:
אין לי שמץ של מושג מי האוהד האלמוני הזה אבל האמת שחלק ממה שנכתב נשמע די נורא כשלעצמו, כמו זה למשל:
ציטוט:
לדבריו, במידה והטענות נגד רועי יתבררו כנכונות ולא תהיה נכונות מצד רועי לפצות את האוהדים הנ"ל ולכפר על מעשיו, אותו אוהד מתחייב שרועי, לא יבקר במשחקי הפועל כדורגל או כדורסל, לא משנה השער.

מה נורא כל כך ?

אולי אני רואה צל הרים כהרים, אבל איך בדיוק אותו אוהד יכול להתחייב, לא פחות, שאותו רועי לא ייבקר יותר במשחקי הקבוצה? איך הוא בדיוק יכול לגרום לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
גיא יקירי,
לשאלתך.
הוא כניראה באמת אוהד מוכר תרתי משמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
עומר יקר !
אני פונה אליך בבקשה לפרסם את מכתבי אליך בשרשור על רועי בן ארויה מכיוון שאני לא משתמשת בפורום אבל חשוב לי מאוד שהסיפור שלי יעלה שם..לפני שאספר לך את הסיפור האישי שלנו אני רוצה להודות לך על השרשור החשוב ועל העלאת המודעות של הציבור לקיומו של נוכל בתוכינו (כן..אני אוהדת של הפועל יותר מ-30 שנה וכן מדובר בלא פחות מנוכל שפל )..הבן שלי, נער בן 18 הכיר את רועי לא מזמן דרך חבר משותף. החבר קבע עם הבן שלי ועם רועי בקניון גבעתיים כדי ללכת יחד למשחק נגד הפועל ר"ג..הבן שלי מספר שכבר שם רועי הפגין אלימות כשאיים על אוהד מכבי שידקור אותו והבן שלי מאוד נבהל ממנו כי הוא ילד טוב ואלימות רחוקה ממנו והלאה.. בקיצור, אחרי כמה דקות הוא ביקש מהבן שלי 50 ש"ח לכרטיס וטען שאין לו ושיחזיר לו מחר, לחבר של הבן שלי לא היה כסף והוא לחש לבן שלי שלא יתן אבל הבן שלי פחד..מה לעשות..לא לכולם יש כוחות נפש להתמודד עם טיפוס כזה.. אחרי זה סיפר סיפור על זה שאחרי המשחק דוד שלו יגיע עם האוטו ואמר להם שהוא יחזיר אותם הביתה אם הבן שלי יתן לו 50 ש"ח לדלק..מיותר לציין שהם חזרו הביתה במונית כי אחרי המשחק הוא פשוט ברח להם..בשלב הזה הוא שאל את הבן שלי אם יש לו כסף להוציא מהכספומט ואמר לו: אל תדאג מחר תקבל את הכל חזרה..הם ניגשו לכספומט והוא לקח מהבן שלי את הכרטיס שלו ואת הקוד והבחור ברוב חוצפתו משך לבן שלי 400 ש"ח ! ושאל אם יש לו עוד כי הוא רוצה לעשות קעקוע..הבן שלי אמר לו שזה כל מה שהיה לו בבנק ולמה משך הכל אבל כח ההתנגדות שלו היה קטן מול בחור בוגר ממנו שדקה קודם משתולל ומאיים על אוהד מכבי מול העיניים שלו..הוא פחד ומצד שני ידע שהוא אוהד הפועל והאמין לו..במעט הכסף שעוד נשאר לבן שלי הוא שנורר ממנו בירה ובמחצית גם שתה להנאתו שייק פירות ואכל פיצה (חס וחלילה לא ממה שהוא משך בכספומט אלא בשארית הכסף שהיה לבן שלי בכיס)..למחרת הבן שלי ביקש ממני 200 ש"ח ואמרתי לו שימשוך מהכספומט אבל הוא התחיל להתבלבל ואמר שאין לו כסף..מכיוון שאני יודעת בדיוק כמה כסף אנחנו מכניסים לחשבון שלו הושבתי אותו לשיחה וכפיתי עליו לספר לי לאן הלך הכסף..בסופו של דבר הוא סיפר לי הכל ומיד הבנתי שהוא נעקץ ..לאט לאט התחילו לזרום הודעות ס.מ.ס מרועי לבן שלי.. הודעות כמו: " תארגן 200 מאמא שלך" , "נו, הביאה לך? " , " יכולה להביא לך עוד? " והודעה נוספת " יהיה לך 400 לתת לי לקעקוע ואני אחזיר לך בחמישי? "
מהרגע שנודע לי ולבעלי על הסיפור בעלי יצר איתו קשר מס' פעמים אבל שמע הבטחות מפה עד קהיר, ופעם אחת הם קבעו בבלומפילד בנשיקה ורועי הגיע בלי כסף ואמר לבעלי שאבא שלו מגיע במחצית עם הכסף, אבל במחצית הוא התקשר נסער ואמר שאבא שלו נפצע קשה בתאונת דרכים בדרך לבלומפילד והוא עף לאיכילוב לראות אותו..סיפורים כמו חול ואין מה לאכול..מה אני אגיד לכם..מדובר בבחור מתועב שלא בוחל בכלום, הוא הורג את המשפחה שלו בלי להניד עפעף, שקרים על שקרים הבטחות על הבטחות ועד היום לא ראינו שקל !
ואני פונה מפה לכל אלו שמגינים בחירוף נפש על החלאה הזו ושואלת: איפה הוא?? איפה האדון הגיבור רועי בן ארויה? למה עד עכשיו לא נשמע קולו בפורום הזה? גם אם הוא לא משתמש פעיל מדוע הוא לא מפרסם הודעה אישית שלו דרך אחד המשתמשים ומוסר את הגירסה שלו לכל האישומים? הרי אם על כל אחד מאיתנו היה נפתח שרשור כזה היינו מוצאים את הדרך לפרסם את תגובתינו ואפילו לאיים על הגשת תביעת דיבה נגד עומר שפתח את השרשור, נכון? מישהו מאיתנו היה יושב בשקט כשבמשך כל כך הרבה זמן נכתבים דברים כאלו עלינו? חברים יקרים, על ראש הגנב בוער הכובע !! הבחור לא יכול להכחיש אמת !! וגם הבחור הכל כך אופטימי שמגן עליו פה בכזה חירוף נפש שישאל את עצמו למה רועי לא הגיב לפחות על הסיפור על האתיופי ! הרי לטענת האופטימי יש פה עילה ברורה לתביעת דיבה לא? שום דיבה ושום נעליים ! היה לו מספיק זמן לפרסם תגובה ואפילו לאיים על בעלי הפורום שיורידו את השרשור אבל לשקר אין רגליים והוא יודע את זה..זאת אחת הסיבות שפתאום הוא לא בשער 5..רבותי, מדובר בנוכל חד משמעית..יש לי הוכחות עם תדפיס מהבנק על המשיכות שלו וס.מ.סים עם המס' שלו וגם הודעות קוליות..מדובר בסחטן עלוב נפש שמנצל חולשות של אנשים ומילה אמת מהפה שלו לא יוצאת..אף אחד לא יכול לומר לי שלא היינו סובלניים כלפיו אבל הסבלנות שלנו פקעה והגיע הזמן לטפל בבחור כמו שצריך לטפל בפושעים כמותו..אני לא מוצאת טעם להתווכח עם אנשים שמגינים עליו, ויהיו בטח כאלה שיגידו שהבן שלי פראייר אבל מה לעשות..לגבי רועי פראיירים לא מתים רק מתחלפים..אני רק יכולה לומר שאם זה היה פוגע בילד שלכם הייתם אולי מבינים שצריך להוקיע אנשים כמותו לא רק מהפועל אלא מהחברה כולה וזה בדיוק מה שאנחנו הולכים לעשות בשיתוף פעולה של כמה חברים בפורום הזה שנעקצו ע"י הנבל..ולך עומר שוב אני אומרת - תודה על מי שאתה ועל זה שאכפת לך מחברה מתוקנת..תקשיב תמיד לצו ליבך ואל תתן לקומץ אנשים מתלהמים להסיט אותך מהמטרה לשמה נפתח השרשור
3:1 באר שבע..אדום עולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
בלאד,שכחת את 2 הלבבות,ובינהם השם ״רועי בן ארויה״.
ולגביך,הלוואי ויום אחד הוא יעקוץ לך את הזעפרן שלך.

ציפיתי גם שמישהו יכתוב שאני אוהב אותו או משהו. לא כל-כך שאתה תכתוב את השטות הזאת, אבל זה בסדר. כל עוד לא עשית עלי מגילה. :D

אני עדין אוהב אותך מחדש.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
איכשהוא באמצע ההודעה הנוראה הזו יש את רצף אירועים אחד אחרי השני איך הוא גונב מאותו מסכן מאות שקלים בכמה דק',
עמדו דמעות בעיניים..בלה בלה בלה קלישאה, רגישות בשקל וחצי, בלה בלה בלה, כאב לב..

כוס אמא שלו והוא בן של זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בוודאי.
בן אדם שלוקח כסף מאנשים ומבטיח להם שהם קונים בכסף הזה מנוי לעצמם, ואז אין מנוי ואין כסף זה בול כמו קבצן שקונה לעצמו אלכוהול ולא סנדוויץ'.
אחד לאחד.

יופי באמת, לקחת דבר אחד קטן שכתבתי.

אני לא נכנס לכל מקרה פרטי שהביאו פה, שחלקם או רובם יכולים להיות נכונים.

מה שאתה מתאר אגב זה חברים מנייאקים.

כי לא נראה לי שהייתי נותן כסף למישהו זר בשביל שכביכול יקנה לי מינוי. אבל אולי זה רק אני.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
עומר יקר !
אני פונה אליך בבקשה לפרסם את מכתבי אליך בשרשור על רועי בן ארויה מכיוון שאני לא משתמשת בפורום אבל חשוב לי מאוד שהסיפור שלי יעלה שם..לפני שאספר לך את הסיפור האישי שלנו אני רוצה להודות לך על השרשור החשוב ועל העלאת המודעות של הציבור לקיומו של נוכל בתוכינו (כן..אני אוהדת של הפועל יותר מ-30 שנה וכן מדובר בלא פחות מנוכל שפל )..הבן שלי, נער בן 18 הכיר את רועי לא מזמן דרך חבר משותף. החבר קבע עם הבן שלי ועם רועי בקניון גבעתיים כדי ללכת יחד למשחק נגד הפועל ר"ג..הבן שלי מספר שכבר שם רועי הפגין אלימות כשאיים על אוהד מכבי שידקור אותו והבן שלי מאוד נבהל ממנו כי הוא ילד טוב ואלימות רחוקה ממנו והלאה.. בקיצור, אחרי כמה דקות הוא ביקש מהבן שלי 50 ש"ח לכרטיס וטען שאין לו ושיחזיר לו מחר, לחבר של הבן שלי לא היה כסף והוא לחש לבן שלי שלא יתן אבל הבן שלי פחד..מה לעשות..לא לכולם יש כוחות נפש להתמודד עם טיפוס כזה.. אחרי זה סיפר סיפור על זה שאחרי המשחק דוד שלו יגיע עם האוטו ואמר להם שהוא יחזיר אותם הביתה אם הבן שלי יתן לו 50 ש"ח לדלק..מיותר לציין שהם חזרו הביתה במונית כי אחרי המשחק הוא פשוט ברח להם..בשלב הזה הוא שאל את הבן שלי אם יש לו כסף להוציא מהכספומט ואמר לו: אל תדאג מחר תקבל את הכל חזרה..הם ניגשו לכספומט והוא לקח מהבן שלי את הכרטיס שלו ואת הקוד והבחור ברוב חוצפתו משך לבן שלי 400 ש"ח ! ושאל אם יש לו עוד כי הוא רוצה לעשות קעקוע..הבן שלי אמר לו שזה כל מה שהיה לו בבנק ולמה משך הכל אבל כח ההתנגדות שלו היה קטן מול בחור בוגר ממנו שדקה קודם משתולל ומאיים על אוהד מכבי מול העיניים שלו..הוא פחד ומצד שני ידע שהוא אוהד הפועל והאמין לו..במעט הכסף שעוד נשאר לבן שלי הוא שנורר ממנו בירה ובמחצית גם שתה להנאתו שייק פירות ואכל פיצה (חס וחלילה לא ממה שהוא משך בכספומט אלא בשארית הכסף שהיה לבן שלי בכיס)..למחרת הבן שלי ביקש ממני 200 ש"ח ואמרתי לו שימשוך מהכספומט אבל הוא התחיל להתבלבל ואמר שאין לו כסף..מכיוון שאני יודעת בדיוק כמה כסף אנחנו מכניסים לחשבון שלו הושבתי אותו לשיחה וכפיתי עליו לספר לי לאן הלך הכסף..בסופו של דבר הוא סיפר לי הכל ומיד הבנתי שהוא נעקץ ..לאט לאט התחילו לזרום הודעות ס.מ.ס מרועי לבן שלי.. הודעות כמו: " תארגן 200 מאמא שלך" , "נו, הביאה לך? " , " יכולה להביא לך עוד? " והודעה נוספת " יהיה לך 400 לתת לי לקעקוע ואני אחזיר לך בחמישי? "
מהרגע שנודע לי ולבעלי על הסיפור בעלי יצר איתו קשר מס' פעמים אבל שמע הבטחות מפה עד קהיר, ופעם אחת הם קבעו בבלומפילד בנשיקה ורועי הגיע בלי כסף ואמר לבעלי שאבא שלו מגיע במחצית עם הכסף, אבל במחצית הוא התקשר נסער ואמר שאבא שלו נפצע קשה בתאונת דרכים בדרך לבלומפילד והוא עף לאיכילוב לראות אותו..סיפורים כמו חול ואין מה לאכול..מה אני אגיד לכם..מדובר בבחור מתועב שלא בוחל בכלום, הוא הורג את המשפחה שלו בלי להניד עפעף, שקרים על שקרים הבטחות על הבטחות ועד היום לא ראינו שקל !
ואני פונה מפה לכל אלו שמגינים בחירוף נפש על החלאה הזו ושואלת: איפה הוא?? איפה האדון הגיבור רועי בן ארויה? למה עד עכשיו לא נשמע קולו בפורום הזה? גם אם הוא לא משתמש פעיל מדוע הוא לא מפרסם הודעה אישית שלו דרך אחד המשתמשים ומוסר את הגירסה שלו לכל האישומים? הרי אם על כל אחד מאיתנו היה נפתח שרשור כזה היינו מוצאים את הדרך לפרסם את תגובתינו ואפילו לאיים על הגשת תביעת דיבה נגד עומר שפתח את השרשור, נכון? מישהו מאיתנו היה יושב בשקט כשבמשך כל כך הרבה זמן נכתבים דברים כאלו עלינו? חברים יקרים, על ראש הגנב בוער הכובע !! הבחור לא יכול להכחיש אמת !! וגם הבחור הכל כך אופטימי שמגן עליו פה בכזה חירוף נפש שישאל את עצמו למה רועי לא הגיב לפחות על הסיפור על האתיופי ! הרי לטענת האופטימי יש פה עילה ברורה לתביעת דיבה לא? שום דיבה ושום נעליים ! היה לו מספיק זמן לפרסם תגובה ואפילו לאיים על בעלי הפורום שיורידו את השרשור אבל לשקר אין רגליים והוא יודע את זה..זאת אחת הסיבות שפתאום הוא לא בשער 5..רבותי, מדובר בנוכל חד משמעית..יש לי הוכחות עם תדפיס מהבנק על המשיכות שלו וס.מ.סים עם המס' שלו וגם הודעות קוליות..מדובר בסחטן עלוב נפש שמנצל חולשות של אנשים ומילה אמת מהפה שלו לא יוצאת..אף אחד לא יכול לומר לי שלא היינו סובלניים כלפיו אבל הסבלנות שלנו פקעה והגיע הזמן לטפל בבחור כמו שצריך לטפל בפושעים כמותו..אני לא מוצאת טעם להתווכח עם אנשים שמגינים עליו, ויהיו בטח כאלה שיגידו שהבן שלי פראייר אבל מה לעשות..לגבי רועי פראיירים לא מתים רק מתחלפים..אני רק יכולה לומר שאם זה היה פוגע בילד שלכם הייתם אולי מבינים שצריך להוקיע אנשים כמותו לא רק מהפועל אלא מהחברה כולה וזה בדיוק מה שאנחנו הולכים לעשות בשיתוף פעולה של כמה חברים בפורום הזה שנעקצו ע"י הנבל..ולך עומר שוב אני אומרת - תודה על מי שאתה ועל זה שאכפת לך מחברה מתוקנת..תקשיב תמיד לצו ליבך ואל תתן לקומץ אנשים מתלהמים להסיט אותך מהמטרה לשמה נפתח השרשור
3:1 באר שבע..אדום עולה

הזוי. כל-כך הזוי.

מי זה ה"חבר" המשותף הזה שהכיר את בן ארויה לבן שלך?

הכביכול חבר של חבר הזה (רועי), לא איים עליו אפילו, רק ביקש שיתן לו את כרטיס האשראי והקוד שלו, והוא נתן?

לא יודע. אם זה נכון אולי לבן ארויה יש יכולות היפנוט או משהו. מילא אם היה מאיים עליו. אבל לפי הסיפור הוא אפילו לא איים עליו. איים על אוהד מכבי, ביג דיל. (טוב, זה גועל נפש טהור, אבל זה כאילו במסגרת "אנחנו" [אוהדי הפועל] נגדם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:00 
אל תענו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אל תענו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
19 כתב:
אל תענו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 01:27 
סמל אישי של המשתמש
זיפ!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רועי בן ארויה:אוהד הפועל-נוכל וגנב שמסתובב בתוכנו: הזהרה!
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 02:36 
אדום אופטימי כתב:
הוי ברגר ברגר,
נכנסת לרשימה השחורה.

רק על זה אני מחכה לצהריים אצלך מחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 02:36 
סמל אישי של המשתמש
איזה ניתוחי אישיות עשו לבן חלאויה פה על גבי 12 עמודים. אני במקומו הייתי מסמיק.

בסה"כ ערס, ממשפחה של ערסים, שמצא שיטה קלה לעשות כסף.
המדינה שלנו מלאה בבני חלאויות.

אני מקווה שהכסף יוחזר, אבל גם אם לא, מי שנעקץ קיבל שיעור לחיים (את כולנו עוקצים בשלב זה או אחר בחיים. לומדים מזה).

הכי חשוב שירחיקו אותו משערים עם ילדים.
אני לא רואה איך הוא מצליח להוציא כסף משערים 2-13, שהם שערים של משפחות (מקסימום הוא יכול לבקש 10 שקל לאוטובוס).

והכי חשוב,
חרמש :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
1. מעניין כמה כסף הוא חייב בסה"כ
2. נראה שהמקרים רבים ושופעים, הבחור הזה הסתבך עמוק ולדעתי גם בקרוב יתפסו יותר מכמה אוהדים זועמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 03:39 
סמל אישי של המשתמש
מחכה לעדכונים בעוד שבועיים, נראלי שביינתים אפשר להירגע טיפה
אני סומך על חרמש ואם הוא מאמין באותו אוהד מוכר אז גם אני.

אני רק מקווה שבאמת יהיו עדכונים ויהיה מי שיידאג לעדכן, ושהנושא לא יישקע כי למרות שלא נעקצתי ואין לי שום אינטרקציה עם הבן אדם מלבד לראות אותו מזיין בשכל בשער 5 או בכדורסל- הנושא חשוב לי ומעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 05:31 
סמל אישי של המשתמש
מי שאחרי כל העדויות האלה עדיין חושב שהאשכול הזה לא ראוי שיתבייש וחמור עוד יותר שהאשכול הזה הועבר ממועצת הפועלים זה פושע שמסתובב בקהל שלנו.
דברים לא פחות חמורים נאמרו פה על ידי כמה משתמשים שבחרו לצאת נגד פותח האשכול ועוד יותר גרוע בזכותו של של הבן ארויה הזה.
העיקר זה לצאת נגד אנשים כמו אייל ברקוביץ' ושלמה שרף שכל שני וחמישי היו מהללים את טביב ומגנים את הקהל כי היינו מפגינים נגדו כי הוא גנב. במה שונה רועי ממנו? בכמות הכסף? באלימות?
להגיד ש"לא הוכח כי אשם" ובלה בלה בלה, גם טביב לא היה כזה וזה לא הפריע לאף אחד פה לתלות שלטים בבלומפילד וללכת לנמה"ת להפגין נגדו ובצדק, כי כמו שכולנו יודעים הוא גנב.
יש פה למעלה מ20 עדויות כאלה ואחרות כנגדו חלקם לא מאיזה איש אנונימי כזה או אחר ויש כאלה שבוחרים להגיב בצורה מזלזלת ומנסים לחנך אנשים אחרים גם לדעת לא להעקץ בפעם הבאה, כן בטח תסבירו את זה לילד בן 16 אוהד הפועל שבטוב לב רצה לעזור לאוהד הפועל אחר ונדפק ב500 שקל.
תתביישו לכם.

*גילוי נאות - לא "נעקצתי" על ידי בן ארויה הזה וגם לא על ידי מישהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 06:50 
סמל אישי של המשתמש
הדבר שאותי מטריד מאוד באשכול זה (חוץ מכמובן מקרה הנוכלות של הבן אלף הזה) היא הקלות הבלתי נסבלת שבה מלווים נערים כיום כספים אחד לשני ובמיוחד לכאלה שהם לא מכירים הכרות עמוקה.
לפי העדויות באשכול לא מדובר ב- 50 ש"ח אלא במאות שקלים.

אני מניח שרוב הכספים בידיהם של נערים הוא מהוריהם ואם לא אז הושגו בעמל רב של חלטורות פה ושם שכן בד"כ נערים עסוקי בלימודים בגילם זה.

תופעה שלא ידעתי על קיומה ודעתי סוג של רעה חולה.

וברגר,

בחיית תרים טלפון לפני כן כדי שנספיק לפרוס את השטיח האדום. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

יופי באמת, לקחת דבר אחד קטן שכתבתי.

אני לא נכנס לכל מקרה פרטי שהביאו פה, שחלקם או רובם יכולים להיות נכונים.

מה שאתה מתאר אגב זה חברים מנייאקים.

כי לא נראה לי שהייתי נותן כסף למישהו זר בשביל שכביכול יקנה לי מינוי. אבל אולי זה רק אני.

אין מצב שאתה כ"כ לא מחובר למציאות. פשוט אין מצב.
אתה יכול להטיל ספק בעדות, שתיים, שלוש (ואני אכן מטילה ספק בעדות על ההתאבדות, שגם הייתה מיותר מבחינת עזרא) אבל כשמגיעות עדויות בכמויות מקטינים, אתה לא יכול להתעלם ולהגיד זה "חבר מניאק".
אתה מבין שמדובר בילדים? אתה מבין שילדים עושים דברים שמבוגרים לא עושים (לגעת באש לדוגמא)?
חוצמזה, מכיר את האתר איביי? יודע להשתמש בו? אתה יודע שאתה עלול לשלם בלי לקבל את המוצר? (אם לא, תפנה לגיא מרוז הוא יספר לך על כדורסל שהוא רכש ולא קיבל אותו)
מדובר בתופעה (בדיוק כמו הבריון בבי"ס שלא מאיים אלא רק נראה בגודל של הר ובא לבקש מילד סנדוויץ'/כסף וכדומה), מבינים את המורכבות שלה ושאי אפשר לפנות למשטרה. אף אחד לא מחפש את זה. עם זאת, חייב להיות פתרון, וכל הכבוד לעזרא שמחפש אותו.

