בוסטרו, אתה יודע שאני מסכים עם הטענות שלך באופן כללי (לא מספיק אנשים שרים, ואלה ששרים לא שרים מספיק, שחור על גבי לבן), אבל איכשהו אתה נכנס ל'מוד' של מגננה ויורה חצים לכל הכיוונים- אז כמו שאתה פוגע אתה גם מחטיא.
אני לא מבין מה זה הנסיון הזה לייצר תמונה של כל מי שמתלונן על הגרסה החדשה הוא אחד שלא מעודד, נמאס לו מהר משירים, מקלל שחקנים בהפסדים או לא יודע מה...
אפשר פשוט לא לאהוב את השיר וזהו.
ועדיף שאנשים יתלוננו על זה בפורום ולא במגרש (ולצערי זה קורה גם במגרש).
אולי עברו 2 משחקים ורבע, אבל מה לעשות, עושה רושם (ביינתים) שהשינוי הזה לא תפס, ולא הצליח... זה יכול לקרות, אף אחד פה לא קורא לתלות אף אחד.
אני חושב שמה שמפריע לאנשים זה שנעשה שינוי בשיר קיים, כי שירים חדשים לגמרי שבהתחלה נראו רע היו כבר ועוד יהיו- לפעמים הם מצליחים ולפעמים לא.
אמנם אמרת שברמת העיקרון השיר בא במקביל למקורי אך כמו שאמרו פה קודם, לא נראה שזה קורה בפועל.
אני בטוח שאם ישירו במשחק אחד את שני הגרסאות, בזמנים שונים, יהיו פחות תלונות, או לפחות פחות חריפות.
ולגבי משהו שאמרת קודם, שהזמנת את אחד הכותבים פה להכניס בעצמו שיר ליציע- אתה יודע שזה לא ריאלי, יש אוהדים שמסוגלים להכניס שירים ויש כאלה שלא. זה יציע וכמו בכל יציע בעולם יש מעמדות, ולא צריך לשחק אותה עיוורים..
מאור, אני אנצל את זה שאתה קורא פה ואעשה שירות לקהילה-
איך אתה מסוגל לאהוב את סן לורנסו!? אין בהם שום דבר טוב, אבל פשוט שום דבר, לא יודע איך נכנס לך הג'וק הזה לראש...
מקווה שתיקח זאת לתשומת לבך
(למרות שהחדש לא כזה רע...

)