joshsoos כתב:
רוני, גם אם ידין בעייתי, אתה לא באמת יודע איך הדברים מתנהלים. מה שכתוב בוואלה למשל, קורה יום יום בקבוצות כדורגל בישראל. מסכמים על משהו, וכשחקן בא לחתום הוא מגלה פתאום שהחוזה לא קשור לסיכום. יש לנו מספיק נסיון עם שיטות הניהול של אנשים כמו יועצי הסתרים רמון, תאומים ולובין, שיודעים לנהל קבוצת כדורגל כמו שאתה יודע להיות רגוע בזמן משחק, בשביל להיות ספקנים מה באמת קורה.
הכל טוב. אני גם כתבתי שאני לא אוהב ולא מסכים עם הטקטיקות של שליחות שחקנים ליציע אם הם לא מתיישרים לפי הרצונות של המועדון בענייני חוזים עתידיים. בדיוק כמו שכתבתי נגד אי ההוצאה של טל חן בזמנו למחנה אימון ועוד איזה שחקן שכרגע שכחתי מי זה היה בתקופת שחר בן עמי.
אתה גם יודע בדיוק מה דעתי על האנשים שמנהלים היום את הפועל, היתה לנו על זה שיחה בטלפון לפני חודש.
אבל -
צריך להיות כאן באלאנס וגם הגיון. אני יודע שלפני שנתיים היית מוכן לזרוק את החיים שלך עבור מפגש מעריצים עם אביחי ידין וגם שריינת אותו לברך את הילד העתידי שלך בבר מצווה, אבל מה לעשות, אני לא מחזיק באותה דיעה. גם לא מבחינה מקצועית (למרות שאני חושב שיש לו פוטנציאל אדיר וכשהוא היה טוב, הפועל הרימה את עצמה בדרגה) ובעיקר לא מבחינת מי שהוא. החל השטויות שהוא פלט לפני החתימה שלו ב-2009 ונמשך עם ההתנהגות שלו לאורך כל התקופה בהפועל.
אז שוב, כנראה שבמכלול השיקולים הוא לא כזה אטרקציה גם מבחינת הפועל והאמת, גם לא מבחינתי. תשאל אותי הוא או טוטו, אני לא חושב פעמיים.