תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 23:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 11/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 15:13 
יובל כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
ועדיין, כשאין לדג'מבה תחליף, אתה תיזכר יפה מאוד בידין אם האחרון נפצע

יכול להיות. אתה מצדיק להשאיר שחקן עם משכורת כזו בתור מחליף ועוד טיפוס כמו ידין? כמה זמן הוא יחזיק בלי לשחק אתה חושב?

דג'מבה לא יוכל לשחק 50 משחקים, ויש משחקים שנצטרך את שניהם. ידין לא יחמם את הספסל, הוא ישחק הרבה.

אולי ואולי לא. כל עוד דג'מבה כשיר הוא אמור לשחק ולזרוק שאריות לשחקן של 200 אלף דולר לעונה זה לא סביר. אנחנו לא מכבי. על האפשרות המקצועית של שניהם יחד לא בא לי להתחיל לחפור עכשיו. זה נכון שלא הייתי מתנגד לזה שידין יישאר, אבל אם זה הוא או טוטו אין בכלל שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 15:16 
ירדן כתב:
מצחיק שטוט = אליפות זה משוואה מקובלת ומוכחת.

מי בדרך למלאות ווינר?

טוטו לא שווה אליפות אבל הוא בהחלט שווה סגל חזק ומאוזן בכל העמדות.
בניגוד לקבוצות אחרות אנחנו לא חוגגים אליפויות קיץ אבל בהחלט יודעים מתי יש לנו קבוצה עם פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

יכול להיות. אתה מצדיק להשאיר שחקן עם משכורת כזו בתור מחליף ועוד טיפוס כמו ידין? כמה זמן הוא יחזיק בלי לשחק אתה חושב?

דג'מבה לא יוכל לשחק 50 משחקים, ויש משחקים שנצטרך את שניהם. ידין לא יחמם את הספסל, הוא ישחק הרבה.

אולי ואולי לא. כל עוד דג'מבה כשיר הוא אמור לשחק ולזרוק שאריות לשחקן של 200 אלף דולר לעונה זה לא סביר. אנחנו לא מכבי. על האפשרות המקצועית של שניהם יחד לא בא לי להתחיל לחפור עכשיו. זה נכון שלא הייתי מתנגד לזה שידין יישאר, אבל אם זה הוא או טוטו אין בכלל שאלה.

טוטו זה בכלל לא שאלה.
השאלה היא ידין. דג'מבה נפצע לחודש, מה אתה עושה? עם מי אתה עולה למשחק בקריית אליעזר? למשחק מכריע באירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ירדן כתב:
מצחיק שטוט = אליפות זה משוואה מקובלת ומוכחת.

מי בדרך למלאות ווינר?

זו לא צריכה להיות משוואה. כמו שגם אין משווה גילי שווה אליפות. הפועל צריכים חלוץ וגם מכבי. כרגע לנו יש ולהם אין. למה להפוך את זה?
טוטו לא שווה אליפות, אבל הוא מגדיל את הסיכוי כמו כל שחקן טוב אחר. וסתם לצורך המחשה אם טוטו שווה 5% אליפות, אז להעביר אותו למכבי זה כאילו הורדת 10% מהסיכוי שלך (משחק דבילי עם האחוזים אני יודע, אבל שוב, להבהיר שזה גורם נזק וכפול אם זה למכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 15:27 
יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

טוטו זה בכלל לא שאלה.
השאלה היא ידין. דג'מבה נפצע לחודש, מה אתה עושה? עם מי אתה עולה למשחק בקריית אליעזר? למשחק מכריע באירופה?

תראה, אתה מזמין אותי כבר להכנס לדיון מקצועי ולא בא לי על זה. בגדול, ידין בשנתיים האחרונות הוא לא ערך מוסף בהפועל. גם מדג'מבה עדיין לא ראיתי משהו שהפיל אותי (הלוואי שזה עוד יקרה). זה נכון שבסגל אין שחקן מחליף בתפקיד הזה בדיוק, אבל להבדיל מהקשר האחורי שמשחק לפני דג'מבה (קשר אמצע, 50/50 או איך שתקרא לזה), שמצריך יכולת טכניות גבוהות יותר, יכולת להצטרף להתקפה. התפקיד הזה מצריך בעיקר רצון, יכולת לשחק אגרסיבי, כושר ושלא תהיה גולם מושלם (ככה אני רואה את זה לפחות, אני יודע שהרבה לא יסכימו איתי). לא אידאלי שיעשה את זה מישהו שזה לא התפקיד המקורי שלו, אבל אותי לפחות, זה פחות מטריד. אין פה שחקן ברמה של בואטנג שהיה בבית"ר שלקח את התפקיד הזה רמה אחת למעלה, או אפילו יוסי אבוקסיס. את דג'מבה אני לא מכיר, לא יודע מה הוא יכול לתת, כרגע אני רואה שחקן שיודע למסור פסים לרוחב ולשחק חזק באמצע, לא מעבר לזה.
ידין, חוץ משניים ורבע משחקים בעונה, היה חלש בשנתיים האחרונות. אני לא אמות אם הוא יילך. מודה. ששי יחלים הוא יכול לשחק שם (כל עוד לא יתעקש להחריב את המשחק עם הכדורים הארוכים שלו) וכרגע אני מניח שיהיו פתרונות בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 15:32 
אתה עולה עם שי וגורדנה, נניח.

בדיוק כמו שאם תמיר כהן נפצע בחיפה הם עולים עם בוקולי וגולסה. לא אידיאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 15:53 
NARKOTIKA כתב:

אתה עולה עם שי או גורדנה והקישור שמשחק היום. לא אידאלי, מסכים. גם ידין לא אידאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

שי וגורדנה... מי מהם עושה פחות הגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
NARKOTIKA כתב:

שי וגורדנה... מי מהם עושה פחות הגנה?

מה גם ששי לא רלבנטי לאירופה וגורדנה הוא הכל חוץ מקשר שיודע לעשות הגנה.
מסכים עם יובל לגבי החשיבות המקצועית של ידין בסגל ואכתוב את הפתרון במקומו - אלרואי.
עם כל הכשרון והפוטנציאל, הוא מיועד השנה להתנדנד בין הספסל ליציע. עדיף גם לנו וגם לו לשחרר אותו כדי שיוכל להוציא מעצמו את המקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 16:14 
יובל כתב:
ofer23 כתב:
לדעתי אפשר לקחת סיכון מחושב ולהשאיר את טוטו אצלנו עד ינואר ובמקביל להיערך לניסיון למכור אותו לאירופה בינואר.
ניתן לקדם ניסיון למכור את טוטו בינואר, אם תהיה החלטה שטוטו יפתח בהרכב במשחקים נגד אתלטיקו מדריד בבית ובחוץ ואז אולי חשיפה של טוטו עם מהלך התקפי טוב בשני המשחקים האלה עשוי לסייע. דרך המפעלים באירופה מכרנו לא מעט שחקנים למועדונים באירופה (ברדה, ורמוט בפעם הראשונה, טועמה, דה-סילבה, זהבי, שכטר, ורמוט בפעם השנייה).

תקנו אותי אם אני טועה, אבל מכירת טוטו תמוז רק בינואר עדיין אמורה להקל על ההוצאות בתקציב המועדון (הרי לא משלמים לשחקנים ולצוות המקצועי את כל המשכורות שנה מראש ..., וכל ההוצאות המנהלתיות השוטפות השונות אינן רק בתחילת העונה ...).

ואם המהלך לא יצלח בינואר ואף מועדון באירופה לא יסכים לקנות את טוטו בסכום הולם ? ... אז אפשר שוב בינואר לנסות להעלות את האפשרות למכירת טוטו לקבוצה בארץ.

למה שנמכור את טוטו? המטרה היא לקחת אליפות.

עד ינואר אלוהים גדול ( ואת זה רושם אתאיסט :) ).
אם למשל נעפיל משלב הבתים בליגה האירופית לשלב הנוקאוווט הבא אחריו, אז אולי זה יפתור את מצוקת התקציב הנוכחית וכתוצאה מכך לא יעלה בכלל הצורך למכור את טוטו מהבחינה הזו (ייתכנו כמובן גם שיקולים אחרים, למשל החוזה הנוכחי של טוטו שמסתיים וכדומה).
ההודעה המקורית שלי ממליצה לקחת סיכון מחושב ולא למכור עכשיו את טוטו לקבוצה בארץ (בפרט לא למכבי, אבל גם לא לחיפה), אלא לדחות את הדילמה הזו לינואר, על בסיס כל הנימוקים שציינתי בהודעה המקורית שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
ofer23 כתב:
יובל כתב:
ofer23 כתב:
לדעתי אפשר לקחת סיכון מחושב ולהשאיר את טוטו אצלנו עד ינואר ובמקביל להיערך לניסיון למכור אותו לאירופה בינואר.
ניתן לקדם ניסיון למכור את טוטו בינואר, אם תהיה החלטה שטוטו יפתח בהרכב במשחקים נגד אתלטיקו מדריד בבית ובחוץ ואז אולי חשיפה של טוטו עם מהלך התקפי טוב בשני המשחקים האלה עשוי לסייע. דרך המפעלים באירופה מכרנו לא מעט שחקנים למועדונים באירופה (ברדה, ורמוט בפעם הראשונה, טועמה, דה-סילבה, זהבי, שכטר, ורמוט בפעם השנייה).

תקנו אותי אם אני טועה, אבל מכירת טוטו תמוז רק בינואר עדיין אמורה להקל על ההוצאות בתקציב המועדון (הרי לא משלמים לשחקנים ולצוות המקצועי את כל המשכורות שנה מראש ..., וכל ההוצאות המנהלתיות השוטפות השונות אינן רק בתחילת העונה ...).

ואם המהלך לא יצלח בינואר ואף מועדון באירופה לא יסכים לקנות את טוטו בסכום הולם ? ... אז אפשר שוב בינואר לנסות להעלות את האפשרות למכירת טוטו לקבוצה בארץ.

אם למשל נעפיל משלב הבתים בליגה האירופית לשלב הנוקאוווט הבא אחריו, אז אולי זה יפתור את מצוקת התקציב הנוכחית וכתוצאה מכך לא יעלה בכלל הצורך למכור את טוטו מהבחינה הזו (ייתכנו כמובן גם שיקולים אחרים, למשל החוזה הנוכחי של טוטו שמסתיים וכדומה).
ההודעה המקורית שלי ממליצה לקחת סיכון מחושב ולא למכור עכשיו את טוטו לקבוצה בארץ (בפרט לא למכבי, אבל גם לא לחיפה), אלא לדחות את הדילמה הזו לינואר, על בסיס כל הנימוקים שציינתי בהודעה המקורית שלי.

אין פה שום דילמה, טוטו מסיים את העונה בהפועל אם למועדון יש שאיפות מקצועיות.
אני מצפה שייסגר הבור עם מכירה של אלרואי למכבי ושחרור של חיימוביץ'.
אגב, אני מהמר על הכנסות יותר גבוהות מאירופה מאשר מה שהמועדון מצפה ובונה עליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 16:27 
יובל כתב:
ofer23 כתב:
יובל כתב:
ofer23 כתב:

אין פה שום דילמה, טוטו מסיים את העונה בהפועל אם למועדון יש שאיפות מקצועיות.
אני מצפה שייסגר הבור עם מכירה של אלרואי למכבי ושחרור של חיימוביץ'.
אגב, אני מהמר על הכנסות יותר גבוהות מאירופה מאשר מה שהמועדון מצפה ובונה עליהן.

אני אפילו הייתי נמנע ממכירת אלרואי וידין למכבי.
רק האפשרות (גם אם קלושה) שאחד מהם יפגין התעלות במשחק דרבי (והעונה מסתמן שמשחקי הדרבי יהיו עבור שתי היריבות לא רק עניין של יוקרה) - יגרום לתסכול אצל רבים מאיתנו. ואני חושב שגם לשיקול האמוציונאלי של האוהדים צריך להיות מרכיב בהחלטות.
כלומר, את כל הטיפול במצוקות התקציב הללו הייתי דוחה לינואר (ושחרור שחקנים לא קריטיים, למשל חיימוביץ', לקבוצות אחרות ממכבי - רלוונטי גם עכשיו).
אם בינואר כבר נעפיל משלב הבתים בליגה האירופית אל השלב הבא במפעל ... "שיחקנו אותה".
ואם לאו ... נצטרך לשקול מחדש מכירת שחקנים, עם עדיפות בראש ובראשונה לא למכבי ובעדיפות משנית גם לא ליריבה אחרת על הכתר בליגה. ואם לא תהיה ברירה, אז גם מכירה של טוטו תצטרך להישקל (בתקווה שלא נצטרך להגיע למצב הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 18:27 
חדשות אקס הפועל נוסא
שיחק נגד ליבריה במדי ניגריה הבוגרת וכבש שער חשוב בתיקו 2. ניגריה ברגל וחצי באליפות אפריקה שתתקיים בין 19 ינואר ל 10 פברואר. נוסא נבחר לשחקן המצטיין של המשחק. בקבוצתו בטיס מתחילים כבר מעכשיו לשבור את הראש איך להחליפו. נוסא הוא הרכש היקר ביותר של בטיס וכבר מצטייר כתגלית אמיתית.

http://www.marca.com/2012/09/10/futbol/ ... 73445.html

ועוד אקס, אשם בספיגת שער.

http://allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=7820

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 11 ספטמבר 2012, 18:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 18:30 
אתלטיקו מדריד תחת עין בוחנת של UEFA בגלל אי סדרים כספיים.הקפאה של פרמיות של תחרויות אירופאיות למספר קבוצות.

http://www.marca.com/2012/09/11/en/foot ... 77012.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:52 
redrony כתב:
Dushi כתב:
redrony כתב:
Dushi כתב:
ברור שכולם מעדיפים שהוא יישאר בהפועל, אבל זה מאוד צורם לראות שחקן שמאדום עובר ליריבה הכי שנואה וללבוש צהוב.
ומן הסתם, אם היית שואל אותי מי אני מעדיף שתיקח אליפות במידה ולהפועל לא יהיה סיכוי, אז אני אעדיף כל קבוצה חוץ ממכבי, מה לעשות.
אם הפועל רמת גן הייתה אופציה לקלוט את ידין (סתם אני מדבר בתאוריה), אז תיהיה בטוח שהרבה מאוד אוהדים היו בעד המהלך.

אז אני גם בעד שידין יעבור למכבי אם זה עוזר כספית. מבחינתי אני לא נחלשתי והם לא התחזקו (זו הדעה שלי כמובן). לגבי טוטו זה שונה.

לא נחלשנו כי ידין כרגע לא בתמונת הסגל, אוקיי, אבל להגיד שמכבי לא התחזקה? כנראה ששכחת כמה טרם אביחי ידין להפועל.

כן, לפני שנתיים. לא שכחתי כלום, תאמין לי. אם ידין היה שחקן ששווה שלהלחם עליו הוא היה בהפועל היום, תאמין לי ולא היית רואה כל כך הרבה אוהדים שמוכנים לוותר עליו לעומת טוטו.

זה שלאוהדים יש זכרון של ציפור זאת בטח לא סיבה לתת את הקשר הישראלי האחורי הכי טוב ליריבות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 22:57 
nati כתב:
redrony כתב:
Dushi כתב:
redrony כתב:
Dushi כתב:
ברור שכולם מעדיפים שהוא יישאר בהפועל, אבל זה מאוד צורם לראות שחקן שמאדום עובר ליריבה הכי שנואה וללבוש צהוב.
ומן הסתם, אם היית שואל אותי מי אני מעדיף שתיקח אליפות במידה ולהפועל לא יהיה סיכוי, אז אני אעדיף כל קבוצה חוץ ממכבי, מה לעשות.
אם הפועל רמת גן הייתה אופציה לקלוט את ידין (סתם אני מדבר בתאוריה), אז תיהיה בטוח שהרבה מאוד אוהדים היו בעד המהלך.

אז אני גם בעד שידין יעבור למכבי אם זה עוזר כספית. מבחינתי אני לא נחלשתי והם לא התחזקו (זו הדעה שלי כמובן). לגבי טוטו זה שונה.

לא נחלשנו כי ידין כרגע לא בתמונת הסגל, אוקיי, אבל להגיד שמכבי לא התחזקה? כנראה ששכחת כמה טרם אביחי ידין להפועל.

כן, לפני שנתיים. לא שכחתי כלום, תאמין לי. אם ידין היה שחקן ששווה שלהלחם עליו הוא היה בהפועל היום, תאמין לי ולא היית רואה כל כך הרבה אוהדים שמוכנים לוותר עליו לעומת טוטו.

זה שלאוהדים יש זכרון של ציפור זאת בטח לא סיבה לתת את הקשר הישראלי האחורי הכי טוב ליריבות שלנו.

אז את טוען שיש לי זכרון של ציפור, זו השורה התחתונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 23:01 
יובל כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

ידין ליד דג׳מבה(ביחוד באירופה)זה קיר שאי אפשר יהיה לעבור אותו.בהתקפה יש לנו מספיק כוח וכישרון.נוסף לזה שקישור כזה יאפשר הרבה יותר חופשיות למגנים לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

ידין ליד דג׳מבה(ביחוד באירופה)זה קיר שאי אפשר יהיה לעבור אותו.בהתקפה יש לנו מספיק כוח וכישרון.נוסף לזה שקישור כזה יאפשר הרבה יותר חופשיות למגנים לעלות.

בשביל שידין יישאר צריך קודם כל שאלרואי יימכר למכבי כמה שיותר מהר ובכמה שיותר כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 23:11 
לך לא.לאוהדים האחרים כן.
הבעיה איתך,שאתה לא חושב/מאמין שידין ודג׳מבה יכולים לשחק ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 23:12 
nati כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אלה מילים שטובות לתיאוריה. הפרקטיקה נכשלה כמעט כל פעם.
אם זה בשילובים בין ידין למנטש ואח"כ בין ידין לאבוטבול. שני שחקנים שתקועים באמצע ולא זזים, לא עובד.
נכון שבפעם בעונה שידין זז קדימה זה היה אחלה, אבל זה לא קורה כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 11/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
ידין ילד זין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 11/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 00:23 
redrony כתב:
nati כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אלה מילים שטובות לתיאוריה. הפרקטיקה נכשלה כמעט כל פעם.
אם זה בשילובים בין ידין למנטש ואח"כ בין ידין לאבוטבול. שני שחקנים שתקועים באמצע ולא זזים, לא עובד.
נכון שבפעם בעונה שידין זז קדימה זה היה אחלה, אבל זה לא קורה כמעט.

כן,כי ידין ודג׳מבה זה בדיוק כמו ידין ומנטש.
חוץ מזה שאתה זה חושב שזה נכשל.לי אף פעם לא הייתה בעיה עם קישור של ידין ואבוטבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2012, 07:22 
nati כתב:

כן,כי ידין ודג׳מבה זה בדיוק כמו ידין ומנטש.
חוץ מזה שאתה זה חושב שזה נכשל.לי אף פעם לא הייתה בעיה עם קישור של ידין ואבוטבול.

אני שמח שלך לא היו בעיות, להפועל כן. גם בתוצאות וגם בצורת המשחק.
וידין ודג'מבה זה כמו ידין ומנטש, מה לעשות. אף אחד לא שחקן שמשחק לעומק ומה שקורה זה שנוצרים מרווחים בין השחקנים במגרש ומהמטרה שציוות כזה יוביל לשליטה שלך במגרש קורה בדיוק ההיפך. כל הכדורים שחוזרים מההגנה של היריב נשארים אצלו כי יש שם בור באמצע. המשחק איטי כי אין אופציות מסירה ותיאוריית המגינים לא מתקיימת בפועל.
על אבוטבול אני בכלל לא מדבר. גם בגלל האופי שלו כשחקן וגם בגלל שהוא מאוד מוגבל, הוא משחק עם כדורים ארוכים שזה בכלל גומר אותך.
שוב, אם המציאות היתה שונה מהתיאוריה שלי לא היתה לי בעיה להגיד לפחות את זה. אבל היא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: