תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 17:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ניצן שירזי ושביט אלימלך
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
המון מון בריאות. יופי שחזר, ואפשר לראות שהוא בן אדם באמת מקסים, וטוב לראות שהוא יודע לייצב את חדר ההלבשה. וכנראה זה לא הזמן לבוא בביקורת, כיוון שהוא לא היה פה איזה שבועיים שלוש, אבל הבעיות הכלליות נשארו. שחקנים עומדים במקום ולא פותחים ולא זזים, משחקים בלי שיטה אמתית, וחלק מהחלטות ההרכב והחילופים לא ממש ברורות.

יש התקפה וקישור עם כמויות של כישרון ויכולת, ובינתיים זה מכפר על כך. אבל עדיין לא רואים שיטה, ועדיין לא רואים שום סימן לטקטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניצן שירזי ושביט אלימלך
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
אתלטיקו מדריד.
אתלטיקו מדריד.
אתלטיקו מדריד!!!!!!!!!!!!!!

מפגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
אנשים חולים בראש (סליחה על בחירת המילים).
הדבר היחידי שאפשר להסיק מהמשחק היום הוא שכנראה, לצערו של נתי, לא ניקח את גביע אופ"א השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
לא טענתי שצריכים לתת להם בראש.

הכל בסדר. כנראה הייתי צריך להוסיף שבהתאם לפרופורציות זה כן בסדר ופחות משנה, אבל עדיין, דברים כאלה אפשר לראות בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:20 
האדס כתב:
אתלטיקו מדריד.
אתלטיקו מדריד.
אתלטיקו מדריד!!!!!!!!!!!!!!

מפגרים.

מפגרים זה לא מילה...
אנשים רוצים להשמיע את עצמם וגם בשביל זה קיים הפורום...
על בסיס ההודעה שלך אפשר וצריך לנעול 70 אחוז מהאשכולות שנפתחו אחרי המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש לא מחסידיו של ניצן ושביט, ויעידו כאן "חברי",
ובהחלט הייתי שמח אם שניהם היו נשלחים הביתה כבר היום בערב,
אבל המבחן היחידי שלהם העונה הוא הליגה.
כרגע הם עם 9/9. ככה שאין מה לומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:22 
על צורת המשחק של הפועל היום אין לי רבע טענה, אבל כן יש לי טענה לחלק מהשחקנים על טעויות בסיסיות שלא קשורות לעולם הכדורגל (אנטבי, פנסטיל)
א. זה כן תפקידו של מאמן להסביר שבאמצע עם הגב לשער אתה משחרר מיד אחורה לבלם ולא מנסה להסתובב על הקשרים שלהם בזמן לחץ (3-2 טעויות כאלה שכמעט הובילו לגול)
כל השאר הדברים הם יותר נקודתיים, אני חושב שלא היה מספיק לחימה באמצע על הכדור אבל זה כבר נתון לוויכוח. בכל מקרה אני מקווה שהמסקנות הנכונות יוסקו פה, ושממן וגילי ילמדו לא להסתובב באמצע על שחקנים בטח ובטח שאם אין גיבוי מספיק מאחוריהם ובגלל זה אני מעריך יותר את דגמבה, עשה את זה פעם אחת שכמעט עלתה ביותר אבל 99 אחוז מהפעמים הוא מחזיר כמו שצריך לבלם ומתחילים מההתחלה, דריבלים תעשה שיש מספיק שחקנים מאחורייך או בצד של היריב של המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

נו מצויין
אתה חמוד שאתה שותק :LAGUH!:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

מסכים איתך מאוד, אבל כמו שהיו תקופות קשטן שהיו טובות, נראנו רע, וידענו שבסוף זה יראה רע.

עכשיו עקרונית, אנחנו נראים טוב כרגע. פשוט בגלל סגל שחקנים מצוין. מבחינת טקטיקה, סידור, תיאום ושיטה יש מקום רב לשיפור.

אבל עוד מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:40 
המשחק הזה הוכיח שבארץ אפשר להסתדר למרות המאמן,באירופה אי אפשר להצליח בלי מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:42 
בסדר, אתלטיקו מדריד, ונגד ר"ג והפועל חיפה ובני יהודה?
אל תשלו את עצמכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 22:47 
nati כתב:
המשחק הזה הוכיח שבארץ אפשר להסתדר למרות המאמן,באירופה אי אפשר להצליח בלי מאמן.

מה זה השטות הזאת?
גוטמן לא חטף בראש מסנט אטיין וליון?
קשטן שנה שעברה עם 2 הפסדי בית בהם שיחקנו כדורגל מביך
המשחק הזה הוא לא אינדיקציה לכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 23:28 
הכל לגיטימי וסביר פרט לשאלה אחת לא פתורה- למה יגאל פותח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע פשוט להחליף בתפקידים בין ניצן לשביט.
במשחקים ששביט ניהל שיחקנו עם שיטה (לא יודע אם טובה במיוחד, אבל שיטה),
וניצן מחבר את חדר ההלבשה וכמו דמות אב לשחקנים - את זה הוא יכול לעשות גם מעמדת העוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 01:43 
האדס כתב:

המבחן שלהם הוא הליגה זה נכון (או יותר נכון התוצאות בליגה), אבל קבוצה נבחנת גם בכדורגל שהיא משחקת.
כל התגובות של "שיחקו נגד אתלטיקו" הן לא רלוונטיות. גם נגד אתלטיקו אפשר לראות בעיות בסיסיות. בעיות שקל להתעלם מהן אחרי נצחונות בליגה שגם בהם אפשר היה לראות אותן (את הבעיות).
קבוצה לא יודעת לצאת בצורה בסיסית מהגנה להתקפה, שחקנים לא משחררים כדור בזמן, בעיה חמורה בעמדות המגינים (עם כל הכבוד לזה שפיינסטיל לא בכושר, אין מאמן שיגיד להפסיק להגביה כל פעם שהוא נוגע בכדור?).
ה 9ֿ/9 גם לא רלוונטי וזה גם לא יהיה רלוונטי אם יהיה 18 מ-18. הליגה תיבחן לאורך זמן ביכולת של הפועל להתמודד על האליפות וגם לזכות בה.
אז לא צריך עכשיו להכנס לפאניקה, אבל מתוך הכרות עם המאמן אני גם לא יכול להגיד שאני ממש רגוע והמשחק של היום רק חידד והציף דברים מסויימים. מי שקצת מבין ראה את אותם דברים במשחקים הקודמים.
לסיכום, המשחק של היום מדאיג וצריך להדליק הרבה נורות אדומות. נכון שיש פה עניין של חיבור, אבל יש גם דברים הרבה יותר בסיסיים מזה שלא עובדים ואני לא בטוח שיש מי שיפתור אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 02:09 
מכיוון שממסיבת העיתונאים (ובטח מהמשחק) ניתן להבין שסימאונה הבין טוב מה הוא עושה כשהגיע עם ההרכב השני על צוות האימון שלנו להפנים היטב את המסר של סימאונה - אנחנו מה שנקרא קבוצה לא מאומנת. זה לא הבדלי היכולת (ויש הבדל גדול) אלא ההבדל ברמת האימון.
לא הצגנו מהלכים משולבים של יותר משתי מסירות וגם שתי מסירות בקושי היו. טב"ח לא היה אמור לאלתר ולחתוך אלא לתת כדור לאנטבי שעשה תנועה כי ככה משחקים מסודר ושחקנים ערוכים בהתאם . ברגע שהוא המשיך לחתוך במקום למסור אנחנו נראים כמו מכבי פ"ת פחות או יותר. מנצחים מהברקות שלא יספיקו מול הקבוצות המשמעותיות יותר בליגה.
גם החילוף של מרעי היה סוג של הרמת גדל לבן. איך זה ששני שחקנים שהוזכרו ככאלה שרוצים להשתחרר מהם נכנסו . אם דמארי היה בסגל הוא היה צריך להיכנס .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 04:18 
למה אנשים כאן לא מבינים שהפועל החליפה הקיץ בערך חצי סגל ולוקח לזה זמן להתחבר?
הקבוצה הזאת מפוצצת בכישרון. כל מה שצריך זה עוד קצת חיבור שיגיע עם הזמן והכל יהיה הרבה יותר טוב.
בינתיים מה שחשוב זה לא לאבד נקודות בליגה ולקוות לתת הופעות מכובדות באירופה (ואתלטיקו מדריד זה לא המדד שלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 07:52 
עד המ!!ת הפועל כתב:
למה אנשים כאן לא מבינים שהפועל החליפה הקיץ בערך חצי סגל ולוקח לזה זמן להתחבר?
הקבוצה הזאת מפוצצת בכישרון. כל מה שצריך זה עוד קצת חיבור שיגיע עם הזמן והכל יהיה הרבה יותר טוב.
בינתיים מה שחשוב זה לא לאבד נקודות בליגה ולקוות לתת הופעות מכובדות באירופה (ואתלטיקו מדריד זה לא המדד שלנו).

כי זה לא רק עניין החיבור. זה גם פקטור שצריך להתחשב בו, אבל זה הרבה יותר מזה וגם כולנו מכירים את ניצן. הוא לא מאמן שרק התחיל את הקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:05 
http://www.marca.com/eventos/marcador/f ... b/hap_atm/
אני אולי לא אובייקטיבי.המרקה של מדריד כותב על הדבר הטוב ביותר אתמול
והגרוע ביותר.
בגרוע ביותר,מאמן הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
צר לי אבל את מנסים למחזר את ה"אנטי" ללא קשר לכלום.
אתם כל הזמן טוענים ששיחקנו נגד קבוצה סופר מאומנת ששום שחקן שלנו לא נכנס אליה לסגל המורחב, וטוענים שהסיבה שהפסדנו היא המאמן?
הפועל אתמול, ובשבועות האחורנים, משחקת את אותו משחק, ולא סתם גם אתמול אטנבי הגיע 2-3 פעמים עם כדור קרוב לרחבה, ופנסטיל גם הגיע
לא מעט לשם עם כדור. בנוסף לא רק אתמול, הפועל בונה על המהירות של דאמרי/טב"ח בצד, זה מה שעשו נגד הלוקסמבורגים וזה גם מה שקרה אתמול.
מעבר לזה מלבד איבודי כדור מפגרים (ונעזוב לרגע את הגול השלישי) אתלטיקו לא סיכנו יותר מידי את השער, ודווקא ההתקפות היפות והמרשימות
יותר מבחינת כדורגל היו שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:21 
אוגוסטוס היל כתב:

למשל, נסיון??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:23 
el dudernio כתב:
צר לי אבל את מנסים למחזר את ה"אנטי" ללא קשר לכלום.
אתם כל הזמן טוענים ששיחקנו נגד קבוצה סופר מאומנת ששום שחקן שלנו לא נכנס אליה לסגל המורחב, וטוענים שהסיבה שהפסדנו היא המאמן?
הפועל אתמול, ובשבועות האחורנים, משחקת את אותו משחק, ולא סתם גם אתמול אטנבי הגיע 2-3 פעמים עם כדור קרוב לרחבה, ופנסטיל גם הגיע
לא מעט לשם עם כדור. בנוסף לא רק אתמול, הפועל בונה על המהירות של דאמרי/טב"ח בצד, זה מה שעשו נגד הלוקסמבורגים וזה גם מה שקרה אתמול.
מעבר לזה מלבד איבודי כדור מפגרים (ונעזוב לרגע את הגול השלישי) אתלטיקו לא סיכנו יותר מידי את השער, ודווקא ההתקפות היפות והמרשימות
יותר מבחינת כדורגל היו שלנו.

אך אחד לא טוען שהסיבה שהפסדנו היא המאמן. המאמן הוא הסיבה שהקבוצה נראית ככה וכן, ככה היא נראית גם בשבועות האחרונים. כמה דקות טובות נגד הפועל חיפה, עוד כמה נגד בני יהודה. זהו. לך כנראה קל לשים את זה בצד אחרי 3 נצחונות ליגה, אבל זו טעות גסה וכמו הרב, אתה נופל למלכודת של המשחק הספציפי אתמול.
המשחק אתמול הוא לא העניין. העניין הוא שהוא הציף את הבעיות הקשות שיש לקבוצה הזו ולא צריך את אתלטיקו בשביל לראות אותן. גם שיבואו לך קבוצות חזקות בליגת העל וילחצו אותך, אם תיראה ככה לא תוכל לזוז מולן.
שוכחים 20 דקות בחצי הראשון נגד בני יהודה שהפועל לא עברו את החצי, ואת הקסטרופה נגד דודלאנז' והפועל ר"ג. אז נכון שהפועל עוד ייראו טוב יותר והקבוצה מן הסתם תתחבר, אבל הבעיות עמוקות.
כל זה, בלי קשר לבעיות בסגל עצמו (לא שיטת וצורת משחק). מרכז הגנה נוראי (זה עוד בשביל הליגה יכול להספיק אם הפועל היתה קבוצה שיודעת לעשות לחץ), מגן ימני שמזכיר את בונדר (ומשום מה אף אחד לא אומר לו להפסיק להגביה כל כדור שמגיע אליו) ויגאל אנטבי שנו, הוא עדיין אנטבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
רוני אתה מדבר איתי על הבעיות?
בדיונים על טוטו / ידין אני מהיחידים שטענו שידין הרבה יותר חשוב לקבוצה מטוטו בטח שלאחר הבאת ורמוט.
אני חושב שאם היום היה לך את ידין בהרכב ליד דג'מבה היית נראה שונה, אבל ככה זה כשהולכים אחרי שמות נוצצים (ורמוט וטוטו),
אבל מזניחים את החלק הכי חשו, מרכז המגרש. אני מהבודדים שצועק כאן כבר חודש שיש לנו קשר אחורי אחד (וחצי אם מחשיבים
את גורדנה). אבל כולם מתים לשחק עם טב"ח, טוטו, דמארי, ורמוט וממן ולא מבינים שמה שראינו אתמול הוא בדיוק מה שנקבל עם
הרכב כזה. טוטו וורמוט ביחד יצרו לנו בעיה (טובה) רק שהיא באה יחד עם בעיה רעה (הרבה יותר משמעותית).

וכן הדקות הטובות שלנו אתמול, נראו בדיוק כמו הדקות הטובות מול חיפה, ובדיוק כמו הדקות הטובות מול בני יהודה, ואתה אומר אומר
שאין צורת משחק ושיטה (אז זה נראה אותו דבר????). להפועל יש בעיה במרכז המגרש, בעיה שאני לא בטוח שנבחרה והוכתבה ע"י
המאמן, הוא צריך לנסות לפתור אותה, אבל זה לא בוטוח יהיה קל ואפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ניצן שירזי ושביט אלימלך
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:50 
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

למשל, נסיון??

בחיי שאני לא מבין. כשדנין שיחק הוא היה טוב מאוד.
ורוני, הכל נכון רק שצריך להבין משהו מבחינת הסגל.
ההנהלה לקחה פה, כנראה, החלטה לבנות סגל שמשחקים כאלה הוא נחות בהגדרה. מרכז הגנה וקישור אמצעי חלשים.
לעומת זאת, החלק ההתקפי חזק מאוד. אני לא מדבר על המשחק אלא על הסגל.
את האסטרטגיה הזאת צריך לשפוט בסוף השנה.
לגבי המשחק, 3 נקודות:
א. הפועל קבוצה חדשה עם מעט מאוד שעות מנוע. זה מאוד ניכר אתמול.
ב. יש הרבה שחקנים שנמצאים בכושר משחק ירוד ויש גם 3 שחקנים חשובים שהיו חסרים אתמול - גורדנה, שי, דמארי.
ג. אתלטיקו קבוצה מאומנת ברמות שהרבה זמן לא ראיתי. מאוד קשה לשחק. בטח שאתה בכושר משחק משלם בכושר גופני לא טובים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:53 
el dudernio כתב:
רוני אתה מדבר איתי על הבעיות?
בדיונים על טוטו / ידין אני מהיחידים שטענו שידין הרבה יותר חשוב לקבוצה מטוטו בטח שלאחר הבאת ורמוט.
אני חושב שאם היום היה לך את ידין בהרכב ליד דג'מבה היית נראה שונה, אבל ככה זה כשהולכים אחרי שמות נוצצים (ורמוט וטוטו),
אבל מזניחים את החלק הכי חשו, מרכז המגרש. אני מהבודדים שצועק כאן כבר חודש שיש לנו קשר אחורי אחד (וחצי אם מחשיבים
את גורדנה). אבל כולם מתים לשחק עם טב"ח, טוטו, דמארי, ורמוט וממן ולא מבינים שמה שראינו אתמול הוא בדיוק מה שנקבל עם
הרכב כזה. טוטו וורמוט ביחד יצרו לנו בעיה (טובה) רק שהיא באה יחד עם בעיה רעה (הרבה יותר משמעותית).

וכן הדקות הטובות שלנו אתמול, נראו בדיוק כמו הדקות הטובות מול חיפה, ובדיוק כמו הדקות הטובות מול בני יהודה, ואתה אומר אומר
שאין צורת משחק ושיטה (אז זה נראה אותו דבר????). להפועל יש בעיה במרכז המגרש, בעיה שאני לא בטוח שנבחרה והוכתבה ע"י
המאמן, הוא צריך לנסות לפתור אותה, אבל זה לא בוטוח יהיה קל ואפשרי.

אבל הבעיה היא לא ידין. בשנה שעברה היה לך את ידין ונראית רע. בשביל לעשות לחץ על היריב אתה לא חייב שחקן זה או אחר, אתה צריך מאמן שיידע איך מבצעים את זה. ועוד הרבה אלמנטים בסיסיים בכדורגל.
הפועל לא צריכים את ידין בשנייה שיש לך את דג'מבה (או שחקן כדוגמתו), הפועל צריכים לשחק כדורגל נכון שכולל את כל הדברים שאני חופר עליהם כבר 5 שנים. תנועה בלי כדור, משחק לעומק ולא לרוחב, שחקנים שיודעים לתת םס וללכת קדימה. זה לא ידין.
אין מה לעשות, התפקיד שנוסא עשה בתחילת השנה הוא כזה שקשה למצוא בכדורגל שחקנים שיעשו אותו טוב. נוסא הוא אבידה גדולה. השחקן היחיד לדעתי בסגל שיכול לעשות אותו זה גורדנה ואולי ממן ֿ(למרות שזה לא אידיאלי). לרמות של אתמול זה כנראה לא יספיק, אולי לליגה כן. ידין לא היה התשובה לזה. ידין צריך לשחק ליד קשר שמסוגל ללכת קדימה.
ואתה חוזר לדקות הטובות שוב. אי אפשר שיהיו 10 דקות טובות במשחק. שיש כל משחק רק 10 דקות טובות שמיוצרות ברובן ע"י הכשרון, אתה בבעיה. הפועל צריכים להפעיל לחץ במשך 25-30 דקות במחצית. בטח לא להגיע למצבים כמו שראית נגד בני יהודה בחצי הראשון או אפילו ברבע שעה האחרונה עד הגול של דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:57 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

למשל, נסיון??

ההנהלה לקחה פה, כנראה, החלטה לבנות סגל שמשחקים כאלה הוא נחות בהגדרה. מרכז הגנה וקישור אמצעי חלשים.
לגבי המשחק, 3 נקודות:
ב. יש הרבה שחקנים שנמצאים בכושר משחק ירוד ויש גם 3 שחקנים חשובים שהיו חסרים אתמול - גורדנה, שי, דמארי.
ג. אתלטיקו קבוצה מאומנת ברמות שהרבה זמן לא ראיתי. מאוד קשה לשחק. בטח שאתה בכושר משחק משלם בכושר גופני לא טובים...

גם כשיגאל שיחק נגד יריבות ישראליות או כאלה מלוקסמבורג הוא היה בסדר, אבל המאמן החליט שהוא מעדיף המשחקים כאלה שחקנים מנוסים במשחקים אירופאיים מול קבוצות מפלצתיות כאלה. הרי זה ברור שאם דנין היה משחק מחר והיו מפרפרים אותו (סיכוי גדול שזה אכן היה קורה) היו פה לא מעט הודעות על "למה יגאל לא שיחק"?.
מכל ההחלטות של המאמן זו דוקא אחת הסבירות והלגיטימיות שבהן.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 21 ספטמבר 2012, 09:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:58 
1. אנשים פה צריכים להירגע בקשר לחוטבא ודנין , הם לא היו עד כדי כך טובים במשחק ההוא ואני לא בטוח שהם יהיו הרבה יותר טובים מהשניים שמשחקים , כמובן שיש גם את העניין של הניסיון שמשפיע , עדיין לדעתי כולם באותה רמה פחות או יותר
2. אל דוד אתה חייב להפסיק לרשום הודעות בגודל של עמוד , זה מתיש .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 08:59 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

למשל, נסיון??

לגבי המשחק, 3 נקודות:

שי לא רלוונטי ל-3 חודשים הקרובים ולהגיד שהוא שחקן חשוב, טוב נו, אתה יודע את דעתי עליו.
דמארי לא קשור למעבר מיציאה להגנה להתקפה ולעובדה שיש לך בור באמצע וגורדנה הוא אכן שחקן שצריך לשחק בהרכב (למרות שיש לו המון בעיות) בשביל לאזן אותו (את ההרכב) ואני מקווה שניצן יבין את זה ושהוא יבין ששחקן כמו גורדנה צריך לקבל ממנו קרדיט של כמה שבועות כי אני לא רואה שחקן אחר בסגל שיוכל לייצב את הקישור (ואני אומר את זה בלב כבד, כי לבנות על גורדנה זה לא משהו שהייתי הולך איתו לבנק).

חלק התקפי חזק זה מעולה ואני תמיד בעד שחקנים יצירתיים והתקפיים, אבל קבוצה התקפית לא מתחילה בקשרים הקדמיים ובחלוצים, אלא בקישור שיודע ללכת קדימה נכון, מגינים שעוזרים באגפים ושיטת משחק שמאפשרת לכשרון לבוא לידי ביטוי. את זה כרגע אין וזה הכל נטו על המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:09 
במצב העניינים הנוכחי, הדבר הטוב ביותר שאנו יכולים לעשות זה להיות מאוחדים מאחורי המאמן גם אם הוא לא קאפלו.
א. הוא לא גרוע כמו שעושים ממנו, הוא מנהל משחק ברמה טובה מאוד.
ב. אף אחד לא יפטר אותו עקב המצב
ג. מקרים כאלו הם זריקת מוטיבציה מטורפת לשחקנים ובליגה שלנו מוטיבציה ומומנטום הם 85% מההצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: ניצן שירזי ושביט אלימלך
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2012, 09:18 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

למשל, נסיון??

לגבי המשחק, 3 נקודות:

שי לא רלוונטי ל-3 חודשים הקרובים ולהגיד שהוא שחקן חשוב, טוב נו, אתה יודע את דעתי עליו.
דמארי לא קשור למעבר מיציאה להגנה להתקפה ולעובדה שיש לך בור באמצע וגורדנה הוא אכן שחקן שצריך לשחק בהרכב (למרות שיש לו המון בעיות) בשביל לאזן אותו (את ההרכב) ואני מקווה שניצן יבין את זה ושהוא יבין ששחקן כמו גורדנה צריך לקבל ממנו קרדיט של כמה שבועות כי אני לא רואה שחקן אחר בסגל שיוכל לייצב את הקישור (ואני אומר את זה בלב כבד, כי לבנות על גורדנה זה לא משהו שהייתי הולך איתו לבנק).

חלק התקפי חזק זה מעולה ואני תמיד בעד שחקנים יצירתיים והתקפיים, אבל קבוצה התקפית לא מתחילה בקשרים הקדמיים ובחלוצים, אלא בקישור שיודע ללכת קדימה נכון, מגינים שעוזרים באגפים ושיטת משחק שמאפשרת לכשרון לבוא לידי ביטוי. את זה כרגע אין וזה הכל נטו על המאמן.

אין לי וויכוח איתך, אני רק אומר שבסיטואציה הנוכחית, בהמשך הקבוצה עוד לא קבוצה והשחקנים בכושר ירוד, לא הוגן לצלוב את המאמן אחרי משחק מול קבוצה כל כך מאומנת ומאורגנת.
אני באמת חושב שאנשים מקלים ראש במה שראינו אתמול. מדובר בקבוצה ברמה מאוד גבוהה, אבל מעבר לכך זו קבוצה מאורגנת שמשחקת כל כך ביחד וכל כך שיטתי, שזה פשוט תענוג לראות.
עכשיו, לדבר על לפתוח אופציות מסירה, לעשות תנועה, וכו' זה נכון, אבל אי אפשר לנתק את זה מההקשר.
אם הקבוצה תיראה ככה בעוד חודשיים, ניצן יהיה חייב ללכת. כרגע זה עוד מובן מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: