תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 09:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 299 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 30/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:12 
IdanTheLittle כתב:
המממ... סלטה ויגו או הפועל. קשה קשה...

סלטה ויגו צריכה לרצות אותו בשביל שהמשוואה שלך תתקיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
IdanTheLittle כתב:
המממ... סלטה ויגו או הפועל. קשה קשה...

סלטה ויגו צריכה לרצות אותו בשביל שהמשוואה שלך תתקיים

תארתי לעצמי שזה משהו בסגנון הזה :)

אתם השושואיסטים... צריך לזרוק לכם פיתיון כדי לגלות את האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
עוד דוגמא למניפולציות שההנהלה עושה על הקהל.
איך אביחי הפך להיות תוך חודש אויב הפועל, ערס מגעיל וילד חוצפן משל היה קובי מויאל ?
כל הדברים האלו ממש לא עוזרים לו לקבל את ההחלטה הנכונה אלא רק מרחיקים אותו מהמועדון.
מתישהו צריך להפסיק לדפוק את הראש בקיר ולצפות שהוא ישבר.
זה שעם טוטו לא עושים את כל המניפולציות האלו רק מעצבן יותר כי אין באמת הבדל בינהם, שניהם נמצאים בשנה האחרונה של החוזה וללא הצעות מחו"ל.
למה על טוטו לא מאיימים ?
מישהו שמע את אביחי או מישהו מה"מקורבים" מצייץ משהו בתקשורת ? בינתיים כל הציטוטים וההתייחסויות הן חד צדדיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
רק על זה שהוא באמת חושב או חשב לעבור למקקי בעד עוד 2-3 שקל, או בכלל, לעלות אותו ליציע לשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
רק על זה שהוא באמת חושב או חשב לעבור למקקי בעד עוד 2-3 שקל, או בכלל, לעלות אותו ליציע לשנה.

כשעלתה האופציה לטרייד בין יצחקי לטוטו לא שמעתי אותו מסרב לעבור לשם.
יציע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:16 
kobster כתב:
איך אביחי הפך להיות תוך חודש אויב הפועל, ערס מגעיל וילד חוצפן משל היה קובי מויאל ?
כל הדברים האלו ממש לא עוזרים לו לקבל את ההחלטה הנכונה אלא רק מרחיקים אותו מהמועדון.
זה שעם טוטו לא עושים את כל המניפולציות האלו רק מעצבן יותר כי אין באמת הבדל בינהם, שניהם נמצאים בשנה האחרונה של החוזה וללא הצעות מחו"ל.
למה על טוטו לא מאיימים ?
מישהו שמע את אביחי או מישהו מה"מקורבים" מצייץ משהו בתקשורת ? בינתיים כל הציטוטים וההתייחסויות הן חד צדדיות .

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
ורמוט לא יבוא, באהיה וידין יחתמו

ובהצלחה למנחשים :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:17 
ידין בטוח שהוא שווה הרבה יותר ממה שהוא באמת
בלי להוריד מהשחקן הזה, הוא לא משהו מיוחד בכלל
אז שירד לקרקע ויבין איפה הוא נמצא

ועכשיו לנושא אחר, ורמוט
אם הוא יבוא זה יעשה לי את כל העונה לא משנה איך נשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
עומרי בונדר כתב:
ציטוט:
בכל מקרה, מה שעושים לו זה לגיטימי וחוקי ואין בזה שום בעיה. הוא מקבל משכורת. מה מפריע לך?

לא שאלת אותי אבל אני אענה (כי אני באותו "צד") -

מפריע לי שהנפגעת בסופו של דבר זאת הפועל ת"א.
כולם יחסית רגועים היום כי אנחנו בדרך לגומלין נגד קבוצה מלוקסמבורג. מה היה קורה אם היינו מקבלים הגרלה יותר קשה וספק גדול אם היינו עולים לליגה האירופית? היו מאשימים את ההכנה המחורבנת של הקבוצה הזאת בקיץ האחרון. התנהלות של חובבנים. וכל זה במסווה של "בעיה חברתית" (התירוץ שהמציאו כדי לא להוציא את קנדה, ידין ותמוז למחנה אימונים). שקיפות בתחת שלי, ההנהלה הזאת שיקרה לנו בפנים וגם לא הכינה את הקבוצה כמו שצריך.

כמו שנאמר כאן, הנפגעת במידה והוא לא מאריך חוזה היא הפועל, ובצור הרבה יותר משמעותית. שחקן על העמדה של ידין יש כבר, ויש אחד יקר. ידין זו אמנם תוספת נחמדה, אבל זה לא הכרחי. הרבה יותר הכרחי לקבל מליון יורו עליו.
הוא לא רוצה להאריך חוזה, כי עוד שנה הוא בחינם והחוזה שלו יהייה גדול יותר. יופי, שיהייה לו בהצלחה. טובת הפועל ממש לא לנגד עיניו.
אבל משום מה עדיין יש נשמות טובות שדואגות לאינטרסים שלו לפני אלה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יובל כתב:
redrony כתב:
סו אלן כתב:
יובל כתב:
רק אותי מרתיח שאת ידין מושיבים ביציע (או מאיימים בכך), ואדל שנהג באותה צורה, לא רק שלא עשו לו כלום אלא גם קיבל כפרס את סרט הקפטן?

כן.

אם אני זוכר ומבין נכון, אדל, להבדיל מידין, לא מדבר בכל תחילת עונה שהוא רוצה לעזוב את הקבוצה, לא עושה שביתות איטלקיות פעם בעונה ולדעתי (ועל זה אני לא סגור), הגיע בהעברה חופשית והפועל לא שמו עליו שקל חוץ ממשכורת.
אני לא בטוח שאני בעד הטקטיקה של להושיב שחקנים ביציע אם הם לא מתיישרים לפי המועדון כל עוד יש להם חוזה, אבל אל תשוו בין ידין לאדל.
אדל שחקן כדורגל מקצוען. אביחי ידין משחק בקקה כבר שנתיים.

איך זה רלוונטי כמה שילמו עליו? הרבה יותר רלוונטי, למשל, כמה השחקן מרוויח. לאדל יש את השכר הכי גבוה במועדון, שכר מנופח וחסר פרופורציות, ובכל זאת הוא לא היה מוכן לדבר בכלל על חוזה מוארך ומקוצץ. לידין יש חוזה הרבה יותר סביר.
חוץ מזה שידין נתן "קצת" יותר להפועל מאשר אדל, ואם יש מישהו שצריך לנהוג בו ביד רכה יותר, זה ידין.

רלוונטי מאוד. שאתה משלם על שחקן כסף שאתה מביא אותו, אתה מצפה להחזיר מתישהו את ההשקעה. אני מתכוון כרעיון של מודל לטווח ארוך.
למה שאדל יקצץ דולר? זו הפרנסה שלו, חתמו איתו חוזה, שיעמדו בו (אני כבר לא מדבר על זה שהוא תופס מקום של זר מבחינה מקצועית).
הפועל לא מתנערים מהחוזה של ידין. הם ישלמו כל שקל.
הויכוח היחידי פה הוא מוסרי. האם קבוצה יכולה לעשות נזק כזה גדול לשחקן בדמות חיסול שנה מהקריירה שלו?
פה אני לא חד משמעי. גם אם לשחקן יש סעיף בחוזה שמכריח את הקבוצה לשלב אותו באימונים, אף אחד לא יכול להכריח את המאמן לשלב אותו בסגל. לכן, כמו שקבוצות לא מחזיקות שחקנים בכח אפילו שהם לא סיימו חוזה כי הן רוצות להיות חכמות ויודעות שלא ימקסמו את הפוטנציאל של השחקן במקרה הזה, גם השחקנים צריכים להתנהג בחוכמה מבחינת הקריירה שלהם.
אני כן חושב שחשוב ששחקן יידע שגם לו יש מה להפסיד, מצד שני, אז בעצם תוקף של חוזה הוא לא רלוונטי אם בשנה האחרונה מכריחים אותך לעבור בשביל לעשות עליך כסף או להאריך את החוזה.
הבעיה עם ידין היא אחרת. למה בעצם הוא לא רוצה לחתום על חוזה חדש? הרי הפועל לא מונעים ממנו להתקדם. אם הוא היה מביא קבוצה באירופה הוא היה משתחרר ואם הוא יחתום על חוזה חדש ותהיה קבוצה עוד שנה הוא גם יוכל ללכת (סעיף שחרור מסויים אני מניח). אין לו קבוצה כזו והוא בכל זאת לא מוכן לחתום על חוזה יפה מאוד (לפי הפירסומים) שהפועל מציעים לו.
תעשו אחד ועוד אחד ותבינו ש:
1. הבן אדם תאב בצע בצורה לא הגיונית
2. לא רוצה יותר לשחק בהפועל ומוכן לגמור את העונה הזו וללכת
3. מחזיק בהצעה גדולה יותר מקבוצה ישראלית שאנחנו מבינים שזו לא עירוני רמה"ש וכנראה גם לא אשדוד.

בהנחה שהתיאוריה המבריקה שלי נכונה, עדיין יש לך אליו סמפטיה?

נערך לאחרונה על ידי redrony בתאריך 30 אוגוסט 2012, 14:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

kobster כתב:
dino כתב:

יציע ?

מה אתה מקשקש?
טוטו היה הראשון שהוציא הודעה שאין סיכוי שהוא עובר למכבי
אם ממש תרצה אני גם אמצא את ההודעה הזאת (בפייסבוק הרשמי שלו)
אם אביחי היה מוציא הודעה דומה תאמין לי שדעת הקהל הייתה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:

יציע ?

טוטו אמר בפייסבוק שהוא לא יעבור למקקי. ומי אמר לך שהוא רצה וקיבל את הטרייד בזרועות פתוחות?
אם וכאשר זה בא מטוטו והוא רוצה לעבור לשחק במקקי בשביל עוד קצת פאפילינוס, אז כן, גם אותו ליציע.
יש עקרונות וקוים אדומים מאוד ברורים שאסור לדעתי לחצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
למה על טוטו לא מאיימים ?
מישהו שמע את אביחי או מישהו מה"מקורבים" מצייץ משהו בתקשורת ? בינתיים כל הציטוטים וההתייחסויות הן חד צדדיות.

ההבדל בין טוטו לידין הוא שזו כבר הפעם השלישית שבה ידין מעביר אותנו את הסאגה הזאת. חוץ מזה, יש ערבות אישית מהסוכן של טוטו לסכום מסויים במקרה שלא מוצאים לו קבוצה והמועדון בונה על הסכום הזה לכל הפחות. במקרה של ידין הוא ביקש לצאת לאירופה וטען שיש לו הצעות, אבל קיץ שלם טחן אותנו עם המשחקים האלו (הסוכן יצא לספרד, הסוכן יצא לבלגיה, מו"מ עם חיפה וכו') כשבסופו של יום אנחנו נשארנו בלי כסף ועם שחקן שתקוע לנו כמו עצם בגרון. הלכו לקראתו, הציעו לו חוזה יפה מאוד שיעזור למועדון לפחות לכסות חלק מהעלויות שלו בעתיד, אם וכאשר ימכר, ואחרי שהוא מנהל מולנו מו"ש מתיש הוא מנסה לדחוק אותנו לפינה ברגע האחרון של חלון ההעברות כדי לשפר עמדות.

אגב, בהתאם להשוואה לקובי מויאל, המרחק ביניהם הוא לא גדול כמו שאתה חושב. ידין הוכיח השנה שהוא ערס קטן על המגרש שהרבה יותר מעניין אותה לקחת קרסול של שחקן מאשר את הכדור מהרגל, ושהוא תמיד יהיה שם כדי לסדר לנו פרובוקציה בשקל תשעים ע"מ להנות אח"כ מאהדה עיוורת של מי שקונה את ההצגות המטופשות (מול הבבונים ומול הצהבת).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

נערך לאחרונה על ידי mbracha בתאריך 30 אוגוסט 2012, 14:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להגיד עד מחר על ידין שהוא סרטן ומכביסט, זה רק כנראה לא כל כך רלוונטי אם הדבר היחיד שמפריד בינו לבין מקום בסגל הוא הסירוב שלו לחתום על חוזה לכמה שנים שההנהלה הציעה מרצונה לאותו סרטן מכביסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:23 
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
dino כתב:

יציע ?

מה אתה מקשקש?

עזוב, זה סתם. זה לא יעמוד במבחן המציאות ואני גם לא יאשים אותו שזה יקרה אם וכאשר.
כל עוד הפועל לא רוצים אותו ואין לו הצעה טובה יותר, יש לו זכות לעשות מה שהוא רוצה גם מבחינת המחויבות שלו להפועל.
מה אתה חושב, אניימה עבר למכבי כי הוא צהוב בדם או כי הוא עושה לך דווקא?
לא היה לו משהו אחר, ההצעה שלהם היתה טובה והוא שחקן כדורגל מקצועני שרוצה להרוויח כמה שיותר כסף כמו שאני ואתה רוצים להרוויח בעבודות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
dino כתב:

יציע ?

מה אתה מקשקש?

אני אשמח לראות הודעה כזו.
חבל שלאף אחד זה לא נראה מוזר שידין סותם את הפה וכל המידע מגיע רק מצד אחד, וגם הוא בעילום שם.
גורמים בהנהלה, בכיר בהפועל, בלה בלה בלה.
היחיד שהתייחס לזה, ובצורה מצוינת, היה רמון שהצהיר שידין לא יעבור למחלה.
כל העניין סביב הארכת החוזה של אביחי הוא תעלומה אחת גדולה ואנשים מחברים לעצמם תסריט שיכול להיות שהוא מופרך ומשולל מהיסוד.
יכול להיות שאביחי הוא הבן אדם הכי חרא ומגעיל בעולם, כפוי טובה שזו בושה שהוא אי פעם לבש את המדים של הפועל. ויכול להיות שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2563030

ורמוט עשוי לסגור ביממה הקרובה בסלטה או בהפועל ת"א

יאללה להתפלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:26 
הפועל ת"א מציג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:27 
יובל כתב:
אפשר להגיד עד מחר על ידין שהוא סרטן ומכביסט, זה רק כנראה לא כל כך רלוונטי אם הדבר היחיד שמפריד בינו לבין מקום בסגל הוא הסירוב שלו לחתום על חוזה לכמה שנים שההנהלה הציעה מרצונה לאותו סרטן מכביסט.

זרקו לך כמה רמזים פה שזה כנראה לא רק העניין החוזי הזה.
ומספיק כבר עם ה"מכביסט" הזה. לא כל שחקן שרוצה לשחק במכבי או מוכן לעבור לשם הוא מכביסט.
מכבי מועדון מספיק גדול ומשלם מספיק כסף לשחקנים בשביל שירצו לשחק בו, בדיוק כמו שרוצים לשחק בהפועל.
ידין ספציפית הוא שחקן שיש לי איתו הרבה בעיות מבחינת האישיות שלו ועוד יותר מהבחינה שהוא ממצה אולי 50% מהפוטנציאל שלו. כמו שכבר כתבתי כאן מספיק פעמים, אם הוא היה מתעסק בכדורגל נטו והיה חשוב לו להשתפר במקום ללת לשחקנים קטנות במשחק ולשחק במשחקי אגו כל החיים שלו, הוא כבר היה באירופה בליגה בכירה לפני 2 עונות. אין הרבה שחקנים, בטח לא ישראלים, עם הכשרון שלו והיכולות הפיזיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:27 
ירושלים של זהבי כתב:
oMeR1 כתב:

יאללה להתפלל

לחזור לארץ עבור גילי זה לסיים כל אפשרות לקריירה כזאת או אחרת באירופה
זה צעד שאני לא יודע אם הוא יהיה מוכן לקחת ו
בלי שדיברנו עדיין על התשלומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
לא מתחבר לי שאף אחד לא מעוניין בידין וטוטו, שני שחקנים מצויינים (לליגה הישראלית) בעמדות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:29 
סו אלן כתב:
שחר כתב:
סו אלן כתב:
יובל כתב:
רק אותי מרתיח שאת ידין מושיבים ביציע (או מאיימים בכך), ואדל שנהג באותה צורה, לא רק שלא עשו לו כלום אלא גם קיבל כפרס את סרט הקפטן?

כן.

לא

וואלה
וזה למרות שאדל פחות או יותר השחקן הכי אהוב ונוח במועדון ואת אביחי חצי חדר הלבשה ישמח לרצוח כבר חצי שנה, שלפחות שני שחקנים חשובים מאוד במערכת די הטילו אולטימטום שאם הוא ממשיך, הם לא, זה שדיבר כמו זבל כשישבו איתו ודיברו אות ובתחילת הפגרה וזה שאמר "אני מביא לכם טרייד עם מכבי עלי"?

סחתיין עליכם

לובין חזר ואיתו הטוקבקיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

IdanTheLittle כתב:
לא מתחבר לי שאף אחד לא מעוניין בידין וטוטו, שני שחקנים מצויינים (לליגה הישראלית) בעמדות שלהם.

ויקרים יחסית לליגה הישראלית
מכבי משלמים אחרת משאר הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ירושלים של זהבי כתב:
oMeR1 כתב:

יאללה להתפלל

מעניין אם סלטה ויגו אכן תחתים את ורמוט, אם הוא יהיה שם גם שחקן ספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:30 
zapta כתב:
ירושלים של זהבי כתב:
oMeR1 כתב:

יאללה להתפלל

לחזור לארץ עבור גילי זה לסיים כל אפשרות לקריירה כזאת או אחרת באירופה
זה צעד שאני לא יודע אם הוא יהיה מוכן לקחת ו
בלי שדיברנו עדיין על התשלומים

השאלה אם הוא מוכן לעבור עוד עונה בלי לשחק ואז אולי גם לארץ הוא לא יוכל לחזור. לא יודע כמה קבוצות ייקחו שחקן כל כך יקר בן 28 שלא שיחק שנתיים באופן סדיר.
גילי (לדעתי כמובן) צריך להיות כנה ולשאול את עצמו אם הוא מסוגל להצליח באירופה (בעיקר בקטע המנטלי). אדם שמאמין בעצמו צריך לעשות הכל בשביל להגשים את החלומות שלו. אני לא בטוח שגילי שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:31 
redrony כתב:
יובל כתב:

ומספיק כבר עם ה"מכביסט" הזה. לא כל שחקן שרוצה לשחק במכבי או מוכן לעבור לשם הוא מכביסט.
מכבי מועדון מספיק גדול ומשלם מספיק כסף לשחקנים בשביל שירצו לשחק בו, בדיוק כמו שרוצים לשחק בהפועל.
ידין ספציפית הוא שחקן שיש לי איתו הרבה בעיות מבחינת האישיות שלו ועוד יותר מהבחינה שהוא ממצה אולי 50% מהפוטנציאל שלו. כמו שכבר כתבתי כאן מספיק פעמים, אם הוא היה מתעסק בכדורגל נטו והיה חשוב לו להשתפר במקום ללת לשחקנים קטנות במשחק ולשחק במשחקי אגו כל החיים שלו, הוא כבר היה באירופה בליגה בכירה לפני 2 עונות. אין הרבה שחקנים, בטח לא ישראלים, עם הכשרון שלו והיכולות הפיזיות שלו.

מי זרק?הנציג בפורום של המנהל שכל הזמן בוכה שבורחים לו שחקנים לפני החתימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:31 
IdanTheLittle כתב:

יש לך מידע שאף אחד לא רוצה אותם?
אתה חושב שלידין וטוטו יש בעיה למצוא קבוצה בישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
במקום לבלבל את המוח תשלחו הודעות שמבקשו ממנו לחזור בדף שלו.

http://www.facebook.com/gilvermut

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
IdanTheLittle כתב:

יש לך מידע שאף אחד לא רוצה אותם?
אתה חושב שלידין וטוטו יש בעיה למצוא קבוצה בישראל?

לקנות לך יומן?
אנחנו כבר ב30/08. אם הם היו כזה שוס אדיר היו חוטפים אותם מזמן (ואני מתכוון בעיקר לחו"ל).

נערך לאחרונה על ידי IdanTheLittle בתאריך 30 אוגוסט 2012, 14:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
יובל כתב:

שוב, איך כל זה רלוונטי אם בשורה התחתונה הדבר היחיד שמפריד בין ידין ביציע לידין בסגל מבחינת המועדון הוא העובדה שהחוזה שלו מסתיים בעוד שנה ולא בעוד חמש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 299 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: