el dudernio כתב:
רוני אתה מדבר איתי על הבעיות?
בדיונים על טוטו / ידין אני מהיחידים שטענו שידין הרבה יותר חשוב לקבוצה מטוטו בטח שלאחר הבאת ורמוט.
אני חושב שאם היום היה לך את ידין בהרכב ליד דג'מבה היית נראה שונה, אבל ככה זה כשהולכים אחרי שמות נוצצים (ורמוט וטוטו),
אבל מזניחים את החלק הכי חשו, מרכז המגרש. אני מהבודדים שצועק כאן כבר חודש שיש לנו קשר אחורי אחד (וחצי אם מחשיבים
את גורדנה). אבל כולם מתים לשחק עם טב"ח, טוטו, דמארי, ורמוט וממן ולא מבינים שמה שראינו אתמול הוא בדיוק מה שנקבל עם
הרכב כזה. טוטו וורמוט ביחד יצרו לנו בעיה (טובה) רק שהיא באה יחד עם בעיה רעה (הרבה יותר משמעותית).
וכן הדקות הטובות שלנו אתמול, נראו בדיוק כמו הדקות הטובות מול חיפה, ובדיוק כמו הדקות הטובות מול בני יהודה, ואתה אומר אומר
שאין צורת משחק ושיטה (אז זה נראה אותו דבר????). להפועל יש בעיה במרכז המגרש, בעיה שאני לא בטוח שנבחרה והוכתבה ע"י
המאמן, הוא צריך לנסות לפתור אותה, אבל זה לא בוטוח יהיה קל ואפשרי.
אבל הבעיה היא לא ידין. בשנה שעברה היה לך את ידין ונראית רע. בשביל לעשות לחץ על היריב אתה לא חייב שחקן זה או אחר, אתה צריך מאמן שיידע איך מבצעים את זה. ועוד הרבה אלמנטים בסיסיים בכדורגל.
הפועל לא צריכים את ידין בשנייה שיש לך את דג'מבה (או שחקן כדוגמתו), הפועל צריכים לשחק כדורגל נכון שכולל את כל הדברים שאני חופר עליהם כבר 5 שנים. תנועה בלי כדור, משחק לעומק ולא לרוחב, שחקנים שיודעים לתת םס וללכת קדימה. זה לא ידין.
אין מה לעשות, התפקיד שנוסא עשה בתחילת השנה הוא כזה שקשה למצוא בכדורגל שחקנים שיעשו אותו טוב. נוסא הוא אבידה גדולה. השחקן היחיד לדעתי בסגל שיכול לעשות אותו זה גורדנה ואולי ממן ֿ(למרות שזה לא אידיאלי). לרמות של אתמול זה כנראה לא יספיק, אולי לליגה כן. ידין לא היה התשובה לזה. ידין צריך לשחק ליד קשר שמסוגל ללכת קדימה.
ואתה חוזר לדקות הטובות שוב. אי אפשר שיהיו 10 דקות טובות במשחק. שיש כל משחק רק 10 דקות טובות שמיוצרות ברובן ע"י הכשרון, אתה בבעיה. הפועל צריכים להפעיל לחץ במשך 25-30 דקות במחצית. בטח לא להגיע למצבים כמו שראית נגד בני יהודה בחצי הראשון או אפילו ברבע שעה האחרונה עד הגול של דמארי.