תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 09:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 579 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ורמוט או טוטו
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
חסרה לי תגובתו של המשתמש אולג נדודה, שביום חמישי השקיע רבות בלשכנע אותי שטוטו לא יהיה צהוב בגלל איזה סטאטוס שהוא פירסם בפייסבוק.
אמרתי אז ואומר גם עכשיו, ההנהלה הזו אלופה במניפולציות שנועדו לשחק על דעת הקהל של הפועל.
המצב של טוטו לא שונה מידין, אם כבר ידין הוא זה שהיה מוכן להאריך את החוזה בהפועל ולא טוטו והנה כבר פותחים אשכול מקביל וקוראים להעביר את אביחי למחלה.
בושה של אוהדים, בושה של הנהלה.
מעדיף למות עני מאשר לחיות עשיר ע"ח הכסף של המחלה.
אין כסף ? לא צריך. להעמיד את הסגל הטוב ביותר במסגרת התקציב הקיים ואז יגיע תורנו להרים את הקבוצה.
גם בלי ורמוט וטוטו יש קבוצה טובה, לא צריך להשפיל את עצמנו בשביל שאולי נראה יותר טוב ואולי לא.
איפה הכבוד שלנו, איפה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:49 
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון, מי משקר אותך בדיוק? אתה באמת מצפה שבמו"מ ההנהלה תפתח אשכול התיעצות עם חברי העמותה? אתם מאבדים קצת כיוון בזמן האחרון, הזיכרון הקצר, והחוסר הבנה של המצב הקיים שלנו, וכן - גם חוסר ההערכה די מפליא אותי. מיובל הבנתי את החשיבה, הפועל תל אביב אמורה להחזיק מיליארדים בבנק שלא אמורה בכלל להתייחס לתקציב שלה, ובכלל לא היה שום מאבק ושום טביב והקבוצה לא נמכרה רק לפני חודשיים, עולם שקל לחיות בו, מכאן ועד להתבטאויות האחורנות... איך לעזאזל זה נהיה המנטרה המובילה?

השקרים היו בתחילת העונה, תקנו מנוים ותהיה קבוצה לאליפות, את אביחי אפשר להעיף ליציע רק כדי שלא יישחק במכבי אבל את טוטו אי אפשר?
הרי אביחי רצה ללכת למכבי.
אני לא הולך עיוור אחרי רמון וחבריו.
Yalla Hapoel כתב:
אולי עובדים על מכבי בכך שמבטיחים להם את תמוז והם נותנים לנו לנהל משא ומתן עם ורמוט,ואז נתקע להם זין גדול ולא נמכור להם את טוטו?

שוב אין לך כרגע כסף פנוי בשביל גילי

ברור, אז אתה מאוכזב שאמרו לך שתהיה קבוצה לאליפות, ולביא את גילי וטב"ח וכל הרכש ואתה לא רץ לאליפות? מה לעזאזל קשור ידין? וסבבה אל תבטח ברמון, כי זה נכון לומר את זה, הוא פוליטקאי וזה, והוא קנה את הפועל בזמן שכל הזייני מוח לא שמו את הביצים שלהם.
דיבור כזה דווקא מאיש כמוך שהיה מעורב בכל המאבק נגד טביב והבין לאיזה הרס הגענו, זה פשוט מייאש ואני מסכים עם אחד מעלי, אין שום תקווה למיזמי אוהדים, קהילה וכו', זה הכל קישקוש אחד גדול, אנשים מתהפכים בשניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
אם טוטו עובר למכבי אני מבטל את המניה שלי. אני יודע שזה נשמע כמו איום או משהו, אבל זה נטו כי אני לא ארצה לשתף פעולה עם הנהלה כזו.
עד היום היא התנהלה מדהים ואני מת שיימשך ככה, אבל המשמעות של מהלך תמוה שכזה תהרוס מגדל קלפים שלם ברגע.

איזה קשקוש. גם אתה התחלת עם האיומים של הילדים? למה אתה חושב שאתה יודע יותר טוב מהרבה אנשים פה ואם לא יקשיבו לך תמיד אז אתה לא רוצה.

שונא את זה. איזה טיפשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ורמוט או טוטו
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יש עוד שבועיים וחצי. למכור את טוטו למכבי כרגע זה נטו בגלל בעיות תזרים. חייבים פתרון יצרתי זמני

יש עוד יומיים.

למה? אם יימצא פתרון לערבויות תוך יומיים תחת ההנחה שבשבועיים הבאים צריך לגייס סכום נתון ע"י מכירת שחקנים או וואטאבר, זה נותן מרחב מחייה...

איזה פתרון לערבויות תמצא תך יומיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

איזה התנהלות שכונה.
למה החתימו את קוטיניו מלכתחילה?להסתכן בזר שיכול להיות מקסימום טוב במקום להביא ישראלי מוכח כמו גילי.עכשיו אנחנו נתקעים בלי גרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:51 
רוצים פתרון יצירתי?
שיוותרו לקייזרסלאוטרן על עשרים אחוז המכירה העתידית של שכטר שיש לנו בתמורה לשחרור בחינם של גילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
ללכת לפירוק
הנעלה *ונה
הם בדיוק כמו טביב
:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:52 
האופציה האידיאלית היא כמובן למצוא פיתרון למצוקת המזומנים עד ינואר כדי להביא את גילי בלי לשחרר את טוטו למכבי ואז למצוא פיתרון בהתאם להכנסות הקבוצה עד אז מאירופה וכו'.

אבל ואבל גדול- אין לי מושג על סמך מה המשתמש סו אלן מקליד בביטחון מלא שגילי לא יילך למכבי בכל מצב, אבל אם זה נכון, ומגיעים לדד ליין בלי ערוביות לגילי, ברור שעדיף שטוטו ישאר אצלנו וגילי בקייזרסלאוטרן במקום גילי להפועל וטוטו למכבי. הרי יכול להיות שנוכל בינואר להביא את גילי ולשחרר את טוטו במחיר סביר ולא למכבי, אמנם לא נרוויח את גילי לחודשים קריטים באירופה אבל כן נמנע ממכבי להרוויח חלוץ מעולה לכל העונה, ואנחנו נהנה ממנו עד ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

JR12 כתב:
איזה התנהלות שכונה.
למה החתימו את קוטיניו מלכתחילה?להסתכן בזר שיכול להיות מקסימום טוב במקום להביא ישראלי מוכח כמו גילי.עכשיו אנחנו נתקעים בלי גרוש.

בקטע הזה לא מאשים אותם,רצו את ורמוט קודם,ורמוט החזיר תשובה להפועל ואמר שהוא לא יחזור.
אז הלכו על ברונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
חסרה לי תגובתו של המשתמש אולג נדודה, שביום חמישי השקיע רבות בלשכנע אותי שטוטו לא יהיה צהוב בגלל איזה סטאטוס שהוא פירסם בפייסבוק.
אמרתי אז ואומר גם עכשיו, ההנהלה הזו אלופה במניפולציות שנועדו לשחק על דעת הקהל של הפועל.
המצב של טוטו לא שונה מידין, אם כבר ידין הוא זה שהיה מוכן להאריך את החוזה בהפועל ולא טוטו והנה כבר פותחים אשכול מקביל וקוראים להעביר את אביחי למחלה.
אין כסף ? לא צריך. להעמיד את הסגל הטוב ביותר במסגרת התקציב הקיים ואז יגיע תורנו להרים את הקבוצה.
גם בלי ורמוט וטוטו יש קבוצה טובה, לא צריך להשפיל את עצמנו בשביל שאולי נראה יותר טוב ואולי לא.
איפה הכבוד שלנו, איפה ?

:HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:53 
יובל כתב:
סו אלן כתב:
אלון כתב:
לירון האדום כתב:
יובל כתב:
אם גילי וטוטו לא יהיו ביחד בהפועל זה ביזיון ושערורייה. וזה מה שהקהל צריך לשדר.
שייקחו אחריות על כל הטעויות בחודשיים האחרונים, ולא יפילו את זה עלינו.

!!!!!!

הו, שלום לקונצנזוס החדש
"הטעויות של החודשים האחרונים"
רק לפני כמה ימים היה כמעט קונצנזוס הפוך, שמה שהצליחו לעשות בהפועל החדשה בנתוני הפתיחה שקיבלו זה כמעט בגדר נס

מגוחך

כן, ממש נס שהצליחו לזרוק כסף על שחקן שלא שיחק שנתיים ומור שושן מוריד אותו לספסל אחרי משחק וחצי, או "זר תותח" של שלושה בישולים לעונה, ועכשיו בגלל זה צריך לתת את השחקן הכי טוב בארץ למכבי.
ובהחלט לא מפתיע שכולם התלהבו מכל מיני שמות "מבטיחים" ונכנסו לפאניקה רק אחרי שראו כמה זה מביך על המגרש.

כן. מאות בלמים וקשרים צרו על חודרוב והתחננו שיתנו להם לחתום. תקציב של מיליארדים, שנים להכין את הקבוצה.
והמחדל האמיתי שמצריך וועדת חקירה: איך מכונת הזמן שהיתה אמורה לידע את ההנהלה שגילי ישנה את דעתו עוד חודש לא פעלה, ובמקום זה החתמנו את קוטיניו.
ולמה לא פגעו בול גניבת העונה עם 100% מהזרים??? שערורייה. ידוע הרי שהפועל מעולם לא נפלה עם זר.
בקיצור - הנעלה זונה, כולם להתפטר, גנבים, מושחתים, הרסתם, וכו׳ וכו׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:53 
איזה צמרמורת,גילי :HEART2:
http://one.co.il/Article/205129.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:54 
kobster כתב:
איפה הכבוד שלנו, איפה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:54 
אתה לא יכול להביא את וורמוט ולתת את טוטו למכבי!!! מה עשית בזה? התחזקת...סבבה אבל חיזקת גם את מכבי אז מה עשית בזה? המטרה שלנו להתחזק ולא לחזק את מי שכבר חזקה ועוד על חשבוננו.

לא מעניין אותי אם יש כסף או אין כסף, שיעבירו את טוטו בפחות כסף לקבוצה אחרת ולא למכבי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יש עוד שבועיים וחצי. למכור את טוטו למכבי כרגע זה נטו בגלל בעיות תזרים. חייבים פתרון יצרתי זמני

יש עוד יומיים.

למה? אם יימצא פתרון לערבויות תוך יומיים תחת ההנחה שבשבועיים הבאים צריך לגייס סכום נתון ע"י מכירת שחקנים או וואטאבר, זה נותן מרחב מחייה...

איזה פתרון לערבויות תמצא תך יומיים?

יש בקופת העמותה כסף.
יש את הפתרון הקבוע - מסינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
איפה הכבוד שלנו, איפה ?

הודעה של אדם נבון בד"כ שהרגש והשינאה למחלה מאפילה על ההגיון.
באמת לא יודע מה המצב הכספי של הקבוצה ולכן לא מעביר ביקורת על מדיניות הרכש של ההנהלה
ההנהלה צריכה לעשות מה שטוב להפועל מנקודת מבטה.
עם לדעת ההנהלה שווה למכור את טוטו למחלה כי זה יבנה קבוצה לטווח ארוך יותר טובה ובעיקר יותר בריאה אז היא לר צריכה להיכנס לשיקולי שינאה ולשיקולים אמוציונאלים מהסוג שאתה ניכנס אליהם. חוץ מהסמל והצבע האדום לא צריך להיות שופ טאבו באיזושהי החלטה של ההנהלה.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 01 ספטמבר 2012, 17:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
רואה שחורות כתב:
אם טוטו עובר למכבי אני מבטל את המניה שלי. אני יודע שזה נשמע כמו איום או משהו, אבל זה נטו כי אני לא ארצה לשתף פעולה עם הנהלה כזו.
עד היום היא התנהלה מדהים ואני מת שיימשך ככה, אבל המשמעות של מהלך תמוה שכזה תהרוס מגדל קלפים שלם ברגע.

איזה קשקוש. גם אתה התחלת עם האיומים של הילדים? למה אתה חושב שאתה יודע יותר טוב מהרבה אנשים פה ואם לא יקשיבו לך תמיד אז אתה לא רוצה.

שונא את זה. איזה טיפשות.

מה הקשר? למה לי להשקיע כסף בשיתוף פעולה עם ארגון שאין לי הסכמה איתו, ואפילו יש בי כעס עליו? יותר מזה, סיכוי טוב שאפגין את כעסי כנגד ההנהלה ביציעים ובבמות נוספות. (שוב, נכון לעכשיו ההנהלה מדהימה בעיניי ואני מעריץ אותם, אני גם לא מתפתה להאמין כל כך מהר לתקשורת. לכן אני חוזר - אם זה יקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:57 
רואה שחורות כתב:
ירדן כתב:
רואה שחורות כתב:

שונא את זה. איזה טיפשות.

מה הקשר? למה לי להשקיע כסף בשיתוף פעולה עם ארגון שאין לי הסכמה איתו, ואפילו יש בי כעס עליו? יותר מזה, סיכוי טוב שאפגין את כעסי כנגד ההנהלה ביציעים ובבמות נוספות. (שוב, נכון לעכשיו ההנהלה מדהימה בעיניי ואני מעריץ אותם, אני גם לא מתפתה להאמין כל כך מהר לתקשורת. לכן אני חוזר - אם זה יקרה).

מה זה ארגון? הפועל זה ארגון? אתה צריך הסכמה עם הפועל כדי לתמוך בה?
מה הקשר בין העמותה להנהלה הנוכחית?
איזה בולשיט

קח את הכסף שלך בחזרה
עוד אחד שעושה טובה

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 01 ספטמבר 2012, 16:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:57 
מה עשינו בלפוצץ הכל ולהשאיר את תמוז בלי חשק שבינואר/קיץ הוא עוזב בחינם/בסכום נמוך מאוד
גילי ורמוט עם חתימה ל5 שנים ככל הנראה מבטיח לנו את ה"יניב קטן" של הפועל, מיצוי חו"ל ולגמור את הסיפור בהפועל, ואני קונה את זה שטוטו יעבור למכבי תמורת ורמוט ל5 שנים בהפועל, אם זאת האופציה היחידה להשיג מימון לורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
רוצים פתרון יצירתי?
שיוותרו לקייזרסלאוטרן על עשרים אחוז המכירה העתידית של שכטר שיש לנו בתמורה לשחרור בחינם של גילי

רעיון גאוני!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
מה עשינו בלפוצץ הכל ולהשאיר את תמוז בלי חשק שבינואר/קיץ הוא עוזב בחינם/בסכום נמוך מאוד
גילי ורמוט עם חתימה ל5 שנים ככל הנראה מבטיח לנו את ה"יניב קטן" של הפועל, מיצוי חו"ל ולגמור את הסיפור בהפועל, ואני קונה את זה שטוטו יעבור למכבי תמורת ורמוט ל5 שנים בהפועל, אם זאת האופציה היחידה להשיג מימון לורמוט.

אבל זאת לא, אז מספיק עם הלגיטמציה המיותרת הזאת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
מי שיחתום על השחרור של טוטו שיזכור שהוא מבזה את הקהל של הפועל,הקהל שהם רוצים להיות שותפים שלו.
בשבילי שחקן שחוצה את הכביש זה הוכחה שאנחנו פשוט קהל חלש כמו ההם ממול.
ויני כבר חצה,עכשיו טוטו?
אני לא יעמוד בעוד בוגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 16:59 
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
לירון, מי משקר אותך בדיוק? אתה באמת מצפה שבמו"מ ההנהלה תפתח אשכול התיעצות עם חברי העמותה? אתם מאבדים קצת כיוון בזמן האחרון, הזיכרון הקצר, והחוסר הבנה של המצב הקיים שלנו, וכן - גם חוסר ההערכה די מפליא אותי. מיובל הבנתי את החשיבה, הפועל תל אביב אמורה להחזיק מיליארדים בבנק שלא אמורה בכלל להתייחס לתקציב שלה, ובכלל לא היה שום מאבק ושום טביב והקבוצה לא נמכרה רק לפני חודשיים, עולם שקל לחיות בו, מכאן ועד להתבטאויות האחורנות... איך לעזאזל זה נהיה המנטרה המובילה?

השקרים היו בתחילת העונה, תקנו מנוים ותהיה קבוצה לאליפות, את אביחי אפשר להעיף ליציע רק כדי שלא יישחק במכבי אבל את טוטו אי אפשר?
הרי אביחי רצה ללכת למכבי.
אני לא הולך עיוור אחרי רמון וחבריו.
Yalla Hapoel כתב:
אולי עובדים על מכבי בכך שמבטיחים להם את תמוז והם נותנים לנו לנהל משא ומתן עם ורמוט,ואז נתקע להם זין גדול ולא נמכור להם את טוטו?

שוב אין לך כרגע כסף פנוי בשביל גילי

ברור, אז אתה מאוכזב שאמרו לך שתהיה קבוצה לאליפות, ולביא את גילי וטב"ח וכל הרכש ואתה לא רץ לאליפות? מה לעזאזל קשור ידין? וסבבה אל תבטח ברמון, כי זה נכון לומר את זה, הוא פוליטקאי וזה, והוא קנה את הפועל בזמן שכל הזייני מוח לא שמו את הביצים שלהם.
דיבור כזה דווקא מאיש כמוך שהיה מעורב בכל המאבק נגד טביב והבין לאיזה הרס הגענו, זה פשוט מייאש ואני מסכים עם אחד מעלי, אין שום תקווה למיזמי אוהדים, קהילה וכו', זה הכל קישקוש אחד גדול, אנשים מתהפכים בשניה.

מצטער אבל אני לא התהפכתי אפילו לא לשניה...
אני לא מסכן ולא רוצה תרומות ממכבי..
וכל מילה של קובסטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
רוצים פתרון יצירתי?

סוונסי זו השאלה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

קלדרון כתב:
דני גולפיטק כתב:
רוצים פתרון יצירתי?

סוונסי זו השאלה ?

כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
דני גולפיטק כתב:
רוצים פתרון יצירתי?

סוונסי זו השאלה ?

עם אופציה לרכישה בתום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 17:01 
קלדרון כתב:
דני גולפיטק כתב:
רוצים פתרון יצירתי?

סוונסי זו השאלה ?

כן. אחד שידוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ורמוט או טוטו
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 17:01 
EZMAN כתב:
דני גולפיטק כתב:
רוצים פתרון יצירתי?

רעיון גאוני!

להעביר למישהו בהנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
קלדרון כתב:
דני גולפיטק כתב:
רוצים פתרון יצירתי?

סוונסי זו השאלה ?

עם אופציה לרכישה בתום העונה.

בכמה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2012, 17:02 
נחכה למחר בבוקר או לשעות הערב המאוחרות,יש בי עוד קצת אמונה שההנהלה תאלתר משהו יצירתי ולא תיתן את תמוז למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 579 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: