teknoboy כתב:
ששל"ק, אני כמובן מקבל את דעתך, ובכל מקרה ברור שדבר כזה הוא סטייה מהכוונה המקורית של המהלך ודורש אישור של "חברי העמותה" או "מחזיקי זכויות ההצבעה" או איך שלא קוראים למי ששילם כסף.
לי אישית ברור שכזה דבר לא ייעשה אם ייתהפך העולם,אבל הקטע שבכל הזדמנות דוחפים את השטות הזאת,וידוע שאם אומרים משהו כל כך הרבה פעמים,בסוף עוד אנשים מתחילים להאמין בו.
אחד כמוך שחי את המאבק נגד טביב,דווקא צריך להבין את זה הרבה יותר מאיזה פלוני אלמוני משער 8 למשל,שעשה חברות בעמותה והוא חי את הרגע,ומבחינתו אם תגיד לו שהכסף שהוא שם ישאיר את טוטו או יביא את ורמוט,אז הוא יהיה מאושר וכלום לא יעניין אותו פרט לחיות את הרגע.
המהלך לקניית אחוזים הוא מהלך קריטי ומכונן ביחס שבין האוהד לקבוצה,והוא חייב לצאת אל הפועל,גם אם זה אומר שקונים אפילו אחוז בודד בקבוצה,כי אם הוא ייכשל,לא רואה את זה קורה גם עוד 20 שנה,לכן אני חושב שחובה לעטוף אותו בצמר גפן,ואפילו בטעות לא לסטות מן הדרך,גם אם אומרים לך שבכסף שנאסף אתה יכול להביא את מסי.
ד"א,אני חושב בעמותה בתקנון שלה צריכה לדאוג שהכסף שייאסף הוא למטרה אחת בלבד והיא קניית אחוזים בקבוצה,ללא שום אפשרות לסטות הצידה ע"י אישורים של חברי העמותה.
הרי זה לא יהיה מופרך לומר שיש לא מעט כאלה שחושבים בצורה של "כאן ועכשיו" ולא מטר אחד קדימה,ואסור לתת לכאלה אנשים לגרום לכך שהמהלך הזה ייכשל בשם הרצון הזה.