תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 14:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 299 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 30/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מי פה מאמין לזה (מתוך וואלה) :

ציטוט:

עורך דינו של ידין, רועי רוזן, תקף היום את הפועל על התנהלותה בנושא. "קיבלנו בצער אך לא בהפתעה את הזגזוג הנוכחי של הפועל תל אביב", אמר רוזן. "לפני מספר ימים, במסיבת עיתונאים, הצהיר פרופסור בר ניב, יו"ר המועדון, כי לאביחי ידין הוצע חוזה לחמש שנים בסך כולל של מיליון דולר. אביחי מוכן לקשור את עתידו המקצועי במועדון, לרדת בשכרו ולחתום לחמש שנים, בדיוק בסכומים שהפרופסור נקב בהם במסיבת העיתונאים.

"לצערנו, מתברר שידיעות לתקשורת ומסיבות עיתונאים זה דבר אחד, ומציאות זה דבר אחר. הפועל תל אביב לא הציעה ולא מציעה את החוזה האמור ואפילו לא שום דבר קרוב לזה.

"לא רק שהפועל תל אביב לא מציעה שום דבר קונקרטי, אלא שהיא גם בוחרת לפעול בדרך האיומים והכוחניות כשהיא מצהירה בריש גלי שהיא לא תכבד את ההסכם עליו היא חתומה עם השחקן ותושיב אותו ביציע עד סוף העונה.

"האמירה מהווה הודעה חד משמעית על כוונה להפר את ההסכם. הדבר, יחד עם הפרות הסכם בוטות נוספות מהתקופה האחרונה, יחייב אותנו לנקוט בהליכים משפטיים על מנת להביא לשחרורו המיידי של השחקן מהמועדון".

עורך הדין שלו מצהיר בריש גלי שאביחי מוכן לחתום על מיליון דולר לחמש שנים. אז למה הוא לא חתם ? יכול להיות שבכלל לא הציעו לו את החוזה הזה ?
למה לעבור לאיום של ישיבה ביציע ? יכול להיות שניסו לעשות לו תרגיל ומשתמשים בתקשורת ובאוהדים בשביל להפעיל עליו לחץ ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:35 
nati כתב:
redrony כתב:
יובל כתב:
אפשר להגיד עד מחר על ידין שהוא סרטן ומכביסט, זה רק כנראה לא כל כך רלוונטי אם הדבר היחיד שמפריד בינו לבין מקום בסגל הוא הסירוב שלו לחתום על חוזה לכמה שנים שההנהלה הציעה מרצונה לאותו סרטן מכביסט.

זרקו לך כמה רמזים פה שזה כנראה לא רק העניין החוזי הזה.
ומספיק כבר עם ה"מכביסט" הזה. לא כל שחקן שרוצה לשחק במכבי או מוכן לעבור לשם הוא מכביסט.
מכבי מועדון מספיק גדול ומשלם מספיק כסף לשחקנים בשביל שירצו לשחק בו, בדיוק כמו שרוצים לשחק בהפועל.
ידין ספציפית הוא שחקן שיש לי איתו הרבה בעיות מבחינת האישיות שלו ועוד יותר מהבחינה שהוא ממצה אולי 50% מהפוטנציאל שלו. כמו שכבר כתבתי כאן מספיק פעמים, אם הוא היה מתעסק בכדורגל נטו והיה חשוב לו להשתפר במקום ללת לשחקנים קטנות במשחק ולשחק במשחקי אגו כל החיים שלו, הוא כבר היה באירופה בליגה בכירה לפני 2 עונות. אין הרבה שחקנים, בטח לא ישראלים, עם הכשרון שלו והיכולות הפיזיות שלו.

מי זרק?הנציג בפורום של המנהל שכל הזמן בוכה שבורחים לו שחקנים לפני החתימה?

מה זה משנה נתי?
ידין בעייתי. זה לא חדש. לא צריך אף נציג בשביל להבין את זה.
כנראה שמבחינה מקצועית יש לו מקום בעיני שירזי. כנראה שבמכלול השיקולים, הפועל לא מספיק רוצים אותו (למרות שאם הוא סרב לחוזה של 190 אלף בשנה, הוא פשוט חוצפן).
גם קנדה, שאני מהתומכים הגדולים שלו לא בקבוצה עכשיו ועם כל זה שזה מבאס אותי, אין לי מנוס מלהניח שזה כנראה באשמתו. אם קנדה היה בהפועל היית חוסך חוזה גדול יותר של פיינסטיל ומקבל מגן ימני מצוין ועוד מפנה מקום של זר. ועדיין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אני מוכן להתערב עם מי שרוצה, שאביחי ידין יהיה שחקן הפועל ת"א העונה.
שחקן פעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
dino כתב:
רק על זה שהוא באמת חושב או חשב לעבור למקקי בעד עוד 2-3 שקל, או בכלל, לעלות אותו ליציע לשנה.

כשעלתה האופציה לטרייד בין יצחקי לטוטו לא שמעתי אותו מסרב לעבור לשם.
יציע ?

מה אתה מקשקש?
טוטו היה הראשון שהוציא הודעה שאין סיכוי שהוא עובר למכבי
אם ממש תרצה אני גם אמצא את ההודעה הזאת (בפייסבוק הרשמי שלו)
אם אביחי היה מוציא הודעה דומה תאמין לי שדעת הקהל הייתה אחרת

אני אשמח לראות הודעה כזו.
חבל שלאף אחד זה לא נראה מוזר שידין סותם את הפה וכל המידע מגיע רק מצד אחד, וגם הוא בעילום שם.
גורמים בהנהלה, בכיר בהפועל, בלה בלה בלה.
היחיד שהתייחס לזה, ובצורה מצוינת, היה רמון שהצהיר שידין לא יעבור למחלה.
כל העניין סביב הארכת החוזה של אביחי הוא תעלומה אחת גדולה ואנשים מחברים לעצמם תסריט שיכול להיות שהוא מופרך ומשולל מהיסוד.
יכול להיות שאביחי הוא הבן אדם הכי חרא ומגעיל בעולם, כפוי טובה שזו בושה שהוא אי פעם לבש את המדים של הפועל. ויכול להיות שלא.

זה הציטוט המדוייק מהפייסבוק שלו "אדומים יקרים, הודעה רשמית מטוטו תמוז אליכם כאן בעמוד המעריצים הרשמי שלו: "במכבי ת"א מאוד רוצים אותי, אבל אמרתי להם שאני משחק ואשחק רק בהפועל ת"א. אני אדום בנשמה שלי. לעולם אני לא אלך אחרי התקופה הכי יפה שלי בחיים, וזה הרבה בזכות הקהל המדהים של הפועל, אוהב אתכם!" http://www.facebook.com/TotoTamuzFansPage

הכחשה דומה אתה יכול לראות גם אצל אופירה http://www.one.co.il/Article/12-13/1,66 ... 03939.html

כמו שרוני אמר, זה אמנם לא עומד במבחן המציאות, אבל הייתי ממליץ לאביחי ללכת בגישה הזאת. היה הרבה יותר קל להגיע לעמק השווה ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:36 
כיפה אדומה כתב:
שחקן פעיל.

אני די בטוח שאתה תנצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
הבעיה של אביחי היא לא עם הקהל. הבעיה שלו היא עם ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אם תמוז לא יימצא קבוצה, סביר להניח שיישחק בהפועל עד ינואר לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:37 
IdanTheLittle כתב:
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
לא מתחבר לי שאף אחד לא מעוניין בידין וטוטו, שני שחקנים מצויינים (לליגה הישראלית) בעמדות שלהם.

יש לך מידע שאף אחד לא רוצה אותם?
אתה חושב שלידין וטוטו יש בעיה למצוא קבוצה בישראל?

לקנות לך יומן?
אנחנו כבר ב30/08. אם הם היו כזה שוס אדיר היו חוטפים אותם מזמן (ואני מתכוון בעיקר לחו"ל).

אבל אני לא דיברתי לחו"ל והגבתי להודעה שלך שלא מדברת על חו"ל, אלא על הליגה הישראלית.
אני מסכים, באירופה, עם זה שהם תופסים מקום של זר, הם לא אטרקטיביים.
לקבוצות בארץ הפועל לא רוצים לשחרר אותם. בשנייה שהפועל יסכימו לשחרר אותם במחירים סבירים הם ייחטפו מיד. בטח ידין ע"י חיפה ותמוז ע"י מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עומרי בונדר כתב:
ציטוט:
בכל מקרה, מה שעושים לו זה לגיטימי וחוקי ואין בזה שום בעיה. הוא מקבל משכורת. מה מפריע לך?

לא שאלת אותי אבל אני אענה (כי אני באותו "צד") -

מפריע לי שהנפגעת בסופו של דבר זאת הפועל ת"א.
כולם יחסית רגועים היום כי אנחנו בדרך לגומלין נגד קבוצה מלוקסמבורג. מה היה קורה אם היינו מקבלים הגרלה יותר קשה וספק גדול אם היינו עולים לליגה האירופית? היו מאשימים את ההכנה המחורבנת של הקבוצה הזאת בקיץ האחרון. התנהלות של חובבנים. וכל זה במסווה של "בעיה חברתית" (התירוץ שהמציאו כדי לא להוציא את קנדה, ידין ותמוז למחנה אימונים). שקיפות בתחת שלי, ההנהלה הזאת שיקרה לנו בפנים וגם לא הכינה את הקבוצה כמו שצריך.

כמו שנאמר כאן, הנפגעת במידה והוא לא מאריך חוזה היא הפועל, ובצור הרבה יותר משמעותית. שחקן על העמדה של ידין יש כבר, ויש אחד יקר. ידין זו אמנם תוספת נחמדה, אבל זה לא הכרחי. הרבה יותר הכרחי לקבל מליון יורו עליו.
הוא לא רוצה להאריך חוזה, כי עוד שנה הוא בחינם והחוזה שלו יהייה גדול יותר. יופי, שיהייה לו בהצלחה. טובת הפועל ממש לא לנגד עיניו.
אבל משום מה עדיין יש נשמות טובות שדואגות לאינטרסים שלו לפני אלה של הפועל.

מה זה הנפגעת היא הפועל ת"א? זה אומר שהוא צריך לחתום על כל חוזה שיציעו לו עכשיו?
והוא לא אשם שהביאו שחקן (ואחד יקר..) על העמדה שלו. לפעמים שחקנים עוזבים בחינם, זאת תוצאה של ראיה לא טובה קדימה (בזה ההנהלה הנוכחית לא אשמה, כי היא נכנסה רק השנה). אבל עדיין, צריך לקחת את זה בחשבון שלפעמים שחקנים מסיימים חוזה. מצחיק שתמיד באים בביקורת לשחקנים שרוצים לעזוב לאירופה שהם "שחקנים תחת חוזה בקבוצה" אז שיפסיקו לחפש קבוצה אחרת. אז הנה, ידין שחקן תחת חוזה - מה הבעיה שפשוט ישחק ע"פ החוזה שיש לו מול הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

IdanTheLittle כתב:
הבעיה של אביחי היא לא עם הקהל. הבעיה שלו היא עם ההנהלה.

אבל כשכל אחד מהצדדים בא עם ראש בקיר בגישה של כניסה למלחמה זה הרבה יותר קשה
אם אביחי וההנהלה היו באים בגישה אחרת כולם היו מרוויחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ציטוט:
עורך דינו של ידין, רועי רוזן, תקף היום את הפועל על התנהלותה בנושא. "קיבלנו בצער אך לא בהפתעה את הזגזוג הנוכחי של הפועל תל אביב", אמר רוזן. "לפני מספר ימים, במסיבת עיתונאים, הצהיר פרופסור בר ניב, יו"ר המועדון, כי לאביחי ידין הוצע חוזה לחמש שנים בסך כולל של מיליון דולר. אביחי מוכן לקשור את עתידו המקצועי במועדון, לרדת בשכרו ולחתום לחמש שנים, בדיוק בסכומים שהפרופסור נקב בהם במסיבת העיתונאים.
"לצערנו, מתברר שידיעות לתקשורת ומסיבות עיתונאים זה דבר אחד, ומציאות זה דבר אחר. הפועל תל אביב לא הציעה ולא מציעה את החוזה האמור ואפילו לא שום דבר קרוב לזה.

"לא רק שהפועל תל אביב לא מציעה שום דבר קונקרטי, אלא שהיא גם בוחרת לפעול בדרך האיומים והכוחניות כשהיא מצהירה בריש גלי שהיא לא תכבד את ההסכם עליו היא חתומה עם השחקן ותושיב אותו ביציע עד סוף העונה.

"האמירה מהווה הודעה חד משמעית על כוונה להפר את ההסכם. הדבר, יחד עם הפרות הסכם בוטות נוספות מהתקופה האחרונה, יחייב אותנו לנקוט בהליכים משפטיים על מנת להביא לשחרורו המיידי של השחקן מהמועדון".

http://sports.walla.co.il/?w=/156/2563030

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
לא מתחבר לי שאף אחד לא מעוניין בידין וטוטו, שני שחקנים מצויינים (לליגה הישראלית) בעמדות שלהם.

לקנות לך יומן?
אנחנו כבר ב30/08. אם הם היו כזה שוס אדיר היו חוטפים אותם מזמן (ואני מתכוון בעיקר לחו"ל).

אבל אני לא דיברתי לחו"ל והגבתי להודעה שלך שלא מדברת על חו"ל, אלא על הליגה הישראלית.
לקבוצות בארץ הפועל לא רוצים לשחרר אותם. בשנייה שהפועל יסכימו לשחרר אותם במחירים סבירים הם ייחטפו מיד. בטח ידין ע"י חיפה ותמוז ע"י מכבי.

אז הייתה אי הבנה.
אני התכוונתי שאם הם מצויינים בקנה מידה ישראלי, אז זה אמור להספיק לליגות כמו בלגיה או קפריסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
dino כתב:
רק על זה שהוא באמת חושב או חשב לעבור למקקי בעד עוד 2-3 שקל, או בכלל, לעלות אותו ליציע לשנה.

כשעלתה האופציה לטרייד בין יצחקי לטוטו לא שמעתי אותו מסרב לעבור לשם.
יציע ?

מה אתה מקשקש?
טוטו היה הראשון שהוציא הודעה שאין סיכוי שהוא עובר למכבי
אם ממש תרצה אני גם אמצא את ההודעה הזאת (בפייסבוק הרשמי שלו)
אם אביחי היה מוציא הודעה דומה תאמין לי שדעת הקהל הייתה אחרת

אני אשמח לראות הודעה כזו.
חבל שלאף אחד זה לא נראה מוזר שידין סותם את הפה וכל המידע מגיע רק מצד אחד, וגם הוא בעילום שם.
גורמים בהנהלה, בכיר בהפועל, בלה בלה בלה.
היחיד שהתייחס לזה, ובצורה מצוינת, היה רמון שהצהיר שידין לא יעבור למחלה.
כל העניין סביב הארכת החוזה של אביחי הוא תעלומה אחת גדולה ואנשים מחברים לעצמם תסריט שיכול להיות שהוא מופרך ומשולל מהיסוד.
יכול להיות שאביחי הוא הבן אדם הכי חרא ומגעיל בעולם, כפוי טובה שזו בושה שהוא אי פעם לבש את המדים של הפועל. ויכול להיות שלא.

זה הציטוט המדוייק מהפייסבוק שלו "אדומים יקרים, הודעה רשמית מטוטו תמוז אליכם כאן בעמוד המעריצים הרשמי שלו: "במכבי ת"א מאוד רוצים אותי, אבל אמרתי להם שאני משחק ואשחק רק בהפועל ת"א. אני אדום בנשמה שלי. לעולם אני לא אלך אחרי התקופה הכי יפה שלי בחיים, וזה הרבה בזכות הקהל המדהים של הפועל, אוהב אתכם!" http://www.facebook.com/TotoTamuzFansPage

הכחשה דומה אתה יכול לראות גם אצל אופירה http://www.one.co.il/Article/12-13/1,66 ... 03939.html

כמו שרוני אמר, זה אמנם לא עומד במבחן המציאות, אבל הייתי ממליץ לאביחי ללכת בגישה הזאת. היה הרבה יותר קל להגיע לעמק השווה ככה

סבבה, אז קונים אותנו בהודעות בפייסבוק ?
אם אביחי כזה גרוע ומכביסט, למה מציעים לו חוזה חדש ?
אם אביחי היה משחרר הצהרה שהוא רוצה לשחק רק בהפועל, מי היה מאמין לו אחרי שבחודש האחרון אנשים בהנהלה דואגים לטנף עליו בתקשורת ?

אם בטוטו עסקינן - מה יהיה הסטאטוס שלו אם הוא לא חותם על חוזה חדש (ולא שהציעו לו אחד כזה למיטב ידיעתי) ?
הרי בהפועל לא רוצים להשאיר שחקנים שבינואר כבר יוכלו לברוח ואין עליו הצעות מאירופה, אז גם הוא עולה ליציע ?
או שהוא ישאר בהפועל בחוזה הנוכחי שלו בגלל שהוא פירסם משהו בפייסבוק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:42 
kobster
לא הבנתי כל כך למה אתה בכלל נכנס לזה
כתבת משהו שגוי לחלוטין
הראתי לך שטעית
מפה ועד "קונים אותנו בהודעות בפייסבוק"? אתה יכול לבחור להאמין ולבחור שלא להאמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:43 
רוני, גם אם ידין בעייתי, אתה לא באמת יודע איך הדברים מתנהלים. מה שכתוב בוואלה למשל, קורה יום יום בקבוצות כדורגל בישראל. מסכמים על משהו, וכשחקן בא לחתום הוא מגלה פתאום שהחוזה לא קשור לסיכום. יש לנו מספיק נסיון עם שיטות הניהול של אנשים כמו יועצי הסתרים רמון, תאומים ולובין, שיודעים לנהל קבוצת כדורגל כמו שאתה יודע להיות רגוע בזמן משחק, בשביל להיות ספקנים מה באמת קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
kobster
כתבת משהו שגוי לחלוטין
הראתי לך שטעית

לא כתבתי משהו שגוי.
טוטו הצהיר בפייסבוק שהוא לא יעבור למחלה.
וואו.
ויני, עד ליום שהוא נחת בארץ לחתום אצל ההם, השתמש בתור cover לפרופיל שלו בתמונה של הפועל. אז ?

לאביחי אין מה להאמין כי הוא לא פצה פה.
עורך הדין שלו הצהיר בכתבה בוואלה שהוא מוכן לחתום על חוזה לחמש שנים תמורת מיליון דולר ושבהפועל בכלל לא הציעו לו חוזה כזה.
למי אתה בוחר להאמין ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

כיפה אדומה כתב:
שחקן פעיל.

ואני מתערב איתך שלא
היום נגמר הסיפור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סו אלן כתב:
שחר כתב:
סו אלן כתב:
יובל כתב:
רק אותי מרתיח שאת ידין מושיבים ביציע (או מאיימים בכך), ואדל שנהג באותה צורה, לא רק שלא עשו לו כלום אלא גם קיבל כפרס את סרט הקפטן?

כן.

לא

וואלה
וזה למרות שאדל פחות או יותר השחקן הכי אהוב ונוח במועדון ואת אביחי חצי חדר הלבשה ישמח לרצוח כבר חצי שנה, שלפחות שני שחקנים חשובים מאוד במערכת די הטילו אולטימטום שאם הוא ממשיך, הם לא, זה שדיבר כמו זבל כשישבו איתו ודיברו אות ובתחילת הפגרה וזה שאמר "אני מביא לכם טרייד עם מכבי עלי"?

סחתיין עליכם

וואלה?
ואם אתה מתייחס כבר לרכילות מכוערת מחדרי ההלבשה וחדרי המו"מ (שאין לי מושג איך חצי מהאוהדים שמעו עליה) למה אתה לא מציין את שמות 2 השחקנים? למה אתה לא אומר שאחד מהם משחק בעמדה של ידין? מי הם בדיוק שיתנו אולטימטום לקבוצה? פלא שחודש אח"כ שחקן אחר קיבל הודעה שהוא צריך למצוא קבוצה "כי הוא לא נותן כבוד לותיקים"??

ובכלל, כמו שיובל ציין, מה כל זה רלוונטי לכך שיש בכלל אי הסכמה לגבי תנאי החוזה החדש? אם הוא כ"כ נורא ומאיים על הקבוצה למה רוצים אותו לחמש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:48 
IdanTheLittle כתב:
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:

לקנות לך יומן?

אז הייתה אי הבנה.
אני התכוונתי שאם הם מצויינים בקנה מידה ישראלי, אז זה אמור להספיק לליגות כמו בלגיה או קפריסין.

זה נכון, אבל הם תופסים שם מקום של זר וידין לפחות, הוא שחקן נורא מוערך, אבל לפי היכולת שלו בשנתיים האחרונות, הוא כנראה לא כזה אטרקציה.
טוטו אל תשכח עמד לחתום על חוזה מאוד גבוה בצרפת שטורפד ולפחות לגביו, שמענו יותר הצעות מאשר על ידין. אבל ברור ששניהם לא במקום הכי טוב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:49 
נראה לי שאם השופר של לובין אומר שידין לא יהיה בהפועל, הוא יודע על מה הוא מדבר.
הודעות השתו לי אכלו לי כבר מוכנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:50 
שחר כתב:
סו אלן כתב:
שחר כתב:
סו אלן כתב:
יובל כתב:
רק אותי מרתיח שאת ידין מושיבים ביציע (או מאיימים בכך), ואדל שנהג באותה צורה, לא רק שלא עשו לו כלום אלא גם קיבל כפרס את סרט הקפטן?

כן.

לא

וואלה
וזה למרות שאדל פחות או יותר השחקן הכי אהוב ונוח במועדון ואת אביחי חצי חדר הלבשה ישמח לרצוח כבר חצי שנה, שלפחות שני שחקנים חשובים מאוד במערכת די הטילו אולטימטום שאם הוא ממשיך, הם לא, זה שדיבר כמו זבל כשישבו איתו ודיברו אות ובתחילת הפגרה וזה שאמר "אני מביא לכם טרייד עם מכבי עלי"?

סחתיין עליכם

וואלה?
ואם אתה מתייחס כבר לרכילות מכוערת מחדרי ההלבשה וחדרי המו"מ (שאין לי מושג איך חצי מהאוהדים שמעו עליה) למה אתה לא מציין את שמות 2 השחקנים? למה אתה לא אומר שאחד מהם משחק בעמדה של ידין? מי הם בדיוק שיתנו אולטימטום לקבוצה? פלא שחודש אח"כ שחקן אחר קיבל הודעה שהוא צריך למצוא קבוצה "כי הוא לא נותן כבוד לותיקים"??

ובכלל, כמו שיובל ציין, מה כל זה רלוונטי לכך שיש בכלל אי הסכמה לגבי תנאי החוזה החדש? אם הוא כ"כ נורא ומאיים על הקבוצה למה רוצים אותו לחמש שנים.

והשני בעונה האחרונה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:51 
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
kobster
כתבת משהו שגוי לחלוטין
הראתי לך שטעית

לא כתבתי משהו שגוי.
וואו.
ויני, עד ליום שהוא נחת בארץ לחתום אצל ההם, השתמש בתור cover לפרופיל שלו בתמונה של הפועל. אז ?

עורך הדין שלו הצהיר בכתבה בוואלה שהוא מוכן לחתום על חוזה לחמש שנים תמורת מיליון דולר ושבהפועל בכלל לא הציעו לו חוזה כזה.
למי אתה בוחר להאמין ?

אני לא מבין מה אתה
כתבת "כשעלתה האופציה לטרייד בין יצחקי לטוטו לא שמעתי אותו מסרב לעבור לשם". הראתי לך שכן שמעת אותו מסרב לעבור לשם (הוא אמר בפירוש, אתה לא חייב להאמין לו)
כל מה שאני אומר זה שאם אביחי היה חכם הוא היה מוציא הודעה דומה, ואם ההנהלה הייתה חכמה היא לא הייתה הולכת ראש בקיר כאילו היא יוצאת למלחמה
זה כל מה שאמרתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
נראה לי שאם השופר של לובין אומר שידין לא יהיה בהפועל, הוא יודע על מה הוא מדבר.
הודעות השתו לי אכלו לי כבר מוכנות.

יותר בסגנון של - "בהפועל הגיבו בזעם כשגילו שהשחקן הציב תנאים חדשים שהיו מנוגדים למה שסוכם איתו מראש"

יש דברים שלא משתנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:52 
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
kobster
כתבת משהו שגוי לחלוטין
הראתי לך שטעית

לא כתבתי משהו שגוי.
וואו.

למי אתה בוחר להאמין ?

אני לא מבין מה אתה
כתבת "כשעלתה האופציה לטרייד בין יצחקי לטוטו לא שמעתי אותו מסרב לעבור לשם". הראתי לך שכן שמעת אותו מסרב לעבור לשם (הוא אמר בפירוש, אתה לא חייב להאמין לו)
כל מה שאני אומר זה שאם אביחי היה חכם הוא היה מוציא הודעה דומה, ואם ההנהלה הייתה חכמה היא לא הייתה הולכת ראש בקיר כאילו היא יוצאת למלחמה
זה כל מה שאמרתי

אבל כנראה שהיא לא כל כך חכמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:53 
joshsoos כתב:
רוני, גם אם ידין בעייתי, אתה לא באמת יודע איך הדברים מתנהלים. מה שכתוב בוואלה למשל, קורה יום יום בקבוצות כדורגל בישראל. מסכמים על משהו, וכשחקן בא לחתום הוא מגלה פתאום שהחוזה לא קשור לסיכום. יש לנו מספיק נסיון עם שיטות הניהול של אנשים כמו יועצי הסתרים רמון, תאומים ולובין, שיודעים לנהל קבוצת כדורגל כמו שאתה יודע להיות רגוע בזמן משחק, בשביל להיות ספקנים מה באמת קורה.

הכל טוב. אני גם כתבתי שאני לא אוהב ולא מסכים עם הטקטיקות של שליחות שחקנים ליציע אם הם לא מתיישרים לפי הרצונות של המועדון בענייני חוזים עתידיים. בדיוק כמו שכתבתי נגד אי ההוצאה של טל חן בזמנו למחנה אימון ועוד איזה שחקן שכרגע שכחתי מי זה היה בתקופת שחר בן עמי.
אתה גם יודע בדיוק מה דעתי על האנשים שמנהלים היום את הפועל, היתה לנו על זה שיחה בטלפון לפני חודש.
אבל -
צריך להיות כאן באלאנס וגם הגיון. אני יודע שלפני שנתיים היית מוכן לזרוק את החיים שלך עבור מפגש מעריצים עם אביחי ידין וגם שריינת אותו לברך את הילד העתידי שלך בבר מצווה, אבל מה לעשות, אני לא מחזיק באותה דיעה. גם לא מבחינה מקצועית (למרות שאני חושב שיש לו פוטנציאל אדיר וכשהוא היה טוב, הפועל הרימה את עצמה בדרגה) ובעיקר לא מבחינת מי שהוא. החל השטויות שהוא פלט לפני החתימה שלו ב-2009 ונמשך עם ההתנהגות שלו לאורך כל התקופה בהפועל.
אז שוב, כנראה שבמכלול השיקולים הוא לא כזה אטרקציה גם מבחינת הפועל והאמת, גם לא מבחינתי. תשאל אותי הוא או טוטו, אני לא חושב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:54 
nati כתב:
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
kobster
כתבת משהו שגוי לחלוטין
הראתי לך שטעית

לא כתבתי משהו שגוי.
וואו.

למי אתה בוחר להאמין ?

אני לא מבין מה אתה
זה כל מה שאמרתי

אבל כנראה שהיא לא כל כך חכמה

לעניין הזה היא לא
אבל נראה שגם אביחי לא גאון הדור. מתנהל כמו ילד עם אגו נפוח ועושה לעצמו נזק תדמיתי עצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
kobster
כתבת משהו שגוי לחלוטין
הראתי לך שטעית

לא כתבתי משהו שגוי.
וואו.

למי אתה בוחר להאמין ?

אני לא מבין מה אתה
זה כל מה שאמרתי

זה החלק החשוב.
מה ידין אמר או מה טוטו אמר ממש לא רלבנטי. תשפוט מעשים, לא דיבורים.

ההנהלה, או גורמים בה, התעסקו בהתחלה בעיקר בלטנף על אביחי והם אלו שרצו לבצע טרייד של טוטו תמורת יצחקי בגלל המאמן הדפקט שלנו.
אז לאיזו הנהלה להאמין ? זו שמסרבת לשחרר את ידין למחלה או הנהלה שרוצה לשלוח את טוטו לשם ?
הנהלה שמתעקשת להחתים את אביחי על חוזה לחמש שנים או הנהלה שמוכנה לתת לטוטו להישאר עד סוף העונה עם החוזה המקורי ?
הנהלה שמאיימת לשלוח את ידין ליציע או הנהלה שמקפידה לשמור על עמעום בכל מה שקשור לטוטו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה מוני הראל הפיל עלינו את הלובין הזה?
מילא שלא הייתי נותן לו להיות הדובר של "פלאפל רצון",עוד נותנים לו לנהל את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:59 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

הכל טוב. אני גם כתבתי שאני לא אוהב ולא מסכים עם הטקטיקות של שליחות שחקנים ליציע אם הם לא מתיישרים לפי הרצונות של המועדון בענייני חוזים עתידיים. בדיוק כמו שכתבתי נגד אי ההוצאה של טל חן בזמנו למחנה אימון ועוד איזה שחקן שכרגע שכחתי מי זה היה בתקופת שחר בן עמי.
אתה גם יודע בדיוק מה דעתי על האנשים שמנהלים היום את הפועל, היתה לנו על זה שיחה בטלפון לפני חודש.
אבל -
צריך להיות כאן באלאנס וגם הגיון. אני יודע שלפני שנתיים היית מוכן לזרוק את החיים שלך עבור מפגש מעריצים עם אביחי ידין וגם שריינת אותו לברך את הילד העתידי שלך בבר מצווה, אבל מה לעשות, אני לא מחזיק באותה דיעה. גם לא מבחינה מקצועית (למרות שאני חושב שיש לו פוטנציאל אדיר וכשהוא היה טוב, הפועל הרימה את עצמה בדרגה) ובעיקר לא מבחינת מי שהוא. החל השטויות שהוא פלט לפני החתימה שלו ב-2009 ונמשך עם ההתנהגות שלו לאורך כל התקופה בהפועל.
אז שוב, כנראה שבמכלול השיקולים הוא לא כזה אטרקציה גם מבחינת הפועל והאמת, גם לא מבחינתי. תשאל אותי הוא או טוטו, אני לא חושב פעמיים.

אני לא נמצא בשום צד. גם ידין רחוק בעיניי מלהיות טלית שכולה תכלת. אבל תקרא מה שכתבתי, אתה יודע מה שצדיים שונים טורחים להדליף וזה מגמתי, אתה לא יודע מה באמת קורה. תזכיר לי לרדת לכיוון שלך היום ולספר לך למשל מה הגורמים שהביאו שני שחקנים בפגרה הזו להפועל, סתם בשביל הדוגמא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 15:06 
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
kobster
כתבת משהו שגוי לחלוטין
הראתי לך שטעית

לא כתבתי משהו שגוי.
וואו.

למי אתה בוחר להאמין ?

אני לא מבין מה אתה
זה כל מה שאמרתי

זה החלק החשוב.
מה ידין אמר או מה טוטו אמר ממש לא רלבנטי. תשפוט מעשים, לא דיבורים.

ההנהלה, או גורמים בה, התעסקו בהתחלה בעיקר בלטנף על אביחי והם אלו שרצו לבצע טרייד של טוטו תמורת יצחקי בגלל המאמן הדפקט שלנו.
אז לאיזו הנהלה להאמין ? זו שמסרבת לשחרר את ידין למחלה או הנהלה שרוצה לשלוח את טוטו לשם ?
הנהלה שמתעקשת להחתים את אביחי על חוזה לחמש שנים או הנהלה שמוכנה לתת לטוטו להישאר עד סוף העונה עם החוזה המקורי ?
הנהלה שמאיימת לשלוח את ידין ליציע או הנהלה שמקפידה לשמור על עמעום בכל מה שקשור לטוטו ?

גם טוטו וגם אביחי הודיעו לא פעם אחת שאין להם הצעות מספקות מחו"ל והם רוצים לעבור למכבי, שם רוצים את שניהם
הפועל לא משחררת אותם למכבי
טוטו ב99% ישחק בהפועל העונה, לפחות עד ינואר.
כשביקשו מאביחי לשחק בדרבי כי אין לנו שחקנים הוא הודיע שהוא משחק מטקות בים. יש מספיק אוהדים שיאשרו לך את זה
מי שמושכים בחוטים של אביחי בחודש האחרון הם טביב וקצרה, זה יכול להסביר לך לא מעט על ההתנהלות שלו מול הפועל

המשך קליק קליק נעים עם חבורת הקליק קליק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 299 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: