תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העידוד אתמול
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 14:00 
רמת העידוד בשער 7 ירדה משמעותית מאז שהוחלפו הכיסאות וכמעט כולם התחילו לשבת שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 14:01 
אפשר לחשוב ששערים אחרים משתוללים על שופטים ועושים טרור לקבוצה היריבה.
אנשים פה מציירים מציאות אשכרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
רמת העידוד בשער 7 ירדה משמעותית מאז שהוחלפו הכיסאות וכמעט כולם התחילו לשבת שם.

שטויות.. שיש שיר ש"מתאים" להם והוא שיר טירוף הם שרים.. אבל שיש שיר שבשער 5 בקושי פותחים פה אז גם 7 ובטח לא 2 יצטרפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
הכל מתחיל ונגמר בכל אחד מול עצמו

בחירת שירים תלויה בהרבה גורמים
משיכת שירים תלויה בהרבה גורמים
אבל זה לא ייתכן שתירוצים אף פעם לא נגמרים.

אפשר גם לשיר 90 דק' רצוף "אדום עולה" מסורתי אם רוצים, הכל תלוי בנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
מאור הראל כתב:
הכל מתחיל ונגמר בכל אחד מול עצמו

בחירת שירים תלויה בהרבה גורמים
משיכת שירים תלויה בהרבה גורמים
אבל זה לא ייתכן שתירוצים אף פעם לא נגמרים.

אפשר גם לשיר 90 דק' רצוף "אדום עולה" מסורתי אם רוצים, הכל תלוי בנו.

יותר קל להרעיד איצטדיון שכולם שרים בהתלהבות ושירים שונים.. זה תלוי בנו אבל יש עוד גורמים שיכולים להפוך את זה ליותר קל
*לא בא לבקר אף אחד,שזה לא ייתפס לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 14:18 
קודם כל, אני חייב לומר שמרגיש לי שכל הביקורת על איזה שירים שרים ומתי קצת קטנונית. אני לא תמיד שמח לגבי איזה שיר שרים ומתי - אבל זה בטח לא יגרום לי להפסיק לעודד.
במקום להתעסק באיזה שיר שרים תתעסקו בלעודד את הקבוצה, ובמקום להגיד מה רע מבחינתכם תבואו ותציעו פתרונות... להתלונן לא מקדם אף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
rskfs כתב:
קודם כל, אני חייב לומר שמרגיש לי שכל הביקורת על איזה שירים שרים ומתי קצת קטנונית. אני לא תמיד שמח לגבי איזה שיר שרים ומתי - אבל זה בטח לא יגרום לי להפסיק לעודד.
במקום להתעסק באיזה שיר שרים תתעסקו בלעודד את הקבוצה, ובמקום להגיד מה רע מבחינתכם תבואו ותציעו פתרונות... להתלונן לא מקדם אף אחד

להריץ מבחר יותר גדול של שירים(שיש) וכל שיר בזמן יותר קצר.
פתרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים של זהבי כתב:
rskfs כתב:

פתרון?

לא בדיוק,
כי זה מה שמביא את התלונות
אנשים התרגלו שאחרי שהשיר טיפה דועך לחכות שיתחלף שיר
וככה יוצא ששיר שרים דקה וחצי כמו שצריך ואז הרוב מחכים שיחליפו
אי אפשר להחליף שיר כל 3 דק'.
הפכנו לגלגל"צ, חייבים כל הזמן להיטים עדכניים.

וחוץ מזה, כמות האנשים שכל פעם "מתבאסים" על שיר כזה או אחר, היא ענקית
אני אישית לא מת על כל השירים גם, אבל זה לא גורם לי לשיר יותר חזק שיר שאני כן אוהב או משהו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
rskfs כתב:

1) הודגש כבר שזו לא ביקורת אלא כיוון מחשבה.
2) עידוד לאו דווקא מתבטא בשירים
3) הוצעו פה כמה וכמה פתרונות. נתחיל מזה שנחזור להפועל עולה בגרסא המקורית שלו, תגובה חיה למה שקורה על כר הדשא ופחות להידבק לשירים בכל מחיר, מינון נמוך יותר של שירים חדשים בכל שנה ועוד.
4) צריך לזכור שהעידוד הוא אמצעי (אפקטיבי ומוכח) להצלחת הקבוצה, הוא לא מטרה בפני עצמו. כולנו רוצים שנה עם רגעים מרגשים, גם ביציע וגם על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 14:55 
kobster כתב:
rskfs כתב:

1) הודגש כבר שזו לא ביקורת אלא כיוון מחשבה.
2) עידוד לאו דווקא מתבטא בשירים
3) הוצעו פה כמה וכמה פתרונות. נתחיל מזה שנחזור להפועל עולה בגרסא המקורית שלו, תגובה חיה למה שקורה על כר הדשא ופחות להידבק לשירים בכל מחיר, מינון נמוך יותר של שירים חדשים בכל שנה ועוד.
4) צריך לזכור שהעידוד הוא אמצעי (אפקטיבי ומוכח) להצלחת הקבוצה, הוא לא מטרה בפני עצמו. כולנו רוצים שנה עם רגעים מרגשים, גם ביציע וגם על הדשא.

1) לא כל ההודעות כאן הן לגיטימיות בנוסח שלהן.
2) נכון, אבל האשכול הזה מתעסק בעיקר בשירים.
3) אנימסכים שהעידוד והקהל חייב להיות קשור למתרחש בדשא, אני לא מסכים שזה לא קורה (למעט הלחץ על השופטים שצריך להשתפר בזה). הרבה פעמים הברזלים משנים שירים שיתאימו למומנטום והרבה פעמים הם גם זורמים עם שירים שמתחילים משער 7, העיקר שישירו יותר אנשים. הבעיה היא ששער 7 הפסיק לעודד כמעט, קל וחומר להתחיל שירים.
לגבי מינון השירים החדשים, אם היית יודע כמה שירים לא נכנסו, כדי לא להעמיס יותר מדי, אז אולי לא היית רושם את זה. 4-3 שירים חדשים שנכנסים, הם אחוז נמוך מאד מההצעות.
4) אני לא מסכים שזה רק אמצעי, אבל שיהיה. אני נהנה לעודד וחשוב לי גם השם של הקהל. אם תוכיח לי שלקלל שחקנים בהפסדים יביא לניצחון הבא, אני אעדיף להפסיד שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 15:53 
villa crespo כתב:
אם תוכיח לי שלקלל שחקנים בהפסדים יביא לניצחון הבא, אני אעדיף להפסיד שוב.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
לא כל כך מבין מה קשורה השורה האחרונה.
ברור שאני מסכים איתה, קללות לשחקנים שלנו בכלל לא בקטגוריה של לדחוף את הקבוצה.
אחד הנספחים השליליים שהביאה איתה תקופת ההצלחות של גוטמן אלו כל האוהדים שחושבים שהשחקנים עובדים אצלהם ומקללים אותם מההתקפה הראשונה. יש כאלה לא מעט בשער 5 אגב, אם רוצים להתחיל שינוי בקהל זה דווקא המקום שהייתי מתחיל איתו. יש את הסיפור עם החבר'ה בשורה למעלה אצלכם שלא מפסיקים לקלל, תעלו אליהם 50 אנשים ותפסיקו את זה.
מעניין אם החלאות שמקללים היו ביציע כשהיה באמת קשה ומתסכל. מעניין כמה מהם היו ביבנה,בת ים וטמרה.
גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
מאור הראל כתב:
ירושלים של זהבי כתב:
rskfs כתב:

פתרון?

לא בדיוק,

אני אישית לא מת על כל השירים גם, אבל זה לא גורם לי לשיר יותר חזק שיר שאני כן אוהב או משהו..

אני באמת לא מצליח להבין את הבעיה לשיר כל שיר 5 דקות. אפילו אם מתכוונים רק לשיר 90 דקות, ולא להגיב לחילופים, שריקות, התקפות וכיו"ב בכלל, יש לנו כבר היום הרבה יותר מ18 שירים שאפשר לפזר לאורך כל המשחק, ומנגד, הרבה מאוד שירים מוצלחים נזנחים.
זה נכון שברמת התאוריה, אם כולם היו רוצים לשיר 90 דקות בלומפילד היה רועד כל משחק כל המשחק, אבל בפועל רוב האוהדים שרים כשבא להם לשיר, ומריחת שירים במשך 10-15 דקות מוציאה כמעט לכולם את החשק לשיר. אנחנו אמנם לא גלגל"ץ, אבל השירים שלנו הם גם לא בדיוק הסימפפוניה התשיעית של בטהובן.

וקרספו, צא מהמגננה. אני אחד האנשים שהכי מעריכים את כל ההשקעה שלכם. מה שאני אומר אני אומר בגלל שחבל לי שאחרי זה מה שיוצא זה שאולי 200 אנשים מעודדים רוב המשחק, והדברים שאמרתי אלה דברים שבתקופה שהייתי ב7 שמתי לב שבאמת גורמים לאלה שמעודדים מדי פעם לעודד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 16:56 
liorgadidi כתב:
villa crespo כתב:
אם תוכיח לי שלקלל שחקנים בהפסדים יביא לניצחון הבא, אני אעדיף להפסיד שוב.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
בתור אחד שכן מעודד ומנסה גם למשוך את אלו שמסביבו לכך, הטענה שלך (קרספו) בגדול היא נכונה - יותר אנשים צריכים לעודד, בטח באמצע שער חמש אבל בחירת השירים הבעייתית לפעמים, חוסר היחס למה שקורה על המגרש והרבה עקשנות פוגעות ברצון של אנשים לעודד.
להעמיד למשל עוד מישהו שירים את העידוד גם באזור הכניסה לשער חמש יכול לעזור, להגביר את ההתייחסות למה שקורה על הדשא ולחשוב על בחירת השירים יותר לעומק יעזור.
כמובן שהכל מתחיל ונגמר ברצון של אנשים לעודד וכאן שער 5 חייב להשתפר.
עדיין, יחסית לקבוצות אחרות אנחנו בסדר גמור למרות שאתה אוהב בעיקר להיכנס בקהל שלנו.

הוא נכנס בקהל שלנו בצדק כי זה קהל אדיש שלא מעודד ועדיין כל הזמן בא בטענות לאלה שכן ומנסה לקבוע להם דברים.
כמו שכבר הוכח בעונה שעברה עשרות שריקות לבוז נשמעות יותר חזק מהכמה מאות ששרים לפי פלייליסט.
אם יש כל כך הרבה שלא מעודדים כי הם עסוקים בלהפעיל לחץ על השופט או על הקבוצה היריבה, או בלדחוף את הקבוצה בזמן התקפה המשתמש דינו סטייל, למה קולם לא באמת נשמע במגרש?
אנשים לא מעודדים כי אנשים לא רוצים לעודד וזאת זכותם, אבל אם העידוד לא מספיק חשוב להם למה כל כך חשוב להם לקבוע לאחרים מה הם ישירו?

בלי שום קשר, יצור הכלאיים הזה של "אוווו, הפועל אולה" ושל "אותך אני אוהב" הוא פשוט לא טוב ובנוסף גם קבר את שני ה"הורים" שלו.
אנשים לא מצטרפים לשירים הישנים לא בגלל שהשירים נשחקו אלא כי האנשים כבר לא רוצים לעודד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 19:17 
החתול של שרדינגר כתב:
מאור הראל כתב:
ירושלים של זהבי כתב:
rskfs כתב:

פתרון?

לא בדיוק,

אני באמת לא מצליח להבין את הבעיה לשיר כל שיר 5 דקות. אפילו אם מתכוונים רק לשיר 90 דקות, ולא להגיב לחילופים, שריקות, התקפות וכיו"ב בכלל, יש לנו כבר היום הרבה יותר מ18 שירים שאפשר לפזר לאורך כל המשחק, ומנגד, הרבה מאוד שירים מוצלחים נזנחים.
זה נכון שברמת התאוריה, אם כולם היו רוצים לשיר 90 דקות בלומפילד היה רועד כל משחק כל המשחק, אבל בפועל רוב האוהדים שרים כשבא להם לשיר, ומריחת שירים במשך 10-15 דקות מוציאה כמעט לכולם את החשק לשיר. אנחנו אמנם לא גלגל"ץ, אבל השירים שלנו הם גם לא בדיוק הסימפפוניה התשיעית של בטהובן.

וקרספו, צא מהמגננה. אני אחד האנשים שהכי מעריכים את כל ההשקעה שלכם. מה שאני אומר אני אומר בגלל שחבל לי שאחרי זה מה שיוצא זה שאולי 200 אנשים מעודדים רוב המשחק, והדברים שאמרתי אלה דברים שבתקופה שהייתי ב7 שמתי לב שבאמת גורמים לאלה שמעודדים מדי פעם לעודד יותר.

לפחות ממה שאני רואה בעיניים בשער 5 - לא השירים זה מה שגורם לכמות המעודדים, יש פשוט אנשים שלא מעודדים כל המשחק, וישירו רק כשהפועל במומנטום של התקפות או אחרי גול למשל. אני רואה גם הרבה אוהדים שהם יותר חדשים ורגילים להצלחות ומעודדים לפי זה (אם זה טוב או לא זה דיון אחר) ואני לא חושב שזה קשור לאיזה שיר שרים ומתי.
חוצמזה - מסכים עם כל מילה שמאור רשם, היום יש פחות סבלנות לשירים משהיתה פעם. הלוואי והיה לי רעיון לפתרון לזה אבל אין לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 19:55 
איפה יקי? הבחור היה עושה סדר בשער 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
בוסטרו, אתה יודע שאני מסכים עם הטענות שלך באופן כללי (לא מספיק אנשים שרים, ואלה ששרים לא שרים מספיק, שחור על גבי לבן), אבל איכשהו אתה נכנס ל'מוד' של מגננה ויורה חצים לכל הכיוונים- אז כמו שאתה פוגע אתה גם מחטיא.

אני לא מבין מה זה הנסיון הזה לייצר תמונה של כל מי שמתלונן על הגרסה החדשה הוא אחד שלא מעודד, נמאס לו מהר משירים, מקלל שחקנים בהפסדים או לא יודע מה...
אפשר פשוט לא לאהוב את השיר וזהו.
ועדיף שאנשים יתלוננו על זה בפורום ולא במגרש (ולצערי זה קורה גם במגרש).
אולי עברו 2 משחקים ורבע, אבל מה לעשות, עושה רושם (ביינתים) שהשינוי הזה לא תפס, ולא הצליח... זה יכול לקרות, אף אחד פה לא קורא לתלות אף אחד.

אני חושב שמה שמפריע לאנשים זה שנעשה שינוי בשיר קיים, כי שירים חדשים לגמרי שבהתחלה נראו רע היו כבר ועוד יהיו- לפעמים הם מצליחים ולפעמים לא.

אמנם אמרת שברמת העיקרון השיר בא במקביל למקורי אך כמו שאמרו פה קודם, לא נראה שזה קורה בפועל.
אני בטוח שאם ישירו במשחק אחד את שני הגרסאות, בזמנים שונים, יהיו פחות תלונות, או לפחות פחות חריפות.
ולגבי משהו שאמרת קודם, שהזמנת את אחד הכותבים פה להכניס בעצמו שיר ליציע- אתה יודע שזה לא ריאלי, יש אוהדים שמסוגלים להכניס שירים ויש כאלה שלא. זה יציע וכמו בכל יציע בעולם יש מעמדות, ולא צריך לשחק אותה עיוורים..

מאור, אני אנצל את זה שאתה קורא פה ואעשה שירות לקהילה-
איך אתה מסוגל לאהוב את סן לורנסו!? אין בהם שום דבר טוב, אבל פשוט שום דבר, לא יודע איך נכנס לך הג'וק הזה לראש...
מקווה שתיקח זאת לתשומת לבך
(למרות שהחדש לא כזה רע... ;) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2012, 09:15 
אני ממש לא נכנס למגננה וגם לא אמרתי לאף אחד באופן אישי אם הוא מעודד או לא. אני אף פעם לא עושה את זה.
אבל לא יעזור כלום, אם כל אחד ישיר רק מה שבא לו ושירים שהוא אוהב, אז הקהל שלנו יהיה בבעיה. הוא כבר בבעיה. נתתי לך כאן אלף דוגמאות לשירים שבהתחלה לא תפסו ורק בגלל התעקשות הם נכנסו וחלקם הפכו ללהיטים.
אי אפשר להתרכז כל הזמן ב- 6-5 להיטים שיש לנו, שגם אותם כבר אף אחד לא שר, אז מנסים שירים חדשים. במקום שאנשים קצת יעזרו וישירו, אז רק מתלוננים.
והשירים שנכנסו, כמו שאמרתי, הם אחוז קטן מאד משירים חדשים שיש, אז לצייר תמונה כאילו כל שבוע מכניסים 5 שירים, זה ממש לא נכון. זה לא שיש להיטים חדשים, או פוטנציאל ללהיטים, ואנשים מעדיפים שיר אחר פחות טוב. צריך לבדוק כדי שיהיה להיט.
הנה, את השיר הזה:
http://www.youtube.com/watch?v=tjyr91UIchE
ניסינו לשיר במשחק הראשון, לא הצטרפו. אז צריך לגנוז עוד שיר?

לגבי הכנסת שירים. לא יודע למה אתה אומר שזה לא ריאלי. בקהל הזה אין מעמדות ואף אחד לא שווה יותר. אולי תפאורה אתה לא יכול להכניס לבד, בגלל הגבלות של המשטרה (כניסה מוקדמת וכאלה), אבל בהכנסת שירים מה ההבדל בין אוהד א' לאוהד ב' ביציע?
הנה, עובדה שיש שירים ששרים כמה חבר'ה וכל היתר לא מצטרפים. אני מניח שלכל אחד יש את החברים היותר קרובים שלו ביציע, אז שישירו מה שהם רוצים, אם הם חושבים שיש להם רעיונות טובים יותר ובעיקר, מילים גבוהות יותר ולעוסות פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2012, 10:25 
דעה אישית - לוקח זמן לשירים לתפוס, לוקח זמן ללמוד את המילים ולהנות מהשירים...
תנו קצת צ'אנס, תנו לכל שיר יותר זמן כדי שיתפוס....
עולה עולה לומדים ונמאס מהר....
שירים טובים לוקח זמן ללמוד והם נשארים תקופה...

קיבינימט רק מחזור שני.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: