תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 11:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 29/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 22:42 
שחר כתב:
Fez כתב:
RedFox כתב:
בפעם שעברה היו שם 3 ברזילאים ו-2 אפריקאים: אנסומבו, אניימה, דוס סנטוס, אבדג'י, פאביו ג'וניור.
על הקווים: גיא לוזון.
המושיע: גוטמן.

הפעם 3 אפריקאים ו-2 ברזילאים, על הקווים שירזי.
המושיע? נקווה שלא נצטרך אחד.

האמת? השוואה מאוד במקום ויצא לי לחשוב על זה הרבה בזמן האחרון כשאני נאבק בכל מיני אובססיות פסימיות...
גם בתחילת אותה עונה מקוללת כולם חשבו שנהיה בצמרת הגבוהה ונאבק על האליפות.
אגב, טב"ח כרגע מזכיר יותר מדי את ליאור אסולין. מקווה שהוא יתאפס על עצמו ומהר.

ההבדל העיקרי הוא באמת עומר דמארי שהוא המניה הבטוחה היחידה בקבוצה הזאת ומה שלא היה בקבוצה ההיא.
מעבר לזה דברים יכולים ללכת לכאן או לכאן ונקווה לטוב...

לצערי גם לי יצא לחשוב על זה. סדרת החינוך המטופשת של דמארי ומרעי (כן, ברור שאי אפשר להשוות, אבל הקטע הזה של לנסות ולהעצים סמכות מזוייפת) די הזכירה לי את הענישה של יגאל, דואני ונדמה לי אסולין במשחק מול טוטנאהם בבלומפילד שבו עלינו עם הרכב שכלל שחקני נוער.

רק שאז זו היתה אחרי מכירת חיסול של טועמה, ברדה, ורמוט, פנטסיל (שכחתי מישהו?). עזיבה של גרשון והפרשה של אבוקסיס.
אין הרבה קבוצות שהיו מצליחות להתגבר על אובדן של שחקנים מובילים כאלה בלי הבאה של שחקנים לפחות באותה רמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 22:48 
אבי כתב:
שחר כתב:
Fez כתב:
RedFox כתב:
בפעם שעברה היו שם 3 ברזילאים ו-2 אפריקאים: אנסומבו, אניימה, דוס סנטוס, אבדג'י, פאביו ג'וניור.

האמת? השוואה מאוד במקום ויצא לי לחשוב על זה הרבה בזמן האחרון כשאני נאבק בכל מיני אובססיות פסימיות...

ההבדל העיקרי הוא באמת עומר דמארי שהוא המניה הבטוחה היחידה בקבוצה הזאת ומה שלא היה בקבוצה ההיא.

לצערי גם לי יצא לחשוב על זה. סדרת החינוך המטופשת של דמארי ומרעי (כן, ברור שאי אפשר להשוות, אבל הקטע הזה של לנסות ולהעצים סמכות מזוייפת) די הזכירה לי את הענישה של יגאל, דואני ונדמה לי אסולין במשחק מול טוטנאהם בבלומפילד שבו עלינו עם הרכב שכלל שחקני נוער.

רק שאז זו היתה אחרי מכירת חיסול של טועמה, ברדה, ורמוט, פנטסיל (שכחתי מישהו?). עזיבה של גרשון והפרשה של אבוקסיס.
אין הרבה קבוצות שהיו מצליחות להתגבר על אובדן של שחקנים מובילים כאלה בלי הבאה של שחקנים לפחות באותה רמה.

גרשון ופנסטיל עזבו כבר שנה לפני (פאאס וחליבה הגיעו במקומם)

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 29 אוגוסט 2012, 22:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 22:48 
אבי כתב:
שחר כתב:
Fez כתב:
RedFox כתב:

גם עכשיו אנחנו כביכול אחרי עזיבה של ידין , טוטו, נוסא ובלמים ולפחות בתחילת העונה היו ציפיות גבוהות מכל האנסומובו, אניימה, ליאור אסולין ואפילו מסרור ועובד, שלא לדבר על הרכש הזר ה"מבטיח" שהגיע מברזיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר להשוות בין היום ל-2008.
התקפת הפועל נמחקה בתוך שבועיים: ברדה, זיטו, סלים וגילי עזבו והם היו אחראים על 90% מהשערים (סלים היה מלך הבישולים של הליגה). נוסיף את הפרישה המאולצת של יוסי (שהיה מנהיג ותרם כמה שערים ובישולים כולל בדרבי במחזור האחרון) ונקבל קטסטרופה.
גם בהגנה איבדנו את פאהס שהיה ציר מרכזי וכמדומני שבקישור ההתקפי הלך גם דה-ברונו.

בקיצור, בעוד שבקיץ הזה הפועל הביאה תחליף לכל שחקן שעזב (עד כה) ומחליף עולה על זה שעזב, הרי שאז המציאות לא היתה כך.

מה שדומה זה מאמן יחסית צעיר (ניצן מנוסה בהרבה ממה שהיה לוזון ב-2008) אבל לדעתי לוזון טוב מניצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 22:53 
Oleg Neduda כתב:

צודק
בכל מקרה עזבו פאהס ודה ברונו

ושחר, לדעתי העזיבות אז היו הרבה יותר משמעותיות (במיוחד בחלק הקדמי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 22:58 
אבי כתב:
Oleg Neduda כתב:

צודק
בכל מקרה עזבו פאהס ודה ברונו

ושחר, לדעתי העזיבות אז היו הרבה יותר משמעותיות (במיוחד בחלק הקדמי)

ברור, אבל הטראומה קיימת, שלא לדבר על כך שלפני העונה (כמו היום) היו ציפיות גדולות מהמחליפים של העוזבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 23:00 
Charlie כתב:
אי אפשר להשוות בין היום ל-2008.
התקפת הפועל נמחקה בתוך שבועיים: ברדה, זיטו, סלים וגילי עזבו והם היו אחראים על 90% מהשערים (סלים היה מלך הבישולים של הליגה). נוסיף את הפרישה המאולצת של יוסי (שהיה מנהיג ותרם כמה שערים ובישולים כולל בדרבי במחזור האחרון) ונקבל קטסטרופה.
גם בהגנה איבדנו את פאהס שהיה ציר מרכזי וכמדומני שבקישור ההתקפי הלך גם דה-ברונו.

בקיצור, בעוד שבקיץ הזה הפועל הביאה תחליף לכל שחקן שעזב (עד כה) ומחליף עולה על זה שעזב, הרי שאז המציאות לא היתה כך.

מה שדומה זה מאמן יחסית צעיר (ניצן מנוסה בהרבה ממה שהיה לוזון ב-2008) אבל לדעתי לוזון טוב מניצן.

אתה ואבי שניכם מדברים בדיעבד.
גם אז חשבו שהביאו תחליפים לכל שחקן שעזב.
היו אפילו אנשים שחשבו שהתחזקנו.

עובד ואסולין באו אחרי עונה ענקית בבני יהודה ונחשבו לישראלים מהטובים בליגה. אנסומבו ואניימה נחשבו לשניים מהזרים הטובים בליגה. סרור חזר על תקן כוכב של הנבחרת הצעירה שהעפילה לאליפות אירופה וכל הליגה רבה עליו כולל מכבי וחיפה (זכור הסיפור עם החולצה הצהובה בבוררות). אבדג'י ופביו ג'וניור באו עם וואחד רקורד והבטחות.
ועוד ועוד.
אתם מסתמכים על מה שאתם יודעים בדיעבד אבל תכלס להפועל היה באותה עונה תקציב גדול וציפיות בשמיים. ולא רבים חשבו שנחלשנו משמעותית, בטח אף אחד לא חשב שנהיה הקבוצה החלשה בליגה...

אגב, סה"כ גם השנה איבדנו את ה-"כוכבים" (טוטו, נוסא, ידין) מלבד דמארי ומה שהשארנו זה רק את הברוך דגו התורן (אלרואי כהן)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לפי האופירע אייבינדר בדרך לק"ש :cry:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 23:09 
לא דומה ל 2008.
ובכלל, הקבלות זה כזה ניינטיז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 23:16 
באנאלוגיה יש מקום של כבוד למאמן שהגיע בקומבינה ונשאר על רקע אילוצים כספים.
הפקת הלקחים העיקרית באנאלוגיה היא שהמאמץ באירופה עם מאמן בינוני עלול להיות קטלני בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
אגב, לפי האופירע אייבינדר בדרך לק"ש :cry:

לא צריך אותו
ידין אבוטבול גורדנה ודג'מבה זה מספיק
אל תשכח שגם ממן יכול לשחק שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 23:42 
אוגוסטוס היל כתב:
לא דומה ל 2008.
ובכלל, הקבלות זה כזה ניינטיז

הקבלות אף פעם לא רלבנטיות אחד לאחד אבל זה כן נותן פרספקטיבה על כל הציפיות שלנו בתחילת עונה ועל חוסר הודאות שיש במצבים כמו השנה (כשאתה מביא למעשה 4 זרים חדשים + 5 ישראלים חדשים ברוטציה).
בתחילת עונה הפנטזיות נוטות להשתלט על רובנו ומיד אנחנו מדמיינים במוחנו את דג'מבה שכבר הוכתר פה לקשר האחורי הכי טוב שהיה בישראל אחרי משחק אחד, חנן ממן "היורש של גילי" (פחח), טב"ח "הכישרון הכי גדול בליגה", דנין "המגן הישראלי הטוב בליגה", ויקטור שחזר חלוץ ממפ"ת, חיימוביץ' שנדמה לי שאני אמרתי שתמיד הזכיר לי את גרשון (ובינתיים נראה שמור שושן מקדים אותו ברוטציה) וכו'.
ויותר מזה, אנחנו ממהרים בכל פגרה לספר שבעצם התחזקנו ולעשות השוואות לא תמיד מבוססות. לקחת שחקנים סופר חשובים בהפועל שעזבו ולהגיד שלא נחלשנו כי הבאנו במקומם X זה בדרך כלל לא תופס.
לפחות עבורי ה-"הקבלות" האלה (או סתם לימוד מהעבר) כן מכניסות את הדברים לפרופורציה. מתוך 4 זרים חדשים (ולצורך העניין פנטסיל מגיע כזר חדש) הסיכוי שלך להצליח עם רובם/כולם הוא נמוך עד אפסי. גם עם הישראלים ההיסטוריה מלמדת שהסיכוי שלך להחליף שחקנים כמו טוטו-אביחי-קנדה בשחקנים ברמתם הוא לא גבוה במיוחד.

אגב, ב-2008 למשל אנשים עד איזה מחזור 5-6 חשבו שאנחנו קבוצה מצוינת שפשוט לא התחברה. או שצריך לשים את אבדג'י בעמדה אחרת (אחרי כל משחק דיון של עשרה עמודים על העמדה של אבדג'י) וכל מיני עניינים כאלה ואז הכל יסתדר.

כדי להסתכל על ההווה בביקורתיות חייבים לזכור את העבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 23:57 
הניסיון לעשות נאחס הפוך לא ייצלח.
וברצינות, לדעתי אם לא יביאו קשר מאסכולת גילי/ חן עזרא/ זהבי, חבל לנו על הזמן אלא אם כן ממן יתגלה כשכפול של אבא שלו, ברונו כתואם של דה ברונו וגורדנה ייתבגר פתאום.
אחרת אנחנו הולכים לעונת 1:0 ולא ברור למי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2012, 06:45 
joshsoos כתב:
nati כתב:
joshsoos כתב:
nati כתב:
הבעיה עם דגלאס שלא נראה שההוא שאני לא רוצה לדבר עליו רוצה אותו.
שחקן עם אופי ומילה בחדר הלבשה.

נראה לי שהבעיה היא שאתה מצמיד לבבות ואומר שיש אופי לחארות כמו דאגלס , אבוקסיס וקשטן. אנחנו לא צריכים אותו לא מקצועית ולא מנטלית.

אופי חרא?למה מה הוא כבר עשה?

שביתה איטלקית, חיים לא ספורטיביים בלשון המעטה, ואולי גם צריך להזכיר לך איך הוא התנהג אל קנדה. אבל אם אתה לא מבין עד כמה שני השמות האחרים שהזכרתי הם חארות, לא נראה לי שזה מה שיזיז לך, העיקר ששירזי שלעומת אלה הוא זהב הוא בעיה.

די כבר עם השביתה האיטלקית.הבנאדם לא שיחק כמה משחקים ברמה שכולם התרגלו ממנו.אז החליטו שהוא שובת.בדיוק כמו שהם החליטו שאניימה שומר על עצמו כשהוא היה פצוע.
אתה צודק שלא מעניין אותי האופי של השחקנים.
שירזי או כל מי שזה לא יהיה יכול להיות אפילו יהלום לא רק זהב.אני להפועל רוצה רק אנשים שיכולים לעשות אותה קבוצה טובה,גם אם יש להם "אופי חרא"!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 164 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: