תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 14:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דגלי ישראל ביציעים? כן או לא
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
נועם, (הציטוטים לא נכנסים):
קודם כל אני שמח ששנינו מסכימים שיש דברים שאסורים ויש דברים שמותרים - וש"חופש הביטוי" של כל זב חוטם שהחליט ללכת לאמצע שער 5 ולעשות שם פרובוקציה זה לא דבר קדוש.
לעצם העניין - אני גם חושב שהנפת דגלי ישראל ופלסטין בשער 5 יהיה דבר יפה - אבל אני גם מודע לכך שזה יכניס את בלומפילד לתוך הקלחת הפוליטית בצורה שתפגע בחלקים מהקהל ובמועדון, ולכן - עד כמה שזו תמונה נהדרת בעיני, אני מבין שזה לא המקום.
מסיבה דומה, אבל שונה, אני חושב שזה בלתי נסבל שיונף דגל ישראל במשחקים באירופה - אין לי שום בעיה פוליטית עם הנפת הדגל - יש לי בעיה עם הקונטקסט ועם מה שזה מסמל, אחרי 35 שנות טרור מכביסטי בכדורסל באירופה.
אם זה היה הפטיש הפרטי שלי הייתי שותק, מסתבר שהרבה מאוד אנשים מרגישים כמוני.
וכן, זה עניין סובייקטיבי, גם אי הרצון שלך לראות דגל חמאס או מכבי זה עניין סוביייקטיבי. הכל סובייקטיבי פה, וכל הצדקנות שלכם בנושא לא תעזור - בעיניך דגל חמאס זה בל יעבור, ובעיני גם דגל ישראל זה בל-יעבור - אולי לא באותה מידה, אבל מספיק בל-יעבור. נראה לך שאני מגזים? נראה לך שאני קיצוני? שיבושם לך. העמדה הסובייקטיבית שלי שווה בדיוק כמו שלך. כל השאר כלאם פאדי.

רק :hapoel: !!!

טוב שאתה שם לב למי אתה מגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 14:21 
EISEN כתב:

אני אפתח בהתייחסות עניינית -
1.ביום ששני אוהדים יבואו למשחק של הפועל ויעמדו זה לצד זה, האחד מניף דגל ישראל והשני מניף דגל פלסטין, זה יהיה אחד הדברים היפים בעיני.
2.דגל של מכבי זה אסור מסיבות מובנות - הם היריבים העירוניים שלנו. אין לתופעה הזאת אח ורע בכל העולם. לעומת זאת הנפת דגל הלאום/ דגל הארץ שמי משחקני הקבוצה בא ממנה במשחקים בינלאומיים של הקבוצה זה דבר מקובל (ולכן בעיני הנפת דגל ישראל במשחקי הפועל דינה כדין הנפת דגל קמרון (אדל) גאנה (פנסטיל) ברזיל (קוטיניו) או כל ארץ אחרת שיש לנו שחקן שבא משם).
3. קווים אדומים - קריאות גזעניות, הנפת סמלים גזעניים ו/או פאשיסטיים, קללות בקול רם לעבר שחקני הקבוצה (בעיני). דגל ישראל זה לא פרובוקציה ולא קו אדום. זה נהיה (אולי) סוג של פרובוקציה כי יש מספר אנשים ישראלים שאיבדו את זה לגמרי וכשהם רואים דגל של מדינתם הם מאבדים את הצפון.

:ROSE: (למרות שאני לא מסכים למשפט על דגל פלסטין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 14:41 
כל שאני חושב הוא שההתעסקות הטיפשית בלהראות אנטי העבירה חלק מיושבי בלומפילד על דעתם.
אז מישהו אחד מתוך 12,000 האנשים שהיו בבלומפילד לא חושב כמו כולם.
אני אגלה לכם סוד - חלק מהיושבים בבלומפילד בחמישי הצביעו לחולדאי
חלק מהם שמח שמכבי מנצחים בימי חמישי
חלק מהם קפיטליסטים,בורגנים,בני עשירים שהקשר בינם לפטיש והמגל לא קיים.

אז מה?
כולם באים לבלומפילד כי הם אוהבים את הקבוצה ורוצים בטובתה - מי שלא רוצה בטובתה שלא יטרח להגיע.
די להתעסק בקקי ופיפי.
האשכול השנתי הזה מיצה את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 15:24 
אייסן הנכבד, מחל לי וסלח לי וראה את תגובתי לנעם כמופנית אליך

נעם - אני הסברתי איך בעיני מגדירים קו אדום, יש לך הצעה אחרת איך לעשות את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 15:42 
אייסן הנכבד, מחל לי וסלח לי וראה את תגובתי לנעם כמופנית אליך

נעם - אני הסברתי איך בעיני מגדירים קו אדום, יש לך הצעה אחרת איך לעשות את זה?

אני לא חושב שצריך "להגדיר" קו אדום. אנשים יודעים מה הקוים האדומים בלי שיגדירו להם.

אבל אני אתן לך כלל אצבע: אם יש ויכוח ער על השאלה האם X או Y הוא "קו אדום", אז כנראה שזה לא קו אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 16:01 
טוב
אז אם זה המצב יצא שהכל מותר, אולי חוץ מלרצוח, בשער חמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 16:10 
טוב

גם זה יגיע ידידי
עוד 2 דגלי ישראל בשער 5 ויזרקו על מישהו איזה חזיז
לא ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
איזה כיף לראות אנשים מנצלים כראוי את השעה הנוספת :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
שחר, דגל ישראל ביציע במשחקים באירופה הוא לא גרוע כמו דגל מכבי, אבל הוא מספר 2 הכי גרוע.
מי שמניף אותו מכניס אלינו ליציע את חבורת מקללי טועמת ובאדיר מחבל, מזמרי ״הפועל זונה״, את 100 אלף החוגגים בכיכר של מכבי, את ״הקבוצה של המדינה״, את ״עוכרי ישראל בעזה וויטוריה ואוסישקין״ את ״אנחנו על המפה״.
והוא כופה את זה על כולנו.
דגל ישראל בשער חמש זו תועבה. שישרף מי שמניף אותו.

סבבה, מה שיפה זה שהגישה שלך לא קיצונית בכלל.
מעניין לאן נעלם הפלורליזם מדיוני שירי השואה "שכל אחד ישיר מה שבא לו"..

השאלה היא איפה שמים את הקו, ברור לשנינו שדגל מכבי זה קו אדום, ברור לכולנו שדגל חמאס זה קו אדום, ברור לכולנו ש"השופט בן זונה" זה לא קו אדום, השאלה היא האם "שואה למכבי" זה קו אדום.
אני מציע מבחן פשוט מאוד: אם יש משהו שהרוב המכריע (לא סתם "רוב" אלא רוב גדול) לא מוכן לסבול אותו, שמפריע לו, שמטריף אותו - זה קו אדום.
מהבחינה הזו - אם כל בלומפילד היה שורק בוז לשירי "שואה למכבי", ולא רק כמה חסרי חיים משער שבע - הייתי מבין (אומנם בלחץ) את זה שצריך להפסיק עם זה, כי אי אפשר לכפות על כל הקהילה משהו שכל כך שנוא עליה ומנוגד לרצונותיה. בפועל המצב הוא שהשיר הזה לא מפריע לחלק גדול אם לא רוב האנשים, אני אישית חושב שהוא סתם מעפן, לא מעבר לזה. לא משהו שיגרום לי להתרגז.
הנפת דגל ישראל בשער חמש עושה לרוב האנשים שם (כולל אני) שחור בעיניים - מהסיבות שפירטתי. כל קישור לפוליטיקה (שעשה הגרמני המקורי) ממש לא רלוונטי בשבילי. אני רואה את הדגל הזה, ונזכר בכל רגעי מכבי-כדורסל המתועבים מימי ילדותי ועד היום. אני חושב שאני מדבר בשם רבים בנושא הזה.
וכן, יש לי (לנו) זכות להתנגד כשכופים עלי (עלינו) דבר כזה.

לא הבנתי למה אתה חושב שאם אתה שר משהו זה אומר שאתה כופה את זה על מישהו.
אם היית מכריח את כולם לשיר מה שאתה רוצה, זה כפייה. לא נראה לי שזה המצב.
זכותך לשיר מה שאתה רוצה, כמו שזכותם לשיר משהו אחר, כמו שזכותם לבחור לא לשיר משהו אחר אלא לשרוק בוז, כמו שזכותי לשנוא את מי ששורק בוז לקהל של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
טוב

גם זה יגיע ידידי
עוד 2 דגלי ישראל בשער 5 ויזרקו על מישהו איזה חזיז
לא ככה?

:LOL2:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 16:58 
טוב

שמע, באמת שקשה לנהל דיון עם לוגיקה כל כך הזויה. אם מזה שאני חושב שדגל ישראל ביציע הוא לא "קו אדום" אתה מסיק ש"הכל מותר חוץ מלרצוח", אז חבל לנסות ולנהל דיון.

הבעיה שלי היא שאתה החלטת שמה שבעיניך הוא לא כ"כ נורא (כמו "שירי שואה") זה לא קו אדום, ומה שלא מתאים לך (כמו גדל ישראל ביציע), הוא לא קו אדום.

הבעיה שלי עם התפיסה הזו היא שאתה בסה"כ מבטא עמדה פרטית שאולי יש לה תומכים ביציע, אבל היא משקפת זרם מאד מסויים ובטח לא מייצגת את הקהל שלנו. ואת הדעה הפרטית הזו של זרם מאד מסויים, אתה רוצה לכפות על כל היציע בטענה שזה "קו אדום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 17:39 
נועם שחם כתב:
טוב

שמע, באמת שקשה לנהל דיון עם לוגיקה כל כך הזויה. אם מזה שאני חושב שדגל ישראל ביציע הוא לא "קו אדום" אתה מסיק ש"הכל מותר חוץ מלרצוח", אז חבל לנסות ולנהל דיון.

הבעיה שלי היא שאתה החלטת שמה שבעיניך הוא לא כ"כ נורא (כמו "שירי שואה") זה לא קו אדום, ומה שלא מתאים לך (כמו גדל ישראל ביציע), הוא לא קו אדום.

הבעיה שלי עם התפיסה הזו היא שאתה בסה"כ מבטא עמדה פרטית שאולי יש לה תומכים ביציע, אבל היא משקפת זרם מאד מסויים ובטח לא מייצגת את הקהל שלנו. ואת הדעה הפרטית הזו של זרם מאד מסויים, אתה רוצה לכפות על כל היציע בטענה שזה "קו אדום".

לא.
אני נתתי הגדרה ל"קו אדום" - משהו שהרוב המכריע של הקהל מתנגד לו. וגם אמרתי - שאם אני אשתכנע ששירי השואה מפריעים מאוד לרוב המכריע של הקהל בבלומפילד, אני אתמוך בזה שיפסיקו לשיר אותם. לגבי דגלי ישראל - אותו הדבר - כאשר זה בשער 2 זה כנראה לא מפריע במיוחד לאנשים, אז עם כל הצער שבדבר שיעשו מה שהם רוצים, כאשר זה בשער חמש - עובדה שכן. שילכו להניף אותם במקומות שבהם אנשים מוכנים לסבול את זה. לא בפאקינג אמצע שער חמש - ואם הם מוכנים לתקוע אצבע בעין לאחרים, אז שישאו בתוצאות.
אבל מבחינתך "קו אדום" זה משהו שלא מתווכחים עליו. וואלה, אחלה הגדרה. אז אם יבואו חמישה אוהדים ויתחילו לעודד את מכבי באמצע משחק כי (סתם סיטואציה דמיונית) היא משחקת נגד חיפה ונצחון שלה יכול להועיל לנו, וגם יתווכחו על זה בפורום וינמקו את עמדתם - אז זה לא יהיה קו אדום לפי הגישה שלך. מקסים מדהים ומהמם.
בקיצור: אתה כמו מועצת הבטחון של האו"ם - כל אחד יכול להטיל ווטו על הכלל.
ואני חושב שזה לא סביר. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 17:43 
להיפך. אני לא מטיל שום וטו. זה אתה זה שרוצה לקבוע מה מותר ומה אסור בבלומפילד.

ואני מבטיח לך שעל כל אחד שנגד דגל ישראל ביציע, יש עשרה שנגד שירי שואה, אם אתה כבר רוצה לנפנף לי פה עם "הרוב המכריע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 17:46 
נועם שחם כתב:

ואני מבטיח לך שעל כל אחד שנגד דגל ישראל ביציע, יש עשרה שנגד שירי שואה, אם אתה כבר רוצה לנפנף לי פה עם "הרוב המכריע".

בדיוק העניין - אתה לא חושב ששום דבר אסור - חוץ ממה שהחלטת שאסור (גזענות, ועוד כמה דברים, מעניין שפתאום פה מותר לשים ווטו ויש קווים אדומים... :) ).
מבחינתך שעשרה מטומטמים ביציע שלך יתחילו לעודד את מכבי באמצע משחק - ואתה תגנה את מי שילך לריב איתם.
טוב. על זה באמת אין לי מה להגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
כמה אתם מדברים? מה יש פה לדבר. כל עוד המחלה מסתובבת עם הדגל הוא לא יונף במגרש. מייצגים את הפועל ולא את ישראל . זהו. :COMMY: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 18:14 
נועם שחם כתב:

בדיוק העניין - אתה לא חושב ששום דבר אסור - חוץ ממה שהחלטת שאסור (גזענות, ועוד כמה דברים, מעניין שפתאום פה מותר לשים ווטו ויש קווים אדומים... :) ).
מבחינתך שעשרה מטומטמים ביציע שלך יתחילו לעודד את מכבי באמצע משחק - ואתה תגנה את מי שילך לריב איתם.
טוב. על זה באמת אין לי מה להגיד.

מה שיפה זה שאתה עסוק כל הזמן בלומר לי מה העמדה שלי למרות שאין לה שום קשר לעמדה שלי.

אגב, אני מתנגד לתופעות גזעניות לא רק בתוך היציע, אלא בכל מקום שאני נמצא בו. זה בכלל לא ענין של קונצנזוס או לא. גם אם גזענות הייתה קונצנזוס ביציע שלנו עדין הייתי מתנגד אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 18:15 
בני יעקבי כתב:
כמה אתם מדברים? מה יש פה לדבר. כל עוד המחלה מסתובבת עם הדגל הוא לא יונף במגרש. מייצגים את הפועל ולא את ישראל . זהו. :COMMY: :HEART2:

אני מציע גם לא לעודד או ללבוש צעיפים, כי גם את זה עושים אצל מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
אם אתם רוצים שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון אז במשחק הבא אני מגיע עם דגל פלסטין.

עם דגל פלסטין(?) אתה לא תקבל אותו היחס שנותנים למי שבא עם דגל ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 18:27 
עד שהקהל מאוחד ויש אווירה טובה יש כאלה שמחפשים מריבות והיתקלויות.
בזמן המחאה החברתית עמד איזה פלוץ בשער שבע עם שלט די גדול "העם אחד, ביבי אפס", אחלה קריאייטיב כשלעצמו אבל ביציע אין לזה מקום, כשניגשתי לדבר איתו על זה בשיא העדינות הוא שלח אותי בחיוך להזדיין משם.

חברים, לכל אחד יש את האידאולוגיות שלו. לכל אחד יש סמלים אחרים ודגלים אחרים שהוא אולי מזדהה איתם. אצל אחד זה דגל ישראל, אצל אחר כמו שראינו פה דגלי ארגון הטרור אשף, ואצל אחרים דגלי הגאווה.
כשאתם באים לעודד את הפועל- עשו זאת עם דגל של הפועל, עם האדום לבן שלנו.
מה יותר פשוט מזה?
לא גרמניה, לא תימן, לא ישראל ולא דגל חיזאללה.
לא צ'ה ולא הרב כהנא. את המהפכנים שלכם תשאירו מחוץ ליציע. כמו הדיעות הפוליטיות, הציוניות, האנטי ממסדיות, האנטיפות למינהם.. הכל טוב ויפה רק לא ביציע.

:hapoel:

(וכמו שאמרו פה- בואו גם בלבוש אדום, מה כ"כ קשה? )

בשביל מה הפילוגים המיותרים האלה?
לא חבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 18:45 
מצטער, אבל מי שדגל ישראל זה בשבילו סמל מפלג, זב"שו. עוד מעט יהיו לאנשים תלונות על חיילים במדים שמגיעים למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 18:51 
נועם שחם כתב:
מצטער, אבל מי שדגל ישראל זה בשבילו סמל מפלג, זב"שו. עוד מעט יהיו לאנשים תלונות על חיילים במדים שמגיעים למשחקים.

לא חלילה שיש לי אישית בעיה עם הדגל, אבל הוא לא דגל הפועל, אז לדעתי אין לו מקום. זה הכל.
לא לו ולא לאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

ואז יטענו שזה פשיזם לשמו :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
עד שהקהל מאוחד ויש אווירה טובה יש כאלה שמחפשים מריבות והיתקלויות.
בזמן המחאה החברתית עמד איזה פלוץ בשער שבע עם שלט די גדול "העם אחד, ביבי אפס", אחלה קריאייטיב כשלעצמו אבל ביציע אין לזה מקום, כשניגשתי לדבר איתו על זה בשיא העדינות הוא שלח אותי בחיוך להזדיין משם.

חברים, לכל אחד יש את האידאולוגיות שלו. לכל אחד יש סמלים אחרים ודגלים אחרים שהוא אולי מזדהה איתם. אצל אחד זה דגל ישראל, אצל אחר כמו שראינו פה דגלי ארגון הטרור אשף, ואצל אחרים דגלי הגאווה.
כשאתם באים לעודד את הפועל- עשו זאת עם דגל של הפועל, עם האדום לבן שלנו.
מה יותר פשוט מזה?
לא גרמניה, לא תימן, לא ישראל ולא דגל חיזאללה.
לא צ'ה ולא הרב כהנא. את המהפכנים שלכם תשאירו מחוץ ליציע. כמו הדיעות הפוליטיות, הציוניות, האנטי ממסדיות, האנטיפות למינהם.. הכל טוב ויפה רק לא ביציע.

:hapoel:

(וכמו שאמרו פה- בואו גם בלבוש אדום, מה כ"כ קשה? )

בשביל מה הפילוגים המיותרים האלה?
לא חבל?

אני מתחבר מאוד מאוד מאוד למילים שלך
אבל זה אוטופי לדעתי, ולכן אפשר להגיע לרמה קרובה של זה אך לא מושלמת.
אני חושב שדגל ישראל יכול להיכנס פה, למרות שאני לא בעד ולא אקח בעצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 19:57 
אסף- אין ספק שמכל הדגלים שמניתי היחיד שיש לו קשה להפועל זה דגל ישראל, מהסיבה המאוד פשוטה שעובדתית אנחנו קבוצה ישראלית, שהיא חלק מההתאחדות לכדורגל בישראל, הישגנו באירופה הם גם נקודות זכות למדינה ומהם נהנות קבוצות ישראליות אחרות. אני יודע שמקימי הקבוצה היו יהודים אוהבי הארץ ובעלי אידאלים של עבודה ועמל שבפועל באו לידי ביטוי בהקמת ובניית הארץ, רבים משחקני הקבוצה בשנותיה הראשונות היו חלק ממערך הלחימה והשירות בצה"ל ואין צורך להרחיב- זו פשוט עובדה, יש לציין לצערי -למורת רוחם של כמה מחבירנו ליציע. גם עבור אוהדי הקבוצות האחרות, וגם לגבי הגוף שבמסגרתו אנחנו מתחרים פיפ"א/אופ"א אנחנו קבוצה ישראלית.

בפועל- יש כבר קבוצה שלקחה את הבעלות על התואר "הקבוצה של המדינה" והיא לא אחרת מאשר יריבתנו השנואה ביותר. זה מובן וטבעי שיש אוהדים שמחפשים כל הזמן להיות אנטיתזה להם. אבל לקחת את זה למקום של לומר לא לדגל ישראל זה צעד אחד יותר מידיי. מוגזם בעיניי ומריח רע.

למרות זאת ואע"פ אני מוכן להתחשב בהם, הם אוהדי הקבוצה שלי.
אם הייתי בא עם דגל הפועל למשחק נבחרת, ייתכן מאוד שהיו טענות כלפיי - ובצדק. זה לא שייך .
אז למה אי אפשר להבין אוהדים שלא מרגישים שהכחול לבן עם המגן דוד צריך להופיע למול עיניהם במשחק? זו זכותם וואני מציע לכבד אותם.
ובתנאי- שיש כאן הדדיות.
לא עוד צ'ה גווארה, לא עוד דגלים וסמלים וצורות וצבעים שהשד יודע מה עומד מאחוריהם ומצריכים לא אחת פתיחת אשכולות בפורום "מה ההסבר לתפאורה?" .

אם כל אחד יביא את הדגל שלו- לא יהיה לזה סוף.
בואו נתאחד מאחורי דגל הפועל כי ככה ורק ככה אף אחד לא יכול עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
אני לגמרי, לגמרי מתחבר לכל מה שכתב ניסים פה באשכול. פה ולמעלה.

מסכים עם כל מילה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

בפועל- יש כבר קבוצה שלקחה את הבעלות על התואר "הקבוצה של המדינה" והיא לא אחרת מאשר יריבתנו השנואה ביותר. זה מובן וטבעי שיש אוהדים שמחפשים כל הזמן להיות אנטיתזה להם. אבל לקחת את זה למקום של לומר לא לדגל ישראל זה צעד אחד יותר מידיי. מוגזם בעיניי ומריח רע.

למרות זאת ואע"פ אני מוכן להתחשב בהם, הם אוהדי הקבוצה שלי.
אם הייתי בא עם דגל הפועל למשחק נבחרת, ייתכן מאוד שהיו טענות כלפיי - ובצדק. זה לא שייך .
אז למה אי אפשר להבין אוהדים שלא מרגישים שהכחול לבן עם המגן דוד צריך להופיע למול עיניהם במשחק? זו זכותם וואני מציע לכבד אותם.
.

יקירי,
מעולם לא כתבתי לך זאת אז הנה, ריח עמוק של צביעות עולה מהודעתך שרק את חלקה ציטטתי.
אתה מוכן להתחשב באוהדי הקבוצה שלך אבל אתה לא מוכן להתחשב במשפחות שכולות שהם חלק מעמך ושחושבות אחרת ממך כי הם פעלו שם בניגוד לעקרונותיך והשקפתך.
אני לא תמכתי במעשיך אבל הבנתי אותם כל עוד לא עברו את הטעם הטוב ( מנקודת מבטי) . עצוב לקרוא שבעינך "אחדות המחנה האדום" חשובה מאחדותו של המחנה הישראלי.

בפועל ישנה דת שלקחה על עצמה את הבעלות על הר הבית ואת התואר " הר הבית שלנו כולל מה שנימצא מתחתיו" והם לא אחרת מאשר ירבתך הלאומית ואולי גם הדתית. זה מובן שיש יהודים שמחפשים כל הזמן להיות אנטי טזה שלהם אבל לקחת את זה למקום.....
גם כאן אני מציע שתתחשב בדעותיהם של חלק מאוהדינו או אחיך האזרחים שבעד פשרה ותסכים שהר הבית הוא של המוסלמים והערבים מה כבר יקרה? איזה אסון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
פעם העליתי רעיון של תפאורה שמצד אחד דגל ישראל ומצד שני דגל פלשתין ובאמצע כתוב שלום באנגלית ערבית ועברית אבל משום מה הרעיון ירד בגלל שהבנו שהמישטרה תאסור הנפת או הכנסת דגל פלשתין ליציע.
חבל אבל יכל להיות מרגש מאוד אבל אלו הם פני חופש הביטוי והדמוקרטיה במדינת ישראל

בא בטענות על חופש הביטוי במדינת ישראל ???

פחחחחחחחחחחחחחחחח.
פי 1000 יותר מאשר חופש הביטוי בשער 5.

ומה שאני תורם לניזקקים איננו עינייך.
יש לי תחושה די עמוקה שאני תורם להם הרבה הרבה הרבה יותר ממה שאתה תורם לאולטראס למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 23:13 
אדום אופטימי כתב:
הגרמני המקורי כתב:
פעם העליתי רעיון של תפאורה שמצד אחד דגל ישראל ומצד שני דגל פלשתין ובאמצע כתוב שלום באנגלית ערבית ועברית אבל משום מה הרעיון ירד בגלל שהבנו שהמישטרה תאסור הנפת או הכנסת דגל פלשתין ליציע.
חבל אבל יכל להיות מרגש מאוד אבל אלו הם פני חופש הביטוי והדמוקרטיה במדינת ישראל

בא בטענות על חופש הביטוי במדינת ישראל ???

פחחחחחחחחחחחחחחחח.
פי 1000 יותר מאשר חופש הביטוי בשער 5.

ומה שאני תורם לניזקקים איננו עינייך.
יש לי תחושה די עמוקה שאני תורם להם הרבה הרבה הרבה יותר ממה שאתה תורם לאולטראס למשל.

טוב צודק...שלך הכי גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
האמת שזה מעניין לי תעכוז.
מי שרוצה שיביא דגלים
מה שכן מעצבן-מי שלא מגיע למשחקים ופתאום נזכר להביא דגל.אפילו מגיע בלי לבוש אדום בלי שום דבר שיעיד שהוא אוהד הפועל אבל העיקר דגל יש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
אז למה לא היום דגל בעצם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: