לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון, מי משקר אותך בדיוק? אתה באמת מצפה שבמו"מ ההנהלה תפתח אשכול התיעצות עם חברי העמותה? אתם מאבדים קצת כיוון בזמן האחרון, הזיכרון הקצר, והחוסר הבנה של המצב הקיים שלנו, וכן - גם חוסר ההערכה די מפליא אותי. מיובל הבנתי את החשיבה, הפועל תל אביב אמורה להחזיק מיליארדים בבנק שלא אמורה בכלל להתייחס לתקציב שלה, ובכלל לא היה שום מאבק ושום טביב והקבוצה לא נמכרה רק לפני חודשיים, עולם שקל לחיות בו, מכאן ועד להתבטאויות האחורנות... איך לעזאזל זה נהיה המנטרה המובילה?
השקרים היו בתחילת העונה, תקנו מנוים ותהיה קבוצה לאליפות, את אביחי אפשר להעיף ליציע רק כדי שלא יישחק במכבי אבל את טוטו אי אפשר?
הרי אביחי רצה ללכת למכבי.
אני לא הולך עיוור אחרי רמון וחבריו.
Yalla Hapoel כתב:
אולי עובדים על מכבי בכך שמבטיחים להם את תמוז והם נותנים לנו לנהל משא ומתן עם ורמוט,ואז נתקע להם זין גדול ולא נמכור להם את טוטו?
שוב אין לך כרגע כסף פנוי בשביל גילי
ברור, אז אתה מאוכזב שאמרו לך שתהיה קבוצה לאליפות, ולביא את גילי וטב"ח וכל הרכש ואתה לא רץ לאליפות? מה לעזאזל קשור ידין? וסבבה אל תבטח ברמון, כי זה נכון לומר את זה, הוא פוליטקאי וזה, והוא קנה את הפועל בזמן שכל הזייני מוח לא שמו את הביצים שלהם.
דיבור כזה דווקא מאיש כמוך שהיה מעורב בכל המאבק נגד טביב והבין לאיזה הרס הגענו, זה פשוט מייאש ואני מסכים עם אחד מעלי, אין שום תקווה למיזמי אוהדים, קהילה וכו', זה הכל קישקוש אחד גדול, אנשים מתהפכים בשניה.