תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 17:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נקודת האור במשחק - הקהל
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 11:01 
ניל אברבאנל כתב:
דרך אגב, לא מצאתי עדיין סרטונים מאתמול... ראיתי המון טלפונים משער 7 ו8 מצלמים את שער 5 ברגעי השיא של העידוד.

אל תדאג אין סיכוי שתראה אחד מהם, אבדו בטרמפ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 13:30 
maor999 כתב:
היו איזה שורה בדיוק באמצע שער חמש שיצאו על ילד בן 14 (?) שנופף בדגל (!!) וירקו עליו , זרקו כוס קולה , ודחפו (כמעט התפתח למכות אבל הילד נבהל וזרק תדגל) .. גועל נפש טפו עליהם (כמובן שהם יצאי מהאצטדיון בדקה 75)

אני חושב שהוא 15

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
השיר של טל בן חיים(רוץ בן סוסי) זה אחד השירים היותר טובים.
איך אתם חולים על שירים מסובכים.. השירים הכי טובים הם הפשוטים כמו זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 14:46 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אחד עם כיפה כתב:
לצערי הייתי בשער 8, והיה זוועה. אנשים בקושי נתנו לעמוד, לא שרו, וקשה להתחבר לקצב של שער 5 מרחוק.

הייתי גם בשער 8 (בדיוק באמצע) והיה דווקא מעל לציפיות שלי
הצטרפו לא רע בכלל לשירה של 5. במיוחד הופתעתי מהסיום שהרוב המוחלט נשאר לעודד עד השריקה ואפילו אחרי
חוץ מויכוחים על לעמוד/לשבת היה אחלה

אני גם הייתי בידיוק באמצע, וזה קשה לעודד כשאתה רואה יציע שלם יושב.
שורה ראשונה בכל שיר/אחרי מצב טוב- היה אחלה, חוץ מזה מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
20 כתב:
ושער 5 רוצחים.
שחטו בדם קר את השיר הכי טוב שלנו, בשביל להיות מאגניבים.
"פושעי הו הפועל עולה לדין!!!"

על מה אתה מדבר? חידוש ענק.
אם הם יחשבו שכולם אוהבים את זה הם עוד יחזירו בטעות את הגרסה המקורית רק בשביל לעשות דווקא.

חלאס כבר. רק להתלונן ולהתבכיין כל הזמן. החידוש הזה מעולה, תראו את המשחק בטלוויזיה מדקה 34-39. נמאס כבר, אם כולם היו שרים אז לא היו בעיות. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
20 כתב:
ושער 5 רוצחים.
שחטו בדם קר את השיר הכי טוב שלנו, בשביל להיות מאגניבים.
"פושעי הו הפועל עולה לדין!!!"

על מה אתה מדבר? חידוש ענק.
אם הם יחשבו שכולם אוהבים את זה הם עוד יחזירו בטעות את הגרסה המקורית רק בשביל לעשות דווקא.

חלאס כבר. רק להתלונן ולהתבכיין כל הזמן. החידוש הזה מעולה, תראו את המשחק בטלוויזיה מדקה 34-39. נמאס כבר, אם כולם היו שרים אז לא היו בעיות. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
gibu כתב:
הקהל היה טוב ושמעו את זה, אבל לא כל יום מגיעים לאיצטדיון 12-13 אלף.. במשחק רגיל הפועל מביאה 7

תפסיק להמעיט מערכנו.
בוודאי לא 7.
לפני שנה 9,000 מנויים,השנה 8,000 ומשהו.
אם הפועל רצה חזק בצמרת ובתמונת האליפות,גם למשחק מול עכו יגיעו 10,000 אוהדים לפחות,גם אם זה רק בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:

ובנימה ביקורתית: היה כיף נכון? עכשיו תבואו לרמה"ש.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
1. היו תורים ארוכים בכניסה. היה לפחות בעל בנוי אחד משער 7 שעקף את התור, ואני קובע בוודאות שהוא לא אוהד בית"ר.
2. מישהו כתב כאן שהעידוד היה מצויין אחל מהדקה ה-75 כש"הטרמפיסטים התחילו לעזוב. לא בור לי במה הטרמפיסטים הפריעו לפני כן לעידוד ? האם שרקו בוז ?
3. היה עידוד טוב אולי בין השאר כי היו הרבה אוהדי הפועל שיש בפורום שבוחרים לקרוא להם טרמפיסטים.
4. היה יכול להיות עידוד עוד יותר טוב אם היו שרים שירים יותר ישנים. המיקרה כזה גם אני הייתי מצטרף וזו תוספת משמעותית מאוד.
5. ועמי נאווי צודק מאוד למרות שלא אגיע למשחק נגד רמ"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 18:27 
ניל אברבאנל כתב:
maor999 כתב:
היו איזה שורה בדיוק באמצע שער חמש שיצאו על ילד בן 14 (?) שנופף בדגל (!!) וירקו עליו , זרקו כוס קולה , ודחפו (כמעט התפתח למכות אבל הילד נבהל וזרק תדגל) .. גועל נפש טפו עליהם (כמובן שהם יצאי מהאצטדיון בדקה 75)

הייתי מטר מהם, גועל נפש מה שהיה שם.
ילד מנופף בדגל בתוך הגוש, ו4 אנשים מבקשים מהילד שיפסיק לנופף. הילד עונה להם ובצדק, שפה זה הגוש, ואם הם רוצים לראות את המשחק ולא לעודד שיעברו לשער 4. אחד מהאנשים ירק לעבר הילד וזרק עליו כוס קולה, וזה שלידו כמעט והתחיל להרביץ לו. דרך אגב הילד יצא אחלה גבר, לא נבהל וצעק עליו בחזרה.
כמו שכבר ציינו פה, בדקה ה80 האנשים האלה נעלמו כלא היו.

אני הייתי שם והוא לא ירק וגם לא זרק כוס קולה הוא סתם בן זונה שחש על ילד בן 16 היינו שם 10 חברים זה נגמר בזה שבדקה 87 הוא יצא משם כי הוא פחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 21:23 
nico כתב:
ניל אברבאנל כתב:
maor999 כתב:

הייתי מטר מהם, גועל נפש מה שהיה שם.
ילד מנופף בדגל בתוך הגוש, ו4 אנשים מבקשים מהילד שיפסיק לנופף. הילד עונה להם ובצדק, שפה זה הגוש, ואם הם רוצים לראות את המשחק ולא לעודד שיעברו לשער 4. אחד מהאנשים ירק לעבר הילד וזרק עליו כוס קולה, וזה שלידו כמעט והתחיל להרביץ לו. דרך אגב הילד יצא אחלה גבר, לא נבהל וצעק עליו בחזרה.
כמו שכבר ציינו פה, בדקה ה80 האנשים האלה נעלמו כלא היו.

אני הייתי שם והוא לא ירק וגם לא זרק כוס קולה הוא סתם בן זונה שחש על ילד בן 16 היינו שם 10 חברים זה נגמר בזה שבדקה 87 הוא יצא משם כי הוא פחד

האיש שעמד ליד הבן זונה שציינת, כן ירק וכן זרק כוס קולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 22:09 
לטעמי,
אם היתה נקודת אור אתמול,היא בטוח לא הקהל.
הכמות בטוח לא יכלה לאכזב,כשהאצטדיון היה מלא באדום-ופשוט יפה למראה עין...
אבל האיכות? למעט כמה רגעים מרגשים ביותר-לרבות מחיאות הכפיים בסיום מכל השערים,או רגעי העידוד היפים בניצוחו של שער 5 ובשיתוף עם היציעים הסמוכים-הבזיונות לא חסרו...
ה"שוער" שעמד עם דגל ישראל בשער 5 באין מפריע עם עליית השחקנים,למשל,או היציאות בדקה ה-80 של היושבים לידי בשער 2.
לא נהנתי בכלל...
ובקשר למשחק-למרות חיבתי העזה גם לאתלטיקו(שאין מה להשוותה,כמובן,לאהדה העצומה להפועל),רציתי מאד לתת להרכב הזה שלהם בראש אתמול,אבל עד מהרה הבנתי-שזה עדיין בלתי אפשרי,וגם התקוות לתיקו נמוגו מהר.
לא שזה שיפר את מצב רוחי,אך לאחר ההשלמה עם רוע הגזירה,אתנחם עכשיו-שאם כך נראה ההרכב החסר של קבוצתי בספרד,אולי יהיה לה סיכוי למשהו בסוף(אך כמו בכל שנה,כנראה שאתבדה).
בכל מקרה-דייגו סימאונה(נגיד תודה שסמך על שחקני הספסל שלו,ולא הגיעו עם ההרכב החזק... אחרת תחשבו כמה היה נגמר) :HEART2:
לגבי הפועל-לא נורא.העיניים לפורטוגל וצ'כיה,בתקווה לנצחונות ועליה לשלב הבא,וכמובן לליגה-ולרמה"ש ביום ראשון(וקודם לנוער-מחר ב-10:30 בבוקר בשכונת התקווה,עם או בלי קשר.לילה טוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
אורביט כתב:

ה"שוער" שעמד עם דגל ישראל בשער 5 באין מפריע עם עליית השחקנים,למשל,או היציאות בדקה ה-80 של היושבים לידי בשער 2.
לא נהנתי בכלל...
.

הלו הלו פרופורציות. האוייב של הטוב מאוד הוא המצויין.
בכניסה למשחק בשער 7 היה דביל שצעק שתהיה שואה למכבי. נו ? זה מעיד משהו על הקהל ? האם צריך להתבייש בהתנהגות הקהל בגלל מטומטם אחד.
אז היה אחד עם דגל ישראל כדברך ( ד"א לא ראיתי) ואני אישת מברך על כך. והיו כמה אנשים בשער 2 שיצאו לפנ י הזמן .
אגלה לך סוד בהרבה מקרים ולא דווקא כשמפסידים יש כאלה שהולכים לפני הסיום. נכון ! פחות ממקרים שבהם חוטפים שלישיה.

אז עם ננניח 5% יוצאים לפני הזמן , למי זה מפריע ?

עושה רושם שזה מפריע לכאלה שבד"כ צוחקים על היריבות כשזה קורה אצלן ואז נוצרת להן בעיה שזה קורה ירחם ה' גם בקהל של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
למה לא שרו את זה אתמול ?
http://www.youtube.com/watch?v=SEwzBENMbwE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 13:48 
אדום אופטימי כתב:
אורביט כתב:

לא נהנתי בכלל...
.

הלו הלו פרופורציות. האוייב של הטוב מאוד הוא המצויין.
בכניסה למשחק בשער 7 היה דביל שצעק שתהיה שואה למכבי. נו ? זה מעיד משהו על הקהל ? האם צריך להתבייש בהתנהגות הקהל בגלל מטומטם אחד.
אז היה אחד עם דגל ישראל כדברך ( ד"א לא ראיתי) ואני אישת מברך על כך. והיו כמה אנשים בשער 2 שיצאו לפנ י הזמן .
אגלה לך סוד בהרבה מקרים ולא דווקא כשמפסידים יש כאלה שהולכים לפני הסיום. נכון ! פחות ממקרים שבהם חוטפים שלישיה.

אז עם ננניח 5% יוצאים לפני הזמן , למי זה מפריע ?

עושה רושם שזה מפריע לכאלה שבד"כ צוחקים על היריבות כשזה קורה אצלן ואז נוצרת להן בעיה שזה קורה ירחם ה' גם בקהל של הפועל.

אם הקהל היה שר "שתהיה שואה למכבי",אז כן.היה צריך להתבייש.
אני לא מאלה ששורקים להם בוז,ומעולם לא שרקתי,חרף היותי יושב שער 2.אבל בשנתיים האחרונות אני בהחלט מתנגד(אמנם פאסיבי) לשירי שואה.לא כי אני מייחס חשיבות לתוכן,אלא רק משום שזה מפריע להרבה אוהדים,ואסור שיהיו פלגים בקהל.
אבל הקהל לא שר זאת שלשום(למרות "ורק מבקשים **** למשטרה" מיותר),וזה לזכותו.בגלל דביל אחד באמת לא צריך להתבייש.
בקשר ל"מברך על הדגל",ברצינות? זה יותר גרוע משירי שואה!
לא שיש לי משהו נגד ישראל ודגלה מחוץ למשחקי הפועל,אבל כשמדובר בספורט,רגש וזהות-זה לא מתאים במשחקים של קבוצה כמו הפועל,ולבטח לא בזירה האירופית,שבה הייצוג,הזהות והרגש מקבלים חשיבות.
הפועל לא קבוצה לאומית,ובטח לא לאומנית.היא מייצגת את עצמה-וכשמה כן היא,ולא את המדינה ששולחת אותה.וזה מהות ההבדל.
לאוהד שמניף את דגל המדינה,צריך לבוא להעיר,ולשכנעו(מילולית,כמובן) להפסיק לנופף בו.כי הוא מייצג גם אותי,גם אותך וגם את הקבוצה שהגענו לעודד.וזה לא מתאים.
באשר לאלו שיצאו,אתה טועה.אני ממש לא נהנה לצחוק על קבוצות אחרות שקהלן יוצא לפני הסיום,אלא אם מדובר באוהדי מכבי או בית"ר או שונאים אחרים שלנו.ולרוב לא נעים לי לראות קהל שיוצא לפני סיום המשחק של קבוצתו,גם אם נצחנו אותה.
מפריע לי שאנשים לא מכבדים את הקבוצה,ועוזבים את מושביהם לפני שהיא מסיימת לשחק.זה לא תרבותי.באנגליה לא קורים דברים כאלה,ואפילו במקומות כמו גרמניה.
האם גם מהצגה בתיאטרון ראית מישהו שיוצא לפני סיומה,גם אם היא לא השביעה את רצונו? אני לא ראיתי.
אז נכון שבהצגה אין רגשות של נצחון או הפסד,אבל בכל זאת-כולם נשארים לכבד את השחקנים שהופיעו בשבילם,גם אם הם "לא היו טובים".
בכדורגל-גם כן יש שחקנים שמשחקים בשביל קהל,אבל לא כולם נשארים לכבדם עד הסוף,רק כי הם "לא ריצו אותם מספיק".
לכן זה מפריע לי.
רבאק,תשארו לכבד את האנשים שהתאמצו בשבילכם,בנסיון לרצותכם,גם אם נכשלו במבחן התוצאה!
בשביל מה הגעתם,אם לא בשביל הרגעים האלה?

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 22 ספטמבר 2012, 13:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 13:55 
ניצחת איתי הכל כתב:
למה לא שרו את זה אתמול ?

!!
אמרו שיכניסו את השיר נגד הפועל חיפה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
מה הכנסת את שירי השואה? מישהו הזכיר אותם ?
כל טיעונך מבוססים על משהו שלא נאמר. אס תקרא עוד פעם ותענה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
למה לא שרו את זה אתמול ?

כי אין באמת שיר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:40 
החתול של שרדינגר כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
למה לא שרו את זה אתמול ?

כי אין באמת שיר כזה.

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2012, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
רועי ב כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:
למה לא שרו את זה אתמול ?

כי אין באמת שיר כזה.

?

מתי בפעם האחרונה ראית סרטון כזה לפני שהוכנס שיר חדש ליציע?
כל אחד יכול להכין סרטון כזה, וגם להבטיח שהוא יכנס במשחקים הבאים. לבצע את זה זה מעט יותר מסובך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: