יובל כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
ועדיין, כשאין לדג'מבה תחליף, אתה תיזכר יפה מאוד בידין אם האחרון נפצע
יכול להיות. אתה מצדיק להשאיר שחקן עם משכורת כזו בתור מחליף ועוד טיפוס כמו ידין? כמה זמן הוא יחזיק בלי לשחק אתה חושב?
דג'מבה לא יוכל לשחק 50 משחקים, ויש משחקים שנצטרך את שניהם. ידין לא יחמם את הספסל, הוא ישחק הרבה.
אולי ואולי לא. כל עוד דג'מבה כשיר הוא אמור לשחק ולזרוק שאריות לשחקן של 200 אלף דולר לעונה זה לא סביר. אנחנו לא מכבי. על האפשרות המקצועית של שניהם יחד לא בא לי להתחיל לחפור עכשיו. זה נכון שלא הייתי מתנגד לזה שידין יישאר, אבל אם זה הוא או טוטו אין בכלל שאלה.
טוטו זה בכלל לא שאלה.
השאלה היא ידין. דג'מבה נפצע לחודש, מה אתה עושה? עם מי אתה עולה למשחק בקריית אליעזר? למשחק מכריע באירופה?
תראה, אתה מזמין אותי כבר להכנס לדיון מקצועי ולא בא לי על זה. בגדול, ידין בשנתיים האחרונות הוא לא ערך מוסף בהפועל. גם מדג'מבה עדיין לא ראיתי משהו שהפיל אותי (הלוואי שזה עוד יקרה). זה נכון שבסגל אין שחקן מחליף בתפקיד הזה בדיוק, אבל להבדיל מהקשר האחורי שמשחק לפני דג'מבה (קשר אמצע, 50/50 או איך שתקרא לזה), שמצריך יכולת טכניות גבוהות יותר, יכולת להצטרף להתקפה. התפקיד הזה מצריך בעיקר רצון, יכולת לשחק אגרסיבי, כושר ושלא תהיה גולם מושלם (ככה אני רואה את זה לפחות, אני יודע שהרבה לא יסכימו איתי). לא אידאלי שיעשה את זה מישהו שזה לא התפקיד המקורי שלו, אבל אותי לפחות, זה פחות מטריד. אין פה שחקן ברמה של בואטנג שהיה בבית"ר שלקח את התפקיד הזה רמה אחת למעלה, או אפילו יוסי אבוקסיס. את דג'מבה אני לא מכיר, לא יודע מה הוא יכול לתת, כרגע אני רואה שחקן שיודע למסור פסים לרוחב ולשחק חזק באמצע, לא מעבר לזה.
ידין, חוץ משניים ורבע משחקים בעונה, היה חלש בשנתיים האחרונות. אני לא אמות אם הוא יילך. מודה. ששי יחלים הוא יכול לשחק שם (כל עוד לא יתעקש להחריב את המשחק עם הכדורים הארוכים שלו) וכרגע אני מניח שיהיו פתרונות בסגל.