דובראש כתב:
תדמור
יש פער תהומי בין ההצהרות לבין השימוש בפועל
חבק אותי א
גביזון כתב:
חבק אותי... כתב:
דובראש כתב:
חבק אותי... כתב:
C3 של סיטרואן הכי חסכונית בדלק.
כמה היא עושה?
27 קילומטר לליטר.
אם זה יתקרב ל20 אז הם שברו את כל השוק של היברידיות.
בנוסף צריכת הדלק המצויינת באה בעקבות הגיר הרובוטי, שלא ברורה האמינות שלו וכל הכסף על הדלק יכול ללכת על תיקונים של הגיר.
ומדובר ברכב דיזל, שהמדינה המטומטמת הזאת תערים קשיים כלכליים בהחזקה שלו עם כל מיני חוקים "ירוקים", החל ברישוי,טיפולים,מזרקי הטורבו, ואללה.
בקיצור...אולי תחסוך בדלק, אבל אם תוציא תכסף על משהו אחר אז זה לא משנה.
חייב לציין שהרכב מעניין גם אותי, אבל אין לי אפשרות כלכלית להיות שפן נסיונות למרות שהוא נשמע מפתה.
העלות של הדיזל גבוהה הרבה יותר...האם זה לא מתאזן עם תצרוכת ומחירי הדלק?
אתה יכול למצוא דיזל במחיר של בנזין, ובחלק מהתחנות אפילו נמוך יותר, רכב דיזל אוכל פחות משמעותית בגלל יחס דחיסה,ובשילוב הגיר הרובוטי הוא יכול להגיע לצריכה חלומית, השאלה איך זה מתאזן כלכלית שוב עם מה שציינתי בהודעה הקודמת. בעיה נוספת היא שקשה למצוא רכב דיזל יד שניה בלי קילומטראז' פסיכי (למרות שמנוע דיזל מחזיק הרבה יותר משמעותית מבנזין, אבל יש את שאר המכלולים) בגלל שמי שקונה דיזל קונה בד"כ לשם נסיעה אינטנסיבית.
גם אני חושב על דיזל, הבעיה שהממשלה במדינה הזאת מבינה את זה טוב מאד, ולא רוצה שאנשים יחסכו דלק (10% מתקציב המדינה מגיע משוק הרכב, פסיכי לחלוטין), לכן מערימה קשיים בדמות "חוקים ירוקים". ואי אפשר לדעת אם היא לא תחזיר את גביית רכב דיזל כפי שהיתה בעבר.
אי אפשר לדעת כלום עם הממשלה הזאת, אתה לא יודע מאיפה זה יבוא לך, בגלל זה אם הרבה יעברו לגפ"מ גם שם "יטפלו" בעניין.