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:29 
לא הבנתי. אף אחד לא מצא אותו?
הפייסבוק שלו פתוח לעיני כל וראיתי שם שהוא מעדכן סטטוסים כל דקה.
אים האחיםםם קלאסי כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
הדבר שאותי מטריד מאוד באשכול זה ( חוץ מכמובן מקרה הנוכלות של הבן אלף הזה ) היא הקלות הבלתי נסבלת שבה מלווים נערים כיום כספים אחד לשני ובמיוחד לכאלה שהם לא מכירים הכרות עמוקה.

זה מה שאמרתי. הזוי!

מילא אם היו פה עדויות שהבחור מאיים, פועל באלימות, או מתנהג בביריונות מילולית כלפי האנשים שהוא "לווה" מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
מלכה לב אדום כתב:
מדובר בתופעה (בדיוק כמו הבריון בבי"ס שלא מאיים אלא רק נראה בגודל של הר ובא לבקש מילד סנדוויץ'/כסף וכדומה), מבינים את המורכבות שלה ושאי אפשר לפנות למשטרה. אף אחד לא מחפש את זה. עם זאת, חייב להיות פתרון, וכל הכבוד לעזרא שמחפש אותו.

אז אשאל ככה - האם הילדים או נערים או מבוגרים שנפגעו ממנו - פחדו ממנו ובגלל זה "הלוו" לו? אני שואל ברצינות. אם יגידו לי שכן, אז אני יותר אבין את זה. אם לא, אז פחות - אז אנחש שאולי יש לו כריזמה מיוחדת, או שהוא פופולרי והם לא רוצים לא למצוא חן בעיני מישהו פופולרי.

אבל שוב, אם הם פשוט פחדו ממנו, אז אני מבין את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:47 
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:
הדבר שאותי מטריד מאוד באשכול זה ( חוץ מכמובן מקרה הנוכלות של הבן אלף הזה ) היא הקלות הבלתי נסבלת שבה מלווים נערים כיום כספים אחד לשני ובמיוחד לכאלה שהם לא מכירים הכרות עמוקה.

זה מה שאמרתי. הזוי!

מילא אם היו פה עדויות שהבחור מאיים, פועל באלימות, או מתנהג בביריונות מילולית כלפי האנשים שהוא "לווה" מהם.

לא כל נוכל חייב להיות אלים או מאיים. יש אנשים שגנבו מליונים בלי שום איום, בשקרים ומניפולציות, ונראה שזה גם המקרה של בן ארויה.

וחבל שאנשים פה לא מסוגלים לעשות את האבחנה הבסיסית בין ביקורת לגיטימית על חלק מהדברים שנאמרו באשכול (כמו למשל עדויות ופסקולציות יד שלישית) לבין "תמיכה" כביכול בבן ארויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
מלכה לב אדום כתב:

אז אשאל ככה - האם הילדים או נערים או מבוגרים שנפגעו ממנו - פחדו ממנו ובגלל זה "הלוו" לו? אני שואל ברצינות. אם יגידו לי שכן, אז אני יותר אבין את זה. אם לא, אז פחות - אז אנחש שאולי יש לו כריזמה מיוחדת, או שהוא פופולרי והם לא רוצים לא למצוא חן בעיני מישהו פופולרי.

חד משמעית פחדו.
כשאתה רואה ערס כזה בגובה 1.90 ואתה ילד בן 16 זה עושה לך משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
מלכה לב אדום כתב:

לא מבין את פשר המחקר הסוציולוגי-פסיכולוגי שאתה מתעקש לערוך פה. ועוד ממרחק אלפי מילין. פחד, כריזמה, איומים, מתק שפתיים, שקרים או נוכלויות - מה זה בעצם חשוב לך?

מה שחשוב זה השורה התחתונה. לא חשוב איך ובטח לא חשוב מדוע. לא חשוב אם הוא נוכל, חלאה, חסר מצפון, קלפטומן או חולה נפש. חשוב רק שהוא ייעלם מהספירה החברתית של אוהדי הפועל תל אביב, לפחות ביציעי הכדורגל והכדורסל, וחשוב שדברים כאלו לא יישנו עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:

זה מה שאמרתי. הזוי!

לא כל נוכל חייב להיות אלים או מאיים. יש אנשים שגנבו מליונים בלי שום איום, בשקרים ומניפולציות, ונראה שזה גם המקרה של בן ארויה.

וחבל שאנשים פה לא מסוגלים לעשות את האבחנה הבסיסית בין ביקורת לגיטימית על חלק מהדברים שנאמרו באשכול (כמו למשל עדויות ופסקולציות יד שלישית) לבין "תמיכה" כביכול בבן ארויה.

לא אמרתי שכל נוכל חייב להיות אלים או מאיים. רק שזה הזוי שאם הוא לא איים. רק בסיפור האחרון של האמא - הוא לא היה אפילו מתוחכם. סתם ביקש כסף ועוד כסף ואת הפאקינג כרטיס כספומט והקוד שלו והכל ניתן. הוא לא היה צריך להמציא סיפור אישי כואב.

ואגב, הוא חבר של חבר של בן ארויה לפי הסיפור - אולי שיפנה לחבר המשותף הזה (אלא אם כן גם הוא נוכל) ופשוט ידרוש שהחבר שלו בן ארויה יחזיר את הכסך?

וכמובן מסכים ב 100% עם המשפט האחרון שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:03 
ונניח שהוא יפנה לחבר המשותף, הוא יקבל את הכסף חזרה?

ולגבי הסיפור עם הכספומט - זה בדיוק כמו הסיפור של אורביט. יש אנשים בעולם הזה שאפשר ללחוץ עליהם ולגרום להם לתת לאדם זר כסף למרות שאין בזה שום הגיון. מהסיפורים שרצים פה די ברור שבן ארויה אמן באיתור של האנשים האלו ובהוצאת כסף מהם. לא מבין למה אתה מגן עליו בענין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ונניח שהוא יפנה לחבר המשותף, הוא יקבל את הכסף חזרה?

ולגבי הסיפור עם הכספומט - זה בדיוק כמו הסיפור של אורביט. יש אנשים בעולם הזה שאפשר ללחוץ עליהם ולגרום להם לתת לאדם זר כסף למרות שאין בזה שום הגיון. מהסיפורים שרצים פה די ברור שבן ארויה אמן באיתור של האנשים האלו ובהוצאת כסף מהם. לא מבין למה אתה מגן עליו בענין הזה.

למה שלא יקבל? החבר המשותף צריך לדאוג שהחבר האחד שלו יחזיר את הכסף לחבר האחר שלו. כן. הוא זה שהכיר בינהם, אחריות בסיסית, או שהוא צריך לנתק מגע עם אחד מהם. או שגם הוא מפחד מבן ארויה והוא לא באמת חבר שלו? או שהבחור בן ה 18 מפחד משניהם, גם אפשרי - ששניהם חארות. (בן ארויה והחבר המשותף כביכול).

לגבי מימדיו הפיסיים של בן ארויה, לא ידעתי מה גובהו. אני מכיר אנשים מעל מטר תשעים שאינם מפחידים כלל, אבל גם לא ידעתי שהוא ערס מפחיד. בסדר, מקבל את זה שפחדו ממנו!

אז אני מבין שזה שילוב של פחד ושל נוכלות? בדר"כ נוכלים הם או שקרנים, או פשוט ביריונים מפחידים, לא שניהם, אבל בהחלט יתכן שבן ארויה הוא שניהם. אכן מכה.

אגב, אשמח אם למשל מסטיק טעים ללא סוכר אורביט, יספר אם הוא פחד או שסתם האמין לבחור הזה משום מה, למרות שכבר פעם אחת הוא לא החזיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2012, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:

זה מה שאמרתי. הזוי!

אתה לוקח את דברי למקום לא נכון.
לא דיברתי על הבן אלף, אלא על התופעה שאני מבין מתגובות הכותבים שזה סוג של נוהג להלוות כספים ובסכומים שכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: