תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העידוד אתמול
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
יובל כתב:
villa crespo כתב:
יובל, לא העתקה ולא נעליים.
הגרסה החדשה היא ייצור כלאיים של "הפועל עולה" המקורי ושל "אותך אני אוהב" (פוליס) ושניהם היו אצלנו קודם.
ושוב, אם היה מצב כזה שיש שיר שכולם שרים ושיר שרק מעטים שרים, הייתי מבין את הנקודה, אבל זה רחוק מלהיות המצב.
בפועל, 100 איש שרים את זה ואת זה ואלפי אחרים אומרים להם שהבחירות שלהם מפריעות להם באוזן.
ואם בחירת השירים עלתה לנו במשחק נגד ראפיד, אז זה אומר שלעידוד יש השפעה מכרעת על הצלחת הקבוצה, ואז אני באמת לא מבין איך אוהד יכול לדעת שהוא יכול בכזו קלות לפעול למען הקבוצה ועדיין לא לעשות את זה.

אני אישית חושב שעידוד ברגעי מפתח הוא אפקטיבי ועידוד לאורך 90 דקות הוא לא. ואני חושב שלעידוד בלי קשר למתרחש במגרש, בזמן שהשופט דופק אותנו וצריך לקלל אותו, יש השפעה שלילית. וזה מה שקורה בשער 5.
ושוב אני אחזור לאותה נקודה, האם "הפועל עולה" המקורי יחזור ליציע בעלייה למגרש ואחרי גולים? אתם רואים את התגובה ביציע ובפורום. אני לא מקבל בכלל את הטענה שאת כל השירים שרים אותם אוהדים. יש מספר מצומצם של שירים ששאר הקהל מצטרף אליהם (אתה יכול להתלונן שזה לא קורה מספיק, לא באיכות טובה והתופעה הזאת בירידה, אבל זה עדיין קורה).

אז זה התירוץ החדש? לא לעודד כל המשחק בשביל שתוכל לקלל את השופט כשהוא שורק נגדך?
אני פשוט לא מבין למה זה חייב לבוא אחד על חשבון השני.

לא. עידוד לאורך 90 דקות הוא לא אפקטיבי גם בלי קשר ללחץ על השופט (מונוטוניות, תקופה שולית פוחתת).
מעבר לכך, שער 5 מעודד 90 דקות בלי קשר למתרחש על המגרש ולא מפעיל לחץ על השופט, שלדעתי זה אסון גדול פי כמה ממי שלא מעודד. אז סליחה באמת שאני לא מתרגש מכל אלה שמתגאים בכך שהם מעודדים 90 דקות ועוד באים בתלונות לאלה שלא ואוסרים עליהם להעביר ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 18:25 
ציטוט:
מעבר לכך, שער 5 מעודד 90 דקות בלי קשר למתרחש על המגרש ולא מפעיל לחץ על השופט, שלדעתי זה אסון גדול פי כמה ממי שלא מעודד. אז סליחה באמת שאני לא מתרגש מכל אלה שמתגאים בכך שהם מעודדים 90 דקות ועוד באים בתלונות לאלה שלא ואוסרים עליהם להעביר ביקורת.

מיתוס, לא נכון בעליל.
ו"הרעידו את בלומפילד בעבר" זה אחד המשפטים המצחיקים ששמעתי בזמן האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
עזוב, כולם שרים את הכל, אחרי גול או במומנטום, אין שיר ששאר היציעים לא מצטרפים אליו.
מי שלא רוצה לשיר שיר שהלחן לא יושב לו טוב באוזן, הבעייה היא בו, לא בשיר.

בדיוק. הלוא מראש (וסליחה על ההכללה) מי שמתלונן, מטרחן ומנתח שירי-יציע כאילו היו ביאליק לבגרות הוא ספציפית מאותם אנשים שעושים דין לעצמם לגבי כל שיר בין אם הם אוהבים אותו או לא.
מנסים לתאר פה מצב שיש הר געש משתולל מכיוון היציעים 7 ו2 והחידוש לשיר "הפועל אולה" משתיק אותו. זה הרי לא ככה.
ל6,000 איש יש 6,500 דעות, אם היו הולכים לפי ההגיון של חלק מהאנשים 80% מהשירים לא היו נכנסים בכלל.
המזל הגדול הוא שהאנשים שממציא ועובדים על הלחנים לא סופרים בכלל את הבירבורים האלה, אחרת באמת היינו נשמעים כמו מכבי נתניה. אותי אישית זה היה מייאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ציטוט:

מיתוס, לא נכון בעליל.

מה מיתוס? כל שריקה נגדנו אני מתחיל לקלל את השופט ואז קולט מימיני שהגוש המעודד ממשיך לשיר בלי הפרעה, ואז מתעצבן עוד יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 18:32 
יובל כתב:
19 כתב:
ציטוט:

מיתוס, לא נכון בעליל.

מה מיתוס? כל שריקה נגדנו אני מתחיל לקלל את השופט ואז קולט מימיני שהגוש המעודד ממשיך לשיר בלי הפרעה, ואז מתעצבן עוד יותר.

לא הבנתי מה לא מובן, זה מיתוס כי זה מיתוס. כי זה לא נכון.
לא על כל שריקה הקהל מקלל את השופט, כששופט דופק אותך הקהל ועוד איך מתייחס אליו. אולי כן מספיק, אולי לא מספיק, זה עניין של דיעה. להגיד שהקהל מתעלם ממה שקרה במגרש ובמיוחד מהשופט, זה משפט חסר קשר למציאות שמסתובב כבר שנים.

זכותו של כל אחד לא לעודד אם לא נראה לו, והוא בטח לא צריך למצוא תירוצים בשביל עצמו ,(תספור כמה היו לך רק כאן, באשכול אחד).
רק אם בן אדם לא מעודד, לפחות שיהיה לו את מינימום הצניעות ולא להכתיב מה כן או לא ישירו אלה שכן מעודדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
מי שמעודד 90 דקות היום, עתיד לאכול הכל מהצלחת, לאותת לפני שהוא עובר נתיב, ולהשאיר טיפ של יותר מ10%-על-האגורה. ראו הוזהרתם.

מונוטוני, תקופה שולית פוחתת (???). אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 18:43 
קיצור, קודם תעודדו במגרש ועד אז סתמו ת'פה בפורום. חבורה של ילדות בכייניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יובל כתב:
19 כתב:
ציטוט:

מיתוס, לא נכון בעליל.

לא הבנתי מה לא מובן, זה מיתוס כי זה מיתוס. כי זה לא נכון.
לא על כל שריקה הקהל מקלל את השופט, כששופט דופק אותך הקהל ועוד איך מתייחס אליו. אולי כן מספיק, אולי לא מספיק, זה עניין של דיעה. להגיד שהקהל מתעלם ממה שקרה במגרש ובמיוחד מהשופט, זה משפט חסר קשר למציאות שמסתובב כבר שנים.

זכותו של כל אחד לא לעודד אם לא נראה לו, והוא בטח לא צריך למצוא תירוצים בשביל עצמו ,(תספור כמה היו לך רק כאן, באשכול אחד).
רק אם בן אדם לא מעודד, לפחות שיהיה לו את מינימום הצניעות ולא להכתיב מה כן או לא ישירו אלה שכן מעודדים.

מי שלא מעודד בכלל, אני באמת לא רואה סיבה שהוא יביע דעה מה אחרים ישירו. פה מדובר על כאלה ששרים יותר (או כל הזמן) לעומת כאלה ששרים פחות (או חלק מהזמן).
ו"להכתיב" זו חתיכת דמגוגיה, כי מי שמכתיב הם האולטראס (כמו שצריך להיות), ואין פה ניסיון להכתיב אלא לתת ביקורת ספציפית שתשפיע מעט על אותה הכתבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 18:47 
לא, יש לארגן את העידוד
ויש לבלבל במוח על זה שהמילים לא נראות לי, והלחן לא נראה לי, ותשירו איקס וואי זד ולא איי בי סי, למרות שאחרי גול אני שר את מה ששרים באותו רגע.

מי שלא מעודד, לא עושה את זה כי הלחן לא נראה לו. תעשה לי טובה. זה לא דיסק שאתה שומע בבית ולא השיר שאתה נכנס איתו עם אישתך לחופה.
מי שלא מעודד לא רוצה לעודד. זכותו כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא, יש לארגן את העידוד
ויש לבלבל במוח על זה שהמילים לא נראות לי, והלחן לא נראה לי, ותשירו איקס וואי זד ולא איי בי סי, למרות שאחרי גול אני שר את מה ששרים באותו רגע.

מי שלא מעודד, לא עושה את זה כי הלחן לא נראה לו. תעשה לי טובה. זה לא דיסק שאתה שומע בבית ולא השיר שאתה נכנס איתו עם אישתך לחופה.

אני אומר את מה שאני אומר כי אני חושב שזה פוגע בעידוד, לא כי זה לא נראה לי.
ואם אין שום קשר בין השיר לכמות האוהדים ששרים אותו, אז בשביל מה אנשים שוברים את הראש להמציא עשרה-עשרים שירים כל שנה? בוא נשיר "הפועל עולה" 90 דקות וזהו. הרי מי שמעודד יעודד בכל מקרה ומי שלא מעודד זה לא בגלל השיר, לא?
ממך אני מצפה לטיעונים שלפחות אתה מאמין בהם, ולא להטלת רפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 18:59 
19 כתב:
לא, יש לארגן את העידוד

כל מילה בסלע,שנים אני מדבר על זה,כואב לי שאני מעודד עד בכי ודלקות בגרון כמעט בכל שנה ואני רואה את אלה משער 4 ומשער 6 לא פותחים תפה ובשער 2 מקללים שחקנים.דרך אגב,בשנה שעברה היה עידוד סבבה בשער 7 ולעומת זאת היו הרבה ילדים״גברים״ שבאו לקומץ בשער 5 ולא פתחו תפה או שיחקו עם האייפונים המזדיינים האלה,יש לי תוכנית שתגרום לשער 5 להיות קרנבל אבל היא יכולה להיות בעייתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 19:00 
אין עשרים שירים כל שנה
אני מניח שיש שירים חדשים כל שנה, זה כי לשיר אותו דבר שעה ושלושת רבעי נמאס (למרות שבארץ לשיר אותו דבר יותר מארבעים שניות נמאס לאנשים, הנה עוד תירוץ שעולה מדי פעם, למה שרים את אותו שיר יותר מ3 דקות).

ואיזו הטלת רפש? אתה לא שר שיר לא כי היית מעדיף שהוא יהיה בסולם דו מינור דיאז, במקום הסול במול שהוא נמצא בו כרגע. לא אתה אישית.
מי שלא רוצה לעודד, שלא יעודד. כל תירוצי הלחן והמילים וכמה זמן שרים כל שיר והסדר של השירים, ועוד מיליון ואחת דברים, זה מס שפתיים. ראינו בדיוק מה קורה כשאלה שמארגנים את העידוד לא נמצאים, דממת מוות, זה מה שקורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
הויכוחים האילו הם כל כך תקופת לפני טביב.
איזה כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אין עשרים שירים כל שנה
אני מניח שיש שירים חדשים כל שנה, זה כי לשיר אותו דבר שעה ושלושת רבעי נמאס (למרות שבארץ לשיר אותו דבר יותר מארבעים שניות נמאס לאנשים, הנה עוד תירוץ שעולה מדי פעם, למה שרים את אותו שיר יותר מ3 דקות).

ואיזו הטלת רפש? אתה לא שר שיר לא כי היית מעדיף שהוא יהיה בסולם דו מינור דיאז, במקום הסול במול שהוא נמצא בו כרגע. לא אתה אישית.
מי שלא רוצה לעודד, שלא יעודד. כל תירוצי הלחן והמילים וכמה זמן שרים כל שיר והסדר של השירים, ועוד מיליון ואחת דברים, זה מס שפתיים. ראינו בדיוק מה קורה כשאלה שמארגנים את העידוד לא נמצאים, דממת מוות, זה מה שקורה.

ועדיין זה חרא של שיר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 19:46 
MENTELCASE כתב:
כל מי שמתלונן שבשבע לא מעודדים, מוזמן לבוא ולהרים את העידוד.
זה ממש לא בעיה לשיר כשכולם מסביבך שרים.
נראה אותכם מתחילים את השירה וגוררים אחריכם את שאר היציע.
שלא לדבר על העובדה שחלק גדול משער 5 גם לא מעודד,
או שהרבה פעמים הם עסוקים לעודד את עצמם עם שירים שאף אחד לא מכיר או אוהב.
יושבי שער שבע הרעידו את בלומפילד כשאתם הרעדתם את החיתול.
חוצפנים

זה נכון שהרבה יותר קשה לעודד כשלא מעודדים סביבך, אבל מה הקשר?
אם שער 7 לא מעודד כמעט, מסיבותיו הוא, אז לפחות שלא יתלונן על בחירת השירים.
ואתה יודע, בשנות ה- 80 כבר היו מצלמות. אני חייב לראות את בלומפילד רועד. הייתי במשחקים בבלומפילד עם 20 אלף אוהדים. עידוד ורעד לא היו בו יותר מדי עד שהתחילה כאן התארגנות בכל מה שקשור לעידוד.

ויובל, אף אחד כאן לא אומר שאסור להעביר ביקורת, אבל תנו פיתרון. אני גם מסכים איתך שחשוב לשיר לשופט לא פחות ואפילו יותר מלעודד. אבל הנה, זו שוב הבעיה. אם קהל שלהם היה שורק בוז, אז לא היית מתייחס ל- 100 איש שמעודדים באותו רגע, אבל הבעיה היא שיש 100 אוהדים שמעודדים עוד חלק שמעודדים לפעמים ורוב מוחלט שמקסימום צועק יש בגולים. וזאת הבעיה. גם אם העידוד יתבצע בצורה אידיאלית לתפיסתך.
ואני חוזר לעניין השירים. יש 5 להיטים (שגם הם כולם כבר שחוקים). מה אתם מציעים לעשות בשאר הזמן? לשתוק? אז מנסים שירים חדשים, בתקווה שחלק יתפסו. וכן, יש שירים שתפסו רק בגלל רגע מומנטום במשחק שגרם לאחרים להצטרף. וזו ההוכחה הכי גדולה לכך שאנחנו צודקים. כי כששרים, זה אשכרה עובד.
את החלק השני והחדש יותר של "כשאת עולה למגרש" ניסו בקומץ העליון במשך תקופה ארוכה, עד שפתאום במשחק אחד בפ"ת כולם הצטרפו והוא הפך ללהיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
MENTELCASE כתב:
כל מי שמתלונן שבשבע לא מעודדים, מוזמן לבוא ולהרים את העידוד.
זה ממש לא בעיה לשיר כשכולם מסביבך שרים.
נראה אותכם מתחילים את השירה וגוררים אחריכם את שאר היציע.
שלא לדבר על העובדה שחלק גדול משער 5 גם לא מעודד,
או שהרבה פעמים הם עסוקים לעודד את עצמם עם שירים שאף אחד לא מכיר או אוהב.
יושבי שער שבע הרעידו את בלומפילד כשאתם הרעדתם את החיתול.
חוצפנים

זה נכון שהרבה יותר קשה לעודד כשלא מעודדים סביבך, אבל מה הקשר?
אם שער 7 לא מעודד כמעט, מסיבותיו הוא, אז לפחות שלא יתלונן על בחירת השירים.
ואתה יודע, בשנות ה- 80 כבר היו מצלמות. אני חייב לראות את בלומפילד רועד. הייתי במשחקים בבלומפילד עם 20 אלף אוהדים. עידוד ורעד לא היו בו יותר מדי עד שהתחילה כאן התארגנות בכל מה שקשור לעידוד.

ויובל, אף אחד כאן לא אומר שאסור להעביר ביקורת, אבל תנו פיתרון. אני גם מסכים איתך שחשוב לשיר לשופט לא פחות ואפילו יותר מלעודד. אבל הנה, זו שוב הבעיה. אם קהל שלהם היה שורק בוז, אז לא היית מתייחס ל- 100 איש שמעודדים באותו רגע, אבל הבעיה היא שיש 100 אוהדים שמעודדים עוד חלק שמעודדים לפעמים ורוב מוחלט שמקסימום צועק יש בגולים. וזאת הבעיה. גם אם העידוד יתבצע בצורה אידיאלית לתפיסתך.
ואני חוזר לעניין השירים. יש 5 להיטים (שגם הם כולם כבר שחוקים). מה אתם מציעים לעשות בשאר הזמן? לשתוק? אז מנסים שירים חדשים, בתקווה שחלק יתפסו. וכן, יש שירים שתפסו רק בגלל רגע מומנטום במשחק שגרם לאחרים להצטרף. וזו ההוכחה הכי גדולה לכך שאנחנו צודקים. כי כששרים, זה אשכרה עובד.
את החלק השני והחדש יותר של "כשאת עולה למגרש" ניסו בקומץ העליון במשך תקופה ארוכה, עד שפתאום במשחק אחד בפ"ת כולם הצטרפו והוא הפך ללהיט.

יש פה שלושה נושאים שונים:
1. הקטע של הלחץ על השופט. אני כמובן מסכים איתך, כולם אשמים. אלה ששותקים וממשיכים לשתוק, ואלה ששרים וממשיכים לשיר. אבל תסכים איתי שיותר מתבקש שמי שגם ככה פותח את הפה, ולקח על עצמו להיות אקטיבי במשך כל המשחק, יתפנה לרגע מעידוד ויקלל את השופט? והאמת שאני פחות מצפה לשינוי ממי שמעודד ויותר ממי שמכתיב את העידוד בזמן המשחק. הם שולטים לבד על כמה מאות אוהדים ובמקום להיות עם היד על הדופק בהקשר של השופט עסוקים יותר בשיר ובעידוד.
ושוב, אם יש 8000 אוהדים במשחק ורק 100 מקללים את השופט, אז כל ה-7900 אחרים אשמים באותה מידה.
2. הכנסת שירים ליציע. לא אמרתי בשום מקום שלא צריך להכניס שירים חדשים. יש לי הערכה עצומה כלפי כל מי שאחראי על הנושא הזה בקהל, וכמות הלהיטים שנכנסו בקהל של הפועל הוא גבוה יותר מבכל שאר הקהלים ביחד. יש לי רק בעיה עם התופעה שהתחילה בעונה שעברה, שבה שירים חדשים מוכנסים בכוח. בכוח זה אומר ששרים אותם למעלה מ-20 דקות במשחק, ברגעי מפתח שבהם הקבוצה זקוקה לדחיפה מהקהל כשאת זה אפשר להשיג רק דרך הלהיטים, במשחקים חשובים. מה לעשות, שיר חדש לא ישירו אוהדים מחוץ לקומץ. ובנוסף, ואני יכול לומר את זה בתור אחד שנמצא מחוץ לקומץ, זה גורם לאנטגוניזם מצד שאר הקהל ופוגע בעידוד גם לטווח הארוך. שוב אני אתן לך את אותן שלוש דוגמאות (ראפיד בבית, עכו בחוץ, רמה"ש), תגיד לי אם הייתה הצדקה לדבר כזה. אי אפשר היה להכניס את אותם שירים בלי קידום כזה אגרסיבי וחסר פרופורציות? הרי עד העונה שעברה נכנסו המון שירים גם בלי המנהג הזה.
3. החידוש ל"הפועל עולה". באמת, זה לדעתי הלהיט הכי גדול אי פעם בישראל, וזה השיר מספר אחד שלנו. רואים את התגובות ביציע ובפורום לשינוי הזה. צריך להחזיר אותו בתור השיר בעלייה למגרש ואחרי שערים. בתור השיר שחותם את המחצית (שזה נחשב בזמן משחק) חשבתי מזמן שהוא מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: העידוד אתמול
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא, יש לארגן את העידוד

אני מסכים בקשר ללחנים כי מדובר כמעט תמיד בלחנים שמצליחים, הצליחו ויצליחו לתפוס בקהלים אחרים, אני חושב שמילים רדודות ומאולצות בצורה בולטת, כמו "כי עד המוות בשער 5" או הפזמון של "הפועל אחרייך", או הבית הראשון של השיר הכי חדש שלנו, "אם זה מכבי או המוות עדיף למות ביסורים", בהחלט מורידים מהחשק לשיר אותם. וכן,יש הבדל עצום וברור בין השירים הללו לשירים אחרים, כולל כאלה שגם נכנסו שנה שעברה(מיום הולדתי ולפעמים למשל).
בכל מקרה אני חושב שבתקופההשל חודש-חודשיים עדיף לנסות להכניס רק שיר אחד חדש, רצוי כמה שיותר מלוטש ומושקע, ועם דגש על הצמדות ללחן ועל קצב אחיד-אם במהלך התקופה הוא תופס להוסיף אותו לארסנל, ואם לא אז לתת לו עוד זמן או לוותר עליו. 3-4 שירים בשנה זה בהחלט מספיק, ועדיף איכות על כמות.
אגב, אני מעודד רוב המשחק, חוץ מכשאני שורק בוז להחלטות נגדינו(גם אם אף אחד לא מצטרף לפעמים), אז אני חושב שאני כשיר לביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
19 כתב:
לא, יש לארגן את העידוד

אני מסכים בקשר ללחנים כי מדובר כמעט תמיד בלחנים שמצליחים, הצליחו ויצליחו לתפוס בקהלים אחרים, אני חושב שמילים רדודות ומאולצות בצורה בולטת, כמו "כי עד המוות בשער 5" או הפזמון של "הפועל אחרייך", או הבית הראשון של השיר הכי חדש שלנו, "אם זה מכבי או המוות עדיף למות ביסורים", בהחלט מורידים מהחשק לשיר אותם. וכן,יש הבדל עצום וברור בין השירים הללו לשירים אחרים, כולל כאלה שגם נכנסו שנה שעברה(מיום הולדתי ולפעמים למשל).
בכל מקרה אני חושב שבתקופההשל חודש-חודשיים עדיף לנסות להכניס רק שיר אחד חדש, רצוי כמה שיותר מלוטש ומושקע, ועם דגש על הצמדות ללחן ועל קצב אחיד-אם במהלך התקופה הוא תופס להוסיף אותו לארסנל, ואם לא אז לתת לו עוד זמן או לוותר עליו. 3-4 שירים בשנה זה בהחלט מספיק, ועדיף איכות על כמות.
אגב, אני מעודד רוב המשחק, חוץ מכשאני שורק בוז להחלטות נגדינו(גם אם אף אחד לא מצטרף לפעמים), אז אני חושב שאני כשיר לביקורת.

גבר, זה שיר של יציע, זה לא אמור להישמע כמו יצירת מופת של חיים נחמן ביאליק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: העידוד אתמול
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים של זהבי כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
19 כתב:
לא, יש לארגן את העידוד

גבר, זה שיר של יציע, זה לא אמור להישמע כמו יצירת מופת של חיים נחמן ביאליק

ועדיין, לא כיף לשיר שורות כמו "כי עד המוות בשער 5 ולעולם לא נתייאש את הצהוב נשרוף באש כי רק הפועל זה מרגש".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 02:34 
סמל אישי של המשתמש
Richard Cory כתב:
הרע כתב:
החידוש להפועל עולה, מדהים, צריך לתת פרס למי שחשב עליו.
כמו שרשמו כאן השיר בן 10 אולי והוא נשמע כמו בית קברות, החידוש יעשה לו רק טוב.
חכו תראו.

ענק, ענק, ענק.

לכל הקוטלים מהירי התגובה - צר לי לבשר לכם אבל אתם קטנוניים, טרחנים ובעיקר - מקליקנים.
יותר עדיף שבנתיים תפתחו את הפה ותשירו במקום להתלונן ותראו שעוד חודש זה נהיה השיר הכי חזק שלנו. פשוט הקימו אותו לתחייה.

לא הקימו שום דבר לתחיה - הורידו שיר אחד ושמו שיר אחר.
הבעיה היא שעבור רבים, השיר הזה היה סוג של "המנון".
יש 3 שירים שכרגע אסור לגעת בהם - זה, "לעולם לא תצעדי" ו"אדום עולה בבלומפילד" (על אף סלידתי הרבה מהשיר הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 03:04 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
Richard Cory כתב:
הרע כתב:
החידוש להפועל עולה, מדהים, צריך לתת פרס למי שחשב עליו.
כמו שרשמו כאן השיר בן 10 אולי והוא נשמע כמו בית קברות, החידוש יעשה לו רק טוב.
חכו תראו.

ענק, ענק, ענק.

לכל הקוטלים מהירי התגובה - צר לי לבשר לכם אבל אתם קטנוניים, טרחנים ובעיקר - מקליקנים.
יותר עדיף שבנתיים תפתחו את הפה ותשירו במקום להתלונן ותראו שעוד חודש זה נהיה השיר הכי חזק שלנו. פשוט הקימו אותו לתחייה.

לא הקימו שום דבר לתחיה - הורידו שיר אחד ושמו שיר אחר.
הבעיה היא שעבור רבים, השיר הזה היה סוג של "המנון".
יש 3 שירים שכרגע אסור לגעת בהם - זה, "לעולם לא תצעדי" ו"אדום עולה בבלומפילד" (על אף סלידתי הרבה מהשיר הזה).

מי קבע שאסור לגעת בהם? אתה?

אותו שיר עם טוויסט. כאילו שאם זה היה כזה "המנון" והוא היה מטריף את הקהל, היו חושבים לשנות בו משהו.
מן הסתם הוא נחלש ועוד כמה מחזורים להערכתי זה השיר הכי חזק שיהיה.
נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 11:10 
החתול של שרדינגר כתב:
19 כתב:
לא, יש לארגן את העידוד

אני גם חושב שאתה לגמרי כשיר להביא שיר כזה, פעם ב- 4-3 חודשים, ולהכניס אותו ליציע.
למה להסתפק בלרשום הערות בפורום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שלפני שבאים בטענות לשער 7 בנוגע לעידוד, וכנראה בצדק, צריך לבוא בטענות ל- 2/3 שער 5 מאותן סיבות.
ככה לפחות זה נראה מהצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
נראה לי שלפני שבאים בטענות לשער 7 בנוגע לעידוד, וכנראה בצדק, צריך לבוא בטענות ל- 2/3 שער 5 מאותן סיבות.
ככה לפחות זה נראה מהצד.

יש צדק בטענות כלפי שער 7, בהחלט בשנתיים שלוש האחרונות העידוד הרבה פחות משמעותי שם מבעבר,
אני לא יכול להגיד מה בדיוק הסיבה לכך, אבל נראה שיש שינוי אצל חלק מהגוש המעודד שם, והעידוד נחלש.
אם זאת ממש לא נכון להאשים את שער 7 בלבד, לדעתי השירים לאחרונה הרבה פחות "כפים" לשירה מבעבר, וזה נראה טוב מאוד בשירי השחקנים.
אם בשמנו ניתן היה לארגן חצי שעה של חתונה עם שירי שחקנים, היום אנחנו עומדים על גילי ופנסטיל, שניהם שירים ישנים של שחקנים שהוחזרו.
שירי הקבוצה הם אותו דבר. יכול להיות שהסיבה זה שהקהל שינה את תפיסתו לקהל מאבקים (בקריאותנגד טביב שנה שעברה הייתה הצטרפות מדהימה
של כולם) ועכשיו קשה לו לשות את הפאזה חזרה, אבל אלו "רק" תירוצים. בשביל להחזיר את הטירוף למגרש חובה להתחיל להתחבר מחדש לשירים,
ולעידוד, ובשביל זה צריכים שירים פשוטים, וקבוצה סוחפת. על הקבוצה אנחנו לא יכולים לשלוט אז לפחות תנסו להכתיב שירים "פשוטים", כדי להקל על
יתר השערים.

ובלי קשר, אתם אנשים גדולים :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 11:43 
הרבה בגלל שהמתופף של שער 7 תמיד בדיליי של 2 שניות (כבר שנים!!!) וזה מבאס את החיים לעודד ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
יהלום אדום כתב:
ככה לפחות זה נראה מהצד.

יש צדק בטענות כלפי שער 7, בהחלט בשנתיים שלוש האחרונות העידוד הרבה פחות משמעותי שם מבעבר,
אני לא יכול להגיד מה בדיוק הסיבה לכך, אבל נראה שיש שינוי אצל חלק מהגוש המעודד שם, והעידוד נחלש.
אם זאת ממש לא נכון להאשים את שער 7 בלבד, לדעתי השירים לאחרונה הרבה פחות "כפים" לשירה מבעבר, וזה נראה טוב מאוד בשירי השחקנים.
אם בשמנו ניתן היה לארגן חצי שעה של חתונה עם שירי שחקנים, היום אנחנו עומדים על גילי ופנסטיל, שניהם שירים ישנים של שחקנים שהוחזרו.
שירי הקבוצה הם אותו דבר. יכול להיות שהסיבה זה שהקהל שינה את תפיסתו לקהל מאבקים (בקריאותנגד טביב שנה שעברה הייתה הצטרפות מדהימה
של כולם) ועכשיו קשה לו לשות את הפאזה חזרה, אבל אלו "רק" תירוצים. בשביל להחזיר את הטירוף למגרש חובה להתחיל להתחבר מחדש לשירים,
ולעידוד, ובשביל זה צריכים שירים פשוטים, וקבוצה סוחפת. על הקבוצה אנחנו לא יכולים לשלוט אז לפחות תנסו להכתיב שירים "פשוטים", כדי להקל על
יתר השערים.

ובלי קשר, אתם אנשים גדולים :HEART2:

שווה להחזיר את כל קבוצת 05/06 רק בשביל שירי השחקנים.
שביט,יגאל,פנטסיל, גילי,באדיר,זיטו,ברדה,דגו,יבוריאן

כל שיר בצבע, היו משחקים שבשירי השחקנים היה יותר כיף מהמשחק עצמו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 13:17 
אפשר לחשוב מה כבר השתנה מאז.
גילי ורמוט הגיע בדיוק לפני 7 שנים. לא 70.
על יבוריאן אמרו בהתחלה שזה שיר לא טוב וניסו לשיר שיר אחר (אז טוב שמתעקשים על שיר או לא?).
עומר דמארי, יוסי שיבחון ואביחי ידין הם שירים טובים יותר מחצי מהשירים שרשמת.
בקיצור, תירוצים תמיד יהיו, אבל לא יעזור כלום, צריך לפתוח את הפה. בעיקר ב- 5 אגב.
איך רשם כאן פרלוב, אם כל מי שרשם כאן היה מעודד, הדיון הזה היה מיותר.
ואם כולם כבר מעודדים, אז אני בטח מעדיף שירים עם מילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 13:48 
בתור אחד שכן מעודד ומנסה גם למשוך את אלו שמסביבו לכך, הטענה שלך (קרספו) בגדול היא נכונה - יותר אנשים צריכים לעודד, בטח באמצע שער חמש אבל בחירת השירים הבעייתית לפעמים, חוסר היחס למה שקורה על המגרש והרבה עקשנות פוגעות ברצון של אנשים לעודד.
להעמיד למשל עוד מישהו שירים את העידוד גם באזור הכניסה לשער חמש יכול לעזור, להגביר את ההתייחסות למה שקורה על הדשא ולחשוב על בחירת השירים יותר לעומק יעזור.
כמובן שהכל מתחיל ונגמר ברצון של אנשים לעודד וכאן שער 5 חייב להשתפר.
עדיין, יחסית לקבוצות אחרות אנחנו בסדר גמור למרות שאתה אוהב בעיקר להיכנס בקהל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
על יבוריאן אמרו בהתחלה שזה שיר לא טוב וניסו לשיר שיר אחר (אז טוב שמתעקשים על שיר או לא?).
בקיצור, תירוצים תמיד יהיו, אבל לא יעזור כלום, צריך לפתוח את הפה. בעיקר ב- 5 אגב.

נכון, רק שבשירים של דמארי, אביחי ושבחון כולם מצטרפים רק בפזמון (המעולה כלשעצמו) ובשירים של ברדה,דגו וגילי כולם שרו מההתחלה.
יכול להיות שזה אני אבל השירים של אז נראים לי יותר קליטים.
חצי מהפורום פה רייר מהחזרה של ג'וני רק בשביל שיר השחקן שלו. זה אומר הכל.

אני עדיין חולק עליך לגבי המשמעות של עידוד. עידוד לא שווה שירים, יש עוד הרבה דרכים לעשות את זה.
בשנתיים האחרונות יש פער מאוד גדול ברמת העידוד של שער 5 לעומת שאר השערים, יכול להיות שהבעיה היא בשבע ובשתיים ויכול להיות שהבעיה היא בצורת העידוד וההידבקות המוגזמת לעיתים לשירים על פני תגובה חיה למה שקורה על כר הדשא. אל תיקח את זה כביקורת, אלא ככיוון מחשבה, אולי יצא מזה רק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2012, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
villa crespo כתב:

נכון, רק שבשירים של דמארי, אביחי ושבחון כולם מצטרפים רק בפזמון (המעולה כלשעצמו) ובשירים של ברדה,דגו וגילי כולם שרו מההתחלה.
יכול להיות שזה אני אבל השירים של אז נראים לי יותר קליטים.
חצי מהפורום פה רייר מהחזרה של ג'וני רק בשביל שיר השחקן שלו. זה אומר הכל.

אני עדיין חולק עליך לגבי המשמעות של עידוד. עידוד לא שווה שירים, יש עוד הרבה דרכים לעשות את זה.
בשנתיים האחרונות יש פער מאוד גדול ברמת העידוד של שער 5 לעומת שאר השערים, יכול להיות שהבעיה היא בשבע ובשתיים ויכול להיות ש הבעיה היא בצורת העידוד וההידבקות המוגזמת לעיתים לשירים על פני תגובה חיה למה שקורה על כר הדשא . אל תיקח את זה כביקורת, אלא ככיוון מחשבה, אולי יצא מזה רק טוב.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 140 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: