תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רועי בן ארויה:אוהד הפועל-נוכל וגנב שמסתובב בתוכנו: הזהרה!
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2012, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
אולי הגזמתי ואני מתנצל אבל אני מבקש עומר, אל תכניס אותי למקומות שלא קשורים אליי, כולה כתבתי הודעה בצחוק.
תשמור את כלבי השמירה שלך קשורים, הם לא צריכים לקפוץ מכל דבר וברוך השם יש לך מספיק כושר התבטאות משלך

עומי קיבוץ :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
נקווה שזה יעבור מפה לאוזן וגם האוהדים שנעקצו ולא רשומים בפורום יזהרו.
כל הכבוד על האשכול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 03:33 
סמל אישי של המשתמש
ישנוני כתב:
הוא מהווה סכנה לאוהדי הפועל שהיה לך חשוב לפרסם שם מלא ותמונה? אתה יודע, מחר יכולים לעשות את זה גם לך, גם אם לא עשית כלום לאף אחד. לך חפש אח"כ את גוגל שיורידו את הדפים.
אם באמת חשוב לך להזהיר אוהדים, תכתוב הודעה על אוהד הפועל די מוכר (אפשר לתת פרטים כלליים) שמסתובב ומבקש כסף ואח"כ נעלם עם שלל תירוצים. אוהד שיתן כסף לאוהד שהוא לא מכיר אחרי שקרא את האזהרה זו בעיה אישית שלו כבר.
לא שיש לי אמפתיה לאנשים מסוגו, אבל בחרת בדרך קיצונית ומיותרת. בן אדם שמבקש כסף ולא מחזיר ביציעי בלומפילד עדיין לא מהווה סכנה לציבור שצריך להפוך אותו למבוקש מספר 1. ודברים כאלה זה כמו אש בשדה קוצים, במוקדם או במאוחר כולם ידעו מי הוא והוא את שלו יקבל כבר.

אני ממש לא מסכים איתך. אני חושב שהיום אם אוהד כלשהו, בטח אם אחד שרואים באופן קבוע בבלומפילד או הדר יוסף, ימצא את עצמו בלי מספיק כסף לנסיעה או לכרטיס למשחק, גם אם הוא לא מוצא אף אוהד שהוא מכיר הוא ימצא מישהו שלווה לו את הכסף. אם היה נפתח אשכול כמו שאתה מציע זה היה גורם לכל אחד כזה להראות חשוד, ואם זה בחירה בין "פגיעה בשמו הטוב" של הנוכל לבין פגיעה באחווה שעוד יש בקהל שלנו, אני לא חושב פעמיים לפני שאני בוחר במה לפגוע, וכמו שהוא אומר-"אני מקווה שפגעתי בול!".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 03:37 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק.
הלוותי מספיק כסף בעבר לאוהדים שחלקם אני לא מכיר בשביל כרטיס או הסעה, ותמיד החזירו לי. (עוד לא היה לי את ה"עונג" הזה עם הבחור הסימפטי)
לא ארצה שבשביל שהוא לא ייפגע, אני אתחיל לחשוד בכל אוהד שמבקש עזרה, ואולי אמנע ממנו להיכנס למשחק למרות שהכוונות של טהורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 06:25 
במחשבה שנייה, ואחרי שקראתי חלק מהתגובות פה וגם בעקבות כמה פרטיות שהחלפתי עם עזרא, וכשאני גם רואה את הכמות של האנשים שנפגעו מהבחור הזה אני חוזר בי, חלקית.

האשכול הזה הוא כן במקום במובן הזה שחשוב להזהיר אנשים ולקבץ מידע שיאפשר אפילו פנייה למשטרה, אני פשוט הייתי מנסח אותו קצת אחרת, אולי בצורה יותר עדינה או זהירה, אבל בסך הכל מטרת האשכול היא חשובה וחרמש כנראה פתח פה פצע שנוגע להרבה אנשים בקהל, ככה שזה לא ענין של מה בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רועי בן ארויה:אוהד הפועל-נוכל וגנב שמסתובב בתוכנו: הזהרה!
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 08:53 
אני לא ממש מכיר את הבן אדם, אני בהחלט מזהה את התמונה.
באופן אישי, הוא לא ביקש ממני כסף מעולם (בכל ההיתקלויות שהיו לי איתו הוא דוקא ביקש לעזור סביב אירגון האולם במשחקי כדורסל), אין לי ספק שאם הוא היה מבקש ממני 50״ח לכרטיס הייתי נותן לו בסופו של דבר (כיום כבר לא יקרה) אבל יחד עם זאת, מההכרות השטחית שלי איתו, גם אם הייתי נותן לו 50ש״ח לא הייתי מצפה בכלל לקבל אותם בחזרה...

מה שקצת מדאיג אותי כרגע, זה שלפי דעתי ראיתי אותו לא פעם ולא פעמיים מסתובב עם קופסאת התרמות של האולטראס וכאן צריך לבדוק האם הוא אכן נשלח להתרים בשם הארגון, אם כן - אז חובה לדרוש ממי שאפשר לדרוש את זה שיקיאו את הבן אדם הזה מקרבם.
אם לא - אז הנה לכם עוד סיפור של איך הוא ״עקץ״ אוהדי הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 09:08 
מילפורד כתב:
באופן אישי, הוא לא ביקש ממני כסף מעולם (בכל ההיתקלויות שהיו לי איתו הוא דוקא ביקש לעזור סביב אירגון האולם במשחקי כדורסל), אין לי ספק שאם הוא היה מבקש ממני 50״ח לכרטיס הייתי נותן לו בסופו של דבר (כיום כבר לא יקרה) אבל יחד עם זאת, מההכרות השטחית שלי איתו, גם אם הייתי נותן לו 50ש״ח לא הייתי מצפה בכלל לקבל אותם בחזרה...

מה שקצת מדאיג אותי כרגע, זה שלפי דעתי ראיתי אותו לא פעם ולא פעמיים מסתובב עם קופסאת התרמות של האולטראס וכאן צריך לבדוק האם הוא אכן נשלח להתרים בשם הארגון, אם כן - אז חובה לדרוש ממי שאפשר לדרוש את זה שיקיאו את הבן אדם הזה מקרבם.

הוא לא מהאולטראס והוא לא מסתובב עם הקופסאות התרמה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רועי בן ארויה:אוהד הפועל-נוכל וגנב שמסתובב בתוכנו: הזהרה!
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 09:17 
רועי ב כתב:
מילפורד כתב:

לדעתי ראיתי אותו מסתובב ביציע התחתון בהדר יוסף וצועק ״תרומות לקהל״ אם אני היחיד שיש לו זיכרון כזה, אז שכח מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 09:19 
מילפורד כתב:
רועי ב כתב:
מילפורד כתב:

לדעתי ראיתי אותו מסתובב ביציע התחתון בהדר יוסף וצועק ״תרומות לקהל״ אם אני היחיד שיש לו זיכרון כזה, אז שכח מזה.

הוא אוהב לצעוק ולדבר,אבל הוא לא החזיק את הקופסה עם הכסף אולי הוא סתם צעק אין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
הבן אדם צריך לשלם בריבית דה ריבית על מעשיו.
זה לא רק אלפי השקלים שעקץ בעורמה של שועל מדופלם,ואולי גם עשרות אלפי השקלים.יתכן ומה שאנחנו שומעים זה רק קצה הקרחון.
אני מעריך שמדובר בלפחות 10,000 שקל שהוא הצליח להרים רק מאוהדי הפועל,ורק על סמך העדויות כאן,באשכול הקודם ואחד מקורבנותיו שאני בקשר איתו שנעקץ בלמעלה מ-700 שקל.
אז עכשיו כל אחד מבין ש״פה 10 שקלים״ ו״פה 50 שקלים״ זה ממש לא הסיפור במקרה הזה,וכשמדובר בהמון מקרים ובסכומי כסף אדירים,וכל ניסיון לגבות את הכסף עולה בתוהו,אז נדרשת כאן התערבות של גורמי חוק,עם כל הצער שבדבר.
כשאני אומר ״ריבית דה ריבית״ אני מדבר בין השאר על כל ״המשא ומתן״ שניהל החלאה המטונפת רועי בן ארויה עם הקורבנות שלו.זה לא רק 500 שקל פה,700 שקל שם.זה ההבטחות,השקרים,לקבוע במקום ולהבריז.זה זמן,טרטורים ועוגמת נפש כפולה ומכופלת על סיפורי אלף לילה ולילה,זה דלק שהולך לפח.
זה אבא לילד שעוזב הכל ונוסע ממרכז הארץ לכלא ״אשל״ בבאר שבע,בידיעה ובמחשבה נאיבית שהוא בא לקבל את הכסף בחזרה,ושומע על ״אבא שנפצע בתאונת אופנוע״,״אח שמת״,או ״נסיעת עסקים לקפריסין״ באדיבות עוד אחת מהזונות התורניות שעוד נדבקות ליצור הנאלח והדוחה הזה.
הבן אדם חייב לשלם על כל המעשים שלו בריבית דה ריבית,ולהצטער על כל שקל שגנב,כל ילד ששלח הביתה בוכה ומתוסכל,כל שקר שהמציא וכל אדם שטירטר לשווא בנסיעות בכל רחבי הארץ,ובהבטחות שווא.
בנוסף אפשר להבין שהכתובת היתה על הקיר כבר מזמן.לא שאני מופתע,אבל לא ברור איך בן אדם שעקץ אנשים בבסיס ביל״ו יצא מכל הסיפור הזה כמו טפלון.
הוא לא הראשון שזקוק לכסף,הוא לא הראשון שגדל בשכונה לא משהו.וזה עדיין לא נותן לו שום לגיטימציה למעשיו,ושום לגיטמציה לרחמים מצד מישהו מהקוראים פה,ולאט לאט אפשר גם לראות שלפני שנמצא פה מישהו שבאמת מרחם על הבן אדם הזה,נמצא פה נפט שיוצא מהאדמה כמו בסצינת הסיום של ״גבעת חלפון״.
אני מקווה שיהיה מה לספר אחרי החג ולקראת שבוע הבא,על איך הסיפור הזה ממשיך להתגלגל,ושוב אני קורא לכל מי שנעקץ בסכום רציני ולא הצליח לגבות את החוב בחזרה בדרכי נועם,לפנות אלי לפרטי.מאוד יכול להיות שאני יכול לעזור לו,גם אם זה לא יקרה מהיום למחר.
יש מי שפועל מאחורי הקלעים,יש מי שרוצה ובעיקר יכול לעזור לכל מי שנפגע.
אין ממה לחשוש,אין ממה לפחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
עזרא - מא"ג :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
מה זה מא״ג?
בכל מקרה הפועל ת״א זה קודם כל לב-יש מי שהצליחו בכמה חודשים להציל את הפועל מאלי טביב תוך הקרבה אדירה ומחיר אישי כבד שנאלצו לשלם,יש מי שנותן את תרומתו להתנדבות בפרויקטים המשותפים של ״פועלים באדום״ וה״אולטראס״,יש מי שעוזר לשחר כל שבוע עם הבקבוקים.
בכל המקרים שתיארתי לא עזרתי מספיק,ובקושי יצא לי ליטול חלק בהם.
אני שמח שבנסיבות המצערות האלה יש לי את הרצון,הכוח והפעם גם את האפשרות להראות לכמה ילדים שהם לא לבד במערכה,ויש מי שאכפת להם מכל מה שקרה להם והסבל שהם עוברים מאז בניסיון להחזיר את הכסף הרב שאבד.
אני בטוח גם שכל הסיפורים פה נגעו להרבה לבבות,ויהיו לא מעט שישמחו לעזור גם פה.
בסופו של עניין לא נדרשת כאן הרבה עזרה מלבד רוח גבית מצדכם כלפי וכלפי הקורבנות של רועי בן ארויה.
את העבודה השחורה כבר יעשו אנשים שאתם לא מכירים שזה המקצוע שלהם.
הלקח מהסיפור הזה הוא קצת לפתוח עיניים-רועי בן ארויה הסתובב לכולנו מול הפרצוף חודשים,כולם ידעו את מעשיו ולא עשו דבר,כולל אנשים נפלאים שהדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם זה שלא אכפת להם מאוהד הפועל שגונב כסף מילדים.בעיקר ילדים.
אולי היו עסוקים,אולי קצת חששו לפוצץ הכל או לקחת את זה על עצמם,בשורה התחתונה: אסור שיקרה דבר כזה שוב,כי אם יש מושג שנקרא ״עזרה הדדית״ בקרב אוהדי הפועל,זה קודם כל זה.
עצוב לי שבנסיבות האלה אני נאלץ לתרום ולעזור והלוואי ולא הייתי צריך להתעסק בזה בכלל,אבל זה קצת מנחם אותי על זה שבאופן אישי לא עשיתי מספיק בקיץ כדי להציל את הקבוצה מאלי טביב למעט 2-3 הפגנות שנטלתי בהם חלק.לא עמדתי בשמש מול העסק של דנה אשכנזי ונלחמתי על המועדון שאני כ״כ אוהב.
אני מרגיש בנסיבות הלא נעימות האלה,שכאן באה לידי ביטוי התרומה שלי לקהילה שאני כ״כ אוהב והיא חלק מרכזי בחיי כבר 30 שנה.
מספיק להחזיר את החיוך לילד אחד ואת האמונה שלו במשפחת הפועל ת״א שנפגעה בגלל אותו נוכל מסריח שלא מתבייש ללבוש את החולצה הקדושה שאני כ״כ אוהב,והופך אותה לטמעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
רועי ב כתב:
מילפורד כתב:
רועי ב כתב:
מילפורד כתב:

הוא אוהב לצעוק ולדבר,אבל הוא לא החזיק את הקופסה עם הכסף אולי הוא סתם צעק אין לי מושג.

את צעקות הדחיפה שלו "תרומות לקהל" (או משו בסגנון) גם אני זוכר. לא זוכר אותו מסתובב עם קופסת ההתרמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
מניח שבאולטראס יש מספיק אנשים מביני עניין שיודעים כבר מזמן שאסור לתת לחתול לשמור על השמנת.
זה שהוא ניסה להדבק אליהם ולזכות לדקות התהילה שהוא כל כך זקוק להם עם תנועות ״טחנת הרוח״ האלימות והדוחות שלו (הצליח לך-סבא טרחני) על הברזלים,זה עדיין לא אומר שהוא הפך לחלק אינטגרלי מהם.
לדעתי הם די סולדים מהטיפוס הנאלח והנדבק הזה,עוד לפני שהאשכול הזה התפרסם.
RBA-the game is over

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
משהו חשוב - אני ראיתי פה באשכול אנשים שמתפלאים שבכלל מישהו הלווה לו כסף, לדוגמא, לכרטיס למשחק.

לא כולם חרטטנים, אני בעצמי הלוויתי פעמיים בחיים לאנשים לכרטיס ופעם אחת גם נעזרתי באוהד הפועל, במשחק חוץ, כשלא היה כספומט באזור.

חשוב שלא נהפוך לאטומים בפני חברים ליציע. כל מקרה לגופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
בנזיר בוטו כתב:
תחזיר ת'כסף יא גנב.

:BOW:

לא המקורית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
אוי אני כבר לא יכול לחכות לאימון פתיחה מחר... (בהנחה שהוא יבוא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
אוי אני כבר לא יכול לחכות לאימון פתיחה מחר... (בהנחה שהוא יבוא)

קשה לאמוד את ההד של האשכול הזה,מי כן ראה,מי לא ראה.
מניח שהוא לא יבוא,אבל בהנחה שכן אני מקווה שהוא יתחרט על זה מהר מאוד.
אני לא אהיה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 14:17 
עזרא כתב:
מניח שבאולטראס יש מספיק אנשים מביני עניין שיודעים כבר מזמן שאסור לתת לחתול לשמור על השמנת.
זה שהוא ניסה להדבק אליהם ולזכות לדקות התהילה שהוא כל כך זקוק להם עם תנועות ״טחנת הרוח״ האלימות והדוחות שלו (הצליח לך-סבא טרחני) על הברזלים,זה עדיין לא אומר שהוא הפך לחלק אינטגרלי מהם.
לדעתי הם די סולדים מהטיפוס הנאלח והנדבק הזה,עוד לפני שהאשכול הזה התפרסם.
RBA-the game is over

הוא מוכר לי ותמיד מנסה לבוא ולהגיד שלום כביכול הוא מקורב לאנשים בתחלס הוא סתם ילד לא רצוי. הבחור לא שייך לאולטראס ולא מחזיק קופות התרמה של האולטראס.אם הוא צועק תרומות לקהל זה חמור כי יכול להיות שהוא מנסה לגרום לאנשים לתרום לו כסף כביכול הם תורמים לאולטראס,אני יכול להגיד לכם בוודאות שאם הייתי שומע אותו עושה את זה או שאשמע שהוא עושה את זה הוא יחטוף כאפת חינוך באותו רגע.
מעבר לכך הוא לא צריך להסתובב יותר ביצעים וצריך להבהיר לו את זה חד- משמעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 14:24 
צריך לתפוס אותו לארגן רשימת חובות לדאוג שהוא ישלם את הכול ואז להעיף אותו לאלף עזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
זה אשכול יום כיפור הכי גדול שאפשר: בואו נתנקם כולנו ביחד!

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
זה אשכול יום כיפור הכי גדול שאפשר: בואו נתנקם כולנו ביחד!

או שפשוט נסלח לו! ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
תנסו להרגיע עם השכונה שניכם.
אם גם אני מצליח מדי פעם להיות רציני,אז גם אתם מסוגלים.
האשכול הזה נועד קודם כל כדי להרחיק את רועי בן ארויה או יותר נכון להקיא אותו מתוכינו לתמיד,ואם אפשר על הדרך גם לדאוג שהוא יחזיר כל שקל וישלם את המחיר על המעשים שלו,אז מה טוב.
יש פה אינפורמציה חשובה מאוד שאמורה לשמש את מי שתפקידו לדאוג שהבן ארויה הזה ישלם את המחיר על מעשיו,וממש לא מתאים לי שהוא יקרא את השטויות שלכם.יש לו מספיק חומר גם ככה לקרוא.
אז תעזבו את השכונה בצד,לפחות בשביל הילדים שנדפקו וההורים שלהם שרדפו אחרי בן ארויה לכל מקום בארץ וספגו את השקרים וההתחמקויות שלו.
לא על כל דבר צריך לצחוק ולעשות שכונה.האשכול הזה הוא קודם כלי עבודה בשביל מי שהוסמך לטפל בחלאות כמו רועי בן ארויה,אז חלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 19:45 
...אז מה למדנו מכל האשכול הארוך הזה?

ובכן,

כמו שאנחנו אומרים בכלבוטק תמיד-
לא. להתפתות. לעסקאות. בשטח!
אחרת אתה אוכל אותה, ואוכל אותה בגדול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
ימים יגידו אופטימי.
אתה לא חייב להחזיק מהיושרה שלי כבן אדם.לא באתי לקבל ממך מחמאות.
מעניין איך היית נוהג לו אחד מהבנים שלך שאתה כל כך קנאי לשלמותם הנפשית והפיזית,היה נעקץ על ידו.
לאט לאט הכל יתחיל להתבהר,אנשים יפסיקו לשתוק,יעברו לשלב התכלס ואתה תוכל להמשיך לקשקש כאוות נפשך.
מימדי התופעה היא רחבה,והקורבנות הם בעיקר ילדים,כולל אדם עם פיגור שכלי שנגנב ממנו הפלאפון.
אנשים גם מפחדים קצת,ועובדה שבנתיים לא זורמות אלי יותר מדי פרטיות.
מסתובב בינננו עבריין שכרגע הוא דג רקק ובעתיד יהפוך לעבריין גדול.
היום זה הילד של x מחר זה הילד שלך.
הוא גם עקץ,שיקר ונעלם לאוהדים מבוגרים שאת חלקם אתה מכיר היטב.
את שמם כמובן שלא אחשוף כי זו היתה בקשתם.

עושה רושם שאתה פגיע יתר על המידה.
אף אחד לא הטיל דופי באמינותך או ביושרה שלך.
כן הצעתי שלפני שאתה מפרסם סיפור נוסף בשמו של מישהו אחר תיבדוק היטב את אמינות הדברים שלו.
שנה טובה וגמר חתימה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 21:12 
עזרא = נשמה
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2012, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כל הכבוד.
מכיר את הטיפוס.
לא פעם אחת הרגשתי את משב רוח ידיו הארוכות בפניי.
ולא פעם הוא בא והכניס את הרגל שלו ביני ובין האדם שעומד לצידי כדי להיות לעמוד בצורה לא אפשרית על הזכוכית בהדר יוסף או המעקה בבלומפילד.
כסף למזלי הוא עוד לא ביקש וטוב שכך כי אני בטוח שהייתי נותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
זה אשכול סופר חשוב ו-99.9 אחוז מהמשתמשים פה יודעים את זה,ובכל זאת אדמין העביר אותו לוולטון סילבה.
לי זה לא ברור,אבל כבר נבהלתי כי קיבלתי פרטית שהוא הועבר ולרגע חשבתי שהוא נמחק.
ובכל זאת אדמין-לא ברור לי למה עשית את זה.
יש פה חומר ועדויות שיכולות לחסוך הרבה כאב ועוגמת נפש לאנשים,וכמובן גם לעזור ללא מעט מהם להשיב אליהם את הכסף שגנבו מהם.
זה הפורום השני בחשיבותו כאן,ולא היה קורה שום דבר לאור רגישות העניין והחשיבות הרבה,שהוא גם ישאר בדיוק במקום בו נפתח.
אשמח אם תחזיר אותו לשם.
תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 02:35 
סמל אישי של המשתמש
חל פיחות במעמדו של האשכול עם העברתו לוולטון. ניכר שזאת פשרה בין הדרישה של נועם שחם להעביר לקנסו, לבין חשיבות הנושא.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2012, 09:57 
אשכול קריטי חובה להחזיר אותו למועצה !
שאנשים אחרים לא יפגעו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 468 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: