תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הצעה לעמותת האוהדים כדי למנוע מעבר של שחקנים למחלה
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הצעה קודמת, למנוע מאוהדים להשוות את מי שהציל אותנו מהשאול לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
chimpfive כתב:
קלדרון כתב:
אם כספי העמותה היו מיועדים לתקציב היה קל מאוד לפנות לאוהדים לגיוס חירום שמטרתו לחזק את תקציב הקבוצה ובדרך העמותה ואחוזי האחזקה שלה היו גדלים.

בקלות רבה? בסדר, נכון ההבדל בין המיליון בקושי שגייסנו ל5 מיליון שקל שמאוד היה קל לגייס זה בעיקר בגלל סמנטיקה

סמנטיקה ? פרקטיקה.
אין שום צורך מידי שישכנע משהו שהוא חייב לתת כסף לעמותה היום ולא בעוד שבוע,חודש, שנה ...
אבל אם הכספים היו הולכים לתקציב ואומרים שצריך עוד מליון בשביל להחזיק את טוטו וחיבים לגייס את ההפרש תוך שבוע , הצורך מידי וברור ובהכרח קל הרבה יותר להשגה.

זה דבר שצריך להסכים עליו עם חיים רמון, לא בינינו לבין עצמנו.
לא בטוח שהאינטרס שלו הוא להגדיל את התקציב. יש סיכוי קלוש שהוא מעדיף לקבל כסף עבור אחוזי בעלות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
לכן כתבתי שזו היתה שגיאה במקור.רמון היה מתכנן אחרת את הקצאת המשאבים אם זה היה ההסכם.
נכון לעכשיו קשה ללכת אחורה.

עדין, מכיון שכמו בדיון המקורי על גילי אני חושב שזו בעית תזרים ולא בעית מאזן הרי שהעמותה כן יכולה להעמיד כספים כבטוחות.
(אם היה פרוטוקול , הצבעה וכיו"ב)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
לכן כתבתי שזו היתה שגיאה במקור.רמון היה מתכנן אחרת את הקצאת המשאבים אם זה היה ההסכם.

עדין, מכיון שכמו בדיון המקורי על גילי אני חושב שזו בעית תזרים ולא בעית מאזן הרי שהעמותה כן יכולה להעמיד כספים כבטוחות.

גם אני הצעתי פעם שהעמותה תלווה לרמון כסף בשביל הערבויות בבקרה (נאמר שבעית ערבויות עשויה לטרפד את הבאתו של גילי), וקטלו אותי פה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
קלדרון כתב:

גם אני הצעתי פעם שהעמותה תלווה לרמון כסף בשביל הערבויות בבקרה (נאמר שבעית ערבויות עשויה לטרפד את הבאתו של גילי), וקטלו אותי פה.

ובצדק.
זאת לא המטרה,עם כל הרצון לראות פה שחקן כזה או אחר.
העמותה קמה בשביל מטרה מסויימת,והיא רכישת אחוזי שליטה בקבוצה עבור הקהל.
אם הקבוצה (או חיים רמון לצורך העניין) לא יכולים להעמיד ערבות כספית להבאתו של שחקן,אז שלא יבוא.
הכסף של העמותה,ובפרט של כל אחד ואחד שתרם לה הוא לא לסתימת חורים בתקציב,לקיחת סיכונים והעמדת ערבויות לטובתם של שחקנים,עם כמה שהקבוצה זקוקה להם.
מבחינתי קניית אחוזים בקבוצה לטובת הקהל שווה יותר ממאה גילי וורמוטים,ולא חושב שכל פעם שיש איזה מצוקה כספית או בעיה בתזרים השם של העמותה יעלה בתור אופציה לסתימת החורים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 12:53 
שער 7 הוא אדום כתב:

מבחינתי קניית אחוזים בקבוצה לטובת הקהל שווה יותר ממאה גילי וורמוטים,ולא חושב שכל פעם שיש איזה מצוקה כספית או בעיה בתזרים השם של העמותה יעלה בתור אופציה לסתימת החורים האלה.

בינגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
ששל"ק, אני כמובן מקבל את דעתך, ובכל מקרה ברור שדבר כזה הוא סטייה מהכוונה המקורית של המהלך ודורש אישור של "חברי העמותה" או "מחזיקי זכויות ההצבעה" או איך שלא קוראים למי ששילם כסף.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ששל"ק, אני כמובן מקבל את דעתך, ובכל מקרה ברור שדבר כזה הוא סטייה מהכוונה המקורית של המהלך ודורש אישור של "חברי העמותה" או "מחזיקי זכויות ההצבעה" או איך שלא קוראים למי ששילם כסף.

לי אישית ברור שכזה דבר לא ייעשה אם ייתהפך העולם,אבל הקטע שבכל הזדמנות דוחפים את השטות הזאת,וידוע שאם אומרים משהו כל כך הרבה פעמים,בסוף עוד אנשים מתחילים להאמין בו.
אחד כמוך שחי את המאבק נגד טביב,דווקא צריך להבין את זה הרבה יותר מאיזה פלוני אלמוני משער 8 למשל,שעשה חברות בעמותה והוא חי את הרגע,ומבחינתו אם תגיד לו שהכסף שהוא שם ישאיר את טוטו או יביא את ורמוט,אז הוא יהיה מאושר וכלום לא יעניין אותו פרט לחיות את הרגע.
המהלך לקניית אחוזים הוא מהלך קריטי ומכונן ביחס שבין האוהד לקבוצה,והוא חייב לצאת אל הפועל,גם אם זה אומר שקונים אפילו אחוז בודד בקבוצה,כי אם הוא ייכשל,לא רואה את זה קורה גם עוד 20 שנה,לכן אני חושב שחובה לעטוף אותו בצמר גפן,ואפילו בטעות לא לסטות מן הדרך,גם אם אומרים לך שבכסף שנאסף אתה יכול להביא את מסי.

ד"א,אני חושב בעמותה בתקנון שלה צריכה לדאוג שהכסף שייאסף הוא למטרה אחת בלבד והיא קניית אחוזים בקבוצה,ללא שום אפשרות לסטות הצידה ע"י אישורים של חברי העמותה.
הרי זה לא יהיה מופרך לומר שיש לא מעט כאלה שחושבים בצורה של "כאן ועכשיו" ולא מטר אחד קדימה,ואסור לתת לכאלה אנשים לגרום לכך שהמהלך הזה ייכשל בשם הרצון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
teknoboy כתב:

לי אישית ברור שכזה דבר לא ייעשה אם ייתהפך העולם,אבל הקטע שבכל הזדמנות דוחפים את השטות הזאת,וידוע שאם אומרים משהו כל כך הרבה פעמים,בסוף עוד אנשים מתחילים להאמין בו.
אחד כמוך שחי את המאבק נגד טביב,דווקא צריך להבין את זה הרבה יותר מאיזה פלוני אלמוני משער 8 למשל,שעשה חברות בעמותה והוא חי את הרגע,ומבחינתו אם תגיד לו שהכסף שהוא שם ישאיר את טוטו או יביא את ורמוט,אז הוא יהיה מאושר וכלום לא יעניין אותו פרט לחיות את הרגע.
המהלך לקניית אחוזים הוא מהלך קריטי ומכונן ביחס שבין האוהד לקבוצה,והוא חייב לצאת אל הפועל,גם אם זה אומר שקונים אפילו אחוז בודד בקבוצה,כי אם הוא ייכשל,לא רואה את זה קורה גם עוד 20 שנה,לכן אני חושב שחובה לעטוף אותו בצמר גפן,ואפילו בטעות לא לסטות מן הדרך,גם אם אומרים לך שבכסף שנאסף אתה יכול להביא את מסי.

ד"א,אני חושב בעמותה בתקנון שלה צריכה לדאוג שהכסף שייאסף הוא למטרה אחת בלבד והיא קניית אחוזים בקבוצה,ללא שום אפשרות לסטות הצידה ע"י אישורים של חברי העמותה.
הרי זה לא יהיה מופרך לומר שיש לא מעט כאלה שחושבים בצורה של "כאן ועכשיו" ולא מטר אחד קדימה,ואסור לתת לכאלה אנשים לגרום לכך שהמהלך הזה ייכשל בשם הרצון הזה.

מסכים עם הכול, אבל אני חושב שאפשר עקרונית להלוות אתה הכסף לזמן קצר ולצורך מוגדר (בטח אם אתה סוחט תמורת זה עוד משהו, נניח עוד כמה אחוזי בעלות תמורת המימון שנתת, כמו שקלדרון בעצם מציע).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה כן משנה.
מאחורי רמון יש בן אדם שנתן 12 מליון שקל כערבות כדי לחתום הסכם. הוא קיבל הבטחה שחלק מתוך ה12 יגוייס על ידי אנשים אחרים, וחלק על ידי הקהל. הבן אדם הזה קונה את הפועל ב12 מליון שקל, ומוכן לתת אחוזים תמורת חלק מהסכום הזה.

התקציב לצורך העניין בנוי על הכנסות בלבד. אם אנחנו נזרים כסף לתקציב, אתה בעצם גורם לאיש שנתן את הערבות להוציא יותר כסף מהכיס, כי הוא התחייב ל12 מליון. לא חסכת לו כלום, למעשה הפרת חלק מההבטחה. התקציב באמת לא מעניין אותו. כל הכסף שמגוייס הוא למטרת הרכישה של הקבוצה. הזרמת כסף לתוך הקבוצה לא מקילה על אף אחד. מה לא ברור?

אבל זה בדיוק מה שכתבתי בחלק המודגש.
מכיוון שכנראה לא צריך להביא כסף מהבית בשביל להעמיד תקציב (אני כבר לא כל כך משוכנע בזה, אבל נניח), אז באמת התרומה היחידה של העמותה לרוכש (כרגע רמון) היא לעזור בקניית הקבוצה מטביב.
בכל מקרה, זהו סכום שאנחנו חוסכים לו.
אבל למה, באופן כללי ולא תלוי, למשל בשנה הבאה, לא נראה לך הגיוני לשלם בשביל לעזור לתקציב?
מה חשבת? שתחזיק חלק מהקבוצה בלי לעזור לתקציב? למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 13:15 
זה בדיוק מה שקורה בפועל.

בשנים הבאות, שנקווה שנחזיק בלפחות 25%, הכסף של העמותה יוכל ללכת למטרות תקציב. כרגע אין שום טעם לדבר עם זה.
אתה עוזר בתקציב במנויים וכרטיסים, שהם החלק העיקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
סליחה אבל יש כאן חוסר הבנה באיך קונים אחוזים .
אתה יכול לשלם לבעלים כסף ישירות (מה שנעשה בפועל) , אתה יכול להזרים כספים לתוך החברה ולקבל תמורת ההזרמה אחוזים.
במקרה הראשון הכסף מחזק את הבעלים אישית במקרה השני הכסף מחזק את החברה (במקרה שלנו הקבוצה).

אין שום סתירה בין קניית בעלות בקבוצה ובין הזרמת הכסך תמורת הבעלות לקופת הקבוצה.
השאלה היחידה היא מה המנגנון שמסכימים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 13:34 
קלדרון כתב:
סליחה אבל יש כאן חוסר הבנה באיך קונים אחוזים .
אתה יכול לשלם לבעלים כסף ישירות (מה שנעשה בפועל) , אתה יכול להזרים כספים לתוך החברה ולקבל תמורת ההזרמה אחוזים.
במקרה הראשון הכסף מחזק את הבעלים אישית במקרה השני הכסף מחזק את החברה (במקרה שלנו הקבוצה).

אין שום סתירה בין קניית בעלות בקבוצה ובין הזרמת הכסך תמורת הבעלות לקופת הקבוצה.
השאלה היחידה היא מה המנגנון שמסכימים עליו.

אבל במקרה שלנו החברה עדיין לא בבעלות האיש שמולו אתה מנהל מנגנון. הוא למעשה מגייס כספים כדי לרכוש את החברה, ולמרות שהוא מוכן להיות ערב לסכום הקנייה, כרגע כל האינטרסים שלו מתרכזים בלהגיע לסכום הקנייה. השקעה בחברה יכולה להתבצע אחרי הקנייה.

נניח ואנחנו נביא 3 מליון שקל, והוא ישים את 9 הנותרים, אפשר לחבר הסכם חדש בעוד שנה מהיום, בו הזרמת כסף לתוך המועדון תזכה אותנו באחוזים נוספים, במידה והוא לא יהיה מוכן להשקיע.
אם גם הוא מביא כסף מהבית, ואנחנו גם באותו יחס, העברת אחוזים אלינו יכולה להתבצע רק בתוך מחווה של רצון טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה בדיוק מה שקורה בפועל.

בשנים הבאות, שנקווה שנחזיק בלפחות 25%, הכסף של העמותה יוכל ללכת למטרות תקציב. כרגע אין שום טעם לדבר עם זה.

יש פה חור קטן בדיון.
נאמר בהודעה הפותחת שהכסף שאנחנו מגייסים יכול לעזור לתקציב. לנקודה הזו אתה, רד פוקס ואחרים התנגדתם.
נניח עכשיו, אין מקום בתקציב לתמוז למשל.
זה בדיוק מסוג המצבים שבהם ישנם התחייבויות שצריך לעמוד בהן, וכל שקל שנשים יעזור.
אם המצב נשאר כמו שהוא היום, אנחנו נותנים לטביב 2 מליון, ורמון דואג לכל השאר (10)
אם נגייס עוד מליון, רמון יצטרך לשלם לטביב רק עוד 9, ויוכל את המליון הזה להעביר לשמירת תמוז
זו הנקודה שלי, ואני לא רואה עד עכשיו אף אחד שאמר משהו שסותר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
NARKOTIKA כתב:
זה בדיוק מה שקורה בפועל.

יש פה חור קטן בדיון.
נאמר בהודעה הפותחת שהכסף שאנחנו מגייסים יכול לעזור לתקציב. לנקודה הזו אתה, רד פוקס ואחרים התנגדתם.
נניח עכשיו, אין מקום בתקציב לתמוז למשל.
זה בדיוק מסוג המצבים שבהם ישנם התחייבויות שצריך לעמוד בהן, וכל שקל שנשים יעזור.
אם המצב נשאר כמו שהוא היום, אנחנו נותנים לטביב 2 מליון, ורמון דואג לכל השאר (10)
אם נגייס עוד מליון, רמון יצטרך לשלם לטביב רק עוד 9, ויוכל את המליון הזה להעביר לשמירת תמוז
זו הנקודה שלי, ואני לא רואה עד עכשיו אף אחד שאמר משהו שסותר את זה.

זה כמובן תלוי ברצונו הטוב של חיים רמון, כי אתה מניח פה שבמקום לקחת את המיליון (שלו?) הביתה הוא ישקיע אותו בקבוצה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 13:38 
ושוב, גרמת לו להוציא יותר כסף מהכיס, כשנכון להיום הוא יכול למכור את אחד הנכסים (אביחי או טוטו) ולהיות מאוזן.

אתה מציג את זה כאילו הכסף לערבויות בבקרה יצא בכל מקרה מהכיס של מישהו, שלנו או שלו, וזה לא המצב. זה יכול להיות המצב בעוד שבועיים, אבל אז רמון כבר כנראה יהיה חייב הסברים לערב שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
יש אפשרות לשילוב ע"פ בחירת הקונה?

לצורך העניין - בן אדם יכול לשים כסף ולקבוע איזה "מסלול" הוא רוצה, השקעה של 500 ש"ח כמו היום (שתתן זכות בחירה), או השקעה של 500 ש"ח לתוך התקציב.

או שזה בלתי אפשרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2012, 15:30 
עומרי בונדר כתב:
יש אפשרות לשילוב ע"פ בחירת הקונה?

לצורך העניין - בן אדם יכול לשים כסף ולקבוע איזה "מסלול" הוא רוצה, השקעה של 500 ש"ח כמו היום (שתתן זכות בחירה), או השקעה של 500 ש"ח לתוך התקציב.

או שזה בלתי אפשרי?

תראו מה עשיתם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: