לירון האדום כתב:
נכון אני ליצן מר כדורגל.
מרעי חלוץ ענק, שירזי אפס, הגביע בשנה שעברה+המקום השני קרה בגלל טביב? בגלל קשטן?
שיש הצלחה זה לא שירזי, שיש כשלון זה שירזי.
ואני הליצן פה
אתה לא עקבי, והטיעונים שלך חלשים. ההתבטאות שלך גרמה לי לקרוא לך ליצן.
פאביו כתב:
1. לירון לא ליצן , אלא ההפך-אחד המשתמשים האהובים עליי
2. אתה פשוט סימנת מטרה ולא משנה מה יקרה,אתה תשלח עליה חיצים,וחבל.
3. אם תהיה "חס וחלילה" עונה טובה, כבר החלטתם " זה למרות ניצן ולא בגללו"
4. יקיר ליבכם רב"ש שהצליח כל כך יפה עם ק"ש בא לקבוצה גדולה (כך אומרים למרות שגדולים הם לא),הרויח בה ים כסף ועשה במכנסיים ופוטר שם בגלל אוהדים כמוכם.
1. לירון התבטא בליצנות ובזה זה נגמר
2. אתה גם סימנת מטרה- לשבח את שירזי. לא המצאתי כלום לגביו, כל מה שאני אומר מסתמך על נסיון העבר שלנו ושל הכדורגל איתו.
3. אם תהיה עונה טובה, זה לא מדד. אפשר גם עם עונה רעה לראות השפעה של מאמן על קבוצה. אם נשחק קבוצתי וטוב, ולא נבנה רק על מהלכים אישיים כמו עד היום, אני אפרגן לו. אבל בשביל לומר לשחקנים מוכשרים להראות כמה הם מוכשרים לא צריך מאמן דגול. גם יוסי מזרחי הכושל עשה את זה.
4. רב"ש ממש לא יקיר ליבי, אבל הוא בא למכבי עם נסיון מרשים בק"ש, ובלי קשר, אני לא הולך לקלל את שירזי במשחקים ולא קורא לפטר אותו. אני אומר פה את דעתי- שהוא לא מתאים ולא ראוי לאמן את הפועל. מה מפריע לך כל כך?
1. אתה מקשקש
2. ממש לא! ששירזי לא יביא תוצאות אתה תראה את ההודעות שלי ולא תאמין....תאמין לי. אתה לא מכיר אותי. פרודוקטיבי : יש תוצאות ? סבבה
3. אתה והאדס למשל וקלדרון למשל...כבר לא משנה מה יקרה העונה,שירזי 0 והסגל של הפועל זה בכלל לא המאמן. אם יהיה הישג זה יהיה למרות המאמן.
אם לא יהיה הישג,זה בגלל המאמן. תאוריה עלובה , אגב
4.רב"ש הוא יקיר ליבם של רבים פה,ושל פרשנים רבים-וזו דוגמא מצויינת לאוהדים חסרי סבלנות שחושבים שלמאמן מסויים אין מושג....כמו פה!