תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תגובה לתג מחיר
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 15:28 
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

פעילים מתנועת אם תרצו הגיעו היום למנזר בלטרון במטרה להביע תמיכה בתושבי המנזר ולסייע בניקיון כתובות הנאצה. רונן שובל יו"ר אם תרצו אמר כי: "יש להוקיע בצורה הברורה ביותר את המעשה הנפשע ולמצות את הדין עם האחראים. סובלנות לבני כל הדתות עומדת בבסיסה של הציונות. ומי שעשה את המעשה פוגע במדינת ישראל בהתיישבות וביהדות."

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תגובה לתג מחיר
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
יפה.

יהיה יפה אם הם יעשו את זה גם כשפוגעים במסגדים בשומרון.
יהיה עוד יותר יפה אם הם יפסיקו לתמוך במדיניות שגוררת באופן הכרחי את כל הסיפור של מה שנקרא בלשון מכובסת "תג מחיר".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 15:36 
teknoboy כתב:
יפה.

יהיה עוד יותר יפה אם הם יפסיקו לתמוך במדיניות שגוררת באופן הכרחי את כל הסיפור של מה שנקרא בלשון מכובסת "תג מחיר".

א. אם תרצו לא פועלים בחו"ל ;)
ב. לפי מיטב ידיעתי הם לא תומכים במדיניות הזו (בהנחה שאתה מדבר על ה"כיבוש"). פשוט לאף אחד בממשלה אין ביצים לספח את שטחי C (מה שנכון לפי דעתי), או באופן כללי את שטחי יהודה ושומרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:
יפה.

ב. לפי מיטב ידיעתי הם לא תומכים במדיניות הזו (בהנחה שאתה מדבר על ה"כיבוש"). פשוט לאף אחד בממשלה אין ביצים לספח את שטחי C (מה שנכון לפי דעתי), או באופן כללי את שטחי יהודה ושומרון.

א. :ROSE:
ב. גם סיפוח לא בדיוק יביא את סופו השליו של הסכסוך, והוא לא יתקבל בברכה בצד השני, כך שתמיכה בסיפוח גם היא גוררת בהכרח עימות שיילך ויסלים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 18:27 
מה אתה מחלק לי פרחים לחבורה של יודונאצים האלו

פוליטיקה זה פשוט חרא טהור ויצוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
yannay כתב:
מה אתה מחלק לי פרחים לחבורה של יודונאצים האלו

פוליטיקה זה פשוט חרא טהור ויצוק

אתה ממש מגניב לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 19:33 
כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 20:06 
דבר ראשון זה לא תג מחיר,זו פעולה נוסח ליל הבדולח כנגד מבנה דתי.

ולגבי אם תרצו-לפרסם תמונות מטעות של שלום עכשיו עם דגל פלסטין זה בסדר.
ולמי ששכח-
http://2nd-ops.com/noaml/?p=7506

אם תרצו (פאשיזם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 21:42 
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:
יפה.

ב. גם סיפוח לא בדיוק יביא את סופו השליו של הסכסוך, והוא לא יתקבל בברכה בצד השני, כך שתמיכה בסיפוח גם היא גוררת בהכרח עימות שיילך ויסלים.

נכון, סיפוח לא יביא סוף לסכסוך.
ונכון, יש סיכוי שהוא יגרום להסלמה (למרות שכביכול המצב על פני השטח הוא הרבה יותר אידיאלי כי לא יהיה 'אפרטהייד', אז למה שתהיה הסלמה?).

כרגע אני מאמין שעיקר הבעיה של רוב האזרחים החרדים לאמות המוסר של המדינה שלנו היא הכיבוש, לא? ולכן אני מציע דרך (כמובן שאני לא הבחור שהמציא את הגלגל) להפסיק את הכיבוש.
לא סיפחו את הגולן? סיפחנו! העולם מכיר בגולן כשלנו? לא.

אלא אם יש לך פתרון אחר שיפתור את הסכסוך כיום בצורה שלווה, אתה מוזמן להאיר את עיני (ועם כל האהבה לקנדה אני דווקא מעדיף להישאר כאן..).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 22:01 
אינפקציה כתב:

ולמי ששכח-

אם תרצו (פאשיזם)

"זו לא שואה, זה רצח עם גזעני ושיטתי"- תקרא לזה איך שאתה רוצה, אני לא רואה איך זה משנה משהו.

ואני לא זוכר שהמטרה של האשכול הזה היא לבחון את הקמפיין עם השלטים של 'אם תרצו'.
אני סך הכל חושב שתנועות ימניות שאינן גזעניות ראויות לציון, ובטח כשהן עושות מעשה כזה של לקיחת אחריות למרות שדי בטוח שלא בדיוק פעילים של 'אם תרצו' רשמו את כתובות הנאצה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
אם תרצו תנועה מסוכנת, מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 22:23 
גביזון כתב:

הסבר, פרט ונמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:
גביזון כתב:

הסבר, פרט ונמק.

אינפקציה כתב:

ולמי ששכח-

אם תרצו (פאשיזם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 22:45 
גביזון כתב:
מתנחל אדום כתב:
גביזון כתב:

הסבר, פרט ונמק.

אינפקציה כתב:

ולמי ששכח-

אם תרצו (פאשיזם)

מסוכנת כי ניסו להוציא את 'שלום עכשיו' מחוץ לקונסנזוס?
נכון, כנראה שהיה ראוי להוסיף את הלוגו שלהם שם בשביל להבהיר שלא מדובר בשלטים של 'שלום עכשיו'.
לא חושב שזה הופך את 'אם תרצו' לתנועה מסוכנת. במקרה הגרוע זה הופך אותם למתחזים, ובמקרה הטוב לכאלו שעושים דה-לגיטימציה לתנועה שעושה דה-לגיטימציה לישראל.

ולקרוא ל'אם תרצו' פאשיסטים זה לא בדיוק מרחק שנות אור מקמפיין השלטים שלהם נגד 'שלום עכשיו'..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 22:47 
יש לי פלאשבק מטורף.. שניה רגע תנו לי להיזכר ... גן- טובא זנגריה. גם אז היו האשמות חריפות כלפי יהודים מתנחלים אלא שאט אט ככל שהזמן עבר החלו הספקות עד שלבסוף התגלה כמעט מעבר לכל ספק שלא יהודים ביצעו את המעשה.

http://www.youtube.com/watch?v=he0yovZZ_AA

יש חשוד במעשה במנזר? מישהו נעצר? הואשם? הורשע? על סמך מה אתם קובעים שמדובר ביהודים וממהרים להאשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 22:49 
http://www.youtube.com/watch?v=stE05LB6 ... re=related
שימו לב לרשימת המגגנים, אלופי הגינויים.. איפה נשמע קולם לאחר שהתבררו העובדות?

הנה פנינה אמיתית, הנשיא שלכם בתפארתו

http://www.youtube.com/watch?v=-OQ43zRF ... re=related

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 22:57 
קומוניסים כתב:
יש לי פלאשבק מטורף.. שניה רגע תנו לי להיזכר ... גן- טובא זנגריה. גם אז היו האשמות חריפות כלפי יהודים מתנחלים אלא שאט אט ככל שהזמן עבר החלו הספקות עד שלבסוף התגלה כמעט מעבר לכל ספק שלא יהודים ביצעו את המעשה.

http://www.youtube.com/watch?v=he0yovZZ_AA

יש חשוד במעשה במנזר? מישהו נעצר? הואשם? הורשע? על סמך מה אתם קובעים שמדובר ביהודים וממהרים להאשים?

אםאני לא טועה נעצרו כמה אנשים אבל שוחררו בגלל חוסר ראיות תקן אותי אם אני טועה? אז בהצתתהמסגד כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
ליברמן אמר עכשיו שחבורת תג מחיר היא חבורה מטונפת שמוציאה את דיבתה של ישראל.
יש לנו את שר החוץ הכי מטומטם והכי לא שר חוץ מאז ומעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 23:11 
גביזון כתב:

מה אתה מצפה ממנו שיגיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 23:12 
ofri כתב:
גביזון כתב:

מה אתה מצפה ממנו שיגיד?

"עוד פעם השכנים והשטויות שלהם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:
יפה.

ונכון, יש סיכוי שהוא יגרום להסלמה (למרות שכביכול המצב על פני השטח הוא הרבה יותר אידיאלי כי לא יהיה 'אפרטהייד', אז למה שתהיה הסלמה?).

כרגע אני מאמין שעיקר הבעיה של רוב האזרחים החרדים לאמות המוסר של המדינה שלנו היא הכיבוש, לא? ולכן אני מציע דרך (כמובן שאני לא הבחור שהמציא את הגלגל) להפסיק את הכיבוש.

אלא אם יש לך פתרון אחר שיפתור את הסכסוך כיום בצורה שלווה, אתה מוזמן להאיר את עיני (ועם כל האהבה לקנדה אני דווקא מעדיף להישאר כאן..).

אם ההצעה שלך היא לספח את כל השטחים ולתת זכויות שוות לתושביהם אז אני בעד. זה באמת יוכל להיות סוף הכיבוש.
אמנם מדובר במדינה דו לאומית והרס החזון הציוני (והחזון הלאומי הפלסטיני), אבל אני זורם עם זה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 07:36 
שלום עכשיו היא תנועה ציונית,שממש לא עושה דה לגיטימציה לישראל.
היא עושה דה לגיטימציה לשטחים,שהרי הם לא ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 13:09 
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:
מתנחל אדום כתב:
teknoboy כתב:
יפה.

אם ההצעה שלך היא לספח את כל השטחים ולתת זכויות שוות לתושביהם אז אני בעד. זה באמת יוכל להיות סוף הכיבוש.
אמנם מדובר במדינה דו לאומית והרס החזון הציוני (והחזון הלאומי הפלסטיני), אבל אני זורם עם זה.

ההצעה שאני תומך בה היא לספח אך ורק את שטחי C.
בשטחי C מצוייים כל יהודי יו"ש, לעומת כ-50,000 ערבים. שטחי C מהווים כ-80% משטחי יו"ש.
לאותם 50,000 ניתן אזרחות (או במקרה של סירוב מצידם- תעודות זהות כתומות כמו תושבי מזרח ירושלים).
אין כיבוש. החיים יפים. אפשר לחזור לחיות באופן 'מוסרי'.

או לחלופין אם אתה מתעקש לספח את כל שטחי יהודה ושומרון ולתת אזרחות שם לכולם, גם זה הולך מבחינתי-

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל אדום, כלומר מה שאתה מנסה לעשות זה ליצור גטאות על 20% מהשטח עם 95% מהאוכלוסיה. מה השלב הבא אחרי גטאות?
ועל תשכח שאם יש 40% פלשתינאים ועוד 20% שמאלנים, זה ישנה את כל אופי ההצבעה במדינה, פתאום ביבי יהיה מיעוט נרדף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 13:48 
אינפקציה כתב:
שלום עכשיו היא תנועה ציונית,שממש לא עושה דה לגיטימציה לישראל.
היא עושה דה לגיטימציה לשטחים,שהרי הם לא ישראל.

אפשר להתווכח על עניין הדה לגיטימציה ש'שלום עכשיו' עושה לישראל (גם אם בהודעה שלך אתה אומר/תגיד שאי אפשר).

בכל מקרה מדובר כאן בתנועה שמסתמכת על משוואת קסמים שלא קיימת: אין התנחלויות=יש שלום=יש מלא מלא כסף למדינה.

נעזוב את זה שחזרה לגבולות 67' תיצור מצב של מיליוני פלסטינים שוחרי שלום ואוהבי אדם (ובעיקר אותנו!) שנמצאים קילומטרים ספורים מהמרכז בעמדת גובה (ולא שצריך, אבל ליתר בטחון אני מקווה שיוציאו 'כיפת ברזל' משופרת ו'מעיל רוח' למטוסים מנתב"ג).

אני אוהב את עניין הכספים.
כבר יצאו אינספור דוחות שבין אם מסבירים את התקצוב להתנחלויות, ובין אם מראים שיש יישובים בתוך שטח המדינה שמקבלים לא פחות. אבל כל מה שאני יכול לעשות זה להעיד על החיים שלנו כאן באופן אישי:
לאור העובדה שגרתי גם אצלי בהתנחלות וגם בירושלים אני יכול להגיד שהדבר היחיד שאנחנו באמת מקבלים עליו סבסוד מהמדינה אלו מחירי הנסיעה בתחבורה ציבורית (שאני מבטיח לכם שלא בדיוק מדובר בהון עתק, ומה גם שלמרות שאני גר ביישוב המונה כ-10,000 תושבים יש לנו מכאן אוטובוס רק פעם בשעה במקרה הטוב).
אבל כמובן שאף אחד לא יציין את מאות השקלים שאנו משלמים באופן קבוע בשביל תקציב 'שמירה' ("כי אתם גרים איפה שאתם לא אמורים"- ומה אם היינו מתפנים? קו הגבול לא היה מגיע לירושלים/למרכז? ואחרים לא היו צריכים לשלם?).

לפי מיטב הבנתי 'שלום עכשיו' מקדמת פינוי משטחי יו"ש.
אז לא נעסוק כרגע בפן ההיסטורי והרגש הסנטימטלי שיש ללא מעט אנשים לשטחים האלה. וכמובן שלא נעסוק חס וחלילה בפן המוסרי של גירוש אנשים מבתיהם, כי הרי ערבים זה פשע לגרש מהבתים (ובצדק), אבל 300,000 יהודים שהמדינה שלחה ליהודה ושומרון זה בסדר גמור לגרש.
אני באופן כללי מנסה להבין איך מדינה שלא הסתדרה עד היום עם קליטה של פחות מ10,000 איש אמורה לקלוט מעל ל300,000 איש?
אשמח לפיתרון הקסמים של 'שלום עכשיו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
מדינת ישראל קלטה מליון עולים מבריה"מ לשעבר בתוך עשור, זה אפשרי.
חוץ מזה אני אישית נגד פינוי יהודים, אין שום מניעה שיהודים יחיו תחת שלטון פלשתינאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה שמדובר על הרבה פחות מהגרים יהודים מפלשתין, בהנחה שלפי כל ההסכמים גושי ההתישבות נשארים במדינת ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
מתנחל, מה שאתה מציע זה בעצם פחות או יותר המתווה שמוכר בשם "הסכמי אוסלו", שעיקרו יצירת כמה בנטוסטאנים פלסטינאים בתוככי ישראל.
לדרום אפריקה זה לא עבד (כולם ראו שזה מסווה לאפרטהייד) וגם פה זה לא יעבוד.
אגב, לא סתם הסכמי אוסלו לא עברו בציבור הפלסטיני, ולא סתם עראפת נאלץ משך כמה שנים לעבוד קשה כדי להוכיח שהוא לא בוגד אף על פי שחתם עליהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 14:06 
אחד אדום כתב:
מתנחל אדום, כלומר מה שאתה מנסה לעשות זה ליצור גטאות על 20% מהשטח עם 95% מהאוכלוסיה. מה השלב הבא אחרי גטאות?
ועל תשכח שאם יש 40% פלשתינאים ועוד 20% שמאלנים, זה ישנה את כל אופי ההצבעה במדינה, פתאום ביבי יהיה מיעוט נרדף

דבר ראשון, אני לא מנסה ליצור שום דבר. ה'גטאות' כמו שאתה קורא להן כבר קיימות (וכמובן שנדאג לדרכי נסיעה בצורה חופשית לכל הפלסטינאים בין הערים שלהם). אני רק רוצה שנפסיק להיות כובשים!
ולא הבנתי, למה צריך שלב אחרי גטאות? אלא אם אתה רומז כאן לשואה.. דבר שהוא קצת מעליב ומעצבן משתי סיבות:
א. להשוות דבר כזה לשואה אומר שאו שאין לך ידע כל כך בנושא השואה או שאתה עושה זילות קשה לשואה שעברה עלינו.
ב. אתה רומז שאני סוג של נאצי, שגם כאן יוצא שאתה קצת מעליב את הנאצים (כי לרמוז שאני נאצי זה בסדר).
אבל אם זה לא מה שהתכוונת אז תתעלם משתי השורות האחרונות.

דבר שני, אני אתייחס לנתונים שלך כאילו שהם מבוססים על משהו.
למה אתה שם את השמאל והפלסטינים באותו צד? אפילו הבחור כאן מ'שלום עכשיו' לא מתיימר להיות בצד של הפלסטינים, גם הוא רוצה שהמדינה שלנו תשאר יהודית (לפי הבנתי).
ולא הבנתי, מה זה בעצם אומר שביבי יהיה מיעוט נרדף..?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2012, 14:11 
teknoboy כתב:
מתנחל, מה שאתה מציע זה בעצם פחות או יותר המתווה שמוכר בשם "הסכמי אוסלו", שעיקרו יצירת כמה בנטוסטאנים פלסטינאים בתוככי ישראל.
לדרום אפריקה זה לא עבד (כולם ראו שזה מסווה לאפרטהייד) וגם פה זה לא יעבוד.
אגב, לא סתם הסכמי אוסלו לא עברו בציבור הפלסטיני, ולא סתם עראפת נאלץ משך כמה שנים לעבוד קשה כדי להוכיח שהוא לא בוגד אף על פי שחתם עליהם.

רק שאני לא מדבר על הסכם, אני מדבר על פעולה חד צדדית. אני מודה בפה מלא שכרגע לא יכול לעניין אותי פחות מה הפלסטינים חושבים על זה (הזדמנויות להסכמים כאלה ואחרים היו להם לא מעט בשישים ומשהו שנים האחרונות..).

וכמו שהנחתי, שלא כל כך תתמוך בהצעת הסיפוח של שטחי C, אין לי בעיה לספח את כל שטחי יהודה ושומרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: