teknoboy כתב:
metal כתב:
teknoboy כתב:
ערן כתב:
teknoboy, כמו שקורה לך בוויכוחי סרק עם משתמשי סרק אחרים, אתה נופל למלכודת, לפעמים רק לשם הדיון.
metal טען טענה מופרכת, ואתה מתחיל לרדת לרזולוציה של איזו מלחמה נוהלה על ידי איזה ראש ממשלה ואיזו דרגה היתה לו.
זה פשוט לא רלוונטי.
לא התכוונתי להיכנס לפרטים, רק להדגים שאין מאחורי הטענה המופרכת שלו שום דבר.
עדיין מחכה לדוגמא ראויה שתסתום לי ת'פה. ממך היא כנראה לא תגיע
אם אחרי שמסבירים לך שאתה מדבר שטויות אתה עדיין מחכה "שיסתמו לך את הפה" אז כנראה שיש לך בעיה קשה מאוד.
אני אנסה בכל זאת:
1. תסתכל על העולם. תרשום בצד אחד את המדינות שבראשן עומדים גנרלים, ובצד שני את המדינות שבראשן עומדים אזרחים. עכשיו תבחר לאיזה צד אתה רוצה להשתייך.
2. תסתכל על ההיסטוריה של המין האנושי. עיון קצר יראה לך שמיעוט קטן מאוד מהמנהיגים לאורך ההיסטוריה היו גנרלים. בכל זאת המין האנושי הצליח איכשהו להתקדם.
3. דוגמת המחץ שלך, מלחמת 82: אתה משום מה מזהה אותה עם בגין, האיש שלא ידע שלאוייב "יש מכונות ירייה". במציאות, המלחמה הזאת חתומה על אריק שרון, אהוד ברק ורפול - שני רמטכ"לים ואלוף אחד.
*הייתי ממשיך אבל לא נעים לי ממך.
נעים מת מזמן...
1. תן לי מדינה מערבית\מפותחת אחת שמוקפת אויבים שרוצים להשמיד אותה.
2. חזור לסעיף 1
3. יש לי עוד 2 דוגמאות מחץ - גולדה ב73 ואולמרט ב06. תמשיך להתעלם מהן. תמשיך גם לצעוק "אריק שרון אריק שרון". זה לא משנה ת'עובדה שמי שמכריז על מלחמה הוא ראש הממשלה, במקרה הזה בגין, שאכל ת'לוקש של אריק לפיו נפרק את האויב בלבנון קלי קלות. אם הוא היה יודע מבפנים, מנסיון, שזה לא כזה קל כמו שעיברו אותו, המצב היה שונה. לא יודע אם לטובה..
התער של אוקאם, מכיר את זה? (האוס סדרה אדירה) תחשוב פשוט, פרגמטי, אל תתן לי את ארה"ב או שבדיה בתור דוגמא. זה לא רלוונטי.